Tο Goldmall.gr σε πάει... Συναυλία!

9€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία των Theodore & Transparent Man, στο Block 33 Garden!

Ένα μοναδικό Live με δύο ευρηματικούς εκπροσώπους της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00!

12,00€
9,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-25%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
20

Tο Goldmall.gr σε πάει... Συναυλία!

9€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία των Theodore & Transparent Man, στο Block 33 Garden!

Ένα μοναδικό Live με δύο ευρηματικούς εκπροσώπους της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00!

12,00€
9,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
20 Αγορές
-25% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 9€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία των Theodore & Transparent Man, στο Block 33 Garden!

- Το Live θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο, στο Garden του Block 33.
- Η τιμή του εισιτηρίου στην είσοδο θα είναι 12€.
- Κατά τη συναυλία θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα για την ασφάλεια όλων.
- Δεν απαιτείται self test, rapid test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού για την είσοδο στη συναυλία.
- Απαραίτητη η χρήση μάσκας.


Block 33 (26ης Οκτωβρίου 33)

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00
(ώρα προσέλευσης 20:00)

O Theodore επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη έπειτα από την πολύ επιτυχημένη συναυλία του με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο στο Θέατρο Κήπου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής. Αυτή τη φορά θα τον απολαύσουμε στις 25 Σεπτεμβρίου στο Block 33 Garden, μαζί με την τετραμελή μπάντα του, σε μία εντελώς διαφορετική παράσταση, πιο προσωπική, με ηλεκτρονική ατμόσφαιρα και γεμάτη από δυναμικούς μουσικούς πειραματισμούς.

Την ίδια βραδιά μοιράζεται τη σκηνή με τον Transparent Man, τον μουσικό που έχει τη βάση του στην πόλη. O Transparent Man είναι το solo project του Σταύρου Παπαδόπουλου που χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό ατμοσφαιρικών και ηλεκτρονικών ηχοτοπίων, κιθαριστικών μελωδιών και ευρηματικών ρυθμικών.


Πώς λειτουργεί

Βήμα 1: Απόκτησε κουπόνι εισόδου από το GoldMall.gr επιλέγοντας έναν από τους τρόπους αγοράς και εξασφάλισε την είσοδό σου στην εκδήλωση στη χαμηλότερη τιμή! Μπορείς να αγοράσεις όσα κουπόνια επιθυμείς μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων κουπονιών.
Βήμα 2: Εκτυπώνεις τα κουπόνια που αγόρασες - θα τα βρεις στο Προφίλ σου. 
Βήμα 3: Έρχεσαι στον χώρο της συναυλίας και επιδεικνύεις τα κουπόνια σου από κινητό ή εκτυπωμένα.

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους των Εισιτήριων

THEODORE & TRANSPARENT MAN
Block 33 Garden
Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

O Theodore επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη έπειτα από την πολύ επιτυχημένη συναυλία του
με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο στο
Θέατρο Κήπου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής. Αυτή τη φορά θα τον
απολαύσουμε στις 25 Σεπτεμβρίου στο Block 33 Garden, μαζί με την τετραμελή μπάντα του, σε μία εντελώς διαφορετική παράσταση, πιο προσωπική, με ηλεκτρονική ατμόσφαιρα και γεμάτη από δυναμικούς μουσικούς πειραματισμούς

Ο Theodore θα ερμηνεύσει, ζωντανά, κομμάτια από τα δύο πρώτα προσωπικά του άλμπουμ – «It is but it’s not”, “Inner Dynamics”, με τα πιο αγαπημένα τραγούδια των δίσκων αυτών να πρωτοστατούν, ανάμεσά τους τα Towards?, Are we there yet, Floating, το τελευταίο σε νέα εκδοχή. Στο live αυτό θα ακούσουμε και μουσικά στιγμιότυπα από τη νέα του δουλειά η οποία θα μας αποκαλύπτεται σιγά-σιγά μέσα από θεματικά διαδοχικά singles τα οποία θα κυκλοφορούν σταδιακά μέσα στο 2021, για να καταλήξουν στην κυκλοφορία του τέταρτου ολοκληρωμένου album στις αρχές του 2022. Οι μουσικές θα συνοδεύονται από ένα light show που θα συμπληρώνει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι cinematic μελωδίες του Theodore.

