Η πιο συναρπαστική βιωματική εμπειρία έρχεται στη Θεσσαλονίκη και το GoldMall.gr σε πάει με Αποκλειστική Προσφορά! 
Από 5,50€ για Είσοδο 1/3/4 Ατόμων, στο Θεματικό Μυθολογικό Πάρκο - Μουσείο «Οδύσσεια», στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών ΝΟESIS!

Εάν δεν την πρόλαβες, 

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ: ΒΡΕΣ ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

8,00€
6,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-25%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
46

Η πιο συναρπαστική βιωματική εμπειρία έρχεται στη Θεσσαλονίκη και το GoldMall.gr σε πάει με Αποκλειστική Προσφορά! 
Από 5,50€ για Είσοδο 1/3/4 Ατόμων, στο Θεματικό Μυθολογικό Πάρκο - Μουσείο «Οδύσσεια», στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών ΝΟESIS!

Εάν δεν την πρόλαβες, 

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ: ΒΡΕΣ ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

8,00€
6,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
46 Αγορές
-25% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€

Εάν δεν την πρόλαβες, ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ: ΒΡΕΣ ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 • 22€ από 32€ για Είσοδο και Ξενάγηση Ατόμων (5,5€ ανά άτομο)!
 • 17€ από 24€ για Είσοδο και Ξενάγηση 3 Ατόμων (5,66€ ανά Άτομο)!
 • 6€ από 8€ για Είσοδο και Ξενάγηση 1 Ατόμου!

  Αφού πατήσεις το κουμπί «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» επιλέγεις το κουπόνι που σου ταιριάζει.

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 – 13:00
Παρασκευή 09:00 – 13:00 & 17:00 – 21:00
Σάββατο 11:00 – 20:00
Κυριακή 11:00 – 19:00

- Κάθε είσοδος με κουπόνι περιλαμβάνει ξενάγηση 60' 
- Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 3 ετών.
- Τα κουπόνια ισχύουν σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας, από 22 Οκτωβρίου 2019 έως 24 Ιανουαρίου 2020.


Οι δημιουργοί του απόλυτα πετυχημένου μυθολογικού πάρκου «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι», αλλά και του «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας», των «Μυστικών Κόσμων του Ευγένιου Τριβιζά» και των γιγαντιαίων «Δεινοσαύρων» συνεχίζουν τις μεγάλες εκπλήξεις, αυτήν τη φορά σε έναν νέο, ποιοτικό και ασφαλή χώρο στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών, NOESIS.

Οι εταιρείες παραγωγής Dream Workers και Eksagon Exhibitions μαζί με τον αγαπημένο παρουσιαστή και συγγραφέα κ. Γιάννη Σερβετά, σε μια κοινή και μεγάλη ομάδα δημιουργίας, προχώρησαν στον σχεδιασμό της «Οδύσσειας», ενός τεράστιου θεματικού πάρκου που συνδυάζει την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση με έναν μοναδικό τρόπο.

H περιήγηση στο θεματικό πάρκο «Οδύσσεια», θα είναι μια αξέχαστη, βιωματική, διασκεδαστική και διδακτική εμπειρία.

odysseia-banner.jpg

ΟΔΥΣΣΕΙΑ
Η πιο συναρπαστική ιστορία του κόσμου ζωντανεύει (στο NOESIS)!

Οι εταιρείες παραγωγής Dream Workers και Eksagon Exhibitions μαζί με τον αγαπημένο παρουσιαστή και συγγραφέα κ. Γιάννη Σερβετά, σε μια κοινή και μεγάλη ομάδα δημιουργίας, προχώρησαν στον σχεδιασμό της «Οδύσσειας», ενός τεράστιου θεματικού πάρκου που συνδυάζει την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση με έναν μοναδικό τρόπο.

Οι δημιουργοί του απόλυτα πετυχημένου μυθολογικού πάρκου «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι», αλλά και του «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας», των «Μυστικών Κόσμων του Ευγένιου Τριβιζά» και των γιγαντιαίων «Δεινόσαυρων» συνεχίζουν τις μεγάλες εκπλήξεις, αυτήν τη φορά σε έναν νέο, ποιοτικό και ασφαλή χώρο στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών, NOESIS.

Η πιο συναρπαστική ιστορία του κόσμου ζωντανεύει σε ένα νέο, μυθολογικό πάρκο αφιερωμένο σε έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ήρωες της αρχαιότητας, τον Οδυσσέα.

