Αθήνα

Από 16,90€: Μασάζ με δυνατότητα Ρεφλεξολογίας ή Peeling Σώματος


Από 16,90€ για Μοναδική Εμπειρία Ευεξίας για 1 Άτομο με Ολόσωμο Μασάζ και επιλογή ανάμεσα σε Χαλαρωτικό, Θεραπευτικό, Αθλητικό, Μασάζ με Αιθέρια Έλαια & δυνατότητα για Ρεφλεξολογία ή Μασάζ Κεφαλής ή Peeling Σώματος, στο Κέντρο Ευεξίας & Αναζωογόνησης «Golden Swan», στην Κηφισιά!

16,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
73

Από 16,90€: Μασάζ με δυνατότητα Ρεφλεξολογίας ή Peeling Σώματος


Από 16,90€ για Μοναδική Εμπειρία Ευεξίας για 1 Άτομο με Ολόσωμο Μασάζ και επιλογή ανάμεσα σε Χαλαρωτικό, Θεραπευτικό, Αθλητικό, Μασάζ με Αιθέρια Έλαια & δυνατότητα για Ρεφλεξολογία ή Μασάζ Κεφαλής ή Peeling Σώματος, στο Κέντρο Ευεξίας & Αναζωογόνησης «Golden Swan», στην Κηφισιά!

16,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
73 Αγορές
  • 16,90€ για Ολόσωμο Μασάζ με Αιθέρια Έλαια (45')
  • 22,90€ για Ολοκληρωμένο Πακέτο (60') με: Ολόσωμο Χαλαρωτικό Μασάζ (45') & Ρεφλεξολογία ή Μασάζ Κεφαλής ή Peeling Σώματος με Αιθέρια Έλαια (15')
  • 23,90€ για Ολόσωμο Μασάζ Θεραπευτικό ή Αθλητικό (60')

* Τα έλαια είναι παρασκευής του Golden Swan.
* Το Χαλαρωτικό Μασάζ γίνεται με ενισχυμένη ενυδατική κρέμα λευκού μόσχου.
* Το Peeling είναι σε μορφή gel με φυσικούς κόκκους περλίτη και αιθέρια έλαια.

Χαλαρωτικό Μασάζ
Συνεισφέρει στη χαλάρωση και την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους. Είναι ιδανικό για τη δυσκαμψία των αρθρώσεων, καθώς επίσης και για τένοντες που πονούν. Διεγείρει τη ροή του αίματος που τροφοδοτεί τα κύτταρα με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά.

Peeling 
Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την ταχύτερη ανανέωσή τους. Η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και απαλή. Ταυτόχρονα, γίνεται μεγαλύτερη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών από κρέμες ή άλλα καλλυντικά προϊόντα που εφαρμόζονται.

Ρεφλεξολογία
Αρχαία Κινέζικη θεραπεία, υποβοηθητική σε μυϊκές και νευρολογικές παθήσεις. Μέσω δακτυλοπιέσεων στα πέλματα ενεργοποιούνται οι κατάλληλες περιοχές στο σώμα.

  • Ισχύει έως 31/01/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 έως 21:00 | Σάββατο 11:00 έως 18:00 | Κυριακή κλειστά
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2108088920.
  • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Το Κατάστημα Golden Swan Massage στη Λεωφόρο Κηφισίας 286 (Κηφισιά) δημιουργήθηκε για να προσφέρει τις καλύτερες θεραπείες πάνω στο πιο αρχαίο είδος θεραπείας, τη μάλαξη.

Στους όμορφα διακοσμημένους χώρους θα απολαύσεις διάφορα είδη μασάζ, όπως το χαλαρωτικό, το θεραπευτικό, το αδυνατιστικό και το αθλητικό ταξιδεύοντας μακριά από την κούραση και το άγχος της μέρας που φορτίζουν αρνητικά όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή.

Οι άρια καταρτισμένοι θεραπευτές είναι πάντα έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για να βοηθήσουν το σώμα να θεραπευτεί από τους μυϊκους πόνους και να αποφορτίσουν την αρνητική ενέργεια που συσσωρεύεται από το στρες.

Λεωφόρος Κηφισίας 286, Κηφισιά
https://goldenswan.gr/
21 0808 8920

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!