Απόκτησε αποκλειστικά από το Goldmall.gr το εισιτήριό σου με τη χαμηλότερη τιμή από οπουδήποτε αλλού

Από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Μουσική Παράσταση «Tango Legends», μία βραδιά αφιερωμένη στο Tango, τον διασημότερο χορό της Αργεντινής!

Φλογερά ζευγάρια βραβευμένων χορευτών, συνοδεία μιας υπέροχης ορχήστρας με δεξιοτέχνες σολίστ, παρουσιάζουν τα διασημότερα Tangos όλων των εποχών!

Έρχεται στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (Κτήριο Μ1), την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου!

15,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-33%
Κερδίζεις
5,00€
Αγορές
144


Απόκτησε αποκλειστικά από το Goldmall.gr το εισιτήριό σου με τη χαμηλότερη τιμή από οπουδήποτε αλλού

Από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Μουσική Παράσταση «Tango Legends», μία βραδιά αφιερωμένη στο Tango, τον διασημότερο χορό της Αργεντινής!

Φλογερά ζευγάρια βραβευμένων χορευτών, συνοδεία μιας υπέροχης ορχήστρας με δεξιοτέχνες σολίστ, παρουσιάζουν τα διασημότερα Tangos όλων των εποχών!

Έρχεται στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (Κτήριο Μ1), την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου!

15,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
144 Αγορές
-33% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,00€
  • 10 από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Μουσική Παράσταση «Tango Legends», στη Γ Ζώνη του Κτηρίου Μ1 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης! 
  • 18 από 25€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Μουσική Παράσταση «Tango Legends», στη Β Ζώνη του Κτηρίου Μ1 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης! 
  • 22 από 30€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Μουσική Παράσταση «Tango Legends», στην Α Ζώνη του Κτηρίου Μ1 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης! 

- ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το Πλάνο Θέσεων

* Απαραίτητη η παράδοση του εκτυπωμένου κουπονιού που αγοράσατε στο ταμείο του Μεγάρου Μουσικής για παραλαβή του εισιτήριου σας.


Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης - Κτήριο Μ1, Αίθουσα Φίλων Μουσικής (25ης Μαρτίου και Παραλία)
* Ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων: Δευτέρα-Σάββατο 10:00-18:00

- Πέμπτη 31 Οκτωβρίου - 21:00

Κατευθείαν από την Αργεντινή, οι TANGO LEGENDS των Mariela Maldonaldo και Pablo Sosa, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και παρουσιάζουν τα καλύτερα στιγμιότυπα της ιστορίας του tango μέχρι και σήμερα, σε όλες του τις μορφές!

TANGO LEGENDS
Πέμπτη 31 Οκτώβριου 2019
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Κατευθείαν από την Αργεντινή, οι TANGO LEGENDS των Mariela Maldonaldo και Pablo Sosa, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την παράσταση Tango Gala, που παρουσιάζει τα καλύτερα στιγμιότυπα της ιστορίας του tango μέχρι και σήμερα, σε όλες του τις μορφές!

Οι παγκοσμίου φήμης χορογράφοι και χορευτές του Αργεντίνικου tango, Pablo Sosa και Mariela Maldonado, πλαισιωμένοι από τους καλύτερους χορευτές της Αργεντινής και ένα μουσικό σύνολο, μας αποκαλύπτουν με πάθος και συναρπαστικό αισθησιασμό τον θρύλο του αυθεντικού tango. Σ’αυτό το ταξίδι οι καλλιτέχνες προσπαθούν να μοιραστούν με το κοινό τον ανεπανάληπτο αέρα του Buenos Aires όπου κάθε γωνία του ήταν ένα tango, με την μαγεία της μουσικής του μπαντονεον και του χορού και να μας δείξουν ότι το tango συνεχίζει να είναι ένας ζωντανός τρόπος έκφρασης για αυτούς, και η ταυτότητα της χώρας τους, της Αργεντινής.

Το κάθε χορευτικό κομμάτι που παρουσιάζουν έχει μια απίστευτη αριστοτεχνία και εκρηκτικό αισθησιασμό που συνοδεύεται από τις μαγικές νότες των μουσικών, εντυπωσιακά κοστούμια και μεγάλη κομψότητα στις κινήσεις

Οι εξαιρετικοί χορογράφοι και χορευτές, Mariela Maldonado και ο Pablo Sosa τιμήθηκαν το 2012 με τον τίτλο "Εξαιρετικές Προσωπικότητες του Πολιτισμού" για την πρόσφορα τους στον πολιτισμό της Πατρίδας τους Το 2017 έχουν βραβευτεί ως εμπνευστές και χορογράφοι του μεγάλου προτζεκτ «Tango για την Ειρήνη» που έκανε τουρ σε όλη την Κίνα το 2016 και 2017.

Όπως λένε οι ίδιοι – « Θέλουμε να κάνουμε όλο τον κόσμο να χορεύει ! Κάθε στιγμή στην ζωή μας είναι κατάλληλη για να χορέψουμε ένα tango ..οτιδήποτε μας συμβαίνει –θλίψη, πόνος, έρωτας, χαρά—όλα μα όλα μπορούν να γίνουν ένας χορός «

Μια βράδια αφιερωμένη σε όλους τους καλλιτέχνες που δημιούργησαν και διέδωσαν την τέχνη του tango!