Η «Οδύσσεια» Θεματικό Πάρκο – Μουσείο, είναι μια υπερπαραγωγή με έντονα εκπαιδευτικό αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Σ’ έναν χώρο μεταμορφωμένο σε σκηνικό της αρχαιότητας, με τρισδιάστατα, μηχανοκίνητα ομοιώματα των θηρίων και των τεράτων που διαθέτουν κίνηση και ήχο, όλες οι περιπέτειες του Οδυσσέα ξετυλίγονται ζωντανά μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων.

Από 22 Οκτωβρίου του 2019 ως 24 Ιανουαρίου του 2020, η «Οδύσσεια» θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και οικογένειες (παιδιά και ενήλικες), εκπαιδευτικοί και μαθητές των σχολείων θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Ο Δούρειος Ίππος, το θρυλικό, ξύλινο άλογο που μηχανεύτηκε ο Οδυσσέας, κάλπασε μέσα στους αιώνες, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και στέκει πλέον μπροστά μας επιβλητικά.

Μέσα στα σωθικά του, που άλλοτε στριμώχτηκαν οι Αχαιοί για να κυριεύσουν την Τροία, υπάρχουν όλες οι αναμνήσεις και οι απίστευτες λεπτομέρειες του θρυλικού ταξιδιού του Οδυσσέα, του ατρόμητου ήρωα αλλά και όλες οι μνήμες, τα γεγονότα, οι μάχες και οι έρωτες των ηρώων της πιο συναρπαστικής ιστορίας του κόσμου.

Οι επισκέπτες του Θεματικού πάρκου και Μουσείου «Οδύσσεια» οδηγούνται μέσα στον Δούρειο Ίππο και βλέπουν μπροστά τους τούς θεούς, τα θηρία και τους θρύλους να ζωντανεύουν σε έναν ιδιαίτερο και μοναδικό χώρο. Στις ξύλινες κρύπτες του συναντούν τα κρυφά τεχνάσματα που μηχανεύτηκε ο Οδυσσέας για να αποφύγει τους μεγάλους κινδύνους και όλες τις ικανότητες που χρησιμοποίησε για να ξεγελάσει μυθικά τέρατα και θεούς. Η Κίρκη, οι Κύκλωπες, οι Λαιστρυγόνες, οι Σειρήνες, ο άγριος Ποσειδώνας και ο καλόγνωμος Αίολος, σας περιμένουν να σας πουν την ιστορία τους.

Μικροί και μεγάλοι σε αυτήν την ξεχωριστή «διαδρομή στον χρόνο», εκεί ανάμεσα από τις χαραμάδες από τα ξύλα που συνταίριαξε ο Επειός, ανακαλύπτουν τα μεγάλα μυστικά του Οδυσσέα, ακούνε τα λόγια που του ψιθύρισε η θεά Αθηνά, ακούνε τις συμβουλές του Τειρεσία, μαθαίνουν για το μαντήλι που του έδωσε η Λευκοθέα για να γαληνεύει τη θάλασσα και γνωρίζουν όλους τους τόπους όπου ταξίδεψε ο βασιλιάς της Ιθάκης, περιπλανώμενος για δέκα χρόνια.

Την επίβλεψη, την εκπαιδευτική εγκυρότητα και τα κείμενα του θεματικού πάρκου και μουσείου έχει αναλάβει μια μεγάλη επιστημονική και δημιουργική ομάδα.

Την επιστημονική εποπτεία και καθοδήγηση της ομάδας έχει ο ομότιμος καθηγητής Αρχαίας Κλασσικής Φιλολογίας και Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, κ. Ιωάννης Καζάζης. Τη συγγραφή των κειμένων και του σεναρίου έκανε ο κειμενογράφος και ερευνητής, Παναγιώτης Τοπαλίδης, ενώ τη δική του «πινελιά» στο πάρκο προσθέτει και ο δημοφιλής Γιάννης Σερβετάς, γνωστός και πολύ αγαπητός κυρίως για το πηγαίο και ευφυές χιούμορ του.

Με έντονα εκπαιδευτικό χαρακτήρα αλλά και με αρκετή δόση χιούμορ, η περιήγηση στο θεματικό πάρκο «Οδύσσεια», θα είναι μια αξέχαστη, βιωματική, διασκεδαστική και διδακτική εμπειρία.

