Θέατρο | Συναυλίες

10€ από 13€: Παράσταση «Ταρτούφος» του Μολιέρου | Θέατρο Αθήναιον


10€ από 13€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Ταρτούφος» του Μολιέρου!

Η ξεκαρδιστική σατιρική κωμωδία του σπουδαίου θεατρικού συγγραφέα, με τον Γιώργο Ροντίδη στον ρόλο του Ταρτούφου, στο Θέατρο Αθήναιον, το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου!

13,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-23%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
61

10€ από 13€: Παράσταση «Ταρτούφος» του Μολιέρου | Θέατρο Αθήναιον


10€ από 13€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Ταρτούφος» του Μολιέρου!

Η ξεκαρδιστική σατιρική κωμωδία του σπουδαίου θεατρικού συγγραφέα, με τον Γιώργο Ροντίδη στον ρόλο του Ταρτούφου, στο Θέατρο Αθήναιον, το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου!

13,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
61 Αγορές
-23% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 10€ από 13για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Ταρτούφος», στο Θέατρο Αθήναιον

- Πρόγραμμα Παραστάσεων:
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου - 21:15
Κυριακή 18 Φεβρουαρίου - 20:30

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης είναι 13€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης.
- Κατόπιν αγοράς του κουπονιού σας, συνιστάται τηλεφωνική κράτηση στο 6930 495524 ή 6906 467283.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Κινηματοθέατρο Αθήναιον (Βασιλίσσης Όλγας 35)

Ο Μολιέρος με το έργο αυτό μας μεταφέρει στον 16ο αιώνα στην εποχή του Λουδοβίκου 14ου, όπου ο πανίσχυρος λαϊκός και ανώτερος καθολικός κλήρος διηύθυνε τις παραθρησκευτικές οργανώσεις που τα πλοκάμια τους είχαν χωθεί για τα καλά μέσα στις οικογένειες και στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων.

Συντελεστές 
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Γιώργος Ροντίδης, Δραματολογική Επεξεργασία: Εύα Στέφα, Σκηνογραφία: Πετρούλα Λιώρα, Κοστούμια & Make Up Artist: Ελένη Δημοπούλου, Φωτογραφίες: William Hernandez, Μουσική Επιμέλεια, Αφίσα, Επιμέλεια Προγράμματος: "Art", Παραγωγή: Εταιρεία «Προσκήνιο»
Παίζουν: Κωνσταντίνος Κουτσοκώστας, Στέλλα Αθανασιάδου, Εύα Νούλα, Άννα Γιακουστίδου, Αβραάμ Βούλγαρης, Ιωάννα Μετζίτη, Xριστίνα Σπύροβα, Ευτυχία Κουτσιά και ο Γιώργος Ροντίδης στον ρόλο του Ταρτούφου
Τραγουδά η Αγγελική Καρκαμπούνα

ΘΕΑΤΡΟ Αθήναιον

Ο Μολιέρος με το έργο αυτό μας μεταφέρει στον 16ο αιώνα στην εποχή του Λουδοβίκου 14ου, όπου ο πανίσχυρος λαϊκός και ανώτερος καθολικός κλήρος διήυθυνε τις παραθρησκευτικές οργανώσεις που τα πλοκάμια τους είχαν χωθεί για τα καλά μέσα στις οικογένειες και στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων.

Στην πραγματικότητα ο Ταρτούφος είναι ένας απατεώνας που καταζητείται για παραβάσεις, ένας αδιάντροπος που δεν υπολογίζει τίποτα και εκμεταλλεύεται ακόμα και τον ευλαβή ιδιοκτήτη του σπιτιού που τον περιμάζεψε από τον δρόμο, πιστεύοντας ότι είναι άνθρωπος του θεού…

Σκηνοθεσία – διασκευή Γιώργος Ροντίδης, δραματολογική επεξεργασία Εύα Στέφα, σκηνογραφία Πετρούλα Λιώρα, κοστούμια και make up artist Ελένη Δημοπούλου, φωτογραφίες William Hernandez, μουσική επιμέλεια, αφίσα, επιμέλεια προγράμματος ¨Art¨, παραγωγή εταιρία ¨Προσκήνιο¨.

Παίζουν:
Κωνσταντίνος Κουτσοκώστας, Στέλλα Αθανασιάδου, Εύα Νούλα, Άννα Γιακουστίδου, Αβραάμ Βούλγαρης, Ιωάννα Μετζίτη, Xριστίνα Σπύροβα, Ευτυχία Κουτσιά και ο Γιώργος Ροντίδης στον ρόλο του Ταρτούφου.
Τραγουδά η Αγγελική Καρκαμπούνα.

Παραστάσεις Σάββατο 17/02 9:15μ.μ & Κυριακή 18/02 8:30μ.μ.

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Κατόπιν αγοράς του κουπονιού σας, συνιστάται τηλεφωνική κράτηση στο 6930 495524 ή 6906 467283.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου κατά την προσέλευση σου στο θέατρο.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 35, σε έναν από τους πιο γνώριμους και κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, στεγάζεται το Θέατρο «Αθήναιον».

Το ιστορικό αυτό θέατρο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1968 ως θερινός κινηματογράφος και στη συνέχεια από το 1980 έκανε το ντεμπούτο του ως θέατρο με μύθους του χώρου όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, ο Μίμης Φωτόπουλος και νεότεροι όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Λάκης Λαζόπουλος κ.α. Το θέατρο ανήκει στη δικαιοδοσία της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.

Το Θέατρο Αθήναιον Θεσσαλονίκης διαθέτει δύο αίθουσες χωρητικότητας 361 και 135 θέσεων αντίστοιχα, μεγάλο φουαγιέ, 8 καμαρίνια, πλήρη φωτιστικό και ηχητικό εξοπλισμό.

Μητροπόλεως 110 (1ος όροφος), Κέντρο
https://cineathinaion.gr/
6906 467283

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!