89€ από 240€ για 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης στην περιοχή της Κοιλιάς, για Γυναίκες και Άνδρες, για καταπολέμηση του τοπικού λίπους, στην Πρότυπη Κλινική Κοσμητικής Ιατρικής «Novamed», στο Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία», στην Τσιμισκή!

240,00€
89,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-63%
Κερδίζεις
151,00€
Αγορές
47


89€ από 240€ για 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης στην περιοχή της Κοιλιάς, για Γυναίκες και Άνδρες, για καταπολέμηση του τοπικού λίπους, στην Πρότυπη Κλινική Κοσμητικής Ιατρικής «Novamed», στο Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία», στην Τσιμισκή!

240,00€
89,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
47 Αγορές
-63% Έκπτωση
Κερδίζεις 151,00€
 • 89€ από 240€ για 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης στην περιοχή της Κοιλιάς, για Γυναίκες και Άνδρες, στην Πρότυπη Κλινική Κοσμητικής Ιατρικής «Novamed», στο Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία», στην Τσιμισκή!

- Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε 3 συνεδρίες, με διάρκεια κάθε Συνεδρίας 60’

Κρυολιπόλυση
Η κρυολιπόλυση είναι μια ασφαλής και δραστική, μη επεμβατική, θεραπεία τοπικού πάχους, που βοηθά στη μείωση του επίμονου λίπους, σε περιοχές όπως οι γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά, τα μπράτσα και τα «ψωμάκια».

Εφαρμόζοντας πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στις πάσχουσες περιοχές του τοπικού πάχους, πετυχαίνουμε την καταστροφή των λιποκυττάρων που βρίσκονται κάτω από το δέρμα (υποδόριο λίπος).

Από την καταστροφή των λιποκυττάρων απελευθερώνονται οι λιποειδείς ουσίες, που στη συνέχεια αποβάλλονται από τον οργανισμό.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή μέσα σε 2-4 μήνες και η θεραπεία, εφόσον κριθεί σκόπιμο, μπορεί να επαναληφθεί.

 • Ισχύει για πρώτη συνεδρία έως 29/02/2020.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 20:30.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, 1 για προσωπική χρήση.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Απαραίτητη η επικοινωνία με την επιχείρηση για ραντεβού τουλάχιστον 2 μέρες πριν.
 • Ακύρωση ραντεβού το αργότερο 1 ημέρα πριν. 

Η NovaMed είναι μία πρότυπη μονάδα κλινικών κοσμητικής ιατρικής. Δημιουργήθηκε στην Καβάλα, από τον δερματολόγο Σπύρο Σουλτάνο το 1998. Συνδυάζοντας την ιατρική γνώση με τεχνολογία αιχμής, η NovaMed στοχεύει στην επίτευξη των πιο εντυπωσιακών αισθητικών αποτελεσμάτων. Οι υπηρεσίες της NovaMed προσφέρονται στη Βόρεια Ελλάδα, στην αγορά της Καβάλας και της Ξάνθης, σε συνεργασία με ειδικούς δερματολόγους και εξειδικευμένο προσωπικό.

Η Novamed είναι πρωτοπόρος στη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας (Laser, ραδιοσυχνότητες, υπέρηχοι) στον χώρο της αισθητικής δερματολογίας, σε παγκόσμιο επίπεδο. Υπήρξε μία από τις πρώτες κλινικές που παρείχε ιατρική LASER αποτρίχωση (LASER Alexandrite 755nm) το 1998, τη χρονιά που η τεχνολογία εγκρίθηκε από τον FDA Αμερικής, ενώ είχε εμπειρία στη χρήση άλλων τεχνολογιών LASER (τραυματικό CO2, Iridex κτλ) από πολύ παλιότερα.

Η επιστημονική ομάδα της Novamed ασχολείται ιδιαίτερα με την αισθητική δερματολογία και την Δερματοχειρουργική εκτελώντας μια μεγάλη γκάμα δερματοαισθητικών επεμβάσεων. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη χρήση των ιατρικών Laser και έχει στο ενεργητικό της ένα μεγάλο αριθμό επεμβάσεων τα τελευταία 20 χρόνια.

Τσιμισκή 43, Eμπορικό Κέντρο «Πλατεία», 3ος όροφος
https://www.novamed.gr/
2310 237300

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!