Αθήνα

5€ από 7€: Προβολή 1 Ταινίας | Studio New Star | Πλ. Αμερικής


5€ από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο «Studio New Star Art Cinema» για Προβολή 1 Ταινίας, στο hot spot συνάντησης όλων των σινεφίλ!

7,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-29%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
20

5€ από 7€: Προβολή 1 Ταινίας | Studio New Star | Πλ. Αμερικής


5€ από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο «Studio New Star Art Cinema» για Προβολή 1 Ταινίας, στο hot spot συνάντησης όλων των σινεφίλ!

7,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
20 Αγορές
-29% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 5€ από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο «Studio New Star Art Cinema» για Προβολή 1 Ταινίας

    - Κάνε κλικ πάνω στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» και επίλεξε Ταινία, Ημέρα και Προβολή.
    - Εάν δεν βρίσκεις διαθέσιμη επιλογή προβολής, έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα κουπόνια. Περιορισμένη διαθεσιμότητα εκπτωτικών κουπονιών.
    - Πως λειτουργεί το GoldMall.gr

Προβολές: 

«Άνοιξη σε ένα Μικρό Χωριό» ----> Πέμπτη 19/05 και Παρασκευή 20/05 στις 22:30 | Σάββατο 21/05, Δευτέρα 23/05 και Τρίτη 24/05 στις 19:00
«Nayak: Ο Ήρωας» ----> Πέμπτη 19/05, Παρασκευή 20/05, Δευτέρα 23/05 και Τρίτη 24/05 στις 14:00
«Ερωτική Επιθυμία» ----> Σάββατο 21/05 και Κυριακή 22/05 στις 21:00
«Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό» ----> Σάββατο 21/05 και Κυριακή 22/05 στις 22:45
«Notorious»
----> Δευτέρα 23/05 έως και Τετάρτη 25/05 στις 22:45
«Το Θεώρημα» ----> Δευτέρα 23/05 έως και Τετάρτη 25/05 στις 21:00
«Ο Κόσμος του Απού»
----> Κυριακή 22/05 στη 13:00

* Για περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

«Άνοιξη σε ένα Μικρό Χωριό» (2002)

Νότια Κίνα, μετά τον πόλεμο. Η ζωή της Γουάν, μιας νέας γυναίκας που ζει με τον ασθενικό σύζυγό της στο κατεστραμμένο αρχοντικό του, αναστατώνεται, όταν ο άνδρας της δέχεται να φιλοξενήσει το γιατρό Ζιτσέν, έναν άνδρα με τον οποίο εκείνη ήταν κάποτε ερωτευμένη.

Σκηνοθεσία: Ζουάνγκζουανγκ Τιαν
Σενάριο: Μου Φέι, Τσενγκ Α
Παίζουν: Σιάο Κενγκ Γε, Μπάι Κουίνγκ Σιν, Τζουν Γου, Τζίνγκφαν Χου, Σι Σι Λου
Διάρκεια: 116'
Διανομή: PlayTime

«Nayak: Ο Ήρωας» (1966)

'Ένας σταρ του σινεμά από τη Βεγγάλη, ταξιδεύει στο Δελχί για να παραλάβει ένα βραβείο. Το ταξίδι μετατρέπεται σε μια αφορμή για εκείνον να επανεξετάσει τη ζωή, της επιτυχίες και τα όνειρά του, μέσα από τη συναναστροφή με τους συνεπιβάτες του.

Σκηνοθεσία: Satyajit Ray
Σενάριο: Satyajit Ray

«Ερωτική Επιθυμία» (In the Mood for Love, 2000)

Ο Τσάου, αρχισυντάκτης μιας εφημερίδας, μετακομίζει με τη σύζυγό του σ’ένα καινούργιο σπίτι. Εκεί γνωρίζεται με τη Λι-Ζεν, την όμορφη γυναίκα της διπλανής πόρτας, σύζυγο ενός εμπορικού αντιπροσώπου, ο οποίος βρίσκεται συνήθως σε επαγγελματικό ταξίδι. Η σύζυγος του Τσάου λείπει, επίσης, συχνά από το σπίτι. Κάποτε θα συνειδητοποιήσουν ότι οι σύζυγοί τους είναι εραστές και τότε θα βρεθούν στα χνάρια μιας ερωτικής επιθυμίας που κανείς τους δεν παραδέχεται πως είναι δική του.

