Αθήνα

31,90€ από 90€: 3 Προπονήσεις με το Miha Bodytec | Ν. Χαλκηδόνα


31,90€ από 90€ για 3 Συνεδρίες Εκγύμνασης EMS με το παγκοσμίου φήμης εξελιγμένο Σύστημα Προπόνησης Miha Bodytec, για Αδυνάτισμα και απώλεια Λίπους, στους σύγχρονους χώρους του Κέντρου Εναλλακτικών Θεραπειών «UpTherapy», στη Νέα Χαλκηδόνα!

90,00€
31,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-65%
Κερδίζεις
58,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
47

31,90€ από 90€: 3 Προπονήσεις με το Miha Bodytec | Ν. Χαλκηδόνα


31,90€ από 90€ για 3 Συνεδρίες Εκγύμνασης EMS με το παγκοσμίου φήμης εξελιγμένο Σύστημα Προπόνησης Miha Bodytec, για Αδυνάτισμα και απώλεια Λίπους, στους σύγχρονους χώρους του Κέντρου Εναλλακτικών Θεραπειών «UpTherapy», στη Νέα Χαλκηδόνα!

90,00€
31,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
47 Αγορές
-65% Έκπτωση
Κερδίζεις 58,10€
  • 31,90€ από 90€ για 3 Συνεδρίες Εκγύμνασης EMS με το παγκοσμίου φήμης εξελιγμένο Σύστημα Προπόνησης Miha Bodytec (10,63€/συνεδρία)

- Το συγκεκριμένο μηχάνημα συστήνεται από την κατασκευάστρια εταιρεία για χρήση μία φορά την εβδομάδα.
- Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 20 λεπτά


Η εκγύμναση EMS με το Σύστημα Προπόνησης Miha Bodytec βοηθάει στην ενίσχυση μεταβολισμού, τη μείωση κυτταρίτιδας, τη σύσφιξη.
Το λίπος και το βάρος μειώνονται, ενώ παράλληλα οι μύες αναπτύσσονται χωρίς να καταπονούνται οι αρθρώσεις, η δύναμη και η αντοχή αυξάνονται, η σιλουέτα και τα προβληματικά σημεία τονώνονται και γενικά απολαμβάνετε περισσότερη ευεξία.

Μόλις 20 λεπτά εκγύμνασης την ημέρα ισοδυναμούν με 6 ώρες γυμναστικής, ενώ ενεργοποιούνται 650 μυϊκές ομάδες!

* Για περισσότερες πληροφορίες για το Miha Bodytec κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

- Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες & Άνδρες.
- Παρέχεται εξοπλισμός και ειδικό φορμάκι.

* Δες όλες τις Προσφορές του «UpTherapy», με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

up-therapy-kritikes.jpg

Miha Bodytec 

Η Miha Bodytec είναι ο κορυφαίος Γερμανός κατασκευαστής εξοπλισμών εκγύμνασης EMS, που τελειοποιεί και διαδίδει την μέθοδο εκγύμνασης ολόκληρου του σώματος για βελτιωμένη φυσική κατάσταση και υγεία.

Η εκγύμναση ηλεκτρομυϊκής διέγερσης είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος για τη βελτίωση της φυσικής απόδοσης. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι 20 λεπτά εκγύμνασης την ημέρα ισοδυναμούν με 6 ώρες γυμναστικής, ενώ ενεργοποιούνται 650 μυϊκές ομάδες!

Η αγορά εκγύμνασης EMS αναπτύσσεται δυναμικά προσφέροντας μια ποικιλία ευκαιριών προς εφαρμογή: από ατομική εκγύμναση και εξειδικευμένες υπηρεσίες σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις έως μια αποκλειστική υπηρεσία στούντιο EMS.

Η Miha Bodytec υποστηρίζει τα αξιόπιστα, καινοτόμα, ασφαλή και ενδεδειγμένα προϊόντα. Τα πάντα κατασκευάζονται στη Γερμανία με αποτέλεσμα να διασφαλίζεται έτσι η συνεχής και αποτελεσματική λειτουργία. Οι σχετικοί ανά τον κόσμο παροχείς της εκγύμνασης έχουν εμπιστοσύνη στον κατασκευαστή συσκευών EMS miha bodytec.

