Έκπτωση
-14%
Κερδίζεις
2,10€
Αγορές
804
804 Αγορές
-14% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,10€

------>ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΘΕΣΕΩΝ<-------

- Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν αποκλειστικά για την Παράσταση: Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 19:30.


Ημέρες & Ώρες Παράστασης - Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» (Λεωφ. Στρατού 3)
- Σάββατο 7 Δεκεμβρίου - 19:30

- Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στην είσοδο του Show, πριν την έναρξη της παράστασης για την παραλαβή της θέσης σας. Οι θέσεις δίνονται βάσει σειράς προσέλευσης στην εκδήλωση.
Η παράδοση του κουπονιού για την παραλαβή της θέσης σας μπορεί να γίνει στην είσοδο του Show:
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου: από τις 11:00 έως 19:15

UNDERWATER BUBBLE SHOW - Για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Εμπνευσμένο από το διάσημο “Cirque Du Soleil” , το Underwater Bubble Show είναι το πρώτο θέαμα με σαπουνόφουσκες εμπλουτισμένο με φανταστικά εφέ - λέιζερ, κανόνια χιονιού,καπνού, οπτικές ψευδαισθήσεις και προβολές βίντεο - που δίνει διαφορετικές θεατρικές διαστάσεις στην τέχνη της σαπουνόφουσκας!

Το «Underwater Bubble Show» είναι ο κάτοχος του Βραβείου Merlin Award για το 2018, του International Magicians Society: έχει βραβευτεί ως το καλύτερο Show στον κόσμο, στην κατηγορία «για όλη την οικογένεια»!

Με χιλιάδες φυσαλίδες σε όλα τα χρώματα και σχέδια να γεμίζουν όλη την αίθουσα, ενήλικες και παιδιά απολαμβάνουν αυτό το μοναδικό show, καθώς πρόκειται για ένα διαδραστικό θέαμα, με συμμέτοχη του κοινού που τους μεταφέρει σε ένα παράλληλο σύμπαν χαράς και ελευθερίας!

Πάτησε στο «Πληροφορίες Προσφοράς» για ακόμη περισσότερα!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα
UNDERWATER BUBBLE SHOW - ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Σάββατο 7 Δεκεμβρίου ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ»

Εμπνευσμένο από το διάσημο “Cirque Du Soleil” , το Underwater Bubble Show είναι το πρώτο θέαμα με σαπουνόφουσκες εμπλουτισμένο με φανταστικά εφέ -- λέιζερ, κανόνια χιονιού, καπνού, οπτικές ψευδαισθήσεις και προβολές βίντεο -- που δίνει διαφορετικές θεατρικές διαστάσεις στην τέχνη της σαπουνόφουσκας!

Με αναφορές και αποφθέγματα από τα κλασσικά και αγαπημένα παραμύθια – Άλικη στην Χώρα των Θαυμάτων, Μικρή Γοργόνα, Πίτερ Παν, Πινόκιο, είναι ένα μοντέρνο παραμύθι, με ισορροπημένο συνδυασμό της δραματικής τέχνης, παντομίμας, χορού, κουκλοθεάτρου, ακροβατικών και μαγείας, που μαζί με τις εντυπωσιακές, πολύχρωμες, τεράστιες σαπουνόφουσκες δημιουργούν ένα θέαμα μοναδικό και εξαιρετικό για κάθε είδους κοινό.

Το Underwater Bubble Show διηγείται το Φανταστικό Ταξίδι του Κύριου Β στον πολύχρωμο υποβρύχιο Μπουρμπουληθρόκοσμο. Είναι μια ιστορία που αφορά τις ζωές όλων μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ζωή μπορεί να είναι γκρίζα ή και χρωματιστή…Μην ανησυχείτε ! Στο ταξίδι που θα σας πάρει ο Κύριος Β, όλα είναι γεμάτα χρώματα !