Την ίδια βραδιά μοιράζεται τη σκηνή με τον Transparent Man, τον μουσικό που έχει τη βάση του στην πόλη. O Transparent Man είναι το solo project του Σταύρου Παπαδόπουλου που χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό ατμοσφαιρικών και ηλεκτρονικών ηχοτοπίων, κιθαριστικών μελωδιών και ευρηματικών ρυθμικών. O ίδιος βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση εκείνων των ήχων που θα τον βοηθήσουν να δημιουργήσει ένα μουσικό πλέγμα για να ντύσει και να αγκαλιάσει κάθε μορφής συναίσθημα. Αναμνήσεις, εμπειρίες πόνου, μοναξιάς, χαράς και συντροφικότητας, παράγουν ένα σύνολο μουσικών αντιθέσεων που αποτυπώνεται στην δουλειά του. Από τις αρχές του 2021 ανήκει στο δυναμικό του επιτυχημένου αυστριακού label Pueblo Vista, ενώ στο ίδιο διάστημα ανακοινώθηκε ως ένας από τους 3 υποψήφιους εγχώριους καλλιτέχνες για τα ευρωπαϊκά βραβεία HEMI MUSIC AWARDS 2021!

Πληροφορίες
Block 33 Garden
26ης Οκτωβριου 33
Ώρα προσέλευσης: 20.00 Ώρα Έναρξης: 21:00
Τηλέφωνο πληροφοριων: 6949950530

- Ισχύει για Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00 (ώρα προσέλευσης 20:00).
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
- Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
- Δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής κουπονιών μόνο έως Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και έως τις 18:00, με email στο sales@goldmall.gr από τη διεύθυνση email εγγραφής σας στο GoldMall.gr. Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές ή ακυρώσεις με άλλον τρόπο, δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις μετά από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 18:00. Ακυρώσεις μετά από αυτήν την ημερομηνία μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο για σοβαρό λόγο και εάν το επιτρέψει ο διοργανωτής κατ' εξαίρεση και μόνο με email στο sales@goldmall.gr.
- Το κουπόνι σου το επιδεικνύεις είτε από το κινητό είτε εκτυπωμένο.

Ο χώρος στον οποίο φιλοξενείται το Block33 είναι ένα οικόπεδο συνολικής έκτασης 3 στρεμμάτων στην περιοχή Σφαγεία Θεσσαλονίκης.

Η ιστορία ξεκινάει από το έτος 1907 όταν οι αδελφοί Ν. και Μ. Νούσια ιδρύουν το ομώνυμο βυρσοδεψείο και ξεκινούν την επεξεργασία δερμάτων και γρήγορα επιβλήθηκαν στην τότε αγορά λόγω της εξαιρετικής ποιότητας τους. Η επεξεργασία των δερμάτων γινόταν με αρκετά πρωτοπόρες μεθόδους, μέσα σε γιγάντια βαρέλια που περιείχαν διάφορα εκχυλίσματα δεψικών ουσιών (όπως εκχυλίσματα βελανιδιάς, καστανιάς, πεύκου, που εισάγονταν από τη Γαλλία και τη Γερμανία). Στο εργοστάσιο απασχολούνταν πάνω από 150 εργάτες ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό τμήμα της παραγωγής εξαγόταν στην Συρία, Αίγυπτο, Μ. Ασία και Αλβανία. Το 1935 το βυρσοδεψείο αγοράστηκε από τον κ. Γ. Χαραλαμπίδη όπου στέγαζε για πολλά χρόνια την Μακεδονική Βυρσοδεψία ΕΠΕ.

