Θέατρο | Συναυλίες (Όλα)

9€ από 12€: Παράσταση «Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40» | Θέατρο Άρατος


9€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40», την ξεκαρδιστική κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα, που επιστρέφει για 5ο χρόνο στη Θεσσαλονίκη!

Τι συμβαίνει μετά τα 40; Αρχίζουν οι μεγάλες αποφάσεις; Οι μεγάλες ανατροπές; Αρχίζει μήπως το... Σεξ; Κι αν ναι, για... ποιον τελικά; Οι απαντήσεις στο Θέατρο Άρατος, στις 23-25 Φεβρουαρίου!

12,00€
9,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-25%
Κερδίζεις
3,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
168

9€ από 12€: Παράσταση «Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40» | Θέατρο Άρατος


9€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40», την ξεκαρδιστική κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα, που επιστρέφει για 5ο χρόνο στη Θεσσαλονίκη!

Τι συμβαίνει μετά τα 40; Αρχίζουν οι μεγάλες αποφάσεις; Οι μεγάλες ανατροπές; Αρχίζει μήπως το... Σεξ; Κι αν ναι, για... ποιον τελικά; Οι απαντήσεις στο Θέατρο Άρατος, στις 23-25 Φεβρουαρίου!

12,00€
9,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
168 Αγορές
-25% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 9€ από 12για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40» στο Θέατρο Άρατος

- Πρόγραμμα Παραστάσεων:
Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου - 21:30
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου - 21:30
Κυριακή 18 Φεβρουαρίου - 21:30
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου - 21:30
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου - 21:30
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου - 21:30


- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης είναι 12€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης, επιδεικνύοντας το κουπόνι που αγόρασες.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Θέατρο Άρατος (Μοσκώφ 12 & Φράγκων, Κέντρο)

Η κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα που κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις καρδιές του θεατρόφιλου κοινού​, ​επανέρχεται λόγω αυξημένης ζήτησης για 6 ακόμη μοναδικές παραστάσεις, στο Θέατρο Άρατος (Μοσκώφ 12). Η μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά!

Συντελεστές

Κείμενο – σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας
Σκηνικά: Δημήτρης Αρζουμανίδης, Μαρία Βλάχου
Κοστούμια: Μαρία Βλάχου
Ήχοι – φώτα: Γιώργος Στεφανίδης, Γιάννης Λαζαρίδης, Χρ. Ασλανίδη
Αφίσα: Νίκος Γκάρας
Φωτογράφιση: Στρατής Λαγόπουλος, Βασίλης Τσικάρας
Επικοινωνία: Έρη Χριστοφορίδου
Δημόσιες Σχέσεις: Δέσποινα Αυγερίδου
Παίζουν (διπλή διανομή): Σοφία Αϊβάζογλου, Μαρία Βλάχου, Στέργιος Κωνσταντζίκης, Κωνσταντίνα Μυλωνά, Αριστείδης Σιναπίδης, Κική Σπύρου, Βασίλης Τελίδης και ο Βασίλης Τσικάρας

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40
κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα
5ος ΧΡΟΝΟΣ

«Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40». ​Η κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα που κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις καρδιές του θεατρόφιλου κοινού​, ​επανέρχεται λόγω αυξημένης ζήτησης για 6 ακόμη μοναδικές παραστάσεις, στο Θέατρο Άρατος (Μοσκώφ 12). Η μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά!

Λίγα λόγια για το έργο: Λίγο πριν τα 41 γενέθλιά της, η Λόρα αποφασίζει να χωρίσει. Αιτία, η ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά και ο άντρας της ο Τζακ, που πέρα από τη δουλειά δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα. Η αιφνίδια απόφασή της θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Τζακ θα αισθανθεί προδομένος και αδικημένος, οι γείτονες θα έρθουν σε δύσκολη θέση, ενώ η άνοια του πατέρα του Τζακ, που ζει μαζί τους, θα επιδεινωθεί. Ξαφνικά θα εισβάλει στη ζωή τους μια barwoman και τότε θα ξεκινήσει ο κύκλος των αποκαλύψεων και των μεγάλων αποφάσεων. Τελικά πόσο αθώοι είναι οι ήρωες του έργου μας; Το ποδόσφαιρο και το φλαμέγκο θα δώσουν λύση στο πρόβλημα;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο – σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας

