Μία πρωτότυπη Παιδική Παράσταση που μυρίζει... αχνιστό ψωμί!

5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη... μοσχομυριστή Παιδική Παράσταση «Το πιο Γλυκό Ψωμί» όπου τα παιδιά ζυμώνουν το δικό τους ολόφρεσκο ψωμάκι!

Μουσική, διαδραστικά παιχνίδια και φυσικά... ένα φρεσκοψημένο ψωμάκι που οι μικροί θεατές θα γευτούν στο τέλος της παράστασης!

Έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», από τη Θεατρική Ομάδα «Μικρός Βορράς»κάθε Κυριακή πρωί!

5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
281

Μία πρωτότυπη Παιδική Παράσταση που μυρίζει... αχνιστό ψωμί!

5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη... μοσχομυριστή Παιδική Παράσταση «Το πιο Γλυκό Ψωμί» όπου τα παιδιά ζυμώνουν το δικό τους ολόφρεσκο ψωμάκι!

Μουσική, διαδραστικά παιχνίδια και φυσικά... ένα φρεσκοψημένο ψωμάκι που οι μικροί θεατές θα γευτούν στο τέλος της παράστασης!

Έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», από τη Θεατρική Ομάδα «Μικρός Βορράς»κάθε Κυριακή πρωί!

5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
281 Αγορές
  • 5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Το πιο Γλυκό Ψωμί», στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη»!

* Διαδικασία πριν την παράσταση: Τα παιδιά αποστειρώνουν τα χέρια τους, φοράνε ποδιές και ζυμώνουν υπό τις οδηγίες των συντελεστών (διάρκεια: 15'). Μετά ακολουθεί η παράσταση, στη διάρκεια της οποίας ψήνεται το ψωμί. Στο τέλος της παράστασης τα παιδιά το γεύονται ολόφρεσκο και αχνιστό!


Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων
Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη» (Μεταμορφώσεως 7)

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου - 11:30
Κυριακή 9 Φεβρουαρίου - 11:30
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου - 11:30
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου - 11:30
Κυριακή 1 Μαρτίου - 11:30
Κυριακή 15 Μαρτίου - 11:30
Κυριακή 22 Μαρτίου - 11:30
Κυριακή 29 Μαρτίου - 11:30 

Μία πρωτότυπη παράσταση από τον Μικρό Βορρά, βασισμένη σε ένα Κεφαλλονίτικο παραμύθι!
Ένας βασιλιάς που δεν γνωρίζει την αξία της εργασίας και για αυτό δεν εκτιμά τίποτα, με τη βοήθεια του γέρου σοφού θα λυτρωθεί, από το ψωμί που θα ζυμώσει με τα ίδια του τα χέρια. Ο ιδρώτας και ο μόχθος του θα φτιάξουν το πιο γλυκό ψωμί του κόσμου.
Τα παιδιά να ζυμώνουν το δικό τους αληθινό ψωμί αναζητώντας έτσι τη γλύκα που μπορεί να κρύβουν τα παραδοσιακά μας παραμύθια. Το παραμύθι θα ξετυλιχτεί μπροστά τους με ζωντανή μουσική και παραδοσιακά τραγούδια, ενώ τα παιδιά θα συμμετέχουν σε όλη τη διάρκεια σε διαδραστικά παιχνίδια, βασισμένα στις Αρχές του Εκπαιδευτικού Δράματος.


Συντελεστές

Κείμενο-Σκηνοθεσία:
Τάσος Ράτζος, Βοηθός Σκηνοθέτη: Ξένια Παπαμιχαήλ, Σκηνογραφία-Ενδυματολογία-μάσκες: Χριστίνα και Κατερίνα Καραογλάνη, Κίνηση: Λένα Μοσχά, Μουσική: Θοδωρής Παπαδημητρίου, Διδασκαλία Τραγουδιού: Έλσα Μουρατίδου, Video: Γιάννης Τόμτσης, Φωτογραφία: Άρης Ράμμος, Επιστημονική συνεργάτης στο διαδραστικό μέρος: Μελίνα Χατζηγεωργίου, Παραγωγή: Μικρός Βορράς, Παίζουν οι ηθοποιοί: Ντία Ζούρα, Χρίστος Λοΐζος, Έλενα Μιχαηλίδη

Το πιο γλυκό Ψωμί

Η πρωτότυπη παράσταση "Το πιο γλυκό Ψωμί" έρχεται στο Μελίνα Μερκούρη! Τα παιδιά φτιάχνουν το δικό τους ψωμάκι στη σκηνή!

