Παιδικό Θέατρο

Προσφορά για Είσοδο στο Θεματικό Πάρκο Eco Zoo στο ΝΟΗΣΙΣ!


7€ από 9€ για Είσοδο & Ξενάγηση 1 Ατόμου στο Θεματικό Πάρκο Eco Zoo, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών ΝΟΗΣΙΣ!

Μαμούθ στην Τσιμισκή; Ελέφαντες στην Αριστοτέλους; Δεινόσαυροι στον Λευκό Πύργο; Το πρώτο πάρκο ζώων παγκοσμίως χωρίς ζώα σε αιχμαλωσία ήρθε στη Θεσσαλονίκη, με ρομποτικά τρισδιάστατα ζώα σε φυσικό μέγεθος να κουνιούνται και να βρυχώνται!

Μία αξέχαστη βιωματική, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία για όλη την οικογένεια!

9,00€
7,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-22%
Κερδίζεις
2,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
236

Προσφορά για Είσοδο στο Θεματικό Πάρκο Eco Zoo στο ΝΟΗΣΙΣ!


7€ από 9€ για Είσοδο & Ξενάγηση 1 Ατόμου στο Θεματικό Πάρκο Eco Zoo, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών ΝΟΗΣΙΣ!

Μαμούθ στην Τσιμισκή; Ελέφαντες στην Αριστοτέλους; Δεινόσαυροι στον Λευκό Πύργο; Το πρώτο πάρκο ζώων παγκοσμίως χωρίς ζώα σε αιχμαλωσία ήρθε στη Θεσσαλονίκη, με ρομποτικά τρισδιάστατα ζώα σε φυσικό μέγεθος να κουνιούνται και να βρυχώνται!

Μία αξέχαστη βιωματική, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία για όλη την οικογένεια!

9,00€
7,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
236 Αγορές
-22% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 7€ από 9€ για Είσοδο και Ξενάγηση 1 Ατόμου στο Θεματικό Πάρκο Eco Zoo, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών ΝΟΗΣΙΣ

- Κάθε είσοδος με κουπόνι περιλαμβάνει ξενάγηση 50'

Τι θα δείτε στο Eco Zoo:
- Γνωριμία με τα ζώα όλων των ηπείρων του πλανήτη, όπως ελέφαντες, ρινόκερους, πιγκουίνους, καγκουρό, ζέβρες, δεινόσαυρους, κ.α., όλα σε ρεαλιστικό μέγεθος, με εντυπωσιακή κίνηση και φυσικό ήχο
- Μία συναρπαστική ξενάγηση με το προσεγμένο χιούμορ του συγγραφέα και παρουσιαστή Γιάννη Σερβετά
- Η ομάδα του ΝΟΗΣΙΣ χρησιμοποίησε την τεχνολογία με σκοπό να ανοίξει έναν διάλογο μεταξύ επισκεπτών και εκθεμάτων, προσφέροντας γνώση και ψυχαγωγία
- Διασκέδαση με διαδραστικά παιχνίδια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά και γονείς
- Ένα σπουδαίο επιτελείο δημιουργών, με ξεναγούς, ανιματέρ και ηθοποιούς που κάνουν κάθε θεματική ενότητα αξέχαστη
- Το πιο τρελό παιχνίδι γνώσεων από την πιο επιδραστική, εκπαιδευτική ομάδα στα social media «Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ» και τους Die Wolke.

* Το πάρκο σχεδιάστηκε από τους δημιουργούς των κορυφαίων θεματικών πάρκων στην Ελλάδα, «Οδύσσεια», «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι», Dream Workers και Eksagon.
* Λόγω αυξημένης ζήτησης και συνεχόμενων sold out το θεματικό πάρκο Eco Zoo πήρε παράταση έως τις 31 Μαΐου.


Τοποθεσία: 
Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ (6o χλμ. Θεσσαλονίκης-Θέρμης)

Ωράριο Λειτουργίας
* Το πάρκο θα είναι κλειστό από Μ. Παρασκευή 03/05 έως και Τρίτη 07/05
Τρίτη έως Παρασκευή 09:00 – 14:00
Σάββατο 11:00 - 19:00
Κυριακή 11:00 – 15:00
* Τελευταία είσοδος 1 ώρα πριν το κλείσιμο του πάρκου.
* Είσοδος κάθε 20'

Info

- Δωρεάν παρκινγκ
- Πρόσβαση με το λεωφορείο Νο 66 (ΟΑΣΘ) - αφετηρία στη Ν. Ελβετία
- Εύκολη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ
- Δεν απαιτείται κράτηση


Τι είναι το «Eco Zoo» ;

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, μαζί με τους Dream Workers και την Eksagon Exhibitions, συνεχίζουν το σχεδιασμό και τη δημιουργία νέου τύπου δράσεων, που συνδυάζουν την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση με έναν μοναδικό τρόπο.

