Γυμναστήρια

99€ από 150€: 3μηνη Συνδρομή σε Yoga, Pilates, κ.α., στην Καλαμαριά!


99€ από 150€ για Τρίμηνη Συνδρομή με Απεριόριστες Συνεδρίες σε Τμήματα Pilates, Hatha Yoga, Yogalates, Fitness TRX & Cardio, Ορθοσωμική, Fit Ball Pilates, Yoga Prana | & 1 Συνεδρία/εβδομάδα με το Pilates Reformer, στο «Serenity Studio», το εξειδικευμένο Studio Yoga & Pilates, στον Πεζόδρομο Καλαμαριάς!

150,00€
99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-34%
Κερδίζεις
51,00€
Αγορές
24

99€ από 150€: 3μηνη Συνδρομή σε Yoga, Pilates, κ.α., στην Καλαμαριά!


99€ από 150€ για Τρίμηνη Συνδρομή με Απεριόριστες Συνεδρίες σε Τμήματα Pilates, Hatha Yoga, Yogalates, Fitness TRX & Cardio, Ορθοσωμική, Fit Ball Pilates, Yoga Prana | & 1 Συνεδρία/εβδομάδα με το Pilates Reformer, στο «Serenity Studio», το εξειδικευμένο Studio Yoga & Pilates, στον Πεζόδρομο Καλαμαριάς!

150,00€
99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
24 Αγορές
-34% Έκπτωση
Κερδίζεις 51,00€
  • 99€ από 150€ για Τρίμηνη Συνδρομή με Απεριόριστες Συνεδρίες σε Τμήματα Pilates, Hatha Yoga, Yogalates, Fitness TRX & Cardio, Ορθοσωμική, Fit Ball Pilates, Yoga Prana & 1 Συνεδρία/εβδομάδα (12 Συνεδρίες συνολικά) με το Pilates Reformer!

- Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 60 λεπτά  
- Απαραίτητη η έναρξη του προγράμματος έως 20 ημέρες από την αγορά του κουπονιού.
- Για το Pilates Reformer: Με ραντεβού για την ημέρα και ώρα της συνεδρίας (2314005662).
- Η προσφορά αφορά αποκλειστικά το «Serenity Studio», στην οδό Κυριακίδου 13 (Πεζόδρομος Καλαμαριάς).


- Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες & Άνδρες.

Pilates
Οι ασκήσεις με Pilates βοηθούν αποτελεσματικά στην ενδυνάμωση του κορμού, τη βελτίωση της σωστής στάσης σώματος, καθώς και στη μυική αντοχή.

Hatha Yoga
«Ha» σημαίνει ήλιος και αντιπροσωπεύει την αρσενική ενέργεια (το ενεργητικό, το ζεστό, το συμπυκνωμένο κ.α.) + “tha” σημαίνει σελήνη και αντιπροσωπεύει την θηλυκή ενέργεια (το παθητικό, το κρύο, αυτό που διαχέεται κ.α.). Η hatha yoga έχει ως στόχο την εξισορρόπηση, την ένωση (yoke=ένωση) αυτών των δύο ενεργειών και την προετοιμασία του γιόγκι για τον διαλογισμό.

Yogolates

Tο «υβρίδιο» των δύο πιο διαδεδομένων μεθόδων εναλλακτικής ­εκγύμνασης της εποχής μας αποτελεί κατά μια έννοια τη μετεξέλιξη των δύο τεχνικών και συνδυάζει τα ευεργετικά αποτελέσματα τόσο της γιόγκα όσο και του Πιλάτες. Τα οφέλη που η μέθοδος προσφέρει σε άνδρες και γυναίκες όταν ασκούνται δύο φορές την εβδομάδα είναι, μεταξύ άλλων, η τόνωση και η διάταση όλων των μυϊκών ομάδων, η καταπολέμηση της οστεοπόρωσης και των πόνων της μέσης, η τόνωση των νεφρών και η ενεργοποίηση του θυρεοειδούς, η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και η αποκατάσταση της σωστής στάσης του σώματος. Το Υogalates προά­γει ­παράλληλα τη δύναμη, την ευλυγισία και την ισορροπία.

TRX
Γυμνάζει όλο το σώμα, βοηθά στη διατήρηση της οστικής μάζας, ενεργοποιεί το μέγιστο αριθμό των μυϊκών ινών και εκτοξεύει στα ύψη τον μεταβολισμό.

