Αθήνα

Από 8,90€ για Συντήρηση Κλιματιστικού | Αττική

Από 8,90€ για Συντήρηση Κλιματιστικού (έως 24.000 BTU), για άριστη απόδοση και εξοικονόμηση χρημάτων, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική, με την αξιοπιστία της «Mpakis Services»!

30,00€
8,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-70%
Κερδίζεις
21,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
69

Από 8,90€ για Συντήρηση Κλιματιστικού | Αττική

Από 8,90€ για Συντήρηση Κλιματιστικού (έως 24.000 BTU), για άριστη απόδοση και εξοικονόμηση χρημάτων, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική, με την αξιοπιστία της «Mpakis Services»!

30,00€
8,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
69 Αγορές
-70% Έκπτωση
Κερδίζεις 21,10€
 • 8,90€ από 30€ για Συντήρηση 1 Κλιματιστικού έως 24.000 BTU
 • 17,90€ από 60€ για Συντήρηση 2 Κλιματιστικών έως 24.000 BTU
 • 24,90€ από 90€ για Συντήρηση 3 Κλιματιστικών έως 24.000 BTU

* Στην εγκατάσταση κλιματιστικού έως 12.000 BTU περιλαμβάνονται 2μ. σωλήνες και για έως 24.000 BTU περιλαμβάνεται 1μ. σωλήνας.
* Σε περίπτωση που προκύψουν επιπλέον τεχνικές εργασίες ή απαιτηθούν ανταλλακτικά έπειτα από τον έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί, το κόστος τους επιβαρύνει τον αγοραστή και το ποσό που θα προκύψει καταβάλλεται απευθείας στον τεχνικό της επιχείρησης.

* Δες όλες τις Προσφορές της «Mpakis Services», με κλικ ----> ΕΔΩ

Συντήρηση Κλιματιστικών
- Καθαρισμός των στοιχείων των εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων με αντιμικροβιακό χημικό εγκεκριμένο φάρμακο.
- Καθαρισμός των αποχετεύσεων του κλιματιστικού
- Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού υγρού
- Καθαρισμός της φτερωτής και του κυλήματος ανεμιστήρων
- Καθαρισμός των εδράνων ανεμιστήρων
- Σύσφιξη παροχικών καλωδίων στις συνδέσεις τους με τα μηχανήματα καθώς και των καλωδίων εντολών
- Έλεγχος προστατευτικών διακοπτών του συμπιεστή
- Έλεγχος ασφάλειας κλιματιστικής μονάδας
- Καθαρισμός φίλτρων αέρα - περσίδων
- Αμπερομέτρηση ρεύματος λειτουργίας του κλιματιστικού
- Έλεγχος πληρότητας ψυκτικού υγρού φρέον και συμπλήρωμα έως 100gr

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική
Εξαιρούνται οι περιοχές: Άγιος Στέφανος, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Βάρη, Βάρκιζα, Διόνυσος, Δροσιά, Κορωπί, Κρυονέρι, Μαγούλα, Παιανία, Πέραμα, Πικέρμι, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Σαλαμίνα, Ωρωπός (Δυνατότητα εξυπηρέτησης με extra χρέωση κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση)

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

mpakis-kritikes.jpg
 • Ισχύει έως 30/04/2024.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-20:00 | Σάββατο 8:00-18:00
 • Απαραίτητη η επικοινωνία στα τηλέφωνα 210 6033442 ή 6947 798800 για τον προγραμματισμό ραντεβού αναφέροντας τον κωδικό Goldmall.
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 διαμέρισμα/οικία.
 • Σε περίπτωση που προκύψουν επιπλέον τεχνικές εργασίες ή απαιτηθούν ανταλλακτικά έπειτα από τον έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί, το κόστος τους επιβαρύνει τον αγοραστή και το ποσό που θα προκύψει καταβάλλεται απευθείας στον τεχνικό της επιχείρησης.
 • Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική - Εξαιρούνται οι περιοχές: Άγιος Στέφανος, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Βάρη, Βάρκιζα, Διόνυσος, Δροσιά, Κορωπί, Κρυονέρι, Μαγούλα, Παιανία, Πέραμα, Πικέρμι, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Σαλαμίνα, Ωρωπός (Δυνατότητα εξυπηρέτησης με extra χρέωση κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση).
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο ή από κινητό.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α.

O όμιλος επιχειρήσεων Μpakis Services Group διαθέτει πολυετή πείρα και δημιουργήθηκε με σκοπό να ανταποκριθεί σε όλες τις τεχνικές ανάγκες του καταναλωτή. Η εμπορική δραστηριότητα στον τομέα του οικιακού αλλά και επαγγελματικού κλιματισμού κατατάσσει την εταιρεία στις υψηλότερες θέσεις στον χώρο με σταθερή ανάπτυξη.

Η ευρεία γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών της, η άμεση διαθεσιμότητα, το εγγυημένο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή της αγοράς έκανε πραγματικότητα το όραμά της, προσφέροντας στον καταναλωτή μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης!

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους και έμπειρους τεχνικούς με πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία και συνοδεύονται από τα απαραίτητα φύλλα ελέγχου και πιστοποιητικά καθώς και γραπτώς εγγυημένο αποτέλεσμα!

Στην Mpakis Services θα βρεις όλες τις τεχνικές υπηρεσίες που χρειάζεσαι, όπως συντήρηση και εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων, συντήρηση και εγκατάσταση καυστήρων πετρελαίου και αερίου, οικολογικό – βιολογικό καθαρισμό κατ' οίκον σε αυτοκίνητα, στρώμα, καναπέ, σαλόνι, χαλιά, απολύμανση – απεντόμωση, καθαρισμό τζακιού ανακαινίσεις όπως και πολλές άλλες υπηρεσίες για επαγγελματίες και ιδιώτες.

Σε όλες τις τεχνικές υπηρεσίες ο καταναλωτής συμμετέχει ενεργά, καθώς αξιολογεί τους τεχνικούς στη φόρμα αξιολόγησης που συμπληρώνει και με αυτόν τον τρόπο παρέχει άμεσα την απαραίτητη πληροφόρηση στην επιχείρηση.

210 6033442 | 6947 798800

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!