Το Eco Zoo είναι το πρώτο και μοναδικό πάρκο ζώων στον κόσμο το οποίο όμως δεν έχει καμία σχέση με την αιχμαλωσία ζωντανών πλασμάτων, δεν απαιτεί τη σπατάλη ενέργειας, τροφών, φαρμάκων, δεν χρειάζεται ούτε καν νερό για την καθαριότητά τους και συνολικά λειτουργεί χωρίς την εξάντληση ανθρώπινων πόρων για τη φροντίδα τους.

Όλα τα ζώα και τα άγρια θηρία είναι ρομποτικά και διαθέτουν εντυπωσιακή κίνηση και ήχο.

Οι επισκέπτες συμμετέχουν σε μια σπάνια και πραγματική εμπειρία ανακάλυψης. Ταυτόχρονα παίρνουν για πρώτη φορά μέρος σε ένα ανεπανάληπτο «ταξίδι» στον πλανήτη γη, στο χρόνο, στο χώρο και επιπλέον γνωρίζουν τη φύση και το περιβάλλον με έναν απίστευτο τρόπο.

Το Eco Zoo ζωντανεύει στο ΝΟΗΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη όπου οικογένειες, εκπαιδευτικοί και μαθητές των σχολείων απ’ όλη την Ελλάδα, έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη, βιωματική, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία! 

ecozoo.jpeg

Τι θα συναντήσουν οι «ταξιδιώτες» στο «Eco Zoo»;

Η «συνάντηση» και η γνωριμία με τα ζώα όλων των ηπείρων του πλανήτη που αποτελούν μέρος από τα βασικά εκθέματα του πάρκου, είναι απλά η αφορμή για να ανοίξει με έναν ξεχωριστό τρόπο το τεράστιο και σημαντικό κεφάλαιο του φυσικού περιβάλλοντος, της ραγδαίας κλιματικής αλλαγής, της υπερθέρμανσης του πλανήτη και των επιπτώσεών της, της βιοποικιλότητας, του κινδύνου εξαφάνισης χιλιάδων ζώων κλπ.

Η εισαγωγή των επισκεπτών στο πάρκο γίνεται μέσα από την αίθουσα προβολής και ένα ευφυέστατο και γεμάτο χιούμορ βίντεο, που επιμελήθηκε ο συγγραφέας και παρουσιαστής Γιάννης Σερβετάς. Η συνέχεια είναι εντυπωσιακή με τα ζώα που εξαφανίστηκαν. Τεράστιοι Δεινόσαυροι και Μαμούθ αλλά και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο θαυμαστός κόσμος των Θαλάσσιων Δεινοσαύρων είναι στο Eco Zoo. Τεράστια αλλά και λίγο μικρότερα εκθέματα με κίνηση και ήχο, τα συναντούν οι επισκέπτες μέσα σε ένα σκηνογραφημένο θαλάσσιο περιβάλλον που κόβει την ανάσα. Αμέσως μετά μικροί και μεγάλοι ανακαλύπτουν τα ζώα του πλανήτη σε κάθε Ήπειρο.

Το «ταξίδι» των επισκεπτών σε κάθε γωνιά της γης είναι απλά η ευκαιρία να ανακαλύψουν τις αιτίες των ακραίων καιρικών φαινομένων και καταστροφών αλλά και τους τρόπους που ο πλανήτης μας μπορεί να γίνει πιο φιλικός και φιλόξενος για κάθε ζωντανό οργανισμό.

* Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

Eco Zoo Το πρώτο «ζωολογικό πάρκο στον κόσμο», χωρίς αιχμάλωτα ζώα!

Από 17 Οκτωβρίου 2023 μέχρι 4 Φεβρουαρίου 2024 – Παράταση μέχρι 31/5/2024

Το ΝΟΗΣΙΣ, με σχεδιασμό των Dreamworkers και Eksagon Exhibitions, παρουσιάζει σε δική του παραγωγή το Eco Zoo, το πρώτο πάρκο ζώων, που συνδυάζει τη ψυχαγωγία και την εκπαίδευση με μοναδικό τρόπο. Ένα πάρκο όπου όλα τα ζώα είναι ρομποτικά, σε ρεαλιστική αναπαράσταση και διαθέτουν εντυπωσιακή κίνηση και ήχο.

