Θέατρο | Συναυλίες

12€ από 15€: Χειμερινοί Κολυμβητές Live | Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης


12€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης, Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 21:00!

Το μακροβιότερο ελληνικό σχήμα γιορτάζει τα 42 χρόνια πορείας του στο ελληνικό τραγούδι και προσκαλεί συγγενείς και φίλους σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι!

15,00€
12,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
70

12€ από 15€: Χειμερινοί Κολυμβητές Live | Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης


12€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης, Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 21:00!

Το μακροβιότερο ελληνικό σχήμα γιορτάζει τα 42 χρόνια πορείας του στο ελληνικό τραγούδι και προσκαλεί συγγενείς και φίλους σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι!

15,00€
12,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
70 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 12€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live των Χειμερινών Κολυμβητών, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης

- Η τιμή του εισιτηρίου στην είσοδο θα είναι 15€.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της μουσικής παράστασης.


Τοποθεσία: Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης (Ματρόζου 22, Νεάπολη)

Πέμπτη 30 Ιουνίου - 21:00 
(οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00)

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα εμφανιστούν σε πλήρη απαρτία στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Νεάπολης την Πέμπτη 30 Ιουνίου Θα επιχειρήσουν να καλύψουν το ρεπερτόριό τους απ’ τους οκτώ δίσκους που έχουν εκδώσει, συμπληρωμένο με ανέκδοτα τραγούδιά τους και λίγα τραγούδια από την παράδοση του ρεμπέτικου και του παλαιότερου ελαφρού τραγουδιού.


Πώς λειτουργεί
Βήμα 1: Απόκτησε κουπόνια εισόδου από το GoldMall.gr επιλέγοντας έναν από τους τρόπους αγοράς και εξασφάλισε την είσοδό σου στην εκδήλωση στη χαμηλότερη τιμή.
Βήμα 2: Τα κουπόνια που αγόρασες θα τα βρεις στο Προφίλ σου. 
Βήμα 3: Έρχεσαι στον χώρο της μουσικής παράστασης και επιδεικνύεις τα κουπόνια σου από κινητό ή εκτυπωμένα.

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Χειμερινοί Κολυμβητές
ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022
Ανοιχτό δημοτικό θέατρο Νεάπολης (Στρεμπενιώτη)

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, έχοντας συμπληρώσει 42 χρόνια από την εμφάνισή τους στη δισκογραφία, και 57 από τον σχηματισμό του αρχικού πυρήνα τους με τους Α.Μπακιρτζή, Ι.Παπαδάμου και Κ.Σιδέρη, προσκαλούν φίλους και συγγενείς σε μια σειρά συναυλιών στη γενέθλια πόλη τους και μόνιμη κατοικία των περισσότερων από αυτούς, εφ’ όλης της ύλης.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα εμφανιστούν σε πλήρη απαρτία στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Νεάπολης την Πέμπτη 30 Ιουνίου. Θα επιχειρήσουν να καλύψουν το ρεπερτόριό τους απ’ τους οκτώ δίσκους που έχουν εκδώσει, συμπληρωμένο με ανέκδοτα τραγούδιά τους και λίγα τραγούδια από την παράδοση του ρεμπέτικου και του παλαιότερου ελαφρού τραγουδιού. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους αλλά και επηρεαζόμενοι προφανώς από την τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Προσβλέπουν σε νέους ακροατές, όμως, ως Θεσσαλονικείς οι περισσότεροι, ελπίζουν να συναντήσουν και παλιούς φίλους, συμμαθητές, συγγενείς.

Θα παρευρίσκονται, κατά σειράν αρχαιότητος προσχώρησης στο σχήμα, οι:

Αργύρης Μπακιρτζής, τραγούδι

Κώστας Σιδέρης, μεσομπούζουκο, τραγούδι

Μιχάλης Σιγανίδης, κοντραμπάσο

Κώστας Βόμβολος, ακορντεόν

Χάρης Παπαδόπουλος, μπουζούκι

Θοδωρής Ρέλλος, κλαρίνο, σαξόφωνο

Μπάμπης Παπαδόπουλος, κιθάρα

Οι σχετικά σπάνιες εμφανίσεις, ιδιαίτερα στη γενέθλια πόλη τους, των Χειμερινών Κολυμβητων. αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη, ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανοιχτό δημοτικό θέατρο Νεάπολης Στρεμπενιώτη
Προσέλευση 20:00, έναρξη: 21:00

  • Ισχύει για Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 21:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00).
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης.
  • Το κουπόνι σου το επιδεικνύεις είτε από το κινητό είτε εκτυπωμένο.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν τη συναυλία έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι συναυλίες είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η συναυλία είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα εμφανιστούν σε πλήρη απαρτία στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Νεάπολης την Πέμπτη 30 Ιουνίου Θα επιχειρήσουν να καλύψουν το ρεπερτόριό τους απ’ τους οκτώ δίσκους που έχουν εκδώσει, συμπληρωμένο με ανέκδοτα τραγούδιά τους και λίγα τραγούδια από την παράδοση του ρεμπέτικου και του παλαιότερου ελαφρού τραγουδιού. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους αλλά και επηρεαζόμενοι προφανώς από την τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Προσβλέπουν σε νέους ακροατές, όμως, ως Θεσσαλονικείς οι περισσότεροι, ελπίζουν να συναντήσουν και παλιούς φίλους, συμμαθητές, συγγενείς.

Ματρόζου 22, Νεάπολη (περιοχή Στρεμπενιώτη)

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!