Μετά από μια μεγάλη μέρα γεμάτη υποχρεώσεις, ο Κυριος Β βρίσκεται ως δια μαγείας σ’ ένα φαντασμαγορικό, χαρούμενο και πολύχρωμο μέρος που λέγεται..Μπουρμπουληθρόκοσμος. Είναι ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να ονειρευτεί και να αισθανθεί, να αφήσει την φαντασία του ελεύθερη… Οι κάτοικοι του Μπουρμπουληθρόκοσμου—ιππόκαμποι, δρακόψαρα, αστερίες, γοργόνες, αχινοί και άλλα πλάσματα, θα συντροφέψουν τον Κύριο Β στο φανταστικό του ταξίδι στον υποβρύχιο κόσμο, όπου η φαντασία γίνεται πραγματικότητα!

Το Underwater Bubble Σhow είναι παράγωγη του Brinum –X Theatre της Λετονίας, και έχει ταξιδέψει σε 32 χώρες ,με μεγάλα τουρ στη Αμερική και Κίνα. Την σκηνοθεσία υπογραφεί ο Ιταλός, Enrico Pezzoli με σημαντικές παράγωγες στο ιστορικό του, όπως η σκηνοθεσία των Τελετών Έναρξης και Λήξης Ολυμπιακών Αγώνων στο Σoτσi 2014. Ο Enrico Peccoli είναι ταυτόχρονα και ηθοποιός και Μάγος.. και ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες στον χώρο της τέχνης της σαπουνόφουσκας παγκοσμίως

Η μουσική της παράστασης είναι του Valdis Zilveris, του σημαντικότερου Λετονού μουσικοσυνθέτη θεατρικών έργων και τα κοστούμια της Elita Patmalniece , διάσημης σχεδιάστριας μόδας και μόνιμης συνεργάτιδας της Εθνικής Όπερας της Λετονίας

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Underwater Bubble Show πήρε πρόσφατα το Βραβείο Merlin Award, του International Magicians Society ως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ SHOW για Όλη την Οικογένεια για το 2018!

Με χιλιάδες φυσαλίδες σε όλα τα χρώματα και σχέδια να γεμίζουν όλη την αίθουσα, ενήλικες και παιδιά απολαμβάνουν αυτό το μοναδικό show, καθώς πρόκειται για ένα διαδραστικό θέαμα , με συμμέτοχη του κοινού που τους μεταφέρει σε ένα παράλληλο σύμπαν χαράς και ελευθερίας .

Και όπως είχε πει χαρακτηριστικά ο Γάλλος ποιητής Paul Vallery :

“ Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα είναι να ξυπνήσεις..”

- Ισχύει μόνο για την Παράσταση στις 7 Δεκεμβρίου στις 19:30, με επιλογή ζώνης και τύπου εισιτηρίου κατά την αγορά του κουπονιού.
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο (παιδί ή ενήλικα).
- Το παιδικό εισιτήριο ισχύει για όλες τις ηλικίες έως και 12 ετών.
- Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών ανά άτομο. Τα ονόματα στα κουπόνια δεν παίζουν ρόλο στη χρήση τους.
- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στην είσοδο του Show, πριν την έναρξη της παράστασης για την παραλαβή της θέσης σας. Οι θέσεις δίνονται βάσει σειράς προσέλευσης στην εκδήλωση.
- Η παράδοση του κουπονιού για την παραλαβή της θέσης σας μπορεί να γίνει στην είσοδο του Show:
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου: από τις 11:00 έως 19:15.
- Δυνατότητα ακύρωσης κουπονιού ή αλλαγής ημερομηνίας μόνο έως Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

UNDERWATER BUBBLE SHOW - ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 

Εμπνευσμένο από το διάσημο “Cirque Du Soleil” , το Underwater Bubble Show είναι το πρώτο θέαμα με σαπουνόφουσκες εμπλουτισμένο με φανταστικά εφέ -- λέιζερ, κανόνια χιονιού,καπνού, οπτικές ψευδαισθήσεις και προβολές βίντεο -- που δίνει διαφορετικές θεατρικές διαστάσεις στην τέχνη της σαπουνόφουσκας!

Λεωφ. Στρατού 3 (Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης»)

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
  • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
  • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
  • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
    2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
  • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