Ένας ολόκληρος ρεαλιστικός και ταυτόχρονα παραμυθένιος κόσμος παρουσιάζεται σε διαφορετικές ενότητες, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση με μοναδικό τρόπο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πάρκο ζώων στον κόσμο, χωρίς αιχμαλωσία ζωντανών πλασμάτων, που δεν απαιτεί σπατάλη ενέργειας, τροφών και φαρμάκων για τη συντήρηση και σωστή ανάπτυξή τους, δεν χρειάζεται νερό για την καθαριότητά τους και λειτουργεί χωρίς τη χρήση ανθρώπινων πόρων για τη φροντίδα τους.

Στο Eco Zoo, το κοινό συμμετέχει σε μια πραγματική εμπειρία ανακάλυψης, σε ένα ανεπανάληπτο «ταξίδι» στον πλανήτη Γη, στον χώρο και τον χρόνο, σε ένα φανταστικό και ταυτόχρονα αληθινό κόσμο. Με μέσο μεταφοράς μια εντυπωσιακή «Χρονομηχανή», περιηγείται σε ιδιαίτερα σημεία του πλανήτη, σε διαφορετικές χρονολογίες κάθε φορά. Παράλληλα, η μοναδική εμπειρία επίσκεψης στο Eco Zoo περιλαμβάνει ρομποτικά ζώα, διαδραστικούς τοίχους και τραπέζια, πρωτότυπες εφαρμογές, εκπαιδευτικά προγράμματα και quiz.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αρχικά, γνωρίζουμε ζώα που έχουν εξαφανιστεί, όπως δεινόσαυρους και μαμούθ, ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται ο θαυμαστός κόσμος των θαλάσσιων δεινοσαύρων. Μεγάλα και μικρότερα εκθέματα, σε φυσικό μέγεθος, με κίνηση και ήχο, εντυπωσιάζουν μέσα σε ένα σκηνογραφημένο θαλάσσιο περιβάλλον.

Στη συνέχεια, το κοινό ανακαλύπτει τα ζώα του πλανήτη σε κάθε ήπειρο, με ρομποτικές κατασκευές με εντυπωσιακή κίνηση και ήχο, γνωρίζει τεχνολογίες από το μέλλον, ανακαλύπτει πληροφορίες και μυστικά, βιώνει τις πραγματικές συνθήκες εξέλιξης των ζώων, μαθαίνει για τη βιοποικιλότητα, την κλιματική αλλαγή, την εξαφάνιση διάφορων ειδών και προβληματίζεται για το μέλλον του πλανήτη μας.

Ο ρόλος του ΝΟΗΣΙΣ
Η επιστημονική ομάδα του ΝΟΗΣΙΣ χρησιμοποίησε σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία με σκοπό να μεταδώσει στους επισκέπτες σημαντικές επιστημονικές πληροφορίες μέσω της διάδρασης και παιχνιδοποίησης:

Εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (mobile app – smartphone) με τη μορφή ηχητικής ξενάγησης και παιχνίδι τύπου κρυμμένου θησαυρού, όπου στοχεύει στην καλύτερη κατανόηση των εκθεμάτων από τα παιδιά.

Τρεις διαφορετικοί διαδραστικοί σταθμοί πληροφόρησης σχεδιάστηκαν ώστε να παρέχουν πληροφορίες για τα ζώα μέσα από παιχνίδια. Ο ένας σταθμός παρέχει μία ρεαλιστική προσομοίωση για τις αισθήσεις της ακοής και της όρασης σε επιλεγμένα ζώα καθώς και στοιχεία για την ανατομία τους. Ο δεύτερος σταθμός παρέχει πληροφορίες για ιδιαίτερες δυνάμεις που διαθέτουν κάποια ζώα μέσα από ένα παιχνίδι όπου ο επισκέπτης καλείται να σχεδιάσει το δικό του «υπερζώο». Στον τρίτο σταθμό πληροφόρησης ο επισκέπτης ψάχνοντας να αναγνωρίσει ενδημικά είδη της ελληνικής πανίδας ενημερώνεται για τα είδη που απειλούνται με εξαφάνιση στην Ελλάδα.

