Θέατρο | Συναυλίες

7€ από 10€: Παράσταση «Τρίτη Τετάρτη Νυχτερινή» | Θέατρο Μαίωτρον


7€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Τρίτη Τετάρτη Νυχτερινή», στο Θέατρο Μαίωτρον, στις 18 & 19 Φεβρουαρίου!

Ένα ψυχολογικό θρίλερ με στοιχεία μαύρης κωμωδίας, σε σκηνοθεσία Σταύρου Παρχαρίδη!

10,00€
7,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-30%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
21

7€ από 10€: Παράσταση «Τρίτη Τετάρτη Νυχτερινή» | Θέατρο Μαίωτρον


7€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Τρίτη Τετάρτη Νυχτερινή», στο Θέατρο Μαίωτρον, στις 18 & 19 Φεβρουαρίου!

Ένα ψυχολογικό θρίλερ με στοιχεία μαύρης κωμωδίας, σε σκηνοθεσία Σταύρου Παρχαρίδη!

10,00€
7,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
21 Αγορές
-30% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 7€ από 10για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Τρίτη Τετάρτη Νυχτερινή» στο Θέατρο Μαίωτρον

- Πρόγραμμα Παραστάσεων: 
Σάββατο 11 Φεβρουαρίου - 21:00
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου - 19:00
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου - 21:00
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου - 19:00

* Τα κουπόνια αφορούν θέσεις στη δεύτερη σειρά του θεάτρου.

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης θα είναι 10€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Θέατρο Μαίωτρον (Αθηνάς 21, περιοχή Τούρκικου Προξενείου, Κέντρο)

Μια γυναίκα τηλεφωνεί στην αστυνομία για να παραδοθεί, έχοντας στο διπλανό δωμάτιο τα ακίνητα σώματα του συζύγου και της ερωμένης του που τυγχάνει και η καλύτερη της φίλη. Κι αμέσως μετά αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της αλήθειας...

Συντελεστές
Παίζει η: Βάσω Δήμογλου, Κείμενο: Τζων Μιχάλης, Σκηνοθεσία: Σταύρος Παρχαρίδης, Σκηνικά κοστούμια: Μαρία Παπατζέλου, Μουσική: Νίκος Πανδής, Φωτισμοί: Θέατρο ΜΑΙΩΤΡΟΝ, Φωτογραφίες: Σταύρος Παρχαρίδης, Διαφημιστικό Βίντεο: Γιώργος και Σταύρος Παρχαρίδης
Το τραγούδι της παράστασης «Ρόδα ολάνθιστα» μελοποίησε ο Νίκος Πανδής σε στίχους του Τζων Μιχάλη και ερμηνεύει η Αναστασία Κόσμογλου. Η παραγωγή του τραγουδιού έγινε στο Riverside Studio Thessaloniki από τον Σωκράτη Παπαϊωάννου. Παραγωγή: Θέατρο ΜΑΙΩΤΡΟΝ

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Τρίτη Τετάρτη Νυχτερινή
Θέατρο Μαίωτρον

Το θέατρο ΜΑΙΩΤΡΟΝ γιορτάζει τα τριάντα του χρόνια ενεργής παρουσίας στην θεατρική δράση της πόλης αλλά και σε όλη την επικράτεια. Πιστό στην πορεία του δημιουργεί την σκηνή «ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ» δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε πρωτοεμφανιζόμενους συγγραφείς να παρουσιάσουν το έργο τους.

΄΄ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ‘’ λοιπόν με το έργο του Τζων Μιχάλη «ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ»

Το έργο σε μερικές γραμμές

Μια γυναίκα τηλεφωνεί στην αστυνομία για να παραδοθεί , έχοντας στο διπλανό δωμάτιο τα ακίνητα σώματα του συζύγου και της ερρωμένης του που τυγχάνει και η καλύτερη της φίλη.

Κι αμέσως μετά αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της αλήθειας , καθώς όλοι ψάχνουν στα τηλέφωνα το ζευγάρι των εραστών αλλά μόνο αυτή η γυναίκα είναι εκεί για να απαντήσει. Κι όσο περνάει η ώρα , τόσο κι ο καθένας εισπράττει το τίμημα του νήματος που του αναλογεί. Κι εκείνη , αιωρούμενη μεταξύ πραγματικού και φανταστικού , φανερώνει την δική της αλήθεια , μέσα στη δίνη επίγνωσης της λεηλασίας μιας ζωής.

