Θέατρο | Συναυλίες

8€ από 10€: Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο Θέατρο Αμαλία!


8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στις Χριστουγεννιάτικες Περιπέτειες του Καραγκιόζη στο Θέατρο Αμαλία!

Τρεις διαφορετικές Παιδικές Παραστάσεις Θεάτρου Σκιών για τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη από τον δεξιοτέχνη Χρήστο Στανίση, 26/12, 01/01 και 06/01!

10,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
53

8€ από 10€: Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο Θέατρο Αμαλία!


8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στις Χριστουγεννιάτικες Περιπέτειες του Καραγκιόζη στο Θέατρο Αμαλία!

Τρεις διαφορετικές Παιδικές Παραστάσεις Θεάτρου Σκιών για τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη από τον δεξιοτέχνη Χρήστο Στανίση, 26/12, 01/01 και 06/01!

10,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
53 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
 • 8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου σε 1 Παιδική Παράσταση Θεάτρου Σκιών από τη σειρά Παραστάσεων «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη», στο Θέατρο Αμαλία!

  Παραστάσεις

  Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 - 12:00: «Ο Καραγκιόζης και το Πνεύμα των Χριστουγέννων»
  Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 - 17:00: «Ο Καραγκιόζης και της Κοκκώνας το Σπίτι»
  Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 - 12:00: «Ο Καραγκιόζης και ο Χορός στο Ταψί»

  - Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της κάθε παράστασης είναι 10€.
  - Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
  - Οι θέσεις δίνονται από το ταμείο του θεάτρου 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης. [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
  - Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην επιλεγμένη παράσταση.
  - Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο για να λάβεις τη θέση σου.
  - Η είσοδος επιτρέπεται με χρήση μάσκας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης για άτομα άνω των 18 ετών, ενώ για ηλικίες 4 έως 17 ετών με self test 24ώρου.

* Πληροφορίες για την κάθε παράσταση θα βρεις κάνοντας κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

«Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο Θέατρο Αμαλία»

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, ώρα 12.00
«Ο Καραγκιόζης και το πνεύμα των Χριστουγέννων»
Ημέρες Χριστουγέννων , ημέρες γιορτινές!
Όλοι είναι χαρούμενοι, ανταλλάσουν δώρα και τραγουδούν. Όμως υπάρχει κάποιος που όχι μόνο δεν του αρέσουν αυτές οι μέρες αλλά τα βάζει και όποιον χαίρεται και γιορτάζει. Ο Καραγκιόζης μαζί με τον Χατζηαβάτη αποφασίζουν να του αλλάξουν γνώμη. Θα τα καταφέρουν;

Κείμενα – μουσική επιμέλεια – φιγούρες – σκηνοθεσία
Χρήστος Στανίσης


Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022, ώρα 17.00
«Ο Καραγκιόζης και της Κοκκώνας το σπίτι»
Της κοκκώνας το σπίτι ονόμαζαν οι χωρικοί ένα σπίτι που δεν είχε τελειώσει ποτέ το χτίσιμο του και από την εγκατάλειψη γκρεμιζόταν σιγά- σιγά.
Πολλές ιστορίες λεγόταν για το σπίτι οι περισσότεροι έτσι κι έπεφτε το φως του ήλιου δεν περνούσαν από εκεί ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων γιατί έλεγαν πως εκεί φωλιάζουν Καλικάτζαροι.
Ακούγοντας ο καραγκιόζης τις φανταστικές ιστορίες αυτές του ήρθε η ιδέα να τις κάνεις πραγματικές...
Μια μουσική παράσταση βασισμένη στο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.
Την παράσταση στολίζουν μουσικά παραδοσιακά κάλαντα
απ’ όλη την Ελλάδα.
Κείμενα - σκηνικά – μουσική επιμέλεια - σκηνοθεσία : Χρήστος Στανίσης

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022, ώρα 12.00
«Ο Καραγκιόζης και ο χορός στο ταψί»
Ημέρες γιορτών και όλοι ετοιμάζουν τα γλυκά, τις πίτες
και τα φαγητά για να γιορτάσουν.
Αυτές τις μέρες όμως βγαίνουν από τα βάθη της γης οι Καλικάτζαροι
που δεν αφήνουν κανέναν σε ησυχία και κάνουν τις σκανδαλιές τους.
Κλέβουν πιττάκια και χορεύουν τους ανυποψίαστους περαστικούς στο ταψί.
Μια μουσική παράσταση βασισμένη σε παραδοσιακές ιστορίες
από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Την παράσταση στολίζουν μουσικά παραδοσιακά κάλαντα
απ’ όλη την Ελλάδα.
Κείμενα - σκηνικά – μουσική επιμέλεια - σκηνοθεσία : Χρήστος Στανίσης

