Αθήνα

5€ από 7€: Προβολή 1 Ταινίας | Studio New Star | Πλ. Αμερικής


5€ από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο «Studio New Star Art Cinema» για Προβολή 1 Ταινίας, στο hot spot συνάντησης όλων των σινεφίλ!

7,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-29%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
24

5€ από 7€: Προβολή 1 Ταινίας | Studio New Star | Πλ. Αμερικής


5€ από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο «Studio New Star Art Cinema» για Προβολή 1 Ταινίας, στο hot spot συνάντησης όλων των σινεφίλ!

7,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
24 Αγορές
-29% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
 • 5€ από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο «Studio New Star Art Cinema» για Προβολή 1 Ταινίας

  - Με την αγορά του κουπονιού σου εξασφαλίζεις είσοδο σε προβολή 1 ταινίας της επιλογής σου (δες το εβδομαδιαίο πρόγραμμα παρακάτω).
  - Πως λειτουργεί το GoldMall.gr

Προβολές: 

«Ο Μεγαλέξαντρος» -----> Παρασκευή 31/03 έως και Κυριακή 02/04 στις 17:30 | Τρίτη 04/04 στις 19:30
«Απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη» -----> Πέμπτη 30/03 στις 19:30 | Κυριακή 02/04 στις 16:00 |  Δευτέρα 03/04 και Τετάρτη 05/04 στις 19:30
«Salò, 120 Μέρες στα Σόδομα» -----> Παρασκευή 31/03, Σάββατο 01/04 και Τρίτη 04/04 στις 23:00
«Τα Πνεύματα του Ινισέριν» -----> Πέμπτη 30/03 έως και Κυριακή 02/04 στις 21:00
«Θόδωρος Αγγελόπουλος και Νίκος Παναγιωτόπουλος: Ο Καθένας και η Μουσική του» -----> Παρασκευή 31/03 και Σάββατο 01/04 στις 16:00
«Αντιγόνη» -----> Πέμπτη 30/03, Δευτέρα 03/04 και Τετάρτη 05/04 στις 17:15
«Ουγκέτσου Μονογκατάρι» -----> Κυριακή 02/04 στις 14:30
«Μήδεια» -----> Δευτέρα 03/04 και Τετάρτη 05/04 στις 21:00
«Εξορία» -----> Κυριακή 02/04 και Δευτέρα 03/04 στις 23:00
«Καθαρτήριο» -----> Τετάρτη 05/04 στις 23:00
«Broken Circle» -----> Πέμπτη 30/03 στις 23:00 | Τρίτη 04/04 στις 15:00
«Ο Άνθρωπος με την Κινηματογραφική Μηχανή» -----> Δευτέρα 03/04 έως και Τετάρτη 05/04 στις 15:30
«Βερολίνο, η Συμφωνία μιας Μεγαλούπολης» -----> Πέμπτη 30/03,  Δευτέρα 03/04 και Τετάρτη 05/04 στις 16:00

* Για περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».


«Ο Μεγαλέξανδρος»

Με ηγέτη τον Αλέξανδρο (Ομέρο Αντονούτι), μια ομάδα ληστών δραπετεύει από τις φυλακές. Πιάνουν ομήρους κάποιους αριστοκράτες και μαζί με διάφορους αναρχικούς κινούνται προς το χωριό του αρχηγού τους, όπου έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα διοίκησης με βάση την κοινοκτημοσύνη και την ίση μεταχείριση των κατοίκων. Ζητούν από τους άρχοντες να επιστραφούν τα κτήματα στους χωρικούς, αλλά τα αιτήματά τους προσκρούουν σε στρατιωτικά αγήματα που περικυκλώνουν το χωριό. Οι ισορροπίες του χωριού κλονίζονται και οι αναρχικοί επιχειρούν να φύγουν, αλλά σκοτώνονται καθ’οδόν. Ο Αλέξανδρος εκτελεί τους ομήρους και οι στρατιώτες εξοντώνουν τους συντρόφους του, ενώ οι χωρικοί φονεύουν άγρια τον ίδιο. Μοναδικός επιζών είναι ο μικρός Αλέξανδρος (Ηλίας Ζαφειρόπουλος), ο οποίος θα φυγαδευτεί στην Αθήνα.

