Απόκτησε αποκλειστικά από το Goldmall.gr το εισιτήριό σου με τη χαμηλότερη τιμή από οπουδήποτε αλλού

8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Βρωμιά», το αριστουργηματικό έργο του Ρόμπερτ Σνάιντερ, για τον φόβο, τη μοναξιά και τον «ξένο» δίπλα μας, με τη συγκλονιστική ερμηνεία του Σπύρου Σαραφιανού, στο Θέατρο Τ, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, έως 5 Μαρτίου!

10,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
42

Απόκτησε αποκλειστικά από το Goldmall.gr το εισιτήριό σου με τη χαμηλότερη τιμή από οπουδήποτε αλλού

8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Βρωμιά», το αριστουργηματικό έργο του Ρόμπερτ Σνάιντερ, για τον φόβο, τη μοναξιά και τον «ξένο» δίπλα μας, με τη συγκλονιστική ερμηνεία του Σπύρου Σαραφιανού, στο Θέατρο Τ, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, έως 5 Μαρτίου!

10,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
42 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Βρωμιά», το αριστουργηματικό έργο του Ρόμπερτ Σνάιντερ, για τον φόβο, τη μοναξιά και τον «ξένο» δίπλα μας, με τη συγκλονιστική ερμηνεία του Σπύρου Σαραφιανού, στο Θέατρο Τ!

Ημέρα & Ώρα Παράστασης

Θέατρο Τ (Αλέξανδρου Φλέμινγκ 16)

- Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου - 21:30
- Τρίτη 5 Φεβρουαρίου - 21:30
- Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου - 21:30
- Τρίτη 12 Φεβρουαρίου - 21:30
- Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου - 21:30
- Τρίτη 19 Φεβρουαρίου - 21:30
- Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου - 21:30
- Τρίτη 26 Φεβρουαρίου - 21:30
- Δευτέρα 4 Μαρτίου - 21:30
- Τρίτη 5 Μαρτίου - 21:30

Σ’ έναν κόσμο που η ευαισθησία έχει αντικατασταθεί με τη σκληρότητα, η αγάπη με το μίσος και ο σεβασμός με την ασέβεια, έρχεται ο Σαντ. Ένας Άραβας μετανάστης αντιμέτωπος με τις προκαταλήψεις, τον ρατσισμό, την ξενοφοβία, τα στερεότυπα, τον φόβο της κοινωνίας αλλά και τον δικό του φόβο απέναντι στο άγνωστο και το διαφορετικό. Τον φόβο που δημιουργεί βία και σιωπή. 

Το « Alte Fablon » παρουσιάζει
τη θεατρική παράσταση 
«Bρωμιά» 
του Ρόμπερτ Σνάιντερ
4 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου 2019
κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30
στο Θέατρο Τ

Η παράσταση

‘’Γι’ αυτά που δεν μπορείς να μιλήσεις…πρέπει να μιλάς...’’  

Η «Βρωμιά» του Ρόμπερτ Σνάιντερ γράφτηκε το 1991, όταν οι ρατσιστικές επιθέσεις κατά των μεταναστών ήταν σε έξαρση.

Σ’ έναν κόσμο που η ευαισθησία έχει αντικατασταθεί με τη σκληρότητα, η αγάπη με το μίσος και ο σεβασμός με την ασέβεια, έρχεται ο Σαντ. Ένας Άραβας μετανάστης αντιμέτωπος με τις προκαταλήψεις, τον ρατσισμό, την ξενοφοβία, τα στερεότυπα, τον φόβο της κοινωνίας αλλά και τον δικό του φόβο απέναντι στο άγνωστο και το διαφορετικό. Τον φόβο που δημιουργεί βία και σιωπή. Τον φόβο που σε κάνει να σωπαίνεις, να μην μιλάς, να μην επικοινωνείς. Τον φόβο που σε λερώνει, σε απομονώνει, σε παραλύει. Και μένεις μόνος. «Βρώμικος». Είναι ο καθρέφτης μας, το είδωλο μιας πραγματικότητας που συνθλίβει και περιθωριοποιεί. Πρέπει να μπεις στη θέση του για να νιώσεις τη ‘’βρωμιά’’ στα παπούτσια του, στην περπατησιά του, στην ανάγκη του να επικοινωνήσει, να ζήσει, να υπάρξει, στο δικαίωμα του να ονειρευτεί. Ο Σαντ πολλαπλασιάζεται, είναι η μητέρα σου, ο αδερφός σου, είσαι εσύ, είμαι εγώ, είμαστε εν δυνάμει όλοι σε μια κοινωνία που δεν κοινωνεί.

