Θέατρο | Συναυλίες (Όλα)

7€ από 10€: Κωμική Παράσταση «Το Λαχείο», στο Θέατρο Μαίωτρον!

Η χαμηλότερη τιμή, αποκλειστικά στο Goldmall.gr!

7€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Το Λαχείο», μία διαδραστική κωμωδία ξέφρενων καταστάσεων, σε Σκηνοθεσία Σταύρου Παρχαρίδη!

Στο Θέατρο Μαίωτρον, το νέο θεατρικό στέκι της Θεσσαλονίκης, έως 2 Φεβρουαρίου !

10,00€
7,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-30%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
39

7€ από 10€: Κωμική Παράσταση «Το Λαχείο», στο Θέατρο Μαίωτρον!

Η χαμηλότερη τιμή, αποκλειστικά στο Goldmall.gr!

7€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Το Λαχείο», μία διαδραστική κωμωδία ξέφρενων καταστάσεων, σε Σκηνοθεσία Σταύρου Παρχαρίδη!

Στο Θέατρο Μαίωτρον, το νέο θεατρικό στέκι της Θεσσαλονίκης, έως 2 Φεβρουαρίου !

10,00€
7,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
39 Αγορές
-30% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 7€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Το Λαχείο», στο Θέατρο Μαίωτρον!

    - Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της παράστασης θα είναι 10€.
    Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία μετά την αγορά του κουπονιού για κράτηση θέσης στο 6932633127.


Ημέρα & Ώρα Παράστασης
Θέατρο Μαίωτρον (Αθηνάς 21, περιοχή Τούρκικου Προξενείου)

Παράταση Παραστάσεων
- Παρασκευή 31 Ιανουαρίου - 21:00
- Σάββατο 1 Φεβρουαρίου - 21:00
- Κυριακή 2 Φεβρουαρίου - 20:00

Μία ξέφρενη κωμωδία από τον συγγραφέα και σκηνοθέτη Σταύρο Παρχαρίδη, ο οποίος «πιστός στις αξίες» των ηρωών του, με μια σειρά από ανατροπές, σπέρνει τον προβληματισμό στον θεατή, χωρίς να γίνεται διδαχτικός και μάλιστα του δίνει την ευκαιρία να πει την γνώμη του να αποφασίσει, έτσι όπως γίνεται στις δημοκρατίες του κόσμου.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία:
Σταύρος Παρχαρίδης, Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρία Παπατζέλου, Μουσική: Θάνος Ανδριάς, Μουσική τραγουδιού-τραγούδι: Λάρρυ Κράμα, Στίχοι τραγουδιού: Σταύρος Παρχαρίδης, Παίζουν (Με σειρά εμφάνισης): Σταύρος Παρχαρίδης, Μαρία Ιωαννίδου, Χριστίνα Νασιάδου, Νίκος Κορεξιανός, Βάσω Δήμογλου και ο παππούς

Το Λαχείο
Κωμωδία του Σταύρου Παρχαρίδη
Θέατρο Μαίωτρον

Ο Μάκης ένας, πολυσπουδαγμένος, άνεργος και ασυμβίβαστος τύπος μαθαίνει πως έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα σύντομα, θρησκευτικός Αποδημεί εις Κύριον . Αλλά ναι μεν λαϊκός τινάζει τα πέταλα , αλλά πως τα τινάζει ; όχι σαν ένας φτωχός κι ασήμαντος άνθρωπος αλλά σαν πλούσιος μιας και έχει κερδίσει το λαχείο . Έτσι ετοιμάζει την διαθήκη του, σε ποιον όμως να αφήσει τόσα λεφτά καλεί όλους όσους έχει κοντά του , μια βουλευτή, έναν χρηματιστή, μια ψευτοκαλόγρια και την πρώην αγαπημένη του. Όλα θα ήταν εύκολα αν οι παρενέργειες της σπάνιας ασθένειας του, την οποία εμείς θα την λέμε Ιζίνη και θα συνεννοούμαστε, δεν ανέτρεπαν ανεξέλεγκτα τα πάντα . Φυσικά υπάρχει και η ψήφος του κοινού αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Τελικά ποιος θα πάρει ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ; Α…ναι και να μην ξεχνάμε τον… παππού.

Δυο λόγια για την παράσταση.

Πρόκειται για μια διαδραστική κωμωδία ξέφρενων καταστάσεων . Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Σταύρος Παρχαρίδης «πιστός στις αξίες » των ηρωών του, με μια σειρά από ανατροπές σπέρνει τον προβληματισμό στον θεατή, χωρίς να γίνεται διδαχτικός και μάλιστα του δίνει την ευκαιρία να πει την γνώμη του να αποφασίσει, έτσι όπως γίνεται στις δημοκρατίες του κόσμου.

Το θέατρο Μαίωτρον διάλεξε μια κωμωδία με πολιτικές αναφορές για να ξεκινήσει τη νέα δεκαετία, η πρεμιέρα του έργου… πιθανόν η πρώτη πρεμιέρα για το 2020 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, θα γίνει την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στον χώρο του θεάτρου ΜΑΙΩΤΡΟΝ.

Σκηνοθεσία Σταύρος Παρχαρίδης

Σκηνικά -κοστούμια Μαρία Παπατζέλου.

Μουσική Θάνος Ανδριάς

Μουσική τραγουδιού-τραγούδι Λάρρυ Κράμα.

Στοίχοι τραγουδιού Σταύρος Παρχαρίδης.

Παίζουν (Με σειρά εμφάνισης)

Σταύρος Παρχαρίδης

Μαρία Ιωαννίδου

Χριστίνα Νασιάδου

Νίκος Κορεξιανός

Βάσω Δήμογλου

Και ο παππούς

Παραστάσεις

Παρασκευή 10 – 17 – 24 Ιανουαρίου

Σάββατο 11 - 18 – 25 Ιανουαρίου

Κυριακή 12 – 19 – 26 Ιανουαρίου

Θέατρο ΜΑΙΩΤΡΟΝ Αθηνάς 21 (περιοχή τούρκικο προξενείο)

Τηλέφωνα επικοινωνίας κρατήσεις θέσεων

6996628686 – 6977767015 – 6932633127.

Παραστάσεις όλο τον Γενάρη Παρασκευή, Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 20.00 μμ.

- Ισχύει για 31/01, 01/02 και 02/02, με επιλογή παράστασης κατά την αγορά του κουπονιού σας.
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία μετά την αγορά του κουπονιού για κράτηση θέσης στο 6932633127.
- Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. 
- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στο ταμείο του θεάτρου έως 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης ή τις προηγούμενες ημέρες πριν την παράσταση.
- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Το θέατρο «Μαίωτρον» αποτελεί ένα από τα νεότερα θέατρα της Θεσσαλονίκης. Ξεκινώντας τη λειτουργία του εδώ και λίγους μήνες, φιλοδοξεί να στεγάσει μια σειρά από πολλές και διαφορετικές θεατρικές παραστάσεις, δίνοντας φωνή σε μια σειρά από θεατρικούς συγγραφείς της πόλης που ενδεχομένως να είναι καλλιτεχνικά «άστεγοι». 

Πρόθεση του είναι να φιλοξενηθούν στη σκηνή του παραστάσεις που θα συγκροτούν ένα πολυφωνικό και πολυποίκιλο πρόγραμμα, με ένα αυστηρά ποιοτικό κριτήριο στην επιλογή τους.

Αθηνάς 21 (περιοχή Τούρκικου Προξενείου)
6932633127

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