Θέατρο | Συναυλίες

10€ από 15€: Tsopana Rave - Υπόγεια Ρεύματα | Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης


10€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία με Tsopana Rave & Υπόγεια Ρεύματα, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης, Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 20:30!

Δύο θρυλικά γκρουπ συναντιούνται στη σκηνή σε ένα ανατρεπτικό Live που δεν πρέπει να χάσεις!

15,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-33%
Κερδίζεις
5,00€
Αγορές
95

10€ από 15€: Tsopana Rave - Υπόγεια Ρεύματα | Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης


10€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία με Tsopana Rave & Υπόγεια Ρεύματα, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης, Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 20:30!

Δύο θρυλικά γκρουπ συναντιούνται στη σκηνή σε ένα ανατρεπτικό Live που δεν πρέπει να χάσεις!

15,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
95 Αγορές
-33% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,00€
  • 10€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live με Tsopana Rave & Υπόγεια Ρεύματα, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης

- Η τιμή του εισιτηρίου στην είσοδο θα είναι 15€.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και καταλαμβάνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της μουσικής παράστασης.


Τοποθεσία: Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης (Ματρόζου 22, Νεάπολη)

Παρασκευή 1 Ιουλίου - 20:30 
(οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00)

Δύο Ελληνικά συγκροτήματα, οι Tsopana Rave και τα Υπόγεια Ρεύματα μοιράζονται τη σκηνή στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης, την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022.

Πώς λειτουργεί
Βήμα 1: Απόκτησε κουπόνια εισόδου από το GoldMall.gr επιλέγοντας έναν από τους τρόπους αγοράς και εξασφάλισε την είσοδό σου στην εκδήλωση στη χαμηλότερη τιμή.
Βήμα 2: Τα κουπόνια που αγόρασες θα τα βρεις στο Προφίλ σου. 
Βήμα 3: Έρχεσαι στον χώρο της μουσικής παράστασης και επιδεικνύεις τα κουπόνια σου από κινητό ή εκτυπωμένα.

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Tsopana Rave & Υπόγεια Ρεύματα Live στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης
Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 - 20:30 μμ
Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης Περιοχή Στρεμπενιώτη

Δύο Ελληνικά συγκροτήματα, οι Tsopana Rave και τα Υπόγεια Ρεύματα μοιράζονται τη σκηνή στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης, την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022.

Διαβάστε τα βιογραφικά των δύο γκρουπ για την παρουσιά τους στην εγχώρια μουσική σκηνή:

Tsopana Rave:

Ανατρεπτικοί, χιουμοριστικοί και επιδραστικοί, με την δική τους άκρως δυναμική και εξαιρετική πορεία στην εγχώρια μουσική σκηνή, δημιουργοί των “Η Κορνηλία”, “Μίλα ρε!”, “Μου το’ χα πει”, “Δώσε ότι έχεις”, “Αν μου κρύβεις την αλήθεια”, “Είμαι καλά”, “Εγώ δεν” κ.α. αλλά και με ολοκαίνουργιο υλικό, οι Tsopana Rave “εξορμούν” ανά την χώρα, σε ένα απρόβλεπτο συναυλιακό καλοκαίρι!

Πατροπαράδοτο ελληνικό συγκρότημα με άγνωστη ημερομηνία ιδρύσεως και με άγνωστη ημερομηνία διάλυσης.. Ιεραποστολή που ασχολείται με την διάσωση του ψυχικού κόσμου και την εφαρμογή της λοξής ματιάς στην αντίληψη των γεγονότων.. Οι διαμετρικά αντίθετες γνώμες, όψεις και απόψεις των μουσικών που αποτελούν το συγκρότημα, οδηγούν το εν λόγω σχήμα σε μια άνευ προηγουμένου ανεξέλεγκτη πορεία.

Η μουσική τους είναι πολυμορφική σε κλίμακες αρχαιοελληνικές με δυτικές επιρροές ή το αντίθετο.. Ο ήχος τους άλλοτε σκληρός, άλλοτε υπερβολικά χαλαρός και άλλοτε φορτισμένος.. Ο στίχος τους πάλι, άλλες φορές εσωστρεφής, άλλες ερωτικός, κωμικοτραγικός, απλός ή με μυστηριώδη πλοκή, περιγράφει τις σκέψεις των δημιουργών του μέσα στο χρόνο.