Πολλοί άνθρωποι ορκίζονται ως σήμερα πως αυτή είναι η ομορφότερη ταινία που έγινε ποτέ και η 4Κ αποκατάσταση εκτοξεύει αυτή την ομορφιά σε δυσθεώρητα ύψη. Σήμα κατατεθέν στην καριέρα του Γουόνγκ Καρ Γουάι, με πλάνα, χρώματα, μουσική και slow motion να ενώνονται μελαγχολικά σε μια γιορτή των αισθήσεων.

Η «Ερωτική επιθυμία» αποτελεί το άτυπο δεύτερο μέρος της τριλογίας που ξεκίνησε το 1991 με το «Οι άγριες μέρες μας» και τελείωσε το 2004 με το «2046».

Χονγκ Κονγκ, Κίνα, 2000
Παραγωγή: Γουόνγκ Καρ Γουάι
Σκηνοθεσία: Γουόνγκ Καρ Γουάι
Σενάριο: Γουόνγκ Καρ Γουάι
Φωτογραφία: Κρίστοφερ Ντόιλ, Μαρκ Λι Πινγκ Μπιν
Μοντάζ: Γουίλιαμ Τσανγκ
Μουσική: Μάικλ Γκαλάσο, Σιγκέρου Ουμπεγιάσι
Πρωταγωνιστούν: Τόνι Λιούνγκ, Μάγκι Τσενγκ
Διάρκεια: 98 λεπτά
Διανομή: Cinobo

«Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό»

Όταν το ερασιτεχνικό porn tape της Έμι διαρρέει στο διαδίκτυο, εκείνη προσπαθεί να διασφαλίσει τη θέση της στο σχολείο όπου εργάζεται, όσο η κοινωνική συνοχή παραπαίει εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Απόλυτα επίκαιρη, απόλυτα μοντέρνα και απόλυτα meta, η ταινία που κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο του φεστιβάλ Βερολίνου είναι η πρώτη ταινία που καταγράφει την εποχή της πανδημίας σε μια θεότρελη κοινωνική σάτιρα.

Ρουμανία, Λουξεμβούργο, Κροατία, Τσεχία, 2021
Παραγωγή: Άντα Σόλομον
Σκηνοθεσία: Ράντου Ζούντε
Σενάριο: Ράντου Ζούντε
Φωτογραφία: Μάριους Παντούρου
Μοντάζ: Καταλίν Κριστούτιου
Μουσική: Γιούρα Φερίνα, Παβάο Μιχόλγιεβιτς
Πρωταγωνιστούν: Κάτια Πασκάριου, Κλαούντια Ιερεμία, Ολίμπια Μάλαι, Νικοντίμ Ουνγκουρεάνου. Αλεξάντρου Ποτόσεαν, Άντι Βασλουιάνου
Διάρκεια: 101 λεπτά
Διανομή: Cinobo

«Notorious» (1946)

Μια όμορφη γυναίκα με ένα σπιλωμένο παρελθόν (Ίνγκριντ Μπέργκμαν) στρατολογείται από τον Αμερικάνο πράκτορα Ντέβλιν (Κάρι Γκράντ) να κατασκοπεύσει σε έναν κύκλο από Ναζί στο μεταπολεμικό Ρίο. Η κατασκοπία αυτή φτάνει να γίνεται πολύ επικίνδυνη για την ζωή της αφού παντρευτεί τον πιο ευγενή από τον κύκλο των Ναζί, τον Άλεξ (Κλάουντ Ρέινς). Μόνο ο Ντέβλιν μπορεί να την σώσει, αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσει τον ρόλο του στην απελπιστική κατάστασή της, να αναγνωρίσει ότι την αγαπούσε εξ αρχής και να της το πει. Οι εκπληκτικές ερμηνείες, το εξαιρετικό σενάριο του Μπέν Χέκτς, και η σκηνοθεσία του Χίτσκοκ στα καλύτερα του, κάνουν το Notorious μια τέλεια ταινία.

