Θέατρο | Συναυλίες

10€ από 13€: Θεατρική Παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης» | Θέατρο «ΡΟ»


10€ από 13€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης», την κλασική κωμωδία του Μολιέρου!

Μία ξεκαρδιστική παράσταση γεμάτη ανατροπές, για 4η σεζόν στο Θέατρο «ΡΟ», από Παρασκευή 4 Νοεμβρίου!

13,00€
10,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-23%
Κερδίζεις
3,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
145

10€ από 13€: Θεατρική Παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης» | Θέατρο «ΡΟ»


10€ από 13€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης», την κλασική κωμωδία του Μολιέρου!

Μία ξεκαρδιστική παράσταση γεμάτη ανατροπές, για 4η σεζόν στο Θέατρο «ΡΟ», από Παρασκευή 4 Νοεμβρίου!

13,00€
10,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
145 Αγορές
-23% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 10€ από 13για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης», στο Θέατρο «ΡΟ»

- Πρόγραμμα Παραστάσεων:
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου - 21:15 | Σάββατο 19 Νοεμβρίου - 21:15 | Κυριακή 20 Νοεμβρίου - 20:30
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου - 21:15 | Σάββατο 26 Νοεμβρίου - 21:15 | Κυριακή 27 Νοεμβρίου - 20:30
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου - 21:15 | Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου - 21:15 | Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου - 21:15 
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου - 21:15 | Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου - 21:15

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης είναι 13€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου 20 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Θέατρο «ΡΟ» (Αριστοτέλους 23, 2ος Όροφος, Κέντρο)

Έργο με πλήθος κωμικών σκηνών και ανατροπών που προκαλούν αβίαστο γέλιο. Ήρωας, ένας πλούσιος έμπορος, που ο αρχοντοξεπεσμός του τον κάνει να θέλει να φανεί καλύτερος από ό,τι γεννήθηκε, δηλαδή να γίνει αριστοκράτης, με αποτέλεσμα να τον ξαλαφρώνουν οι επιτήδειοι… δάσκαλοι, ή να τον «χειροτονούν», ευτελίζοντας τον, με τίτλους και παράσημα.

Συντελεστές 
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Γιώργος Ροντίδης, Σκηνογραφία: Βάσος Καδίτης, Κοστούμια και Make Up Artist: Ελένη Δημοπούλου, Μουσική Επιμέλεια, Αφίσα, Επιμέλεια Προγράμματος: «Art», Παραγωγή: Εταιρεία «Προσκήνιο», Ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: Νίκος Ζώκας, Γιώργος Χαντζαρίδης, Στέλλιος Σταυρίδης, Φένια Σαλούκα, Χριστίνα Νασιάδου, Στέλλα Αθανασιάδου, Πρόδρομος Ροντήρης, Nίκος Καρυδόπουλος και ο Γιώργος Ροντίδης

Ο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ
του Μολιέρου

Το Σύγχρονο Θέατρο Θεσσαλονίκης Ροντίδη, παρουσιάζει για 4η σεζόν την κωμωδία του Μολιέρου ¨Ο Αρχοντοχωριάτης¨, στο Θέατρο ¨ΡΟ¨ Αριστοτέλους 23 2ος όροφος.

Έργο με πλήθος κωμικών σκηνών και ανατροπών που προκαλούν αβίαστο γέλιο. Ήρωας, ένας πλούσιος έμπορος, που ο αρχοντοξεπεσμός του τον κάνει να θέλει να φανεί καλύτερος από ότι γεννήθηκε, δηλαδή να γίνει αριστοκράτης, με αποτέλεσμα να τον ξαλαφρώνουν οι επιτήδειοι…. δάσκαλοι, ή να τον ¨χειροτονούν¨, ευτελίζοντας τον, με τίτλους και παράσημα.

Σκηνοθεσία – Διασκευή: Γιώργος Ροντίδης, Σκηνογραφία: Βάσος Καδίτης, Κοστούμια και Make Up Artist: Ελένη Δημοπούλου, Μουσική Επιμέλεια, Αφίσα, Επιμέλεια Προγράμματος: «Art», Παραγωγή: Εταιρεία «Προσκήνιο», Ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: Νίκος Ζώκας, Γιώργος Χαντζαρίδης, Στέλλιος Σταυρίδης, Φένια Σαλούκα, Χριστίνα Νασιάδου, Στέλλα Αθανασιάδου, Πρόδρομος Ροντήρης, Nίκος Καρυδόπουλος και ο Γιώργος Ροντίδης

Παραστάσεις κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 9:15μ.μ. και Κυριακή στις 8:30μ.μ.
Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 2310 261584

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου κατά την προσέλευση σου στο θέατρο.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Το θέατρο ΡΟ ξεκίνησε να λειτουργεί το 2001 και παρέχει θεατρική στέγη στο Σύγχρονο Θέατρο Ροντίδη, όταν αυτό δεν περιοδεύει. Βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Ροντίδη και λειτουργεί κάθε Σάββατο και Κυριακή κατά τη χειμερινή σεζόν, φιλοξενώντας παραστάσεις δικές του και όχι μόνο.

Έχει ανεβάσει σπουδαίες εγχώριες και ξένες παραστάσεις. Μερικές από αυτές είναι:

Καυτές Εξομολογήσεις - Γ.Σκούρτη, Β. Σωτηροπούλου, Γ. Ροντίδη, Ρωμαίος & Ιουλιέτα...? - Διασκευή Γ. Ροντίδης, Τελετή - Π. Μάτεσις, Καμπαρέ Ο Κόσμος - Κ. Μητροπούλου, Σχολείο Γυναικών - Μολιέρος, Το Ημέρωμα Της Στρίγγλας - Ο. Σαίξπηρ, Οι Κληρονόμοι - Μ. Τζόνσον, Ο Φιλάργυρος - Μολιέρος, Ο Απατημένος Σύζηγος - Μολιέρος, Οι Χρωματιστές Γυναίκες - Β. Ζιώγας, Λίστα Γάμου - Δ. Χαριτόπουλος, Γυναίκες.. - Γ. Ροντίδης κ.α.

...και η πορεία συνεχίζεται με αμείωτο θεατρικό ζήλο και σεβασμό στον θεατή!

Αριστοτέλους 23 (2ος Όροφος), Κέντρο
www.rontidis.gr
2310 261584

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!