Ελλάδα, 1980
Σκηνοθεσία: Αγγελόπουλος Θεόδωρος
Σενάριο: Αγγελόπουλος Θεόδωρος
Πρωταγωνιστούν: Ομέρο Αντονούτι, Νεζερ Χριστόφορος, Παχης Στράτος, Κούρος Νίκος, Γιαννάτος Μιχάλης

«Τα Πνεύματα του Ινισέριν»

Σε ένα απόμερο νησί της Ιρλανδίας, δύο καρδιακοί φίλοι, ο Παντράικ και ο Κολμ βρίσκονται σε αδιέξοδο όταν ο Κολμ ξαφνικά αποφασίζει να διακόψει τη φιλία τους. Ένας εμβρόντητος Παντράικ, με τη βοήθεια της αδερφής του της Σιόμπαν και ενός προβληματικού νεαρού, του Ντόμινικ, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση, αρνούμενος να αποδεχθεί το «όχι» ως απάντηση. Εντούτοις, οι επανειλημμένες προσπάθειες του Παντράικ το μόνο που καταφέρνουν είναι να ενισχύσουν την απόφαση του πρώην φίλου του και όταν ο Κολμ του δίνει ένα απεγνωσμένο τελεσίγραφο, τα γεγονότα κλιμακώνονται τάχιστα με συνταρακτικές συνέπειες.

Η νέα ταινία του Μάρτιν ΜακΝτόνα («Οι Τρεις Πινακίδες Εξω από το Εμπινγκ, στο Μιζούρι», «Αποστολή στην Μπριζ»), υποψήφια για 9 Οσκαρ, ανάμεσα στα οποία Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου και υποψηφιότητες για τους τέσσερις βασικούς ηθοποιούς με επικεφαλής τον Κόλιν Φάρελ και τον Μπρένταν Γκλίσον.

Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, 2022
Παραγωγή: Γκρέιαμ Μπρόουντμπεντ, Πίτερ Τζέρνιν, Μάρτιν ΜακΝτόνα
Σκηνοθεσία: Μάρτιν ΜακΝτόνα
Σενάριο: Μάρτιν ΜακΝτόνα
Φωτογραφία: Μπεν Ντέιβις
Μοντάζ: Μικέλ Ε. Τζ. Νίλσεν
Μουσική: Κάρτερ Μπέργουελ
Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φάρελ, Μπρένταν Γκλίσον, Μπάρι Κέογκαν, Κέρι Κόντον
Διάρκεια: 114 λεπτά
Διανομή: Feelgood Entertainment

«Αντιγόνη»

Μια εντυπωσιακή μεταφορά της τραγωδίας του Σοφοκλή στη σύγχρονη πραγματικότητα. Η Αντιγόνη, άριστη μαθήτρια και πρότυπο πολίτη, παραβαίνει τον νόμο, βοηθώντας τον αδερφό της να δραπετεύσει από τη φυλακή. Καθώς ο κλοιός στενεύει διαρκώς γύρω της, αυτή ορθώνει το ανάστημά της απέναντι στις αρχές: την αστυνομία, τη δικαιοσύνη, το σωφρονιστικό σύστημα, αλλά και στον πατέρα του φίλου της, του Αίμονα. Η σθεναρή άρνηση της Αντιγόνης να συμβιβαστεί και να καταπνίξει το προσωπικό περί δικαίου αίσθημα κερδίζει την υποστήριξη των συνομηλίκων της, οι οποίοι κινητοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε πολύχρωμες διαδηλώσεις. Απορρίπτοντας μια πρόταση που θα εξασφάλιζε το δικό της μέλλον, η Αντιγόνη επιλέγει την αγάπη και την αφοσίωση στην οικογένειά της, μια οικογένεια μεταναστών.

Καναδάς, 2019, Εγχρωμο
Σκηνοθεσία: Σοφί Ντεράπ
Σενάριο: Σοφί Ντεράπ
Φωτογραφία: Σοφί Ντεράπ
Μοντάζ: Σοφί Ντεράπ, Ζεφρί Μπουλανζέ
Μουσική: Τζαντ Ορφέ Σαμί, Ζαν Μασκότ
Πρωταγωνιστούν: Ναεμά Ριτσί, Νουρ Μπεκιριά, Ραβάδ Ελ-Ζεΐν, Ρασιντά Ουσαντά
Διάρκεια: 109 λεπτά
Γλώσσα: Γαλλικά
Υπότιτλοι: Ελληνικά
Διανομή: Νεανικό Πλάνο

«Εξορία»