Παιδιά κάτω των 3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Κέντρο Διάδοσης Επιστημών ΝΟESIS

6 χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης

 • Ισχύει από 22 Οκτωβρίου 2019 έως 24 Ιανουαρίου 2020.
 • Ωράριο Λειτουργίας:
  Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 – 13:00
  Παρασκευή 09:00 – 13:00 & 17:00 – 21:00
  Σάββατο 11:00 – 20:00
  Κυριακή 11:00 – 19:00
 • Τελευταία είσοδος 50' πριν από το κλείσιμο του πάρκου.
 • Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως και 3 ετών. 
 • Δεν ισχύει για σχολεία
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού, στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την είσοδό σας στο Πάρκο.

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας (NOESIS) βρίσκεται στην περιοχή Θέρμη Θεσσαλονίκης και αποτελεί το κορυφαίο τεχνολογικό κέντρο της Ν.Α Ευρώπης, με πλήθος δράσεων και έχοντας δεχτεί πάνω από 1.600.000 επισκέπτες.

Δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή και να κατανοήσουν τις θετικές επιστήμες και την τεχνολογία.

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας (NOESIS) ιδρύθηκε το 1978 ως σωματείο με την ονομασία Τεχνικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Αρχικά το μουσείο στεγάστηκε σε κτιριακές εγκαταστάσεις στην περιοχή Φιξ που παραχώρησε ο επιχειρηματίας Π. Τσουκαλάς (ιδρυτικό µέλος και αργότερα πρόεδρος του Μουσείου) και το 1989 το μουσείο μεταφέρθηκε στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης στη Σίνδο.

Το 2001 το Τεχνικό Μουσείο Θεσσαλονίκης μετονομάζεται σε Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας (NOESIS).

Το Οκτωβρίου του 2004 πραγματοποιούνται τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του μουσείου στην περιοχή Θέρμη με την παρουσία του Πρόεδρου της ∆ηµοκρατίας Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου.

Η αρχιτεκτονική σύλληψη και προµελέτη πραγµατοποιήθηκε από το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Π. Τζώνος – Γ. Χόϊπελ & Ξ. Χόϊπελ. Το σύνολο των κτιριακών εγκαταστάσεων του μουσείου είναι 15.000 τ.µ. σε οικόπεδο 48 στρεµµάτων που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Θέρμης.

Εγκαταστάσεις

- Προσομοιωτή Εικονικής Πραγματικότητας 18 θέσεων, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ταξιδέψει από το διάστημα έως το βυθό του Ωκεανού
- Κοσμοθέατρο: Μια αμφιθεατρική αίθουσα 300 θέσεων και δυνατότητα προβολής σε γιγαντοοθόνη (διαστάσεων 17m x 23m η μεγαλύτερη στην Ελλάδα ) όπου προβάλλονται επιστημονικές και περιβαλλοντικές ταινίες μεγάλου format.
- Χώρο Υποδοχής
- Μουσείο Τεχνολογίας: παρουσιάζονται θεματικές εκθέσεις σχετικά με την Ιστορία της Τεχνολογίας και των Επιστηµών και περιλαμβάνει: Εκθετήριο Τεχνολογίας Μεταφορών, Τεχνοπάρκο, και εκθετήριο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας.
- Ψηφιακό Πλανητάριο με 150 ανακλινόµενες θέσεις, όπου γίνεται αναπαράσταση αστρονοµικών και φυσικών φαινοµένων με χρήση εξειδικευμένου τεχνικού εξοπλισμού ψηφιακών προβολών σε ημισφαιρική οθόνη διαμέτρου 18m
- Συνεδριακό κέντρο
- Χώρο Περιοδικών Εκθέσεων
- Βιβλιοθήκη

Πρόσβαση
Με ΙΧ / αυτοκίνητο
Το ΝΟΗΣΙΣ βρίσκεται απέναντι από το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και η είσοδος στο χώρο γίνεται από την παλαιά οδό Χαριλάου – Θέρμης. Το NOESIS διαθέτει πάρκινγκ 300 θεσεων
Λεωφορείο: Γραμμή 66 (Χαριλάου – Θέρμη) με αφετηρία το σταθμό Νέας Ελβετίας, στάση εντός του NOESIS.
Όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι από Α.Μ.Ε.Α.

6ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης, Κέντρο Διάδοσης Επιστημών ΝΟESIS
https://odysseypark.gr/
2310 483000 & 6946558282

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