Ορθοσωμική
Η ορθοσωμική γυμναστική είναι μια μέθοδος που βασίζεται στις αρχές της οστεοπαθητικής, ένα είδος εναλλακτικής ιατρικής. Θεωρείται ένα σύστημα ολιστικής αξιολόγησης και θεραπείας που αναγνωρίζει παθολογίες και δυσλειτουργίες στην ανθρώπινη κατασκευή, και αποσκοπεί στην αντιμετώπιση και διόρθωσή τους. Η Οστεοπαθητική δίνει βάση πρωτίστως στην εμβιομηχανική (biomechanics) λειτουργία του ανθρωπίνου σώματος, διά μέσου του νευρικού και μυοσκελετικού συστήματος, εστιάζοντας ιδιαίτερα στα προβλήματα δομής του σώματος και στις παθολογίες που προέρχονται από τις μηχανικές ανισορροπίες.

Fit Ball Pilates
Είναι ένα πρόγραμμα Pilates που γίνεται με μεγάλες μπάλες και γυμνάζει όλο το σώμα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ενδυνάμωση και σύσφιξη του κέντρου του σώματος, των κοιλιακών και των ραχιαίων. Μέσα από την έντονη εκγύμναση των ραχιαίων, το Pilates Fitball δημιουργεί δυνατότερη και πιο ευλύγιστη σπονδυλική στήλη ανακουφίζοντας από τον πόνο της μέσης και την ένταση των αρθρώσεων.

Yoga Prana
Η πράνα είναι η πρωταρχική δύναμη ζωής και σημαίνει «διαρκής κίνηση». Τα μονοπάτια του πρανικού ρεύματος που ρέει σ’όλο το σώμα, είναι γνωστά σαν νάντι. Νάντι σημαίνει ροή ενέργειας. Τα νάντι, που είναι περίπου 72.000, είναι ενεργειακά κανάλια, είναι το όχημα που μεταφέρει την πράνα, τη ζωτική ενέργεια. Σύμφωνα με τη γιόγκα το πρανικό σώμα (pranamayakosha), που αποτελείται από την πράνα και το δίκτυο των νάντι που μεταφέρουν αυτή την πράνα, χωρίζεται σε πέντε κύριες περιοχές ή υποπράνα που είναι γνωστές σαν πάντσα πράνα. Αυτές οι πέντε πράνα λειτουργούν σε σχέση με τα τσάκρα και τα νάντι, σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Ελέγχουν τη λειτουργία ζωτικών οργάνων και λειτουργιών του σώματος όπως της καρδιάς, των πνευμόνων, των νεφρών, των οργάνων αναπαραγωγής, των πεπτικών οργάνων καθώς και του συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος.

Pilates Reformer
Το reformer (κρεβάτι πιλάτες) είναι το πιο διάσημο μηχάνημα Pilates.
Αποτελείται από ένα πλαίσιο σαν κρεβάτι πάνω στο οποίο υπάρχει μια κινούμενη πλατφόρμα (καρότσι) που συνδέεται στο πλαίσιο με αντιστάσεις. Το reformer είναι φτιαγμένο με τρόπο ώστε να προσαρμόζεται σε όλους τους σωματότυπους.
Υπάρχουν περισσότερες από 200 ασκήσεις που έχουν σχεδιαστεί για το reformer. Ο συνδυασμός ασκήσεων γυμνάζει όλο το σώμα και προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση, ελαστικότητα, λειτουργική μυϊκή δράση, σωστή στάση σώματος & ευθυγράμμιση, βελτίωση της ισορροπίας, καλύτερο συντονισμό, επίγνωση του σώματος και της κίνησης.
Τα οφέλη των ασκήσεων στο reformer είναι η ενδυνάμωση σε συνδυασμό με την ευλυγισία, η βελτίωση της ισορροπίας & της ευθυγράμμισης, η καλύτερη επίγνωση της κίνησης, η βελτίωση της στάσης του σώματος και η ανακούφιση από προβλήματα και πόνους στο σώμα.

  • Ισχύει έως 30/10/2020. Απαραίτητη η έναρξη των συνεδριών έως 20 ημέρες από την αγορά του κουπονιού.
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 21:00. 
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Η προσφορά αφορά αποκλειστικά το «Serenity Studio», στην οδό Κυριακίδου 13 (Πεζόδρομος Καλαμαριάς).
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.  

Γνωρίστε τα οφέλη της Yoga, του Pilates και του Miha Bodytec, σε έναν νέο σύγχρονο χώρο, στην Καλαμαριά!

Το «Serenity Studio» είναι ένα εξειδικευμένο studio Yoga & Pilates που αναλαμβάνει την άσκηση σώματος και πνεύματος, με υπεύθυνη του χώρου τη Νικολέτα Χαριζάνη.

Στο πρόγραμμά του θα βρείτε: Pilates, Yogalates, Ορθοσωμική, Hatha Yoga, Fit Ball Pilates, Fitness TRX & Cardio, Yoga Prana, Reformer Pilates (mini group 4 ατόμων, κατόπιν συνεννόησης).

Κυριακίδου 13, Πεζόδρομος Καλαμαριάς
2314005662

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 84 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€