Θέατρο | Συναυλίες

Προσφορά: Θέατρο Σκιών «Το Καναρίνι Μπαμ και Κάτω» | Αθήναιον

 
4,5€ από 6€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παράσταση Θεάτρου Σκιών του Γιουβάν «Το Καναρίνι Μπαμ και Κάτω»!

Θα καταφέρει ο Καραγκιόζης και η παρέα του να βρουν το καναρίνι που δραπέτευσε από το κλουβί του; Η απάντηση, στο Κινηματοθέατρο Αθήναιον, Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 11:30!

6,00€
4,50€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-25%
Κερδίζεις
1,50€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
20

Προσφορά: Θέατρο Σκιών «Το Καναρίνι Μπαμ και Κάτω» | Αθήναιον

 
4,5€ από 6€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παράσταση Θεάτρου Σκιών του Γιουβάν «Το Καναρίνι Μπαμ και Κάτω»!

Θα καταφέρει ο Καραγκιόζης και η παρέα του να βρουν το καναρίνι που δραπέτευσε από το κλουβί του; Η απάντηση, στο Κινηματοθέατρο Αθήναιον, Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 11:30!

6,00€
4,50€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
20 Αγορές
-25% Έκπτωση
Κερδίζεις 1,50€
  • 4,5€ από 6για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παράσταση Θεάτρου Σκιών του Γιουβάν «Το Καναρίνι Μπαμ και Κάτω», στο Κινηματοθέατρο Αθήναιον

- Ημερομηνία και Ώρα Παράστασης: 
Κυριακή 29 Ιανουαρίου - 11:30 (Αίθουσα 1)

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης είναι 6€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Κινηματοθέατρο Αθήναιον (Βασιλίσσης Όλγας 35)

Ο γνωστός σε όλους μας Καραγκιόζης μπλέκεται σε ακόμα μία περιπέτεια. Θα πρέπει να φυλάει ένα ξεχωριστό καναρίνι σαν κόρη οφθαλμού. Ένα μοιραίο λάθος, όμως, θα κάνει το καναρίνι να πετάξει έξω από το κλουβί του. Τότε αρχίζουν οι μεγάλοι μπελάδες για τον Καραγκιόζη και την παρέα του.

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Παράσταση Θεάτρου Σκιών του Γιουβάν «Το Καναρίνι Μπαμ και Κάτω»,
Θέατρο Αθήναιον

Το Θέατρο Σκιών του Γιουβάν παρουσιάζει την κελαηδιστή κωμωδία "Το Καναρίνι Μπαμ και Κάτω".
Ο γνωστός σε όλους μας Καραγκιόζης μπλέκεται σε ακόμα μία περιπέτεια. Θα πρέπει να φυλάει ένα ξεχωριστό καναρίνι σαν κόρη οφθαλμού. Ένα μοιραίο λάθος, όμως, θα κάνει το καναρίνι να πετάξει έξω από το κλουβί του. Τότε αρχίζουν οι μεγάλοι μπελάδες για τον Καραγκιόζη και την παρέα του, ο οποίος απεγνωσμένα θα ψάχνει να το βρει. Αν θα το βρει, θα το μάθουμε στην παράσταση την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στο κινηματοθέατρον ΑΘΗΝΑΙΟΝ 11:30 π.μ. Να είστε όλοι εκεί!

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 35, σε έναν από τους πιο γνώριμους και κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, στεγάζεται το Θέατρο «Αθήναιον».

Το ιστορικό αυτό θέατρο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1968 ως θερινός κινηματογράφος και στη συνέχεια από το 1980 έκανε το ντεμπούτο του ως θέατρο με μύθους του χώρου όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, ο Μίμης Φωτόπουλος και νεότεροι όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Λάκης Λαζόπουλος κ.α. Το θέατρο ανήκει στη δικαιοδοσία της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.

Το Θέατρο Αθήναιον Θεσσαλονίκης διαθέτει δύο αίθουσες χωρητικότητας 361 και 135 θέσεων αντίστοιχα, μεγάλο φουαγιέ, 8 καμαρίνια, πλήρη φωτιστικό και ηχητικό εξοπλισμό.

Βασιλίσσης Όλγας 35, Θεσσαλονίκη
https://cineathinaion.gr/
6906 467283

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!