Θέατρο | Συναυλίες

12€: «Ο Φίλος μου ο Ντοστογιέφσκι» της Δ. Παπαδοπούλου | Metropolitan


12€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Ο Φίλος μου ο Ντοστογιέφσκι» της Δήμητρας Παπαδοπούλου!

Τι μπορεί να συνδέει έναν «Νεοέλληνα» με τον κορυφαίο Ρώσο μυθιστορηματογράφο; Όλες οι απαντήσεις στο Metropolitan Urban Theater, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου!

15,00€
12,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
49

12€: «Ο Φίλος μου ο Ντοστογιέφσκι» της Δ. Παπαδοπούλου | Metropolitan


12€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Ο Φίλος μου ο Ντοστογιέφσκι» της Δήμητρας Παπαδοπούλου!

Τι μπορεί να συνδέει έναν «Νεοέλληνα» με τον κορυφαίο Ρώσο μυθιστορηματογράφο; Όλες οι απαντήσεις στο Metropolitan Urban Theater, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου!

15,00€
12,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
49 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 12€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Ο Φίλος μου ο Ντοστογιέφσκι», στο Metropolitan Urban Theater

Πρόγραμμα Παραστάσεων: 
Κυριακή 3 Δεκεμβρίου - 20:00


- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης θα είναι 15€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται από το ταμείο του θεάτρου 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, ή τις προηγούμενες ημέρες, με βάση τη σειρά προσέλευσης. [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Metropolitan Urban Theater (Βασ. Όλγας 65 & Φλέμινγκ 2, Θεσσαλονίκη)

Τι κοινό θα μπορούσε να συνδέει έναν «Νεοέλληνα» με τον κορυφαίο μυθιστορηματογράφο Φ. Ντοστογιέφσκι; Η θεατρική διασκευή της Δήμητρας Παπαδοπούλου αποπειράται να δώσει εξηγήσεις για την ιδιότυπη αυτή συσχέτιση…

Συντελεστές
Κείμενο: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σκηνοθεσία: Κώστας Γάκης, Ερμηνεία: Παύλος Λουτσίδης, Βοηθός σκηνοθέτη: Νατάσα – Φαίη Κοσμίδου, Σκηνικά - Κοστούμια: Εμμανουέλα Αλφιέρη, Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Γάκης, Φωτισμοί: Κώστας Γάκης, Γραφιστικός σχεδιασμός: Αριστέα Γεωργιοπούλου, Οργάνωση παραγωγής: Αντώνης Κρόμπας, Publicity & Social Media: Λία Κεσοπούλου, Παραγωγή: NG. ART.PRODUCTIONS

"Ο φίλος μου ο Ντοστογιέφσκι"
της Δήμητρας Παπαδοπούλου
με τον Παύλο Λουτσίδη
Σκηνοθεσία: Κώστας Γάκης
3 Δεκεμβρίου 2023
στο METROPOLITAN, The Urban Theater

