Massage - Spa

Από 29,90€: Ταϋλανδέζικο Μασάζ Κεφαλής, Προσώπου, Αυχένα | Πλ. Μαβίλη

Από 29,90€ για Mοναδική Eμπειρία Eυεξίας στο προηγμένο Thailand Therapy Bed, με Ταϋλανδέζικο Μασάζ Κεφαλής και Ατμοθεραπεία & δυνατότητα για Μασάζ Προσώπου & Αυχένα, ιδανική θεραπεία για τις ημικρανίες και το στρες, στους ολοκαίνουργιους χώρους του «La Bella Signora», στην Πλατεία Μαβίλη! 

37,00€
29,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-19%
Κερδίζεις
7,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
21

Από 29,90€: Ταϋλανδέζικο Μασάζ Κεφαλής, Προσώπου, Αυχένα | Πλ. Μαβίλη

Από 29,90€ για Mοναδική Eμπειρία Eυεξίας στο προηγμένο Thailand Therapy Bed, με Ταϋλανδέζικο Μασάζ Κεφαλής και Ατμοθεραπεία & δυνατότητα για Μασάζ Προσώπου & Αυχένα, ιδανική θεραπεία για τις ημικρανίες και το στρες, στους ολοκαίνουργιους χώρους του «La Bella Signora», στην Πλατεία Μαβίλη! 

37,00€
29,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
21 Αγορές
-19% Έκπτωση
Κερδίζεις 7,10€
  • 29,90€ από 37€ για 1 Συνεδρία διάρκειας 60' στο προηγμένο Thailand Therapy Bed που περιλαμβάνει Ταϋλανδέζικο Μασάζ Κεφαλής και Ατμοθεραπεία
  • 39,90€ από 55€ για 1 Συνεδρία διάρκειας 75' στο προηγμένο Thailand Therapy Bed που περιλαμβάνει Ταϋλανδέζικο Μασάζ Κεφαλής, Προσώπου, Αυχένα και Ατμοθεραπεία

Νιώσε ανεπανάληπτη ευεξία και χαλάρωση με την απόλυτη θεραπεία προσώπου, λαιμού, κεφαλής (και μαλλιών), στο Thailand Therapy Bed! Πρόκειται για ό,τι καλύτερο για όσους ταλαιπωρούνται από ημικρανίες και στρες. Το πρόσωπό σου θα αποκτήσει μοναδική λάμψη και θα είναι τόσο απαλό σαν το δέρμα ενός μωρού!


* Συνδύασε το Thailand Therapy Bed με την προσφορά για το Vacuum Therapy (Μαγική Σακούλα), για την εντυπωσιακή μείωση του λίπους και της κυτταρίτιδας.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

bella-signora-kritikes.jpg

  • Ισχύει έως 30/06/2024.
  • Δευτέρα 10:00-20:00 | Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 09:00-20:00 | Τετάρτη 09:00-18:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 210 3639562, τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Καλώς ήρθες στον ολοκαίνουργιο χώρο του La Bella Signora στην Πλατεία Μαβίλη!

Εδώ θα βρεις πρωτοποριακές θεραπείες που εστιάζουν στην πραγματική απώλεια λίπους, στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού σου αλλά και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, με στόχο να απελευθερώσεις το λεμφικό σου σύστημα!

Οι ιδιοκτήτριες του χώρου, Ema Stanojlovic και Στέλλα Αφρουδάκη, με πείρα και κατάρτιση στον χώρο της υγείας, της ευεξίας και της ομορφιάς, έφεραν στην Ελλάδα την επαναστατική μέθοδο της μαδεροθεραπείας, καθώς και άλλες προηγμένες και ευεργετικές θεραπείες.

Έλα στο La Bella Signora, έναν σύγχρονο πολυχώρο ομορφιάς και επίλεξε από μια πληθώρα θεραπειών σώματος και προσώπου.

Εδώ θα βρεις τον καταλληλότερο τρόπο ξεκούρασης, διαφυγής αλλά και ψυχοσωματικής φροντίδας, με στόχο τη χαλάρωση, το αδυνάτισμα και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

La Bella Signora! Βρες την ομορφιά και την ευεξία που σου αξίζει!

Αναστασίου Τσόχα 18-20, Πλατεία Μαβίλη, Αθήνα
https://labellasignora.gr/
210 3639562

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!