Αθήνα

Από 2,90€ για Βιοκαθαρισμό σε Χαλιά, Στρώματα, Σαλόνια | Αττική

Από 2,90€ για Επαγγελματικό Βιοκαθαρισμό σε Χαλιά, ΣτρώματαΚαναπέδες, Καρέκλες, Πολυθρόνες, με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού της προηγμένης τεχνολογίας Single Pass Micro-Splitting by bio productions & εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική, με την αξιοπιστία της «Mpakis Services»!

7,00€
2,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-59%
Κερδίζεις
4,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
25

Από 2,90€ για Βιοκαθαρισμό σε Χαλιά, Στρώματα, Σαλόνια | Αττική

Από 2,90€ για Επαγγελματικό Βιοκαθαρισμό σε Χαλιά, ΣτρώματαΚαναπέδες, Καρέκλες, Πολυθρόνες, με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού της προηγμένης τεχνολογίας Single Pass Micro-Splitting by bio productions & εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική, με την αξιοπιστία της «Mpakis Services»!

7,00€
2,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
25 Αγορές
-59% Έκπτωση
Κερδίζεις 4,10€
 • 2,90€ από 7€ για Βιοκαθαρισμό Χαλιού έως 1 τ.μ.
 • 14,90€ από 40€ για Βιοκαθαρισμό σε 1 Μονό Στρώμα
 • 24,90€ από 60€ για Βιοκαθαρισμό σε 1 Διπλό Στρώμα
 • 49,90€ από 100€ για Βιοκαθαρισμό σε 2 Μονά Στρώματα & 1 Διπλό Στρώμα
 • 49,90€ από 120€ για Βιοκαθαρισμό σε 5θέσιο Καναπέ | ή 6 Καρέκλες Τραπεζαρίας & 1 Πολυθρόνα
 • 89,90€ από 260€ για Βιοκαθαρισμό σε 2 Μονά Στρώματα, 1 Διπλό Στρώμα & 5θέσιο Καναπέ
 • 99,90€ από 290€ για Βιοκαθαρισμό σε 2 Στρώματα Μονά ή Διπλά, 5θέσιο Καναπέ & 1 Χαλί έως 10 τ.μ.
 • 129,90€ από 360€ για Βιοκαθαρισμό σε 2 Στρώματα Μονά ή Διπλά, 5θέσιο Καναπέ, 6 Καρέκλες Τραπεζαρίας & Όλα τα Χαλιά του Σπιτιού (έως 20 τ.μ. συνολικά)

* Για τον καθαρισμό χαλιού: Απαραίτητη προϋπόθεση η αγορά κουπονιών για τουλάχιστον 10 τ.μ.
* Μετά το πέρας του καθαρισμού χορηγείται πιστοποιητικό βιολογικού καθαρισμού.
* Περιλαμβάνεται πλήρης αφαίρεση λεκέδων.
* Ο βιοκαθαρισμός πραγματοποιείται στον χώρο σας με επαγγελματικά μηχανήματα extraction με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας Single Pass Micro-Splitting της αγγλικής εταιρείας Bio Production.

* Δες όλες τις Προσφορές της «Mpakis Services», με κλικ ----> ΕΔΩ

Εσωτερικός Καθαρισμός
Οικολογικός εσωτερικός καθαρισμός χωρίς χημικά, ακτινοβολίες ή ατμούς, με το επαγγελματικό ειδικό μηχάνημα, το οποίο με την παλμική δόνηση (τίναγμα) και αναρρόφηση, επιτυγχάνει την απομάκρυνση μικροβίων και όλων των αλλεργιογόνων ουσιών μέσα από το στρώμα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα ΗΕΡΑ, που συγκρατούν μέσα στο σάκο εγγυημένα το 99.99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που περιέχονται όπως ακάρεα, σπόρους μυκητών, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα κ.ά

Εξωτερικός Καθαρισμός

Ο εξωτερικός καθαρισμός εξουδετερώνει μικροοργανισμούς και μικρόβια που έχουν δημιουργηθεί από λεκέδες όπως ιδρώτας, ούρα, αίμα, λιπαρότητα, εμετό κ.α. και τους απομακρύνει πάνω από την επιφάνεια κατά 80% – 100%. Εφαρμόζεται με επαγγελματικό μηχάνημα extraction και οικολογικό καθαριστικό προηγμένης τεχνολογίας Single Pass micro-splitting (μικροδιάσπαση λεκέδων), χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, χλώριο και διαλύτες.