Χρήστος Στανίσης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Έμαθε την τέχνη του θεάτρου σκιών από τον Ευγένιο Σπαθάρη.
Από το 1993 δίνει παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Σε σχολεία (παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια), σε εκδηλώσεις Δήμων και πολιτιστικών συλλόγων, σε θέατρα, σε μουσικές σκηνές (Μύλος Θεσσαλονίκης, Γυάλινο μουσικό θέατρο κ.α.) στο Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε εγκαίνια εικαστικών εκθέσεων, σε φεστιβάλ Ελλάδα και εξωτερικό, σε διάφορα μουσεία κ.α.
Έχει συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιούς, ζωγράφους και χορευτές όπως οι Ψαραντώνης, Νίκος Δημητράτος, Αγάθωνας, Μίμης Πλέσσας, Χριστόδουλος Χάλαρης, Ross Daly, Αντώνης Καφετζόπουλος, Κωνσταντίνος Παλιάν, Κώστας Αλεξανδρίδης κ.α.
Έχει κάνει προσωπικές εκθέσεις με φιγούρες, σκηνικά, πίνακες και εικαστικές κατασκευές και έχει συμμετάσχει και σε ομαδικές εικαστικές εκθέσεις.
Τον Ιούνιο 2020 συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες».
Τον Σεπτέμβριο 2020 συμμετέχει στην ομαδική εικαστική έκθεση «απ’ τη μεριά των σοφών και των τρελών» αφιέρωμα στον Θεόφιλο Χατζημιχαήλ όπου παρουσιάζει και την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και ο Θεόφιλος Μεγαλέξανδρος»
Τον Οκτώβριο 2020 συμμετέχει στην ιστορική & εικαστική έκθεση «ΟΙ ΕΥΖΩΝΕΣ» στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ για τους σκοπούς της ΦΕΡΜΕΛΗΣ σε επιμέλεια: Νίκου Βατόπουλου & Ίρις Κρητικού.
Τον Δεκέμβριο του 2020 ξεκινά την συνεργασία του με το Κ.Ε.Π.Ε.Μ όπου παρουσιάζει την διαδικτυακή παράσταση «Τα κάλαντα» με τις μουσικές και τα τραγούδια του Σίμωνα Καρά.
Τον Φεβρουάριο 2021 ζωγραφίζει για την παγκόσμια ημέρα Ελληνικής γλώσσας για το Ελληνικό προξενείο της Τύνιδας.
Έχει διδάξει λαϊκό θέατρο και θέατρο σκιών στη δραματική σχολή του Κ.Θ.Β.Ε. και σε ιδιωτικές σχολές θεάτρου.
Φιγούρες του φιλοξενούνται στο μουσείο του φεστιβάλ του Τσεν – Τσουν στη Ν. Κορέα, στο El Topic της Tolosa (international puppet center) στην Ισπανία, στο Théâtre Royal du Péruchet στις Βρυξέλες,
στο Λαογραφικό Μουσείο Καλόξυλου – Νάξου και σε διάφορες συλλογές ιδρυμάτων και ιδιωτικές.

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην επιλεγμένη παράσταση. Οι θέσεις δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμό καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δυνατότητα παραλαβής θέσης και τις προηγούμενες ημέρες από το ταμείο του θεάτρου κατά τις ώρες λειτουργίας του: Δευτέρα έως Κυριακή: Ώρες 10:30-14:30 & 17:30-21:30. Πληροφορίες (Ταμείο Θεάτρου Αμαλία): 2310 842509

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Η είσοδος επιτρέπεται με χρήση μάσκας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης για άτομα άνω των 18 ετών, ενώ για ηλικίες 4 έως 17 ετών με self test 24ώρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Ένα από τα ιστορικότερα θέατρα της πόλης, το Θέατρο Αμαλία, ξανάνοιξε τις πύλες του στο θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης, έτοιμο να προσφέρει και πάλι έντονες συγκινήσεις.

Σπίτι της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης για περίπου 25 χρόνια, έχει παρουσιάσει παραστάσεις που έγραψαν ιστορία στο καλλιτεχνικό στερέωμα της πόλης.

Φιλοξένησε με τεράστια επιτυχία πάνω από 100 παραστάσεις, σε αλησμόνητες sold out βραδιές. Αλλά όχι μόνο αυτό. Αποτέλεσε πόλο έλξης, έναν τόπο συνάντησης, ένα δημιουργικό καταφύγιο για ανθρώπους που έψαχναν μία διαφορετική καλλιτεχνική πρόταση.

Κλειστό από το το 2012, το 2016 το Θέατρο Αμαλία ξανάνοιξε για λίγο διάστημα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μείνει ανοιχτό παρά μόνο για μήνες.

Οι νέοι διαχειριστές του θεάτρου Αμαλία και πιο συγκεκριμένα η εταιρεία «Όψεις Πολιτισμού» στοχεύει σε ένα μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και φυσικά να αποκτήσει το Θέατρο Αμαλία ξανά την αίγλη του παρελθόντος. Το πρώτο διάστημα της επαναλειτουργίας του φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα, ανεβάζοντας επιλεγμένες σπουδαίες παραστάσεις.

Ταμείο Θεάτρου Αμαλία: Καθημερινά 10:30-14:30 & 17:30-21:30

Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη
2310 842509

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