* * * * * * * * * * * * * * *
Τι κοινό θα μπορούσε να έχει ένας «Νεοέλληνας» με τον κορυφαίο μυθιστορηματογράφο Φ. Ντοστογιέφσκι; Η θεατρική διασκευή της Δήμητρας Παπαδοπούλου αποπειράται να δώσει εξηγήσεις για την ιδιότυπη αυτή συσχέτιση…
Ο ήρωας της παράστασης είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Η καλοπληρωμένη δουλειά του, το καλό σπίτι και το ακριβό αυτοκίνητο είναι τα προϊόντα της ευημερίας και οι προϋποθέσεις της αναγνώρισής του ως «επιτυχημένου» μέλους της κοινωνίας μας. Οι μετανάστες και οι κακόφημες γειτονιές πλήττουν την αισθητική του, ενώ απαραίτητο αξεσουάρ-επιβεβαίωση της ανδρικής του ταυτότητας είναι η Εύα, μια αιθέρια ύπαρξη... Όλα αυτά προ κρίσης.
Χειρότερο εφιάλτη δεν θα μπορούσε να ζήσει ο ήρωάς μας. Θύμα της οικονομικής κρίσης, ζει πλέον σε ένα υπόγειο στον Αγ. Παντελεήμονα, χωρίς δουλειά και χωρίς τη συνοδεία του μέχρι πρότινος status του, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Μοναδική του συντροφιά, τα τεράστια χρέη του και ένα βιβλίο που έπεσε τυχαία στα χέρια του. «Το όνειρο ενός γελοίου».
Διαβάζοντάς το, συνειδητοποιεί πόσο μάταιη και αδιέξοδη ήταν η ζωή του και πόσο «γελοίος» μπορεί να θεωρείται όποιος στηρίζει την ευτυχία του στα υλικά αγαθά και τις εφήμερες απολαύσεις. Ακόμα, την οδύνη που μπορεί να νιώσει κάποιος όταν έρχεται αντιμέτωπος με τη «γελοιότητα» που κάποτε όριζε ως «ευτυχία». Ένας τέτοιος άνθρωπος καλείται είτε να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του, είτε να παραιτηθεί από αυτή. Ακόμα και να της δώσει οριστικό τέρμα...
Ένα ερώτημα τον βασανίζει όσο τον παρακολουθούμε επί σκηνής και συμπάσχουμε με το δράμα του. «Να ζει κανείς ή να μη ζει;». Την απάντηση τελικά τη βρίσκει μόνος του, με τη βοήθεια του πολύτιμου φίλου του Ντοστογιέφσκι. Τελικά οι μετανάστες δεν φαντάζουν τόσο αποκρουστικοί, οι πλατείες αποκτούν χρώμα και η ζωή νόημα, αφού η ανιδιοτελής αγάπη λειτουργεί ως αντίδοτο για όλες τις απώλειες.
Ένα έργο για τη ζωή, βγαλμένο από την ίδια τη ζωή. Ίσως μετά το τέλος της παράστασης, ο γείτονας σας φανεί λιγότερο ενοχλητικός, η φασαρία της γειτονιάς περισσότερο υποφερτή, τα προβλήματα πιο εύκολα αντιμετωπίσιμα, τα εμπόδια όχι και τόσο ανυπέρβλητα. Έστω και για λίγο...
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
> Κείμενο: Δήμητρα Παπαδοπούλου
> Σκηνοθεσία: Κώστας Γάκης
> Ερμηνεία: Παύλος Λουτσίδης
> Βοηθός σκηνοθέτη: Νατάσα – Φαίη Κοσμίδου
> Σκηνικά - Κοστούμια: Εμμανουέλα Αλφιέρη
> Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Γάκης
> Φωτισμοί: Κώστας Γάκης
> Γραφιστικός σχεδιασμός: Αριστέα Γεωργιοπούλου
> Οργάνωση παραγωγής: Αντώνης Κρόμπας
> Publicity & Social Media: Λία Κεσοπούλου
> Παραγωγή: NG. ART.PRODUCTIONS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
⏱️ Διάρκεια παράστασης: 70’

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δυνατότητα παραλαβής θέσης και τις προηγούμενες ημέρες από το ταμείο του θεάτρου κατά τις ώρες λειτουργίας του: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00. Πληροφορίες (Ταμείο Θεάτρου Metropolitan Urban Theater): 2311 284773

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Ο παλιός κινηματογράφος «Μετροπόλιταν», ένα κτήριο φορτισμένο με την πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης της δεκαετίας του '70 και '80, αποτέλεσε την αρχή ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου: Να δημιουργηθεί ένας μοντέρνος λειτουργικός πολυχώρος, που θ’ αγκαλιάσει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της πόλης και όχι μόνο!

Το Metropolitan The Urban Theater, όπως ονομάζεται πλέον, έχει ανακαινιστεί πλήρως. Δημιουργήθηκαν νέες αμφιθεατρικές θέσεις για τους 318 θεατές που έχει τη δυνατότητα να δεχθεί, σύγχρονα και άνετα καμαρίνια, μοντέρνο και ευχάριστο φουαγιέ. Είναι εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα συστήματα υψηλής ασφαλείας (πυρόσβεση, πυρασφάλεια, εξαερισμός) και με τις απαραίτητες διευκολύνσεις πρόσβασης σε άτομα ειδικών ικανοτήτων (Α.Μ.Ε.Α.). Διαθέτει μια μεγάλη άνετη σκηνή, έτοιμη να φιλοξενήσει παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Αυτός ήταν και ο σκοπός από τη στιγμή που αποφασίστηκε να δημιουργηθεί πάνω σ’ αυτό το παλιό φημισμένο κτήριο της πόλης. Ο αγώνας ήταν δύσκολος. Στέφτηκε όμως στο τέλος με απόλυτη επιτυχία. Είναι σίγουρο ότι θα προσδώσει μια νέα αντίληψη στην επαφή με το θέατρο και το πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης.

Ωράριο λειτουργίας ταμείου: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00

Βασ. Όλγας 65 & Φλέμινγκ 2
https://metropolitan.theater/
2311 284773

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!