8€ από 13€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Στα Σκουπίδια», το υπέροχο έργο του Σάιμον Στίβενς!

Ένα πανκ ερωτικό παραμύθι στην Αγγλία του 1979 ζωντανεύει στο Θέατρο Αμαλία, κάθε Δευτέρα και Τρίτη του Νοεμβρίου!

13,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-38%
Κερδίζεις
5,00€
Αγορές
165

8€ από 13€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Στα Σκουπίδια», το υπέροχο έργο του Σάιμον Στίβενς!

Ένα πανκ ερωτικό παραμύθι στην Αγγλία του 1979 ζωντανεύει στο Θέατρο Αμαλία, κάθε Δευτέρα και Τρίτη του Νοεμβρίου!

13,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
165 Αγορές
-38% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,00€
 • 8€ από 13€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Στα Σκουπίδια», στο Θέατρο Αμαλία!

  - Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης είναι 13€.
  - Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
  - Οι θέσεις δίνονται από το ταμείο του θεάτρου 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, ή τις προηγούμενες ημέρες, με βάση τη σειρά προσέλευσης. [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
  - Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
  - Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο
  - Η είσοδος επιτρέπεται με χρήση μάσκας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.


Θέατρο Αμαλία (Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη)

- Δευτέρα 8 Νοεμβρίου - 21:15
- Τρίτη 9 Νοεμβρίου - 21:15
- Δευτέρα 15 Νοεμβρίου - 21:15
- Τρίτη 16 Νοεμβρίου - 21:15
- Δευτέρα 22 Νοεμβρίου - 21:15
- Τρίτη 23 Νοεμβρίου - 21:15
- Δευτέρα 29 Νοεμβρίου - 21:15
- Τρίτη 30 Νοεμβρίου - 21:15

Ανατροπές, ενέργεια και ιλιγγιώδης πανκ ρυθμός, σε μία ιστορία αγάπης αληθινή και σκληρή, ανάμεσα σε ανθρώπους που λαχταρούν να συνδεθούν για να μπορέσουν να επιβιώσουν σε μια κοινωνία στα πρόθυρα της καταστροφής, που ίσως δεν διαφέρει πολύ από τη δική μας. «Η κυβέρνηση αλλάζει και αυτό είναι κάτι. Δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια λάθη».

Συντελεστές

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαυρόπουλος, Σκηνικά: Άννα Μπαρδοπούλου - Καταλάν, Ορέστης Κολλύρης, Κοστούμια: Άννα Μπαρδοπούλου – Καταλάν, Μουσική: Γιώργος Χρυσικός, Φωτισμοί: Σωτήρης Ρουμελιώτης, Σχεδιασμός αφίσας: Άννα Μπαρδοπούλου – Καταλάν, Φωτογραφίες: Ανθούλα Αηδώνη, Trailer: Γιώργος Γεωργακόπουλος – Άλκηστις Σαρμά, Επικοινωνία: Λία Κεσοπούλου, Παραγωγή: Εταιρεία Θεάτρου Αντίqρηση, Παίζουν: Χρύσα Γούτου, Γιώργος Μιχαλάκος, Γιάννης Μονοκρούσος, Βικτώρια Παπαδοπούλου - Σισκοπούλου, Σμαράγδα Περόντση

«Στα Σκουπίδια» του Simon Stephens
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαυρόπουλος

8 – 30 Νοεμβρίου 2021,
κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15,
στο Θέατρο Αμαλία


