Θεσσαλονίκη

Προσφορά: 12 Βιολογικά Ροφήματα Τσάι Βουνού Μπιτούνι | Δωρεάν Αποστολή

9,20€ από 18,20€ για 12 Βιολογικά Ροφήματα Τσάι του Βουνού «Μπιτούνι» 250ml, σε 2 μοναδικές γεύσεις, χωρίς καφεΐνη, ζάχαρη και συντηρητικά, με Δωρεάν Αποστολή σε Κεντρική & Ανατολική Θεσσαλονίκη!

Πλούσια σε φλαβονοειδή και κατεχίνες, συμβάλλουν στην ενίσχυση του πεπτικού συστήματος και της καρδιαγγειακής υγείας!

18,20€
9,20€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-49%
Κερδίζεις
9,00€
Αγορές
21

Προσφορά: 12 Βιολογικά Ροφήματα Τσάι Βουνού Μπιτούνι | Δωρεάν Αποστολή

9,20€ από 18,20€ για 12 Βιολογικά Ροφήματα Τσάι του Βουνού «Μπιτούνι» 250ml, σε 2 μοναδικές γεύσεις, χωρίς καφεΐνη, ζάχαρη και συντηρητικά, με Δωρεάν Αποστολή σε Κεντρική & Ανατολική Θεσσαλονίκη!

Πλούσια σε φλαβονοειδή και κατεχίνες, συμβάλλουν στην ενίσχυση του πεπτικού συστήματος και της καρδιαγγειακής υγείας!

18,20€
9,20€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
21 Αγορές
-49% Έκπτωση
Κερδίζεις 9,00€
  • 9,20€ από 18,20€ για 12 Βιολογικά Ροφήματα Τσάι του Βουνού «Μπιτούνι» 250ml, σε Κλασική Γεύση, με Δωρεάν Αποστολή σε Κεντρική και Ανατολική Θεσσαλονίκη
  • 9,20€ από 18,20€ για 12 Βιολογικά Ροφήματα Τσάι του Βουνού «Μπιτούνι» 250ml, σε Γεύση Αρώνια, με Δωρεάν Αποστολή σε Κεντρική και Ανατολική Θεσσαλονίκη
  • 9,20€ από 18,20€ για 12 Βιολογικά Ροφήματα Τσάι του Βουνού «Μπιτούνι» 250ml, με συνδυασμό Κλασικής (6 τμχ.) και Γεύσης Αρώνια (6 τμχ.), με Δωρεάν Αποστολή σε Κεντρική και Ανατολική Θεσσαλονίκη

Τρόπος Αγοράς του Προϊόντος (2 βήματα)

Βήμα 1. Προχωράς στην αγορά του κουπονιού GoldMall πατώντας στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» ή με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους - μετά την αγορά το κουπόνι σου θα βρίσκεται στο GoldMall Προφίλ σου.
Βήμα 2.
Στέλνεις email στο biokoziakas@gmail.com με τίτλο «Αγορά από Goldmall» και κείμενο με τα εξής στοιχεία: Τον κωδικό κουπονιών Goldmall που αγόρασες στο Βήμα 1, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής, τ.κ. και κινητό τηλέφωνο.

- Χρόνος παράδοσης: έως 3 εργάσιμες ημέρες.
- Ισχύει έως εξάντλησης των αποθεμάτων.
- Ισχύει για (δωρεάν) παράδοση σε Κεντρική και Ανατολική Θεσσαλονίκη (Κέντρο, Τριανδρία, Τούμπα, Χαριλάου, Καλαμαριά).


Περιγραφή προϊόντος
Το ελληνικό τσάι του βουνού ΜΠΙΤΟΥΝΙ (sideritis perfoliata) αποτελεί μια εξαιρετικά σπάνια ποικιλία τσάι με αμέτρητες ωφέλειες στο σώμα και το πνεύμα.
Αυτός ο μοναδικός θησαυρός της ελληνικής φύσης, που αυτοφύεται στο όρος ΚΟΖΙΑΚΑΣ (Κερκέτειον όρος) μπήκε σε μπουκαλάκι και διατίθεται σε δυο μοναδικές γεύσεις: α) ΜΠΙΤΟΥΝΙ - τσάι του βουνού και β) ΜΠΙΤΟΥΝΙ - τσάι του βουνού με αρώνια.
Πρόκειται για βιολογική καλλιέργεια (πιστοποιημένη από το Γεωτεχνικό Εργαστήριο) εντελώς απαλλαγμένη από φυτοφάρμακα και λιπάσματα. Σε αντίθεση με άλλα ροφήματα, δεν έχει διεγερτική δράση, δεν έχει καφεΐνη και μπορεί να καταναλωθεί άνετα ακόμα και το βράδυ πριν τον ύπνο, αλλά και σε λογική ποσότητα από παιδιά.
Σύνθεση με στέβια, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του τσάι του βουνού ΜΠΙΤΟΥΝΙ:
- Ενισχύει την ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
- Συμβάλλει στη βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας. 
- Έχει αποδειχθεί ωφέλιμο στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. 
- Είναι διουρητικό και συντελεί στην αποβολή των τοξινών
από τον οργανισμό. 
- Έχει αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση.
- Είναι αγχολυτικό. 
- Ενυδατώνει τον οργανισμό και συμβάλλει στην ενίσχυση της υγείας του δέρματος.

  • Ισχύει έως εξάντλησης των αποθεμάτων.
  • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε 12 Βιολογικά Ροφήματα Τσάι του Βουνού «Μπιτούνι».
  • Ισχύει για (δωρεάν) παράδοση σε Κεντρική και Ανατολική Θεσσαλονίκη (Κέντρο, Τριανδρία, Τούμπα, Χαριλάου, Καλαμαριά).
  • Αφού πραγματοποιήσεις την αγορά σου:
    - Στέλνεις email στο biokoziakas@gmail.com με τίτλο «Αγορά από Goldmall» και κείμενο με τα εξής στοιχεία: Τον κωδικό κουπονιών Goldmall που αγόρασες, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής, τ.κ. και κινητό τηλέφωνο.

Το ελληνικό τσάι του βουνού ΜΠΙΤΟΥΝΙ (sideritis perfoliata) αποτελεί μια εξαιρετικά σπάνια ποικιλία τσάι με αμέτρητες ωφέλειες στο σώμα και το πνεύμα.
Αυτός ο μοναδικός θησαυρός της ελληνικής φύσης, που αυτοφύεται στο ορος ΚΟΖΙΑΚΑΣ (Κερκέτειον όρος) μπήκε σε μπουκαλάκι και διατίθεται σε δυο μοναδικές γεύσεις: α) ΜΠΙΤΟΥΝΙ - τσάι του βουνού και β) ΜΠΙΤΟΥΝΙ - τσάι του βουνού με αρώνια.
Πρόκειται για βιολογική καλλιέργεια (πιστοποιημένη απο το Γεωτεχνικό Εργαστήριο) εντελώς απαλλαγμένη από φυτοφάρμακα και λιπάσματα. Σε αντιθεση με αλλα ροφήματα, δεν εχει διεγερτική δράση, δεν εχει καφεΐνη και μπορεί να καταναλωθεί άνετα ακόμα και το βράδυ πριν τον ύπνο, αλλά και σε λογική ποσότητα από παιδιά.
Σύνθεση με στέβια, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!