Η σταδιακή αποβιομηχάνιση της περιοχής και η υποχρεωτική αλλαγή χρήσης αφού τα βυρσοδεψία χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα ρυπογόνα, είχε ως αποτέλεσμα την σταδιακή εγκατάλειψη του χώρου. Το 1995 το κεντρικό τμήμα του κτιρίου υπέστη σημαντικές βλάβες ως συνέπεια των σεισμών με επίκεντρο την Κοζάνη. Σήμερα το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν το εργοστάσιο θεωρείται μνημείο της βιομηχανικής κληρονομίας και οι όποιες επεμβάσεις γίνονται σε συνεργασία με την Εφορία Νεωτέρων Μνημείων Κεντρικής Μακεδονίας. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στην τμηματική αποκατάσταση του κτιρίου, κυρίως στις εξωτερικές όψεις οι οποίες και θεωρούνται εξαιρετικής σημασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος από το 1996 έως και το 2007 αποτέλεσε ένα σύγχρονο πολυχώρο πολιτισμού στεγάζοντας την ιστορική ANO KATO records, το Υδρόγειος Club και το Jazz Cafe. Όλα αυτά τα χρόνια η Υδρόγειος αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της καλλιτεχνικής εξέλιξης της Θεσσαλονίκης, φιλοξενώντας πλήθος μουσικών συναυλιών ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, θεατρικών και χορευτικών παραστάσεων και λοιπών πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Με απόλυτο σεβασμό στην παλαιότερη και τη νεότερη ιστορία του χώρου, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη χρήση του χώρου δημιουργώντας εκ νέου έναν εναλλακτικό πολιτιστικό χώρο έκφρασης, δημιουργίας και επικοινωνίας.

O χώροι του Block 33 διατίθενται για εναλλακτικές κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι, βαφτίσια, παιδικά πάρτι, συνεστιάσεις, εταιρικές συναντήσεις). Οι ευρύχωροι χώροι (2 συναυλιακοί χώροι 350 τετραγωνικών μέτρων, 2 αυλές), η περιμετρική περίφραξη όλου του οικοπέδου, η πλήρης ηχητική και φωτιστική εγκατάσταση, η δυνατότητα live μουσικής, χώροι εστίασης και τροφοδοσίας, δυνατότητα στησίματος του μαγαζιού με καρέκλες και τραπέζια (μέχρι 500 άτομα), άνετος χώρος παρκαρίσματος, δυνατότητα μουσικής μέχρι τις πρωινές ώρες, η αισθητική που προσδίδει το παλιό εργοστάσιο, είναι μερικές από τις προδιαγραφές που κάνουν το Block 33 ένα εξαιρετικό χώρο για τη διοργάνωση οποιαδήποτε κοινωνικής εκδήλωσης.

Συναυλιακός Χώρος/LIVE STAGE: 1100 θέσεις ορθίων ή 450 τραπεζοκαθισμάτων .Είναι η κεντρική αίθουσα του Block33 και η καλύτερα εφοδιασμένη για συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογράφου ή σεμινάρια ανάλογα με την ημέρα.

Εργοστασιακός Χώρος/Club Stage: Είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο όμορφος χώρος του συγκροτήματος. Η Ακουστική, η πολυμορφία και η αισθητική του τον κάνουν εξαιρετικά συμπαθή για τους καλλιτέχνες όσο και το κοινό. Ιδανικός για Εκθέσεις τέχνης παντώς τύπου, συναυλίες δυναμικής 500 ατόμων ή 250 καθήμενων και dj show δυναμικής 650 ατόμων.

26ης Οκτωβρίου 33
http://www.block33.gr/
2310 533533

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.
  • Αποστολή Κουπονιών με Αντικαταβολή με Courier (Παραγγελία Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν Αντικαταβολή για τις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!