Θέατρο | Συναυλίες (Όλα)

8€ από 10€: «Η Κοκκινοσκουφίτσα και τα Ζώα του Δάσους» | Cine Απόλλων


8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Ζώνη Α' στην Ανοιχτή Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η Κοκκινοσκουφίτσα & τα Ζώα του Δάσους»!

Το πιο διάσημο παραμύθι όλων των εποχών ζωντανεύει στην καλοκαιρινή σκηνή του Θερινού Cine Απόλλων, κάθε Πέμπτη στις 18:30!

10,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
109

8€ από 10€: «Η Κοκκινοσκουφίτσα και τα Ζώα του Δάσους» | Cine Απόλλων


8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Ζώνη Α' στην Ανοιχτή Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η Κοκκινοσκουφίτσα & τα Ζώα του Δάσους»!

Το πιο διάσημο παραμύθι όλων των εποχών ζωντανεύει στην καλοκαιρινή σκηνή του Θερινού Cine Απόλλων, κάθε Πέμπτη στις 18:30!

10,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
109 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • Πέμπτη 9 Ιουνίου - 18:30
  • Πέμπτη 16 Ιουνίου - 18:30
  • Πέμπτη 23 Ιουνίου - 18:30
  • Πέμπτη 30 Ιουνίου - 18:30
  • Πέμπτη 7 Ιουλίου - 18:30
  • Πέμπτη 14 Ιουλίου - 18:30

8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Ανοιχτή Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η Κοκκινοσκουφίτσα & τα Ζώα του Δάσους», στο Θερινό Cine Απόλλων

- Η προσφορά αφορά θέσεις στη Ζώνη Α'.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι αριθμημένες θέσεις δίνονται από το ταμείο του χώρου 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, ή τις προηγούμενες ημέρες, με βάση τη σειρά προσέλευσης. [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Η Κοκκινοσκουφίτσα, το πιο διάσημο παραμύθι όλων των εποχών. Ένα κορίτσι με αγνή καρδιά θα πέσει στην παγίδα του πονηρού Λύκου, που για να την ξεγελάσει θα ντυθεί Μέλισσα. Η μικρή μας θα βρεθεί χαμένη μέσα στο δάσος. Εκεί θα συναντήσει όλα τα ζώα του δάσους. Θα καταφέρει να φτάσει στο σπιτάκι της αγαπημένης της γιαγιάς;

Συντελεστές
Κείμενο: Νίκος Λημνιός, Σκηνοθεσία: Θοδωρής Κατσαρός, Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη, Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τζηλίνης, Σκηνογραφία: W.T.F -ACT, Ενδυματολογία: Στεφέλενα Κόνιαρη, Παίζουν: Ειρήνη Τζουρέλη, Δημήτρης Ελιάς, Ειρήνη Τσαρσιταλίδου, Καλλιόπη Φυντανή

Πώς λειτουργεί
Βήμα 1: Απόκτησε κουπόνι εισόδου από το GoldMall.gr επιλέγοντας έναν από τους τρόπους αγοράς και εξασφάλισε την είσοδό σου στην εκδήλωση στη χαμηλότερη τιμή! Μπορείς να αγοράσεις όσα κουπόνια επιθυμείς μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων κουπονιών.
Βήμα 2: Εκτυπώνεις τα κουπόνια που αγόρασες - θα τα βρεις στο Προφίλ σου.
Βήμα 3: Έρχεσαι στον χώρο της εκδήλωσης και επιδεικνύεις τα κουπόνια σου από κινητό ή εκτυπωμένα.

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Οι εταιρείες παραγωγής “L&S” και “W.T.F-ACT” παρουσιάζουν
την παιδική διαδραστική παράσταση:
«Η Κοκκινοσκουφίτσα & τα ζώα του δάσους»

Η καλοκαιρινή διαδραστική παιδική παράσταση «η Κοκκινοσκουφίτσα & τα ζώα του δάσους», έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στην καλοκαιρινή σκηνή του Κινηματογράφου Απόλλων, κάθε Πέμπτη στις 18:30 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!

Η Κοκκινοσκουφίτσα, το πιο διάσημο παραμύθι όλων των εποχών. Ένα κορίτσι με αγνή καρδιά θα πέσει στην παγίδα του πονηρού Λύκου, που για να την ξεγελάσει θα ντυθεί Μέλισσα. Η μικρή μας θα βρεθεί χαμένη μέσα στο δάσος. Εκεί θα συναντήσει όλα τα ζώα του δάσους. Τον Ρούλη τον Ελεφαντούλη, έναν πολύ αστείο Γαϊδαράκο και πολλά άλλα ζώα, όπου με την βοήθειά τους, αλλά κυρίως με την συμμετοχή των μικρών θεατών, θα καταφέρει να φτάσει στο σπιτάκι της αγαπημένης της γιαγιάς.

Εκεί όμως θα την περιμένει μια άσχημη έκπληξη... Τότε η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια θα επικαλεστεί την βοήθεια των παιδιών για να κερδίσει τον πονηρό και πεινασμένο Λύκο.

Μία υπέροχη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους σε ένα καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, τραγούδι και χορό!

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Η παιδική παράσταση «Η Κοκκινοσκουφίτσα & τα ζώα του δάσους» είναι μία συμπαραγωγή των εταιρειών “L&S” και “W.T.F – ACT”.

Κείμενο: Νίκος Λημνιός
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Κατσαρός
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Σκηνογραφία: W.T.F -ACT
Ενδυματολογία: Στεφέλενα Κόνιαρη

Παίζουν:
Ειρήνη Τζουρέλη, Δημήτρης Ελιάς, Ειρήνη Τσαρσιταλίδου, Καλλιόπη Φυντανή

Διάρκεια: 65’ (χωρίς διάλειμμα)

Οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 2-9 ετών.

Προγραμματισμένη Πρεμιέρα: Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 στις 18:30
Ημέρες Παραστάσεων: κάθε Πέμπτη 18:30 (από 02/06/2022 έως 30/06/2022)

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με αριθμημένη θέση στο ταμείο του χώρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δυνατότητα παραλαβής αριθμημένης θέσης και τις προηγούμενες ημέρες από το ταμείο του Cine Απόλλων κατά τις ώρες λειτουργίας του: Πληροφορίες στο 2310 828642

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του χώρου κατά την προσέλευση σου στο θέατρο.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Έλα σε έναν καταπράσινο κήπο, έναν κινηματογραφικό παράδεισο, κρυμμένο καλά μέσα στα στενά του κέντρου της πόλης!

Εδώ μπορείτε να ζήσετε μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές αλλά και ανοιχτές θεατρικές παραστάσεις!

Παρακολουθήστε μοναδικά αφιερώματα και ταινίες Α’ Προβολής, απολαμβάνοντας το ποτό ή το σνακ της επιλογής σας!

Μία καλοκαιρινή απόδραση στην καρδιά της Θεσσαλονίκης σας περιμένει και φέτος το καλοκαίρι! Οι λάτρεις του θερινού σινεμά θα τον λατρέψετε!

Σαρανταπόρου 4, Θεσσαλονίκη
2310 828642

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!