Κι όταν κάποια στιγμή φθάνει η αστυνομία , η μεγαλύτερη απ’ όλες , η ξεκάθαρη εικόνα ξεπροβάλει , σαν μια τιμωρία αλλά ίσως και λύτρωση μαζί…

Δυό λόγια για την παράσταση από τον Σταύρο Παρχαρίδη

Σε μια εποχή που η υποκρισία , το προσωπικό συμφέρον και η κοινωνική ανευθυνότητα κάθε μορφής εξουσίας, τείνουν να γίνουν κανόνας, κόντρα στην λογική και την επιθυμία του μέσου πολίτη, ό Τζων Μιχάλης με το θεατρικό μονόλογό του ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ έρχεται και επισημαίνει το πιο πάνω πρόβλημα. Μέσα από μια ιστορία που θα μπορούσε κανείς με ευκολία να χαρακτηρίσει «προσωπικό δράμα» διεισδύει στην ανίερη λογική όλων όσων θεωρούν δεδομένη την δική τους ισχύ. Μέσα από την χρήση των μέσων επικοινωνίας «εισβάλει» σε αξίες που χάνονται, όπως η εμπιστοσύνη, η «τσίπα» το «καθαρό μέτωπο» όπως συνήθιζαν να λένε παλιά. Τέλος η ωμή βία εναντίων γυναικών και δυστυχώς πολλές φορές η απώλεια της ζωής τους. Απέναντι στην ψυχρή λογική του συμφέροντος ο άνθρωπος η ίδια η ζωή στο πρόσωπο μιας γυναίκας που αποφασίζει να πάρεi την ζωή και την τύχη της στα χέρια της. Ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα μπορούσε να βιώνεται καθημερινά απ’ τον καθένα μας. Ωστόσο το σαρκαστικό χιούμορ διάσπαρτο μέχρι το μεγάλο φινάλε, κυριαρχεί και προβληματίζει. Ένα φαινομενικά συνηθισμένο ταξίδι σε ένα ασυνήθιστο κόσμο κάθε ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ.

Συντελεστές παράστασης

Παίζει η: Βάσω Δήμογλου.

Κείμενο: Τζων Μιχάλης

Σκηνοθεσία: Σταύρος Παρχαρίδης

Σκηνικά κοστούμια: Μαρία Παπατζέλου

Μουσική: Νίκος Πανδής

Φωτισμοί: Θέατρο ΜΑΙΩΤΡΟΝ

Φωτογραφίες: Σταύρος Παρχαρίδης

Διαφημιστικό Βίντεο: Γιώργος και Σταύρος Παρχαρίδης.

Το τραγούδι της παράστασης «Ρόδα ολάνθιστα» μελοποίησε ο Νίκος Πανδής σε στίχους του Τζων Μιχάλη και ερμηνεύει η Αναστασία Κόσμογλου.

Η παραγωγή του τραγουδιού έγινε στο Riverside Studio Thessaloniki από τον Σωκράτη Παπαιωάννου.

Παραγωγή: Θέατρο ΜΑΙΩΤΡΟΝ

Ημέρες και ώρες παραστάσεων :

Πρεμιέρα : Σάββατο 4 Φλεβάρη 2023 ώρα 21:00 μ.μ.

Παραστάσεις :

ΣΑΒ 4/2 - 11/2- 18/2 ώρα 21:00μμ

ΚΥΡ 5/2 -12/2 -19/2 ώρα 19:00μμ

(Δυνατότητα Πάρκινγκ στο Σταθμό ΡΟΤΟΝΤΑ στην Δ. Γούναρη 62 -350 μέτρα από το θέατρο- από Δεύτερα μέχρι και Σάββατο με την παρουσία του εισιτηρίου της παράστασης τιμή 3,50 ευρώ κράτηση θέσης στο 2310006269)

Πληροφορίες-κρατήσεις : Τηλ. 6932633127

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Τα κουπόνια αφορούν θέσεις στη δεύτερη σειρά του θεάτρου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Το θέατρο «Μαίωτρον» αποτελεί ένα από τα νεότερα θέατρα της Θεσσαλονίκης. Ξεκινώντας τη λειτουργία του εδώ και λίγα χρόνια, φιλοδοξεί να στεγάσει μια σειρά από πολλές και διαφορετικές θεατρικές παραστάσεις, δίνοντας φωνή σε μια σειρά από θεατρικούς συγγραφείς της πόλης που ενδεχομένως να είναι καλλιτεχνικά «άστεγοι».

Πρόθεσή του είναι να φιλοξενηθούν στη σκηνή του παραστάσεις που θα συγκροτούν ένα πολυφωνικό και πολυποίκιλο πρόγραμμα, με ένα αυστηρά ποιοτικό κριτήριο στην επιλογή τους.

Αθηνάς 21 (περιοχή Τούρκικου Προξενείου), Κέντρο
6932633127

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!