Δωροεπιταγή Έκπτωσης -25% για 1 διαδρομή 4 έως 8 ατόμων με Van-Mini Bus από περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης με την Υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας «Taxiway» και τον υπερσύγχρονο στόλο Αυτοκινήτων της!

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ με ένα κλικ -25%
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-gift-img
Δωροεπιταγές που κατέβηκαν
92

Δωροεπιταγή Έκπτωσης -25% για 1 διαδρομή 4 έως 8 ατόμων με Van-Mini Bus από περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης με την Υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας «Taxiway» και τον υπερσύγχρονο στόλο Αυτοκινήτων της!

ΚΕΡΔΙΣΕ με ένα κλικ
-25%
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
89 Αγορές
 • Δωροεπιταγή Έκπτωσης -25% για 1 διαδρομή 4 έως 8 ατόμων με Van-Mini Bus από περιοχή της Θεσσαλονίκης σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης με την Υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας «Taxiway» και τον υπερσύγχρονο στόλο Αυτοκινήτων της!

  - Η έκπτωση -25% αφορά στην τελική τιμή της αξίας της διαδρομής σας. Το κόστος ανά χιλιόμετρο διαδρομής είναι 1,70€ & το τελικό κόστος έπειτα από την έκπτωση της Δωροεπιταγής είναι 1,28€ ανά χιλιόμετρο διαδρομής.

  - Ενδεικτικά παραδείγματα:
  Από Θεσσαλονίκη κέντρο για Βεργίνα:  από 125€ με τη Δωροεπιταγή 94€ (Κερδίζετε: 31€)
  Από Θεσσαλονίκη κέντρο για Μετέωρα: από 385€ με τη Δωροεπιταγή 289€ (Κερδίζετε: 96€)
  Από Θεσσαλονίκη κέντρο για Μαρμαρά: από 200€ με τη Δωροεπιταγή 150€ (Κερδίζετε: 50€)
  Από Θεσσαλονίκη κέντρο για Καλλιθέα: από 150€ με τη Δωροεπιταγή 112€ (Κερδίζετε: 38€
 • Κάνετε ένα απλό κλικ στην επιλογή «ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ».
 • Η Δωροεπιταγή αυτόματα μεταφέρεται στο Προφίλ σας, στην επιλογή «Δωροεπιταγές» (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Καλείτε στο 2310 246104 για να προγραμματίσετε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Taxiway.
 • Τέλεια! Κερδίσατε Έκπτωση -25% για 1 διαδρομή 4 έως 8 ατόμων με Van-Mini Bus από περιοχή της Θεσσαλονίκης σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης, με τη Δωροεπιταγή του Goldmall!
 • Ισχύει για 1 διαδρομή 4 έως 8 ατόμων με Van-Mini Bus από Θεσσαλονίκη σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης.
 • Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.
 • Ισχύει για υλοποίηση εντός χρονικού διαστήματος 15 ημερών από την ημερομηνία που την προσθέσατε στο προφίλ σας και στην επιλογή «Δωροεπιταγές»
 • Η Δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από εσάς, είτε από άλλο πρόσωπο επιλογής σας.
 •  Για την υλοποίηση της Δωροεπιταγής είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση στο τηλέφωνο στο 2310 246104 για να προγραμματίσετε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Taxiway την ημερομηνία και την ώρα άφιξης του Van-Mini Bus στο χώρο που θα υποδείξετε. Απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρετε κατά την τηλεφωνική επικοινωνία ότι θα χρησιμοποιήσετε την Δωροεπιταγή του Goldmall.
 • Ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού, μία μέρα πριν. 

Taxiway: the only way

Τα Ραδιοταξί Λευκός Πύργος και Eurotaxi αποτέλεσαν έως και τα τέλη του 2012 τις δυο μεγαλύτερες πανελλαδικά εταιρείες στον χώρο των μεταφορών με ταξί. Έχοντας κοινό όραμα την εξέλιξη του ταξί και των παρεχόμενων υπηρεσιών ενώσανε τις δυνάμεις τους διαθέτοντας πλέον το μεγαλύτερο στόλο στα Βαλκάνια αποτελούμενο από 1200 οχήματα λειτουργώντας με την νέα ονομασία TAXIWAY. Ο συνδυασμός των 25 χρόνων εμπειρίας στον χώρο των μετακινήσεων με ταξί, οι συνεχώς εξελισσόμενες υπηρεσίες τους καθώς και το πλήθος συνεργασιών με μεγάλους τουριστικούς φορείς αλλά και κρατικούς οργανισμούς, τους καθιστούν πρωτοπόρους του είδους.
 
Taxiway on Youtube

Στο δυναμικό του στόλου διαθέτουν επίσης οχήματα για :

Μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.). Τα οχήματα μάρκας Mercedes διαθέτουν ειδική ράμπα για εισαγωγή και εξαγωγή του αναπηρικού αμαξιδίου στο όχημα και επίσης έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς επιπλέον 4 επιβατών.

Παραλαβή και μετακίνηση επιβατών από οποιοδήποτε σημείο προς οποιονδήποτε προορισμό.

Μεταφορά πολλών αποσκευών με οχήματα τύπου caravan.

Δρομολόγια προς το εξωτερικό με οδηγούς που διαθέτουν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και τις απαραίτητες γνώσεις για τον προορισμό κατεύθυνσης.

Παροχή οδηγών οι οποίοι γνωρίζουν άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ρώσικα οι οποίοι πραγματοποιούν και προγράμματα περιήγησης εντός αλλά και εκτός πόλης.

Σύγχρονες υπηρεσίες μετακίνησης για:

Μεταφορά μαθητών.

Ασφαλή μετακίνηση ασυνόδευτων ανήλικων παιδιών με ειδικά καθίσματα.

Ταυτόχρονη μεταφορά επιβάτη και του οχήματος του.

Μεταφορά από και προς εξωτερικό.

Μεταφορά ασυνόδευτων αντικειμένων.

Xρονομισθώσεις.

Εταιρικά deals.

Το σύνολο του στόλου αποτελείται από καινούρια οχήματα (Mercedes, Skoda, Toyota, Peugeot ) τα οποία (συμπεριλαμβανομένου και του κέντρου τους) είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας δορυφορικό σύστημα διαχείρισης, πλοήγησης και εντοπισμού προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα της σιγουριάς και της ασφάλειας για τα μεταφερόμενα πρόσωπα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό τους καθώς και οι συνεργάτες τους σε όλα τα επίπεδα μπορούν να σχεδιάσουν μαζί σας οποιοδήποτε μεταφορικό πλάνο ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Ομήρου 3, Συκιές, Θεσσαλονίκη
http://www.taxiway.gr/
2310 866866