Συντελεστές
Κείμενο: Ρόμπερτ Σνάιντερ
Μετάφραση: Κοραλία Σωτηριάδου
Σκηνοθεσία: Μαίρη Ανδρέου
Σκηνικά - Κοστούμια: Ευαγγελία Κιρκινέ
Σχεδιασμός Φωτισμών: Διονύσης Καραθανάσης
Μουσική επιμέλεια: Τάσος Παπαδόπουλος - Μαίρη Ανδρέου
Σχεδιασμός Έντυπων: Lacrimoza Design

Φωτογραφίες: Τάσος Θώμογλου
Οργάνωση Παραγωγής & Επικοινωνία: Απόστολος Λιάπης
Παραγωγή: Alte Fablon

Επί σκηνής 
Σπύρος Σαραφιανός

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
04 Φεβρουαρίου  –  05 Μαρτίου 2019
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη  στις 21:30

Διάρκεια παράστασης
65 ’ λεπτά

Ώρες ταμείου ΘΕΑΤΡΟΥ  Τ
Δευτέρα – Κυριακή 11:00 -14:00, 18:00-21:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
ΘΕΑΤΡΟ  Τ
Αλ. Φλέμινγκ 16, Θεσσαλονίκη 546 42  
Τ: 231 085 4333

Parking: Με 3€ και την επίδειξη του εισιτηρίου σας, μπορείτε να αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο parking που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Θέατρο Τ.

- Ισχύει για 4/2, 5/2, 11/2, 12/2, 18/2, 19/2, 25/2, 26/2, 4/3 και 5/3 στις 21:30, με επιλογή παράστασης κατά την αγορά του κουπονιού.
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
- Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. 
- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στο ταμείο του θεάτρου έως 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης ή τις προηγούμενες ημέρες πριν την παράσταση.
- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Το Θέατρο Τ ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2014 στη Θεσσαλονίκη και στην οδό Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16, εκεί όπου στη δεκαετία του ’80 στεγαζόταν η μυθική πλέον μπουάτ «Δέκα Βήματα στην Άμμο». Στη συνέχεια, ο χώρος φιλοξένησε ένα εργαστήρι ζαχαροπλαστικής που έκλεισε τα πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Από εκεί, τη σκυτάλη πήρε η θεατρική ομάδα Passatempo αποτελούμενη από τους Γλυκερία Καλαϊτζή (σκηνοθέτις), Μαρία Καραδελόγλου (σκηνογράφος-ενδυματολόγος), Ευαγγελία Κιρκινέ (σκηνογράφος-ενδυματολόγος) και Κώστα Σιδηρόπουλο (φωτιστής).

Η ομάδα μετρούσε ήδη τέσσερα χρόνια ζωής στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, παρουσιάζοντας ισάριθμες παραστάσεις σε διάφορα θέατρα: Τρεις Αδερφές του Τσέχωφ στο θέατρο Έξω από τα Τείχη, Ολεάννα του Μάμετ στο θέατρο Αμαλία (2011), Η όπερα του ζητιάνου του Γκέι στο θέατρο Κήπου (2012) και στο θέατρο Αθήναιον (2013), Έγκλημα και Τιμωρία του Ντοστογιέφσκι στο θέατρο Όρα (2014). Λίγες παραστάσεις μέσα στον χρόνο και μετά σιωπή. Αυτή ήταν η πραγματικότητα της ομάδας, όπως και των περισσότερων, άλλωστε, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η ανάγκη για κάτι πιο σταθερό και μόνιμο έδειχνε προς την ίδια, πάντα, κατεύθυνση: τη δημιουργία ενός χώρου από την ίδια την ομάδα. Η συγκυρία κάθε άλλο παρά ευνοϊκή ήταν – βρισκόμασταν ήδη για τα καλά μέσα στην οικονομική κρίση. Χρήματα δεν υπήρχαν, αλλά υπήρχε μεγάλο απόθεμα σε ανθρώπινο κεφάλαιο. Γνωστοί, φίλοι, συνεργάτες παλιοί και καινούριοι, βοήθησαν όσο και όπως μπορούσε ο καθένας, άλλος προσφέροντας υλικά, άλλος τεχνικό εξοπλισμό, άλλος εργασία, άλλος ηθική ενίσχυση. Έτσι δημιουργήθηκε το Θέατρο Τ. Από μια Τρέλα. Την ευθύνη για τη διαμόρφωση και τη λειτουργία του χώρου την είχε από κοινού η ομάδα, με την καθοδήγηση της Ευαγγελίας Κιρκινέ σε ζητήματα αρχιτεκτονικής αισθητικής και του Κώστα Σιδηρόπουλου σε ζητήματα τεχνικού σχεδιασμού.

