Από 19€ για 1 έως 3 Συνεδρίες Κλινικής Υπνοθεραπείας από την Κλινική Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια Κυριακή Λέντζιου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

19,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
20

Από 19€ για 1 έως 3 Συνεδρίες Κλινικής Υπνοθεραπείας από την Κλινική Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια Κυριακή Λέντζιου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

19,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
20 Αγορές

19€ για 1 Συνεδρία Κλινικής Υπνοθεραπείας

29€ για 2 Συνεδρίες Κλινικής Υπνοθεραπείας

39€ για 3 Συνεδρίες Κλινικής Υπνοθεραπείας


Η κατάσταση της χαλάρωσης που δημιουργείται από την ύπνωση είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο με την εφαρμογή συγκεκριμένων θεραπευτικών τεχνικών διενεργείται η θεραπευτική «αγωγή» για τα περισσότερα ψυχολογικά, συναισθηματικά ή ψυχοσωματικά προβλήματα και ονομάζεται Υπνοθεραπεία.

Οι συνεδρίες Ψυχικής Υγείας με Κλινική Υπνοθεραπεία αντιμετωπίζουν θεραπευτικά ένα μεγάλο εύρος διαταραχών, όπως:

Κατάθλιψη, Φοβίες, Άγχος και Κρίσεις Πανικού, Διακοπή καπνίσματος, Παχυσαρκία, Διαταραχές Προσωπικότητας, Προβλήματα Σχέσεων, Προβλήματα Ελέγχου του Θυμού, Προβλήματα Πρόσληψης Τροφής, Αύξηση Συμμόρφωσης στη Φαρμακευτική Αγωγή, Χρόνιος Πόνος, Σεξουαλικά Προβλήματα, Προβλήματα με Ουσίες ή Αλκοόλ, Προβλήματα σχετιζόμενα με μαθησιακές διαταραχές, Διαταραχή μετά από Ψυχοτραυματικό Στρες

Κλινική Υπνοθεραπεία 

Η ύπνωση αυτή καθαυτή δεν είναι θεραπεία. Η κατάσταση της χαλάρωσης που δημιουργείται από την ύπνωση είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο με την εφαρμογή συγκεκριμένων θεραπευτικών τεχνικών διενεργείται η θεραπευτική «αγωγή» για τα περισσότερα ψυχολογικά, συναισθηματικά ή ψυχοσωματικά προβλήματα και ονομάζεται Υπνοθεραπεία.

Η ύπνωση ξεκινά με τη μετατόπιση της εστίασης της προσοχής του ασθενή σε κάποιο σημείο, το οποίο μπορεί είτε να είναι εξωτερικό (να κοιτάει ο θεραπευόμενος ένα συγκεκριμένο αντικείμενο) ή εσωτερικό (να συγκεντρωθεί σε χαλαρωμένα μέρη του σώματος.

Είναι μια κατάσταση trance, μια κατάσταση διεγερμένης και αυξημένης εστιακής συγκέντρωσης της προσοχής και εσωτερικής ενημερότητας, με παράλληλη ελαττωμένη ενημερότητα των περιφερικών ερεθισμάτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο θεραπευόμενος να αποκτά σταδιακά μια διαφορετική οπτική γωνία στα διάφορα θέματα που τον απασχολούν. Έτσι μπορεί να ανακαλύπτει διαφορετικές λύσεις, να κάνει διαφορετικές ερμηνείες και να αποκτά δύναμη και επίγνωση του εαυτού του.

Με την ύπνωση ο νους αποκτά μια μορφή επιλεκτικής συγκέντρωσης της προσοχής, με την οποία απομακρύνεται σταδιακά από τις καθημερινές έγνοιες και ενασχολήσεις, ελαττώνοντας ή αποσπώντας τελείως την προσοχή του από τα ερεθίσματα του εξωτερικού περιβάλλοντος. Το άτομο αφήνει τα πράγματα να συμβούν μέσω του υποσυνείδητου νου, αντί να προσπαθεί να τα κάνει να συμβούν με τον συνειδητό νου. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο άτομο να απελευθερώνεται από το άγχος του συνειδητού νου και να επικεντρώνει την προσοχή του στα πράγματα που θέλει να κατανοήσει και να αλλάξει μέσα στον εαυτό του.

Η εμπειρία της ύπνωσης δεν είναι ένα φαινόμενο που κάποιος άνθρωπος μπορεί να επιφέρει ή να επιβάλλει σε κάποιον άλλο, αλλά μια έμφυτη ικανότητα που διαθέτει κάθε άνθρωπος και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη βοήθεια κάποιου εκπαιδευμένου θεραπευτή. Όλοι άνθρωποι μπορούν να επέλθουν στη συγκεκριμένη κατάσταση χαλάρωσης με βασική όμως προϋπόθεση να θέλουν οι ίδιοι να υποβληθούν σε ύπνωση και να ακολουθήσουν τις υποβολές του θεραπευτή με τη φαντασία τους.