Σκηνοθεσία: Άλφρεντ Χίτσκοκ
Σενάριο: Μπέν Χέχτ
Έτος: 1946
Πρωταγωνιστούν: Κάρι Γκράντ, Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Κλάουντ Ρέινς

«Το Θεώρημα» (1968)

Ένας επισκέπτης στο σπίτι ενός βιομηχάνου γίνεται αντικείμενο του πόθου για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Σκηνοθεσία: Πιέρ Πάολο Παζολίνι
Παίζουν: Σιλβάνα Μαγκάνο, Τέρενς Σταμπ, Λάουρα Μπέτι, Μάσιμο Τζιρότι

«Ο Κόσμος του Απού» (1959)

Ο Απού έχει τελειώσει με τις σπουδές του και τώρα είναι άνεργος κι ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας σαν τον πατέρα του. Ένας παλιός του φίλος από το κολέγιο τού προτείνει να πάνε σε ένα χωριό για έναν γάμο. Αυτό αλλάζει την ζωή του για πάντα, αφού όταν η νύφη τρελαίνεται, ο φίλος του τού ζητά να γίνει αυτός ο γαμπρός. Μετά από δισταγμό, θα το πράξει και φεύγει με την Απάρνα στην Καλκούτα για να ακολουθήσει ένα τραγικό γεγονός.
Δραματική ταινία του Σατιατζίτ Ράι, και η τελευταία της «τριλογίας του Απού».
Ενώ οι 2 προηγούμενες ταινίες, «Το Τραγούδι του Δρόμου» και «Ο Ανίκητος», είχαν ως επίκεντρο την παιδική ηλικία του Απού ως την ενηλικίωση του, «Ο Κόσμος του Απού» περιγράφει την ενήλικη ζωή του και τον έγγαμο βίο του.
Η ταινία κέρδισε το εθνικό βραβείο της Ινδίας για την καλύτερη ταινία, καθώς και αρκετά διεθνή βραβεία. Θεωρείται ως μια από τις πλέον καταξιωμένες ταινίες όλων των εποχών μαζί με τις υπόλοιπες της τριλογίας.

Σκηνοθεσία: Σατιαζίτ Ρέι
Σενάριο: Μπιμπχουτιμπχουσάν Μπαντιόπαντιέι
Παίζουν: Τούσαρ Μπαντιόπαντιέι, Σουάπαν Μακέρτζι, Σαρμίλα Ταγκόρε, Σουμίτρα Τσάτερζι, Άλοκ Τσακραβάρτι
Παραγωγή: Σατιαζίτ Ρέι
Διάρκεια: 107'
Χώρα: Ινδία
Έτος: 1959

  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομo και για προβολή 1 ταινίας.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για ατομική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.
  • Υποχρεωτική η χρήση μάσκας (από 4 ετών και άνω).
  • Απαραίτητη η παράδοση του εκτυπωμένου κουπονιού. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης, μπορείτε να δείξετε το κουπόνι από το κινητό σας στο ταμείο του κινηματογράφου και παράλληλα να παραδώσετε τον κωδικό του κουπονιού σας σε ένα φύλλο χαρτί γραμμένο από εσάς.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την προβολή έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι προβολές είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η προβολή είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Σινεφίλ όλης της Αθήνας ενωθείτε!

Ο κινηματογράφος Studio New Star Art Cinema στην Πλατεία Αμερικής είναι το απόλυτο κινηματογραφικό hot spot συνάντησης όλων των εραστών του σινεμά!

Οι βραβευμένες ταινίες των διεθνών φεστιβάλ βρήκαν τη δική τους αίθουσα προβολής στην πόλη, ενώ όλες οι νέες κινηματογραφικές προβολές δίνουν και αυτές δυναμικό παρόν στο Studio New Star Art Cinema!

Σε έναν μεγάλο και άνετο χώρο 660 θέσεων, ένας κινηματογράφος που αντλεί αλλά και προσφέρει στην Τέχνη, μία κιβωτός πολιτισμού που μέσα της κρύβει εκείνον τον πρώτο ενθουσιασμό για το κινηματογραφικό πανί. 

Διαθέτει όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, καθώς και κυλικείο.

Σπάρτης και Σταυροπούλου 33, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα
210 8640054

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!