Ο Άρης, ένας απελπισμένος Έλληνας, προσπαθεί να φύγει από τη χώρα, μέσω μιας βάρκας. Αφού διασώζεται από βέβαιο πνιγμό, από άντρες των θαλασσίων συνόρων, επιστρέφει, όπου αγωνίζεται να επιβιώσει ανορθόδοξα. Βιώνει όλες τις «αμαρτίες» και τις ακρότητες ενός ανθρώπου έξω από το Σύστημα. Κλέβει, γίνεται σκλάβος και σκοτώνει. Είναι αυτή η ιστορία ενός σύγχρονου Οδυσσέα ή ο εφιάλτης ενός συνηθισμένου ανθρώπου;

Ελλάδα, 2019
Παραγωγή: Βασίλης Μαζωμένος
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαζωμένος
Σενάριο: Βασίλης Μαζωμένος
Φωτογραφία: Φώτης Μήτσης
Μοντάζ: Κώστας Τατάρογλου
Μουσική: Μιχάλης Νιβολιανίτης, Αλέξανδρος Χριστάρας (DNA)
Πρωταγωνιστούν: Στέφανος Κακαβούλης, Δημήτρης Σιγανός, Αγγελική Καρυστινού, Κατερίνα Τσάση, Πάνος Μπόρας, Φάνης Μιλλεούνης, Πάνος Ζουρνατζίδης, Αλέξιος Κοτσώρης, Δημήτρης Φουρλής, Χρήστος Ζαχάρωφ, Κωστής Σαββιδάκης, Νίκος Παντελίδης, Αγγελική Μπίνη Χαρά Κονταξάκη
Διάρκεια: 110 λεπτά
Διανομή: New Star

«Ουγκέτσου Μονογκατάρι»

Σ’ένα χωριό της μεσαιωνικής Ιαπωνίας, η οποία σπαράσσεται από εμφύλιους πολέμους, δύο αδέρφια διακινδυνεύουν τις οικογένειες και τις ζωές τους, για να ακολουθήσουν τις εμμονές τους. Ο Γκεντζούρο, ένας φτωχός αγγειοπλάστης, ονειρεύεται καλλιτεχνική δόξα και πλούτη, ενώ ο αδερφός του, Τομπέι, θέλει να γίνει ένδοξος σαμουράι. Αποφασίζουν να κατευθύνουν προς την πόλη, χωρίς τις οικογένειές τους, για να πουλήσουν την πραμάτεια τους. Όταν τελικά φτάσουν εκεί και βρεθούν κοντά στην πραγμάτωση των στόχων τους, ο πρώτος θα πέσει θύμα της γοητείας ενός φαντάσματος κι ο τελευταίος θα ανακαλύψει ότι η γυναίκα του έχει γίνει πόρνη.

Ιαπωνία, 1953, Ασπρόμαυρο
Παραγωγή: Μασαίτσι Ναγκάτα
Σκηνοθεσία: Κένζι Μιζογκούτσι
Φωτογραφία: Καζούο Μιγιαγκάουα
Μοντάζ: Μιτσούζο Μιγιάτα
Πρωταγωνιστούν: Μασαγιούκι Μόρι, Ματσίκο Κίο, Κινίγιο Τανάκα
Διάρκεια: 94 λεπτά
Διανομή: New Star

 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομo και για προβολή 1 ταινίας.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για ατομική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
 • Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.
 • Απαραίτητη η παράδοση του εκτυπωμένου κουπονιού. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης, μπορείτε να δείξετε το κουπόνι από το κινητό σας στο ταμείο του κινηματογράφου και παράλληλα να παραδώσετε τον κωδικό του κουπονιού σας σε ένα φύλλο χαρτί γραμμένο από εσάς.
 • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την προβολή έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι προβολές είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η προβολή είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Σινεφίλ όλης της Αθήνας ενωθείτε!

Ο κινηματογράφος Studio New Star Art Cinema στην Πλατεία Αμερικής είναι το απόλυτο κινηματογραφικό hot spot συνάντησης όλων των εραστών του σινεμά!

Οι βραβευμένες ταινίες των διεθνών φεστιβάλ βρήκαν τη δική τους αίθουσα προβολής στην πόλη, ενώ όλες οι νέες κινηματογραφικές προβολές δίνουν και αυτές δυναμικό παρόν στο Studio New Star Art Cinema!

Σε έναν μεγάλο και άνετο χώρο 660 θέσεων, ένας κινηματογράφος που αντλεί αλλά και προσφέρει στην Τέχνη, μία κιβωτός πολιτισμού που μέσα της κρύβει εκείνον τον πρώτο ενθουσιασμό για το κινηματογραφικό πανί. 

Διαθέτει όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, καθώς και κυλικείο.

Σπάρτης και Σταυροπούλου 33, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα
210 8640054

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