Ένα διαδραστικό τραπέζι με θέμα την ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ παρέχει πληροφορίες για την βιοποικιλότητα όλων των χωρών του κόσμου καθώς και στατιστικά στοιχεία για αυτές. Μέσω δύο παιχνιδιών οι επισκέπτες μαθαίνουν για τις χώρες με μεγάλη βιοποικιλότητα (megadiverse countries) και ελέγχουν τις γνώσεις που απέκτησαν.

Τέλος, κάθε επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει τον διαδραστικό τοίχο διαστάσεων 4 x 1.25 m ο οποίος έχει καθορισμένα σημεία βαμμένα με αγώγιμο μελάνι και μέσω χαρτογράφησης προβολής (projection mapping) να ενεργοποιήσει την προβολή animation που θα του εξιστορήσουν τα αίτια και τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα για το έργο Εco Zoo https://www.noesis.edu.gr/ecoz...

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Εco Zoo https://www.ecozoo.gr/

Επισκέψεις για σχολικές ομάδες
Για παιδιά Προσχολικής και Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, το πρόγραμμα ξενάγησης έχει προσεγμένο χιούμορ και είναι προσαρμοσμένο στο γνωστικό τους επίπεδο. Διάρκεια ξενάγησης: 50΄.

Για μαθητές και μαθήτριες από Α΄ μέχρι Γ΄ Γυμνασίου έχει σχεδιαστεί ειδικό πρόγραμμα ξενάγησης, ώστε να διατηρείται αμείωτο το ενδιαφέρον και να εξασφαλίζεται η ενεργός συμμετοχή τους. Διάρκεια ξενάγησης: 50΄.

Επικοινωνία
Πληροφορίες: 2310483 033 και 6946558282

Ώρες λειτουργίας
Τρίτη-Παρασκευή, 9.00-14.00

Σάββατο, 11.00-19.00

Κυριακή, 11.00-15.00

Παραγωγή
ΝΟΗΣΙΣ

Σχεδιασμός

Από τους δημιουργούς των κορυφαίων θεματικών πάρκων, “Οδύσσεια”, “Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας”, “Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι” κλπ, Dream Workers και Eksagon

  • Ισχύει έως 31/05/2024. Το πάρκο θα είναι κλειστό από Μ. Παρασκευή 03/05 έως και Τρίτη 07/05.
  • Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 09:00–14:00 | Σάββατο 11:00-19:00 | Κυριακή 11:00–15:00 
    * Τελευταία είσοδος 1 ώρα πριν το κλείσιμο του πάρκου.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για είσοδο 1 ατόμου όλων των ηλικιών.
  • Κάθε είσοδος με κουπόνι περιλαμβάνει ξενάγηση 50'.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για σχολεία.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού, στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την είσοδό σας στο Θεματικό Πάρκο.

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ αποτελεί ένα κοινωφελές, πολιτιστικό, επιμορφωτικό, μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα, που προβάλλει τον τεχνικό πολιτισμό και δημιουργεί για το ευρύ κοινό το κατάλληλο περιβάλλον για την ενημέρωσή του γύρω από τις εξελίξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας. Ξεκίνησε την πορεία του το 1978 ως Τεχνικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (σημερινό Ελληνικό Μουσείο Τεχνολογίας), το 2001 εξελίχθηκε στον σημερινό φορέα ΝΟΗΣΙΣ και υπάγεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Παράλληλα, ο φορέας κατέχει κύριο ρόλο σε συλλογικά όργανα του κλάδου δραστηριοποίησής του, καθώς έχει εκλεγεί μέλος του Δ.Σ. του ECSITE δύο φορές και μέλος του Δ.Σ. της μεγαλύτερης διεθνούς Ένωσης Τεχνολογικών Κέντρων και Μουσείων CIMUSET – ICOM (International Committee for Museums and Collections of Science and Technology).

Μουσείο Τεχνολογίας
Περιλαμβάνει 3 μόνιμα εκθετήρια:

  • Την έκθεση Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία, μοναδική στο είδος της, που καλύπτει χρονικά από την προϊστορική περίοδο μέχρι τους ελληνιστικούς και βυζαντινούς χρόνους.
  • Το Τεχνοπάρκο, με εκθέματα αλληλεπίδρασης, όπου ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει και να κατανοήσει επιστημονικές γνώσεις με τρόπο διαδραστικό και διασκεδαστικό.
  • Το Εκθετήριο Αυτοκινήτων, με χαρακτηριστικά δείγματα της ιστορίας του αυτοκινήτου.