Η εταιρεία θεάτρου Αντίqρηση και η MONKS Theater Company παρουσιάζουν το έργο του βραβευμένου Άγγλου συγγραφέα Σάιμον Στήβενς «Στα Σκουπίδια» (Blindsided), από τις 8 έως τις 30 Νοεμβρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15, στο Θέατρο Αμαλία. Το έργο, μία πανκ ερωτική ιστορία στην ταραχώδη Αγγλία του 1979, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Γιάννη Μαυρόπουλου.
Trailer: https://bit.ly/2ZhrnxQ
Στόκπορτ, 1979: Λίγο μετά τον βαρύ απεργιακό «χειμώνα της δυσαρέσκειας» και λίγο πριν από τις εκλογές που θα αναδείξουν την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ, ένας έρωτας γεννιέται μέσα «Στα Σκουπίδια» που πλημμυρίζουν τους δρόμους της μικρής εργατούπολης, αλλά και όλης της χώρας, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των οδοκαθαριστών. Η Κάθυ, μία δεκαεπτάχρονη ανύπαντρη μητέρα, ερωτεύεται παράφορα τον Τζων, έναν σεσημασμένο διαρρήκτη. Όνειρό της, να αλλάξει τη μίζερη ζωή της. Η ζωή, όμως, έχει άλλα σχέδια γι’ αυτήν.
Ανατροπές, ενέργεια και ιλιγγιώδης πανκ ρυθμός, σε μία ιστορία αγάπης αληθινή και σκληρή, ανάμεσα σε ανθρώπους που λαχταρούν να συνδεθούν για να μπορέσουν να επιβιώσουν σε μια κοινωνία στα πρόθυρα της καταστροφής, που ίσως δεν διαφέρει πολύ από τη δική μας. «Η κυβέρνηση αλλάζει και αυτό είναι κάτι. Δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια λάθη.»

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαυρόπουλος
Σκηνικά: Άννα Μπαρδοπούλου - Καταλάν, Ορέστης Κολλύρης
Κοστούμια: Άννα Μπαρδοπούλου – Καταλάν
Μουσική: Γιώργος Χρυσικός
Φωτισμοί: Σωτήρης Ρουμελιώτης
Σχεδιασμός αφίσας: Άννα Μπαρδοπούλου – Καταλάν
Φωτογραφίες: Ανθούλα Αηδώνη
Trailer: Γιώργος Γεωργακόπουλος – Άλκηστις Σαρμά
Επικοινωνία: Λία Κεσοπούλου
Παραγωγή: Εταιρεία Θεάτρου Αντίqρηση

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Χρύσα Γούτου
Γιώργος Μιχαλάκος
Γιάννης Μονοκρούσος
Βικτώρια Παπαδοπούλου - Σισκοπούλου
Σμαράγδα Περόντση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Χώρος: Θέατρο Αμαλία, Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη
Πρεμιέρα: Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 στις 21:15
Παραστάσεις: Έως 30/11/2021, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15
Διάρκεια: 95’

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δυνατότητα παραλαβής θέσης και τις προηγούμενες ημέρες από το ταμείο του θεάτρου κατά τις ώρες λειτουργίας του: Δευτέρα έως Κυριακή: Ώρες 10:30-14:30 & 17:30-21:30. Πληροφορίες (Ταμείο Θεάτρου Αμαλία): 2310842509

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Η είσοδος επιτρέπεται με χρήση μάσκας και:
για ηλικίες 4 έως 17 ετών με self test 24ώρου
για άτομα άνω των 18 ετών: με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Ένα από τα ιστορικότερα θέατρα της πόλης, το Θέατρο Αμαλία, ξανάνοιξε τις πύλες του στο θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης, έτοιμο να προσφέρει και πάλι έντονες συγκινήσεις.

Σπίτι της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης για περίπου 25 χρόνια, έχει παρουσιάσει παραστάσεις που έγραψαν ιστορία στο καλλιτεχνικό στερέωμα της πόλης.

Φιλοξένησε με τεράστια επιτυχία πάνω από 100 παραστάσεις, σε αλησμόνητες sold out βραδιές. Αλλά όχι μόνο αυτό. Αποτέλεσε πόλο έλξης, έναν τόπο συνάντησης, ένα δημιουργικό καταφύγιο για ανθρώπους που έψαχναν μία διαφορετική καλλιτεχνική πρόταση.

Κλειστό από το το 2012, το 2016 το Θέατρο Αμαλία ξανάνοιξε για λίγο διάστημα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μείνει ανοιχτό παρά μόνο για μήνες.

Οι νέοι διαχειριστές του θεάτρου Αμαλία και πιο συγκεκριμένα η εταιρεία «Όψεις Πολιτισμού» στοχεύει σε ένα μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και φυσικά να αποκτήσει το Θέατρο Αμαλία ξανά την αίγλη του παρελθόντος. Το πρώτο διάστημα της επαναλειτουργίας του φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα, ανεβάζοντας επιλεγμένες σπουδαίες παραστάσεις.

Ταμείο Θεάτρου Αμαλία: Καθημερινά 10:30-14:30 & 17:30-21:30

Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη
2310 842509

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!