«Ο Pablo Sosa & Mariela Maldonado χρησιμοποίησαν πολύ περίπλοκες χορογραφίες, με πολύ γρήγορους ρυθμούς αψηφώντας την ταχύτητα, κόβοντας με τα πόδια τους τον αέρα όπως ένα σπαθί» The New York Times

«Πάρα πολύ όμορφες, αισθησιακές κινήσεις, εκθαμβωτικές» HERALD SUN

«Η σκηνική τους παρουσία αποδόθηκε πανέμορφα με μια μουσικότητα» ΒΑLLET MAGAZINE OF UK

* Η παράσταση τελείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής της Ελλάδας*

- Ισχύει μόνο για 31/10, με επιλογή ζώνης θέσεων κατά την αγορά του κουπονιού σας.
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
- Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
- Απαραίτητη η παράδοση του εκτυπωμένου κουπονιού που αγοράσατε στο ταμείο του Μεγάρου Μουσικής για παραλαβή του εισιτήριου σας. 
Ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων: Δευτέρα έως Σάββατο 10:00 έως 18:00.
- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγής ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο ή Κυριακή, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Η δημιουργία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ήρθε να δώσει λύση στην ανάγκη που είχε η πόλη για έναν χώρο στέγασης όχι μόνο καλλιτεχνικών, αλλά και ποικίλων άλλων δραστηριοτήτων.

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης κατασκευάστηκε σε ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο 18 στρεμμάτων που παραχωρήθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο. Οι αρχιτεκτονικές προμελέτες ήταν δωρεά στο Σύλλογο Φίλων της Μουσικής Θεσσαλονίκης από τον "αδελφό" Σύλλογο Φίλων της Μουσικής Αθηνών, ενώ η χρηματοδότηση για την κατασκευή του έργου καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από εθνικούς πόρους, τόσο από το Υπουργείο Πολιτισμού όσο και από το Β' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης. Το συνολικό κόστος ανήλθε στο ποσό των 14.100.000.000 δραχμών.

Ο στόχος που τέθηκε για την κατασκευή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ήταν αυτός ενός σύγχρονου, διεθνών προδιαγραφών πολιτιστικού και συνεδριακού κέντρου, το οποίο να έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί ένα μεγάλο εύρος εκδηλώσεων, από συναυλίες, παραστάσεις θεάτρου και όπερας, μπαλέτα, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκθέσεις, μέχρι και συνεδριακές εκδηλώσεις.

Σχεδιάστηκε έτσι ένα κτίριο που αφενός πληροί όλες τις προϋποθέσεις για το σκοπό αυτό, αφετέρου αποτελεί ένα κτήριο ορόσημο (κτίριο Μ1), ένα κόσμημα για την πόλη, στο οποίο συνυπάρχουν τα στοιχεία μιας μεγάλης αίθουσας συναυλιών (Αίθουσα Φίλων της Μουσικής), ενός χώρου υποδοχής του κοινού (φουαγιέ), γραφείων για τις διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες, καθώς και όλων των απαραίτητων εγκαταστάσεων για την υποστήριξη των εκδηλώσεων (καμαρίνια, αίθουσες δοκιμών, αποθήκες οργάνων κ.α.).

Παράλληλα, έχει ληφθεί μέριμνα για τους πολίτες με αναπηρίες, με την κατασκευή κατάλληλων θέσεων και ανελκυστήρων. Η εξωτερική εμφάνιση του κτηρίου βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία της πόλης, συνδυάζοντας στοιχεία τόσο από το λαμπρό βυζαντινό παρελθόν όσο και από το μετέπειτα κοσμοπολίτικο ρόλο της.

Σχεδιασμένο από το διάσημο αρχιτέκτονα Αράτα Ισοζάκι, το κτήριο Μ2 χαρίζει στην πόλη μια μοναδική κατασκευή που συνοψίζει τις αρετές της μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Γεωμετρικές γραμμές, μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και μεταλλικά στοιχεία συνθέτουν μια εικόνα επιβλητικής απλότητας, που έρχεται σε αντίθεση αλλά στέκεται ισότιμα δίπλα στο γειτονικό Μ1.

Γεμάτο φυσικό φως, το Φουαγιέ του νέου κτηρίου απολαμβάνει μια εξαίσια θέα. Διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και έχοντας εξαιρετική υποδομή, η Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» μπορεί να φιλοξενήσει 500 άτομα ενώ η Αίθουσα «Μωρίς Σαλτιέλ», που χωράει 300 άτομα, μπορεί να χωριστεί σε τρεις αίθουσες των 100 ή δύο των 100 και των 200 ατόμων αντίστοιχα, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για την πραγματοποίηση μιας σειράς διαφορετικού τύπου εκδηλώσεων. Το κτήριο Μ2 διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ 11.800 τ.μ. και 230 θέσεων.

Συνεπές με τον πολιτιστικό του ρόλο, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης είναι ευτυχές με τη στέγαση Μουσικής Βιβλιοθήκης και Μουσείου Μουσικών Οργάνων στο νέο του κτήριο.

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης εγκαινιάστηκε στις 2 Ιανουαρίου του 2000. Στην ιδιαίτερης λαμπρότητας εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί επίσημοι, ανάμεσα στους οποίους ο Πρωθυπουργός και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Οι τακτικές εκδηλώσεις του Μεγάρου ξεκίνησαν τον Μάιο του 2000.

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου και Παραλία
http://www.tch.gr
2310 895938

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!