Σκηνικά: Δημήτρης Αρζουμανίδης, Μαρία Βλάχου

Κοστούμια: Μαρία Βλάχου

Ήχοι – φώτα: Γιώργος Στεφανίδης, Γιάννης Λαζαρίδης, Χρ. Ασλανίδη

Αφίσα: Νίκος Γκάρας

Φωτογράφιση: Στρατής Λαγόπουλος, Βασίλης Τσικάρας

Επικοινωνία: Έρη Χριστοφορίδου

Δημόσιες Σχέσεις: Δέσποινα Αυγερίδου

Παίζουν (διπλή διανομή): Σοφία Αϊβάζογλου, Μαρία Βλάχου, Στέργιος Κωνσταντζίκης, Κωνσταντίνα Μυλωνά, Αριστείδης Σιναπίδης, Κική Σπύρου, Βασίλης Τελίδης και ο Βασίλης Τσικάρας.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΑΤΟΣ

Μοσκώφ 12

Τ. 2315 312 487 (περιορισμένος αριθμός θέσεων)

ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παρασκευή 16/2, Σάββατο 17/2, Κυριακή 18/2

Παρασκευή 23/2, Σάββατο 24/2, Κυριακή 25/2

***

Θεατρική ομάδα Άρατος: Η θεατρική ομάδα Άρατος δημιουργήθηκε το 2011 κι έχει επικεφαλής τον σκηνοθέτη – συγγραφέα και ηθοποιό Βασίλη Τσικάρα. Θεωρείται μία από τις πιο ενεργές ομάδες της χώρας, εδρεύει στο Θέατρο Άρατος (Μοσκώφ 12) και κάθε χρόνο παρουσιάζει στο κοινό νέες παραγωγές. Είναι δημοφιλής για τις κωμωδίες της.

Βασίλης Τσικάρας: Τον γνωρίσαμε μέσα από τα θεατρικά του έργα «Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40», «Sorry λάθος κρεβάτι», «Spaghetti αλά Γαλλικά», «Ψάρι στα χείλη», «Σουτζούκ Λουκούμ», «Κωδικός Σπασίμπα Ντα», «Άδεια πιάτα», «Άδεια πιάτα 2», «Έχω θέμα», «Μια σφαίρα για την Τζέην», «Μην πεις όχι μωρό μου», «Χοντρός παραμυθάς», «Απόψε σε θέλω πάλι», «Madmix I,II,III» κι από τις κινηματογραφικές του ταινίες «Έξοδος 1826», «Πολιορκία», «Πέντε 5», «Operation Star».

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Από τον Απρίλιο του 2014, το Θέατρο Άρατος εδρεύει στην οδό Μοσκώφ 12 (με Φράγκων), πλησίον της Δωδεκανήσου, όπως εκεί εδρεύει και η βραβευμένη ομώνυμη θεατρική ομάδα.

Στόχοι του Σωματείου, είναι η ενίσχυση του πολιτισμού, με την παραγωγή και παρουσίαση θεατρικών και κινηματογραφικών έργων, καθώς επίσης, η συνεχής εκπαίδευση των μελών και των μαθητών του.

Η θεατρική ομάδα Άρατος δημιουργήθηκε το 2011 κι έχει επικεφαλής τον σκηνοθέτη – συγγραφέα και ηθοποιό Βασίλη Τσικάρα. Θεωρείται μία από τις πιο ενεργές ομάδες της Θεσσαλονίκης, εδρεύει στο Θέατρο Άρατος και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει διαρκώς νέες παραγωγές.

Στον χώρο, παρουσιάζονται από το 2014 θεατρικές επιτυχίες, ενώ δυναμική είναι η είσοδος του Άρατου και στον κινηματογράφο (Aratos Films).

Μοσκώφ 12 & Φράγκων, Θεσσαλονίκη
http://theatroaratos.wixsite.com/theatro
2315 312487

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