Εφαρμογή Βιολογικού Προϊόντος Απολύμανσης σε Όλες τις Επιφάνειες

Η Bio Lux σας προτείνει τον ταυτόχρονο καθαρισμό λεκέδων και αλλεργιογόνων μικροοργανισμών με το νέο επαναστατικό υλικό αντιαλλεργικής προστασίας προσφέροντας πεντακάθαρα και υγιεινά αποτελέσματα. Παρέχεται γραπτή πιστοποίηση για την καταλληλότητα των καθαριστικών που χρησιμοποιούνται στον βιολογικό καθαρισμό.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική
Εξαιρούνται οι περιοχές: Άγιος Στέφανος, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Βάρη, Βάρκιζα, Διόνυσος, Δροσιά, Κορωπί, Κρυονέρι, Μαγούλα, Παιανία, Πέραμα, Πικέρμι, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Σαλαμίνα, Ωρωπός (Δυνατότητα εξυπηρέτησης με extra χρέωση κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση)

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης: 

mpakis-kritikes.jpg
 • Ισχύει έως 30/04/2024.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-20:00 | Σάββατο 8:00-18:00
 • Απαραίτητη η επικοινωνία στα τηλέφωνα 210 6033442 ή 6947 798800 για τον προγραμματισμό ραντεβού αναφέροντας τον κωδικό Goldmall.
 • Δυνατότητα αγοράς πολλαπλών κουπονιών (π.χ. στα χαλιά - για περισσότερα τ.μ.).
 • Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική - Εξαιρούνται οι περιοχές: Άγιος Στέφανος, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Βάρη, Βάρκιζα, Διόνυσος, Δροσιά, Κορωπί, Κρυονέρι, Μαγούλα, Παιανία, Πέραμα, Πικέρμι, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Σαλαμίνα, Ωρωπός (Δυνατότητα εξυπηρέτησης με extra χρέωση κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση).
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο ή από κινητό.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α.

O όμιλος επιχειρήσεων Μpakis Services Group διαθέτει πολυετή πείρα και δημιουργήθηκε με σκοπό να ανταποκριθεί σε όλες τις τεχνικές ανάγκες του καταναλωτή. Η εμπορική δραστηριότητα στον τομέα του οικιακού αλλά και επαγγελματικού κλιματισμού κατατάσσει την εταιρεία στις υψηλότερες θέσεις στον χώρο με σταθερή ανάπτυξη.

Η ευρεία γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών της, η άμεση διαθεσιμότητα, το εγγυημένο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή της αγοράς έκανε πραγματικότητα το όραμά της, προσφέροντας στον καταναλωτή μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης!

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους και έμπειρους τεχνικούς με πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία και συνοδεύονται από τα απαραίτητα φύλλα ελέγχου και πιστοποιητικά καθώς και γραπτώς εγγυημένο αποτέλεσμα!

Στην Mpakis Services θα βρεις όλες τις τεχνικές υπηρεσίες που χρειάζεσαι, όπως συντήρηση και εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων, συντήρηση και εγκατάσταση καυστήρων πετρελαίου και αερίου, οικολογικό – βιολογικό καθαρισμό κατ' οίκον σε αυτοκίνητα, στρώμα, καναπέ, σαλόνι, χαλιά, απολύμανση – απεντόμωση, καθαρισμό τζακιού ανακαινίσεις όπως και πολλές άλλες υπηρεσίες για επαγγελματίες και ιδιώτες.

Σε όλες τις τεχνικές υπηρεσίες ο καταναλωτής συμμετέχει ενεργά, καθώς αξιολογεί τους τεχνικούς στη φόρμα αξιολόγησης που συμπληρώνει και με αυτόν τον τρόπο παρέχει άμεσα την απαραίτητη πληροφόρηση στην επιχείρηση.

210 6033442 | 6947 798800

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!