Ομορφιά | Ευεξία

Από 34,90€: Διπλές Θεραπείες Προσώπου Phytopeeling | Άνω Τούμπα


Από 34,90€ για Διπλές Θεραπείες Προσώπου Phytopeeling, την πρωτοποριακή μέθοδο για ταχεία απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και εντυπωσιακή λάμψη της επιδερμίδας, στον εξειδικευμένο χώρο Ομορφιάς «Μίνα Ανδρεάδου Beauty Salon», στην Άνω Τούμπα!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
22

Από 34,90€: Διπλές Θεραπείες Προσώπου Phytopeeling | Άνω Τούμπα


Από 34,90€ για Διπλές Θεραπείες Προσώπου Phytopeeling, την πρωτοποριακή μέθοδο για ταχεία απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και εντυπωσιακή λάμψη της επιδερμίδας, στον εξειδικευμένο χώρο Ομορφιάς «Μίνα Ανδρεάδου Beauty Salon», στην Άνω Τούμπα!

22 Αγορές
  • 34,90€ από 90€ για 1 Θεραπεία Phytopeeling 2 Συνεδριών (17,45€/συνεδρία)
  • 64,90€ από 180€ για 2 Θεραπείες Phytopeeling 4 Συνεδριών (16,22€/συνεδρία)
  • 94,90€ από 270€ για 3 Θεραπείες Phytopeeling 6 Συνεδριών (15,81€/συνεδρία)

* Η κάθε θεραπεία περιλαμβάνει 2 συνεδρίες στις οποίες επαναλαμβάνονται οι ίδιες ακριβώς διαδικασίες. Η δεύτερη συνεδρία πραγματοποιείται 5-6 μέρες μετά από την πρώτη συνεδρία.
Στο πακέτο των 2 ή των 3 θεραπειών η κάθε θεραπεία πραγματοποιείται μετά από 28 ημέρες από τη δεύτερη συνεδρία της κάθε θεραπείας.

Το ραντεβού με την πλαστική χειρουργική αναβάλλεται... Ήρθε η ώρα να ακούσετε για το Phytopeeling, την αποκάλυψη της φύσης και της κοσμητολογίας, το οποίο σας υπόσχεται χημική απολέπιση και κυτταρική ανανέωση. Πρόκειται για την απόλυτη θεραπεία  ταχείας ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος.

Ένα πρόσωπο μικρότερης ηλικίας με λίγα σημάδια ή λεκέδες στο πρόσωπο θα δει άμεσα τεράστια διαφορά στην όψη της επιδερμίδας του με μία μόλις θεραπεία!
Πρόσωπα με πιο έντονα προβλήματα όπως είναι η ακμή ή γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας με πιο έντονα τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο τους, χρειάζονται τουλάχιστον 2 θεραπείες για να δουν τη μεγάλη αλλαγή και ανανέωση στην επιδερμίδα τους.

* Ανάλογα με το πρόβλημα της κάθε επιδερμίδας και των αναγκών της η αισθητικός θα σας ενημερώσει αν πρέπει να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο απολέπισης ή το πρωτόκολλο ακμής. Το πρωτόκολλο απολέπισης συνιστάται για την αντιμετώπιση δυσχρωμιών, πανάδων, ουλών, σημαδιών ακμής, ρυτίδων και ανάπλασης, ανανέωσης της επιδερμίδας και το πρωτόκολλο ακμής για την καταπολέμηση της ακμής και τη ρύθμιση της λιπαρότητας.


* Για αναλυτικές πληροφορίες για τη θεραπεία, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

* Δες και τις υπόλοιπες Προσφορές του Χώρου Ομορφιάς «Μίνα Ανδρεάδου Beauty Salon» με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες επιχείρησης:

mina-andreadou-kritikes.jpg

Τι είναι το Phytopeeling
Χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τους γιατρούς και περιέχει συστατικά εξ ολοκλήρου φυσικά από βότανα SPONGILLA LACUSTRIS, SPONGILLA FRAGILIS, EPHYDATIA FLUVIATILIS που συναντώνται σε λίμνες της Ρωσίας και του Καναδά.
Τι επιτυγχάνει:
1. Διεγείρει την κυτταρική ανανέωση και απομακρύνει τα εκφυλισμένα κύτταρα, αποτρέποντας την εμφάνιση επιφανειακών ανωμαλιών και δυσχρωμιών.
2. Ενεργοποιεί τις ζωτικές λειτουργίες του δέρματος και τονώνει τους αποδιοργανωμένους ιστούς, επαναφέροντας την ομοιομορφία, την ελαστικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας.
3. Αποκαθιστά την ανώμαλη κερατινοποίηση της επιδερμίδας, εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος, προσφέρει διαύγεια και υγεία στο δέρμα.

