Θέατρο | Συναυλίες

10€ από 12€: «Το Ύψος δεν Μετράει» με τον Αλέξανδρο Μαλιάτση | Βακούρα


10€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Stand Up Παράσταση «Το Ύψος δεν Μετράει», με τον Αλέξανδρο Μαλιάτση, στο Κινηματοθέατρο Βακούρα (Αίθουσα 2), το Σάββατο 13 Μαΐου!

Θέματα που απασχολούν τον κάθε ένα από εμάς βιώνοντας τη δεκαετία των 20, από την φοιτητική ζωή, στην εργασία έως την αποδοχή του εαυτού μας, δοσμένα με την πιο χιουμοριστική διάθεση. 

12,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-17%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
25

10€ από 12€: «Το Ύψος δεν Μετράει» με τον Αλέξανδρο Μαλιάτση | Βακούρα


10€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Stand Up Παράσταση «Το Ύψος δεν Μετράει», με τον Αλέξανδρο Μαλιάτση, στο Κινηματοθέατρο Βακούρα (Αίθουσα 2), το Σάββατο 13 Μαΐου!

Θέματα που απασχολούν τον κάθε ένα από εμάς βιώνοντας τη δεκαετία των 20, από την φοιτητική ζωή, στην εργασία έως την αποδοχή του εαυτού μας, δοσμένα με την πιο χιουμοριστική διάθεση. 

12,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
25 Αγορές
-17% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 10€ από 12για Είσοδο 1 Ατόμου στην Stand Up Παράσταση «Το Ύψος δεν Μετράει», με τον Αλέξανδρο Μαλιάτση, στο Κινηματοθέατρο Βακούρα (Αίθουσα 2)

- Ημερομηνία Παράστασης:
Σάββατο 13 Μαΐου - 21:30

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης είναι 12€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης, επιδεικνύοντας το κουπόνι που αγόρασες.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο για να λάβεις τη θέση σου.


Κινηματοθέατρο Βακούρα (Ιωάννου Μιχαήλ 8, Κέντρο)

Πώς μπορεί από τον καφέ να γίνει ψυχιατρική διάγνωση, γιατί μπλέκουν οι γονείς με το ίντερνετ και τι δουλειά έχει το deal με τις τουαλέτες ενός μπαρ; Θέματα που απασχολούν τον κάθε ένα από εμάς βιώνοντας την δεκαετία των 20, από την φοιτητική ζωή, στην εργασία έως την αποδοχή του εαυτού μας, γιατί στην τελική αν ο άνθρωπος έχει χιούμορ ... το ύψος δε μετράει!

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Stand Up Comedy Show
Αλέξανδρος Μαλιάτσης Σάλας
"ΤΟ ΥΨΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ"

O ταλαντούχος κωμικός στη Θεσσαλονίκη με τη πρώτη του solo παράσταση!

Πότε; Σάββατο 13 Μαϊου 2023

Που; Κινηματοθέατρο Βακούρα (Ι. Μιχαήλ 8, τηλ.2310 233 665)

Ώρα έναρξης: 21.30

Εισιτήρια προπωλούνται 10 ευρώ μέσω του goldmall.gr και στο Βακούρα. Ταμείο 12 ευρω.

Ο Αλέξανδρος Μαλιάτσης Σάλας, μετά από χρόνια εργατιάς στο σανίδι και το μικρόφωνο, ανεβαίνει στη σκηνή με τη δική του ΣΟΛΟ παράσταση - φωτιά!

Το καλύτερο;!

Έρχεται για πρώτη φορά ΣΟΛΟ στη Θεσσαλονίκη στο Κινηματοθέατρο Βακούρα!

Ο νεαρός ταλαντούχος κωμικός, φέρνει στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά την παράσταση με τίτλο «Το Ύψος Δε μετράει», ένα Stand Up Comedy Show, που όλη τη φετινή σεζόν αγαπήθηκε και καταχειροκροτήθηκε.

Από το πολύπλευρο και πολύπλοκο μυαλό του Αλέξανδρου Μαλιάτση Σάλα, πηγάζουν διάφορα ερωτήματα όπως;

• Πώς μπορεί από τον καφέ να γίνει ψυχιατρική διάγνωση;

• Γιατί μπλέκουν οι γονείς με το ίντερνετ;

• Τι δουλειά έχει η εκπομπή Deal με τις τουαλέτες ενός μπαρ;

Θέματα που απασχολούν τον κάθε ένα από εμάς βιώνοντας την δεκαετία των 20, από την φοιτητική ζωή, στην εργασία έως την αποδοχή του εαυτού μας, γιατί στην τελική αν ο άνθρωπος έχει χιούμορ ... το ύψος δε μετράει!

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Το Κινηματοθέατρο Βακούρα έχει γράψει ιστορία στη Θεσσαλονίκη και αυτή την ιστορία την υποστηρίζει χρόνια τώρα για όλους τους σινεφίλ, αλλά και σε όλους τους θεατρόφιλους!

Με σεβασμό στο κοινό φρόντισε να εξοπλίσει τις υπερσύγχρονες πλέον αίθουσες με τα πιο προηγμένα συστήματα εικόνας και ήχου για να απολαμβάνετε εσείς τις ταινίες και τις παραστάσεις που αγαπάτε στις ιδανικότερες συνθήκες.

Το Κινηματοθέατρο Βακούρα έχει χαρίσει σε πολλούς ανθρώπους στο παρελθόν όμορφες στιγμές και συνεχίζει ακάθεκτο. Πάρτε τον σύντροφό σας ή την παρέα σας και κι ελάτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία ή παράσταση στα πολυτελή του καθίσματα.

Ιωάννου Μιχαήλ 8, Κέντρο
2310 233665 & 2310 233669

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!