Συλλογές τεχνολογικών εκθεμάτων
Ο φορέας, επίσης, κατέχει αναρίθμητα εκθέματα, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, μηχανές προβολής και εκατοντάδες ακόμη μοναδικά τεχνολογικά συλλεκτικά αντικείμενα. Η πλούσια αυτή συλλογή θεωρείται η μεγαλύτερη στα Βαλκάνια και κάθε της έκθεμα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης του κοινού για την τεχνολογική εξέλιξη, την ιστορία της ελληνικής τεχνολογίας και βιομηχανίας.

Μεταφερόμενες Εκθέσεις

  • ΙΔΕΑ – Έκθεση Αρχαίας Ελληνικής Επιστήμης και Τεχνολογίας για την επίδραση και τη συνεισφορά της ελληνικής «νόησις» στα θεμέλια της γνώσης και της εξέλιξη του δυτικού πολιτισμού.
  • Connected – Για την ιστορία των υπολογιστών και τη ζωή με το Διαδίκτυο.

Αίθουσες ψηφιακών προβολών

  • Ψηφιακό Πλανητάριο, 160 θέσεων.
  • Κινηματογράφος Ευρείας Οθόνης (Κοσμοθέατρο), 300 θέσεων, με προβολή ταινιών δύο και τριών (3D) διαστάσεων.
  • Προσομοιωτής Εικονικής Πραγματικότητας, 18 θέσεων, με προβολή ταινιών δύο και τριών (3D) διαστάσεων.

Εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις

  • Μαθητικά Συνέδρια και Διαγωνισμοί, όπως το Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής, που διοργανώνεται τα τελευταία 15 χρόνια, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας και το Σωματείο Ελληνικό Μουσείο Τεχνολογίας, ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ρομποτικής, ο Διαγωνισμός Μαθηματικής και Λογικής Σκέψης, κ.α.
  • Ανοικτές εκδηλώσεις και φεστιβάλ επιστήμης και τεχνολογίας, με φιλανθρωπικό σκοπό και μεγάλη απήχηση στο κοινό της πόλης.
  • Εκπαιδευτικά Προγράμματα, όπως Science Shows, Εργαστήρια STEM, Ρομποτικής, Tinkering, Ζωντανές παρουσιάσεις στο Πλανητάριο, κ.ά.
  • “Explora”, πενθήμερο καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης με περιεχόμενο ποικιλία επιστημονικών θεμάτων που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή και παρουσιάζονται με ψυχαγωγική προσέγγιση.
  • Παιδικά πάρτι, που περιλαμβάνουν μαγικά πειράματα, παιχνίδια στο Μουσείο Τεχνολογίας, προβολές και δημιουργική απασχόληση.
  • Ομιλίες και συζητήσεις με εκπροσώπους της επιστημονικής κοινότητας και σε συνεργασία με άλλους φορείς, όπως Γαλλικό Ινστιτούτο, Βρετανικό Συμβούλιο κλπ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το ΝΟΗΣΙΣ από το 2016 εφαρμόζει πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, το οποίο από το 2022 φιλοξενεί και πρόσφυγες από την Ουκρανία. Για τη δράση του αυτή ο φορέας απέσπασε δύο ύψιστες διεθνείς τιμητικές διακρίσεις, από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Τεχνολογικών Κέντρων και Μουσείων (ECSITE – The European Network of Science Centers and Museums) και από τη σημαντικότερη παγκοσμίως ένωση Επιστημονικών και Τεχνολογικών Κέντρων  (ASTC – Association of Science – Technology Centers).

Εγκαταστάσεις
Το ΝΟΗΣΙΣ επιπλέον από το Μουσείο Τεχνολογίας και τις αίθουσες προβολής διαθέτει:

  • Αμφιθέατρο, 200 θέσεων, για τη διεξαγωγή συνεδρίων, εταιρικών παρουσιάσεων, εκδηλώσεων κλπ.
  • Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που φιλοξενεί κατά διαστήματα εκθέσεις από άλλα Μουσεία και πολιτιστικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού.
  • Βιβλιοθήκη με σχετική βιβλιογραφία και νησίδα Η/Υ (διαδίκτυο με 1Gb).
  • Εργαστήριο Ψηφιακών Παραγωγών, για τη δημιουργία εσωτερικών multimedia παραγωγών.
  • Κυλικείο.
  • Καφέ και Εστιατόριο, με εξαιρετική θέα προς την πόλη.
  • Κατάστημα Πώλησης εκπαιδευτικών παιχνιδιών, ειδικών εκδόσεων και αναμνηστικών.
6o χλμ. Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ
https://www.noesis.edu.gr/
2310 483033 & 6946 558282

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