Η προσέγγιση αυτή υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι διαθέτουν μέσα τους όλες τις απαραίτητες δυνάμεις και ικανότητες για να λύσουν οι ίδιοι τα προβλήματά τους. Ο λόγος που πολλές φορές δεν το κατορθώνουν αυτό είναι ότι οι διάφορες συνειδητές αξίες και πεποιθήσεις που έχει υιοθετήσει το άτομο από το κοινωνικό περιβάλλον περιχαρακώνουν τις εσωτερικές ασυνείδητες γνώσεις, δυνάμεις και ικανότητές του.

Με την Κλινική Υπνοθεραπεία συντελείται ένας επανασυνειρμός της εμπειρικής ζωής του ατόμου. Παύουν να πυροδοτούνται αρνητικοί ή περιοριστικοί συνειρμοί, αντιθέτως ενεργοποιούνται συνειρμοί γεμάτοι νέες προσωπικές ικανότητες και δυνάμεις.

Κατά τη διάρκεια της ύπνωσης δεν χάνει κανείς τον έλεγχο του εαυτού του, ούτε παύει να αντιλαμβάνεται αυτά που συμβαίνουν. Ο θεραπευόμενος έχει πλήρη έλεγχο και δε θα κάνει κάτι που δε θέλει και θα μιλήσει μόνο για θέματα που ο ίδιος επιθυμεί.

 • Ισχύει έως 31/10/2019.
 • Κάθε κουπόνι αφορά 1 άτομο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
 • Έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση.
 • Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 6934 708 871 πριν την επίσκεψή σας.
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το ραντεβού σας θα πρέπει να ενημερώσετε το αργότερο 1 ημέρα νωρίτερα.
 • Για ακύρωση συνεδρίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα. Σε άλλη περίπτωση το ραντεβού σας χάνεται.
 • Δεν ισχύει για ήδη πελάτες του ιατρείου.

Η Κυριακή Λέντζιου είναι Κλινική Ψυχολόγος MSc, Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, Θεραπεύτρια Οικογενειακής-Συστημικής Ψυχοθεραπείας. Διαθέτει Πτυχίο Ψυχολογίας (Πανεπιστήμιο Κρήτης) – Μεταπτυχιακό Κλινικής-Κοινοτικής – Ψυχολογίας (University of East London).

Ειδικεύεται στην αντιμετώπιση περιπτώσεων όπως: Κατάθλιψη, Φοβίες, Άγχος και Κρίσεις Πανικού, Παχυσαρκία, Διαταραχές Προσωπικότητας, Προβλήματα Σχέσεων, 
Χρόνιος Πόνος, Σεξουαλικά Προβλήματα, Προβλήματα με Ουσίες ή Αλκοόλ, Διαταραχή μετά από Ψυχοτραυματικό Στρες, κ.ά.

Με πολύπλευρη και συνεχιζόμενη εκπαίδευση ως ψυχοθεραπεύτρια, εξειδικεύτηκε στην Κλινική Ψυχοθεραπεία – Υπνοθεραπεία, λαμβάνοντας πρωτίστως Δίπλωμα στην Κλινική Ύπνωση με ειδίκευση στην Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία, Δίπλωμα Ανώτερης Πρακτικής στην Κλινική Υπνοθεραπεία. Επιπλέον, εξειδικεύτηκε στην Οικογενειακή – Συστημική Ψυχοθεραπεία, στη Συμβουλευτική Ψυχοπαθολογίας – Ψυχοδιαγνωστικής και στον τομέα της Ψυχικής Υγείας.

Σήμερα διατηρεί το δικό της γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται ιδιωτικά στον τομέα της ψυχοθεραπείας – κλινικής υπνοθεραπείας, της συμβουλευτικής, της εκπαίδευσης και αποκατάστασης ατόμων με αναπηρίες και της ομαδικής θεραπείας. Επίσης, εργάζεται ως Υπεύθυνη Σπουδών στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής στη Θεσσαλονίκη. Αρθρογραφεί θέματα ψυχολογικού ενδιαφέροντος σε έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες πανελλήνιας εμβέλειας, καθώς και σε επιστημονικά περιοδικά υγείας.

Παράλληλα, διατελεί επιστημονική συνεργάτης του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), διδάσκοντας ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική.

Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου και κάτοχος του Βρετανικού Διπλώματος Υπνοθεραπευτών (General  Qualification in  Hypnotherapy Practice του GHSC).

Επίσης, είναι εγγεγραμμένο μέλος του Βρετανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (British Psychological Society), τακτικό μέλος του General Hypnotherapy Standards Council (GHSC) και εγγεγραμμένη στο Επαγγελματικό Μητρώο Κλινικών Υπνοθεραπευτών (General Hypnotherapy Register).

Πλατεία Δημοκρατίας 1 και Λεωφόρος Λαγκαδά, Μέγαρο Εγνατία, Θεσσαλονίκη
https://therapiamind.com/
6934 708871

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Mπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα, σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη
 • Πιστωτικό Υπόλοιπο (Wallet) (Δυνατότητα πίστωσης ποσού επιλογής σας στον λογαριασμό σας)

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!