Μία νέα παράσταση από τον Μικρό Βορρά, βασισμένη σε ένα Κεφαλλονίτικο παραμύθι.

Ένας βασιλιάς που δεν γνωρίζει την αξία της εργασίας και για αυτό δεν εκτιμά τίποτα, με τη βοήθεια του γέρου σοφού θα λυτρωθεί, από το ψωμί που θα ζυμώσει με τα ίδια του τα χέρια. Ο ιδρώτας και ο μόχθος του θα φτιάξουν το πιο γλυκό ψωμί του κόσμου.

Η παράσταση ξεκινά με τα ίδια τα παιδιά να ζυμώνουν το δικό τους αληθινό ψωμί αναζητώντας έτσι τη γλύκα που μπορεί να κρύβουν τα παραδοσιακά μας παραμύθια. Το παραμύθι θα ξετυλιχτεί μπροστά τους με ζωντανή μουσική και παραδοσιακά τραγούδια, ενώ τα παιδιά θα συμμετέχουν σε όλη τη διάρκεια σε διαδραστικά παιχνίδια, βασισμένα στις Αρχές του Εκπαιδευτικού Δράματος.

Κι όταν τελειώσει η παράσταση και το παιχνίδι, θα γευτούν αχνιστό και μοσχομυριστό το φρεσκοψημένο ψωμί που ζύμωσαν.

Συντελεστές:

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ξένια Παπαμιχαήλ

Σκηνογραφία-Ενδυματολογία-μάσκες: Χριστίνα και Κατερίνα Καραογλάνη

Κίνηση: Λένα Μοσχά

Μουσική: Θοδωρής Παπαδημητρίου

Διδασκαλία Τραγουδιού: Έλσα Μουρατίδου

Video: Γιάννης

Τόμτσης

Φωτογραφία: Άρης Ράμμος

Επιστημονική συνεργάτης στο διαδραστικό μέρος: Μελίνα Χατζηγεωργίου

Παραγωγή: Μικρός Βορράς

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ντία Ζούρα, Χρίστος Λοΐζος, Έλενα Μιχαηλίδη

- Ισχύει από Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 11:30 (εξαιρείται: 15/03), με επιλογή παράστασης κατά την αγορά του κουπονιού σας.
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 θεατρική παράσταση.
- Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στο ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης ή τις προηγούμενες ημέρες πριν την παράσταση.
- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και 1 ημέρα νωρίτερα από την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

To Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη» είναι από τους ωραιότερους θεατρικούς χώρους της Θεσσαλονίκης, 272 θέσεων, επενδυμένος ολόκληρος με ξύλο, άρτια εξοπλισμένος και με άριστες τεχνικές προδιαγραφές.

Από το 1998 στη σκηνή του Θεάτρου έχουν φιλοξενηθεί σημαντικές παραστάσεις από το Κ.Θ.Β.Ε., από ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και άλλους θεατρικούς οργανισμούς, παραστάσεις χορού και χοροθεάτρου, συναυλίες και φεστιβάλ.

Το κτήριο στο οποίο στεγάζεται το Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 1998. Το φουαγιέ του ισογείου του Θεάτρου λειτουργεί ως χώρος υποδοχής και εκδοτήριο εισιτηρίων. Το φουαγιέ του 1ου ορόφου φιλοξενεί καφέ μπαρ. Το φουαγιέ του 2ου ορόφου φιλοξενεί μια μόνιμη έκθεση θεατρικής φωτογραφίας από παραστάσεις της Μελίνας Μερκούρη στη Θεσσαλονίκη. Τα 6 καμαρίνια του Θεάτρου διαθέτουν όλες τις ανέσεις, όπως καθρέπτες, πάγκους, νιπτήρες, wc, ντους κ.α., καθώς και monitor για παρακολούθηση της παράστασης.

Μεταμορφώσεως 7, Καλαμαριά
2310 458591

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
  • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
  • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
  • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 13/03/20
    2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 16/03/20
  • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!