Όλες οι Προσφορές του Goldmall.gr

99€: Αναβάθμισε την Επιχείρησή σου με 360° Φωτογράφιση!



99€ από 150€ για 360° Φωτογράφιση με Περιήγηση (3D Walkthrough) εντός του Καταστήματος Σύνδεση στο Site της Επιχείρησης, από την εξειδικευμένη ομάδα της «3Dmellon»!

Αναβάθμισε την Επιχείρησή σου στη νέα εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου και πρόσφερε μία ξεχωριστή εμπειρία στους χρήστες ηλεκτρονικών αγορών!

150,00€
99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-34%
Κερδίζεις
51,00€
Αγορές
20

99€: Αναβάθμισε την Επιχείρησή σου με 360° Φωτογράφιση!



99€ από 150€ για 360° Φωτογράφιση με Περιήγηση (3D Walkthrough) εντός του Καταστήματος Σύνδεση στο Site της Επιχείρησης, από την εξειδικευμένη ομάδα της «3Dmellon»!

Αναβάθμισε την Επιχείρησή σου στη νέα εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου και πρόσφερε μία ξεχωριστή εμπειρία στους χρήστες ηλεκτρονικών αγορών!

150,00€
99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
20 Αγορές
-34% Έκπτωση
Κερδίζεις 51,00€
  • 99€ από 150€ για 360° Φωτογράφιση με Περιήγηση (3D Walkthrough) εντός του Καταστήματος & Σύνδεση στο Site της Επιχείρησης

Περιγραφή Προσφοράς
Η προσφορά περιλαμβάνει μικρού μεγέθους 360° περιήγηση (3D Walkthrough), ιδανική για καταστήματα έως 120 τμ².
Η 360° περιήγηση είναι συμβατή με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές καθώς διαθέτει ανεξάρτητο link ή μπορεί να ενσωματωθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.
Στην περιήγηση μπορούν να προστεθούν πληροφορίες, video καθώς και σύνδεσμοι που οδηγούν τον επισκέπτη κατευθείαν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

- Κάνε κλικ ΕΔΩ για να δεις ένα παράδειγμα ενός VShop.
- Κάνε κλικ ΕΔΩ για να δεις προϊόντα με 360° φωτογράφιση.
- Κάνε κλικ ΕΔΩ για να δεις ένα ψηφιακό περίπτερο εκθέτη.
- Κάνε κλικ ΕΔΩ για να κάνεις 3D περίηγηση σε μία επιχείρηση.
- Για περισσότερες πληροφορίες για την 1η Διεθνή Δ.Ε.Θ. 3Dexpo, κάνε κλικ ΕΔΩ.
- Δες τα γραφεία της 3Dmellon με κλικ ΕΔΩ.

  • Ισχύει έως 30/10/2021.
  • Στην προσφορά περιλαμβάνεται και το κόστος φιλοξενίας για ένα έτος.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Μετά την αγορά είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 050051 και η αναφορά του Goldmall κωδικού του κουπονιού.

Η 3Dmellon είναι μια δράση της Culture Development & Tourism και συμμετέχει ενεργά σε πλήθος από δίκτυα Κοινωνικής Οικονομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αναπτύσσεται με σεβασμό προς την κοινωνία και το περιβάλλον και στηρίζει της ελληνικές επιχειρήσεις ενάντια στις συγκυρίες των εποχών, οικοδομώντας έτσι μια αμφίδρομη σχέση πίστης και εμπιστοσύνης.

Πιστεύει σε ένα μέλλον που στηρίζεται σε νέες ιδέες με διεθνή προσανατολισμό, ενώ διατηρεί και ενισχύει τα χαρακτηριστικά που αποτελούν το εταιρικό της αποτύπωμα στην κοινωνία καθώς θέτει τα θεμέλια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και ένα βιώσιμο μέλλον.

Τα καινοτόμα προϊόντα και οι τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες της 3Dmellon, προσθέτουν υψηλή προστιθέμενη αξία στις συνεργαζόμενες με αυτήν επιχειρήσεις, γεγονός που δικαιολογεί τη μεγάλη ζήτηση καθώς και τη φήμη της 3Dmellon.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με ένα από τα προϊόντα της 3Dmellon.

25o χλμ. E.O. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου
https://www.3dmellon.com/
2310 050051

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