Παρότι μικρό σε χωρητικότητα, μόλις 70 θέσεων, το Θέατρο Τ δημιουργήθηκε με σεβασμό και έγνοια για το θέατρο, τόσο για τους καλλιτέχνες που θα το κατοικούσαν, όσο και για το κοινό που θα το επισκεπτόταν. Όχι μόνο σε θέματα διαρρύθμισης του χώρου (άνετο καμαρίνι, εξοπλισμένο ηλεκτρολογείο, ράμπα εισόδου, έξοδο κινδύνου, τουαλέτες ΑΜΕΑ), αλλά και σε θέματα καλλιτεχνικών προτάσεων. Ήδη από την αρχή της δημιουργίας της, η ομάδα Passatempo είχε ως στόχο τον υψηλό επαγγελματισμό και την καλλιτεχνική αρτιότητα των παραγωγών της, επιλέγοντας σημαντικά κείμενα  του παγκόσμιου δραματολογίου. Διαθέτοντας πλέον μια μόνιμη στέγη, η ομάδα μπορούσε να διευρύνει τους στόχους της, δημιουργώντας όχι απλώς έναν χώρο, αλλά μια θεατρική δομή δημιουργικών συναντήσεων και ανταλλαγής καλλιτεχνικών εμπειριών, τόσο μέσα από την παραγωγή, όσο και μέσα από τη φιλοξενία παραστάσεων.

Ήδη, στα τέσσερα χρόνια της λειτουργίας του, φιλοξενήθηκαν στη σκηνή του Θεάτρου Τ περισσότερες από 50 παραστάσεις, από καλλιτεχνικά σχήματα της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας αλλά και του εξωτερικού, ενώ η ομάδα Passatempo παρουσίασε οκτώ νέες παραγωγές: τέσσερις δικές της, Ντοστογιέφσκι, Έγκλημα και Τιμωρία, Πετρουσέφσκαγια, Έρωτας, Γκόγκολ, Το παλτό, Ουίλιαμς Γυάλινος Κόσμος και τέσσερις συμπαραγωγές, με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης (Ίψεν, Βρικόλακες, Λέιβερι Στον Πάγο), την ομάδα Γκραν Γκινιόλ (Μάμετ, Μια ζωή θέατρο) και την Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης» (Μπέκετ, Τέλος του παιχνιδιού), συσπειρώνοντας έτσι γύρω της αρκετούς νέους αλλά και έμπειρους καλλιτέχνες.

Εκτός από τις παραστάσεις, το Θέατρο Τ, σε μια προσπάθεια διεύρυνσης της θεατρικής παιδείας και εξωστρέφειας, διοργανώνει κάθε χρόνο αρκετά σεμινάρια, πάνω σε τεχνικές υποκριτικής και σύγχρονα είδη θεάτρου (Μάσκα, Κλόουν, Meisner, Devised, Viewpoints, Σωματικό Θέατρο), προσκαλώντας σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως οι Γεωργία Μαυραγάνη, Μάρθα Φωκά, Σοφία Πάσχου, Γιάννης Λεοντάρης, Αλεξάνδρα Καζάζου, Δημήτρης Καραντζάς, Πηγή Δημητρακοπούλου, Άρης Μπινιάρης κ.ά. Παράλληλα, λειτουργεί και τρία εργαστήρια: Υποκριτικής Ενηλίκων, Σκηνοθεσίας και Δημιουργικής Γραφής.

Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16
https://theatrot.gr/
2310 854333

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Mπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα, σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον.
  • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης.
  • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (10:00 - 18:00):
  • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
    2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης Αύγουστος 2019: Δευτέρα - Παρασκευή 11:00-18:00. 12/08 έως 16/08 κλειστά.
  • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη
  • Πιστωτικό Υπόλοιπο (Wallet) (Δυνατότητα πίστωσης ποσού επιλογής σας στον λογαριασμό σας)

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!