Ποιοι είναι:

Νίκος Σπυρόπουλος / τύμπανα, Παναγιώτης Σπυρόπουλος / κιθάρα, Παναγιώτης Νταβέλος / πλήκτρα, Σπύρος Σπυρόπουλος / κιθάρα, Κων/νος Αγγελόπουλος / φωνή Νίκος Χριστογιαννόπουλος / μπάσο.

Υπόγεια Ρεύματα:

Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που πορεύεται πάνω από 20 χρόνια και δρα εδώ και τώρα! Τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία. Με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο τα Υπόγεια Ρεύματα είναι συνεχώς σε κίνηση. Βινύλια, κυκλοφορίες, συνεργασίες και έπεται συνέχεια!

Παράλληλα, τα Υπόγεια Ρεύματα συνεχίζουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο, τις συναυλίες! Στις ζωντανές εμφανίσεις ο άγριος, ξεσηκωτικός ήχος του τρίο παρασέρνει σε μια πρωτόλεια γιορτή γεμάτη ιδρώτα και ένταση, ταξιδεύοντας παράλληλα με το λυρισμό των στίχων και τα ακουστικά διαλείμματα.

Τραγούδια και μελωδίες που έχουν σημαδέψει την ελληνική σκηνή και συνεχίζουν να μας συνοδεύουν, Ασημένια Σφήκα, Σαν Φως, Μ’ αρέσει να μην λέω Πολλά, Ρόζα, Τους Έχω Βαρεθεί, Καρυωτάκης, Θάνος Μικρούτσικος, Κωστής Παλαμάς και πολλοί άλλοι αγαπημένοι μουσικοί και πνευματικοί συνοδοιπόροι βρίσκονται μέσα στις συναυλίες του συγκροτήματος.

Ποιοι είναι:

Υπεύθυνοι για την παρουσίαση των παραπάνω επί σκηνής είναι η θρυλική φωνή του Γρηγόρη Κλιούμη με το χαρακτηριστικό παίξιμο της κιθάρας του, η ανατρεπτική προσέγγιση των τυμπάνων από τον Τάσο Πέππα που κινείται από τις ευαίσθητες σιωπές έως τη θορυβώδη κόλαση και η αεικίνητη, ευγενικά αυθάδικη μορφή του Νίκου Γιούσεφ που αποδίδει με την ίδια άνεση ένα στιβαρό μπάσο ή ένα αέρινο μουσικό πριόνι.

Τα Υπόγεια Ρεύματα δεν είναι απλά ένα συγκρότημα. Είναι μια ομάδα που τα όριά της είναι –φυσιολογικά- δυσδιάκριτα στο κοινό και πολλές φορές ακόμα και στα μέλη της. Συντίθενται και αποσυντίθενται διαρκώς. Είναι ένας ζωντανός και πολυδιάστατος οργανισμός. Η πράξη απέδειξε ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίο το όνομά τους. Άλλοτε λίγο πιο κοντά στην επιφάνεια, κάποτε να κυλούν στους πιο βαθείς υπόγειους ποταμούς που διασχίζουν χωρίς να το αντιληφθούμε τη ζωή μας.

Πέρασαν και θα συνεχίσουν να διαβαίνουν από πολλές στροφές, όμως η πορεία τους, στο μεγάλο χάρτη, είναι σταθερή: βαθιά στον πυρήνα της μουσικής, της ποίησης και των συναισθημάτων.

  • Ισχύει για Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 20:30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00).
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και καταλαμβάνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης.
  • Το κουπόνι σου το επιδεικνύεις είτε από το κινητό είτε εκτυπωμένο.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν τη συναυλία έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι συναυλίες είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η συναυλία είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Δύο Ελληνικά συγκροτήματα, οι Tsopana Rave και τα Υπόγεια Ρεύματα μοιράζονται τη σκηνή στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης, την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022.

Ματρόζου 22, Νεάπολη (περιοχή Στρεμπενιώτη)

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!