Ομορφιά | Ευεξία

Από 29€: Συνεδρίες με το Vector Body Sculptor κατά του Τοπικού Λίπους!

Από 29€ για 1 έως 9 Συνεδρίες με το Vector Body Sculptor, την επαναστατική τεχνολογία για σώμα χωρίς Κυτταρίτιδας και περιττό Λίπος, σε Περιοχή της επιλογής σου λουτούς, Κοιλιακούς, Μπράτσα, Προσαγωγούς, Μηρούς), στον Πολυχώρο Ομορφιάς «Magic Spa», στην Τούμπα!

29,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
41

Από 29€: Συνεδρίες με το Vector Body Sculptor κατά του Τοπικού Λίπους!

Από 29€ για 1 έως 9 Συνεδρίες με το Vector Body Sculptor, την επαναστατική τεχνολογία για σώμα χωρίς Κυτταρίτιδας και περιττό Λίπος, σε Περιοχή της επιλογής σου λουτούς, Κοιλιακούς, Μπράτσα, Προσαγωγούς, Μηρούς), στον Πολυχώρο Ομορφιάς «Magic Spa», στην Τούμπα!

29,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
41 Αγορές

Συνεδρίες με το Vector Body Sculptor, σε 1 Περιοχή της επιλογής σου κάθε φορά (Γλουτούς, Κοιλιακούς, Μπράτσα, Προσαγωγούς, Μηρούς)

  • 29€ για 1 Συνεδρία
  • 79€ για 3 Συνεδρίες (26,33€/συνεδρία)
  • 149€ για 6 Συνεδρίες (24,83€/συνεδρία)
  • 199€ για 9 Συνεδρίες (22,11€/συνεδρία)
    - Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 30'

* Κάθε συνεδρία πραγματοποιείται σε ένα μόνο σημείο της επιλογής σας (Γλουτούς ή Κοιλιακούς ή Μπράτσα ή Προσαγωγούς ή Μηρούς).
* Στα πακέτα των πολλών συνεδριών μπορεί να γίνει συνδυασμός περιοχών. Για παράδειγμα, το πακέτο των 6 συνεδριών μπορεί να μοιραστεί σε 2 συνεδρίες σε γοφούς, 2 σε πόδια και 2 στην κοιλιά ή όπως αλλιώς εσείς επιθυμείτε, ανάλογα με το σημείο του σώματος σας, το οποίο έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη.

* Δες όλες τις Προσφορές του Πολυχώρου Ομορφιάς Magic Spa με κλικ ----> ΕΔΩ

Vector Body Sculptor
Φτιάξε γραμμωμένο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα, χωρίς περιττό λίπος με τη νέα τεχνολογία Vector Body Sculptor, μια συσκευή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων μεγάλης ισχύος ΗΙ-ΕΜΤ (High Energy Focused Electromagnetic Wave) που έκανε την εμφάνισή της στο χώρο της Αισθητικής πρόσφατα στην Ελλάδα, παρολο που είναι πολύ δημοφιλής στο Hollywood.

Η θεραπεία αυτή είναι εντελώς ανώδυνη, ενώ εφαρμόζεται σε γυναίκες και άντρες και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες!
Με τη νέα αυτή μέθοδο επιτυγχάνεται η δημιουργία μυικής μάζας, καύση λίπους, γράμμωση μυών μέσω της τεχνητής πρόκλησης μυικών συστολών με μεγάλη ταχύτητα.
Η συνεδρία με το VECTOR Body Sculptor προκαλεί 20 με 30 χιλιάδες συσπάσεις που ισοδυναμούν με 4 ώρες ενεργητικής γυμναστικής προκαλώντας πλήρη αιμάτωση των μυικών ομάδων, επιτυγχάνοντας μυική ενδυνάμωση και ταυτόχρονα καύση του λίπους στα σημεία εφαρμογής.

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που παράγονται από τις κεφαλές του Vector Body Sculptor προκαλούν 100% σύσπαση των μυών στην περιοχή που εφαρμόζονται, καθιστώντας τη συνεδρία αποτελεσματικότερη από την ενεργητική γυμναστική, ειδικά σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, όπως οι γλουτοί, οι κοιλιακοί κ.α., όπου είναι δύσκολη η απομόνωση των μυών. Μπορεί να εφαρμοστεί σε γλουτούς, κοιλιακούς, βραχίονες (μπράτσα), προσαγωγούς και μηρούς.

Η τεχνολογία του έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA).

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

magic-spa-kritikes.jpg


  • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως  22/07/2023.
  • Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο 09:00 έως 15:00 | Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 09:00 έως 14:00 και 17:00 έως 21:00
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2313 013614. 
  • Για ακύρωση ή αλλαγή προγραμματισμένου ραντεβού θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Ο πολυχώρος ομορφιάς Magic Spa προσφέρει απλόχερα τη μαγεία της μεταμόρφωσης σε αυτό που επιθυμείτε, πάντα με επαγγελματισμό, εξειδίκευση και απόλυτη φροντίδα!

Θα το βρείτε σε έναν πολύ όμορφο, άνετο και σύγχρονο χώρο στην Κάτω Τούμπα.

Εδώ η περιποίηση και η ομορφιά δεν έχουν όρια, καθώς η πληθώρα των αισθητικών παρεμβάσεων που μπορείτε να πραγματοποιήσετε είναι εντυπωσιακή!

Από το μόνιμο μακιγιάζ σας, όπως προέκταση βλεφαρίδων, μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με την τεχνική τρίχα - τρίχα, μέχρι τη Laser αποτρίχωση, το Solarium, αλλά και τον καθαρισμό του προσώπου σας, όλα εδώ φέρνουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι αρκετές celebrities επιλέγουν το Magic Spa για την περιποίησή τους!

Στο Magic Spa μπορείτε επίσης να βρείτε και μία πληθώρα προϊόντων αισθητικής, αρωμάτων και αξεσουάρ!

Ανατολικής Θράκης 67, Κάτω Τούμπα
http://magicspa.gr/
2313013614

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 73 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€