Εκγύμναση EMS

Η εκγύμναση EMS για όλο το σώμα είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος εκγύμνασης σύντομου χρόνου για την αύξηση της μυϊκής δύναμης και μάζας καθώς και για τη μείωση της περιεκτικότητας μυϊκού λίπους. 

Μια συνεδρία εκγύμνασης διαρκεί κάθε φορά μόνο 20 λεπτά και πραγματοποιείται με εξειδικευμένο εκπαιδευτή ο οποίος παρακολουθεί την εκγύμναση καθώς και την επιτυχία αυτής. Μια φορά την εβδομάδα αρκεί για την αξιόπιστη επίτευξη των μεμονωμένων στόχων. Η αποτελεσματικότητα αποδεικνύεται από πλήθος επιστημονικών μελετών. 

Η εκγύμναση λαμβάνει πάντα χώρα σύμφωνα με προσυμφωνημένα επαναλαμβανόμενα ραντεβού. Μια φορά την εβδομάδα – 20 λεπτά! Με τον τρόπο αυτό η εκγύμναση EMS προγραμματίζεται και από τις δύο πλευρές ανά τακτά χρονικά διαστήματα και πραγματοποιείται με ατομική υποστήριξη. Έτσι από τη μια εβδομάδα στην άλλη η εκγύμναση γίνεται ολοένα και πιο ελκυστική. Αυτή είναι η αποτελεσματικότητα που εγγυημένα οδηγεί στον στόχο!

  • Ισχύει έως 30/04/2024.
  • Δευτέρα έως Σάββατο 10:00 - 21:00.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στα 211 4129758 ή 6906 232588, τουλάχιστον 1-2 ημέρες νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Το UpTherapy ξεκίνησε να λειτουργεί τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Νέα Χαλκηδόνα, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του ανθρώπου!

Εδώ θα βρεις έναν όμορφο, ατμοσφαιρικό χώρο, πάντα έτοιμο να σε υποδεχτεί και να ακούσει τις ανάγκες σου.

Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας πάντα με γνώμονα τον Άνθρωπο και την προαγωγή της υγείας του αποτελούν πάντα οδηγό για το καταρτισμένο προσωπικό του UpTherapy.

Το Κέντρο συνδέει τη Δυτική κλασική Ιατρική με την Ολιστική προσέγγιση του ατόμου και τις Εναλλακτικές θεραπείες, με εφικτούς στόχους και αληθινά αποτελέσματα.

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, γι' αυτό και στο Uptherapy Center θα ακούσουν προσεχτικά και με σεβασμό το δικό σου πρόβλημα, θα σου προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση και θα θέσετε μαζί τους στόχους σας!

Απόλαυσε θεραπείες όπως Φυσικοθεραπεία, Bowtech, Ρεφλεξολογία, Ηλεκτροβελονισμός, Βεντούζες, Ανθοϊάματα Bach.

Χαλάρωσε και νιώσε ευεξία με Χαλαρωτικό, Αθλητικό ή Thai Massage

Βελτίωσε εντυπωσιακά την υγεία σου με ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης, με επιπλέον υπηρεσίες Personal Nutrition Coaching, Τεστ Δυσανεξίας, Λιπομέτρηση, EMS Miha Bodytech.

UpTherapy και δες την καθημερινότητά σου να αλλάζει!

Χρυσαλλίδος 13, Νέα Χαλκηδόνα
https://uptherapy.gr/
211 4129758 | 6906 232588

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Αθήνα
Ιατρικός Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου (έως 90'), για εντυπωσιακή λάμψη και λεία επιδερμίδα, στον Πειραιά!
Έκπτωση -59% Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Κοσμετολογίας «Medikratis» | Πειραιάς

Ιατρικός Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου (έως 90'), για εντυπωσιακή λάμψη και λεία επιδερμίδα, στον Πειραιά!

Αγορές: 21 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 60,00€
24,90€
Αθήνα
Γέμισμα Χειλιών ή Ρυτίδων με Εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέως, για αύξηση του όγκου σε χείλη & ζυγωματικά, στον Πειραιά!
Έκπτωση -33% Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Κοσμετολογίας «Medikratis» | Πειραιάς

Γέμισμα Χειλιών ή Ρυτίδων με Εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέως, για αύξηση του όγκου σε χείλη & ζυγωματικά, στον Πειραιά!

Αγορές: 14 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 90,00€
59,90€