Πρωτόκολλο Εφαρμογής
1) Καθαρίζουμε καλά το πρόσωπο και τον λαιμό με γαλάκτωμα και λοσιόν. Στο στάδιο αυτό κάνουμε βαθύ καθαρισμό με τη βοήθεια peeling με κόκκους κακάο αν το δέρμα το έχει ανάγκη.
2) Καλύπτουμε την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη με μάσκα ματιών και την είσοδο της μύτης, σπίλους και ελιές με κρέμα Nourishing.
3) Phytopeeling Pure με τη Phyto Aha Lotion. Απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο και κάνουμε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές απαλές κινήσεις. Όταν δούμε ότι το δέρμα κοκκινίζει σταματάμε και βάζουμε τον ατμό (vaper) για 10 λεπτά. Μετά αφαιρούμε με νερό. Η διάρκεια της κάθε εφαρμογής εξαρτάται από τον τύπο δέρματος.
4) Aπλώνουμε τοπικά ή σε όλο το πρόσωπο 20% Aha Frit Gel με απαλές κινήσεις χωρίς μασάζ ή τρίψιμο ώστε να μην ερεθίσουμε περισσότερο το δέρμα. Αφήνουμε και αφαιρούμε απαλά με Neutral Lotion όταν το δέρμα ασπρίσει.
5) Απλώνουμε την Clarifying Mask για 20 λεπτά και αφαιρούμε προσεκτικά με νερό.
6) Προστατεύουμε το δέρμα με Sun Filmgel SPF 30.

  • Ισχύει έως 28/09/2024.
  • Δευτέρα - Τετάρτη 10:00 έως 20:00 | Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 10:00 έως 21:00 | Σάββατο 10:00 έως 18:00
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού στα τηλέφωνα 2314 013457 ή 6948486129.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο. 

Το «Μίνα Ανδρεάδου Beauty Salon» έχει δημιουργηθεί για να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας! Θα το βρείτε στην περιοχή της Άνω Τούμπας.

Χρησιμοποιώντας καταξιωμένες εταιρείες και πρωτοποριακά μηχανήματα αισθητικής, σας εγγυάται ότι θα ζήσετε μία μοναδική εμπειρία φροντίδας και αναζωογόνησης! 

Εμπιστευτείτε το άρτιο καταρτισμένο προσωπικό του, το οποίο θα δημιουργήσει την εξειδικευμένη φροντίδα που αναζητάτε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 

Επισκεφτείτε το «Μίνα Ανδρεάδου Beauty Salon», για να σας μυήσει σε όλα τα μυστικά ομορφιάς και σας υπόσχεται πως θα νιώσετε την απόλυτη ευεξία και χαλάρωση!

Κεραμεικού 4, Άνω Τούμπα
2314 013457 & 6948486129

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης με Μικροκρυστάλλους σε όλο το Πρόσωπο, για Ανανέωση και Λείανση της Επιδερμίδας, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!
Έκπτωση -52% Κέντρο Δερματολογίας & Αισθητικής Ιατρικής | Εγνατία με Αγίας Σοφίας

Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης με Μικροκρυστάλλους σε όλο το Πρόσωπο, για Ανανέωση και Λείανση της Επιδερμίδας, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!

Αγορές: 17 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 60,00€
29,00€
Θεσσαλονίκη
Fractional Laser σε όλο το Πρόσωπο, για Βαθιά Ανάπλαση & Ανανέωση, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!
Έκπτωση -43% Κέντρο Δερματολογίας & Αισθητικής Ιατρικής | Εγνατία με Αγίας Σοφίας

Fractional Laser σε όλο το Πρόσωπο, για Βαθιά Ανάπλαση & Ανανέωση, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!

Αγορές: 19 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 120,00€
69,00€