Ομορφιά | Ευεξία

Από 149€: 3 έως 12 Συνεδρίες για Μείωση Κυτταρίτιδας με το Sphairin


Από 149€ για 3 έως 12 Συνεδρίες Καταπολέμησης της Κυτταρίτιδας & του Τοπικού Πάχους με το Sphairin, την επαναστατική μη επεμβατική τεχνολογία για εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σώμα σου, στον σύγχρονο και εξειδικευμένο Χώρο Ομορφιάς «Beauty Garden», στο Κέντρο!

240,00€
149,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-38%
Κερδίζεις
91,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
12

Από 149€: 3 έως 12 Συνεδρίες για Μείωση Κυτταρίτιδας με το Sphairin


Από 149€ για 3 έως 12 Συνεδρίες Καταπολέμησης της Κυτταρίτιδας & του Τοπικού Πάχους με το Sphairin, την επαναστατική μη επεμβατική τεχνολογία για εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σώμα σου, στον σύγχρονο και εξειδικευμένο Χώρο Ομορφιάς «Beauty Garden», στο Κέντρο!

240,00€
149,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
12 Αγορές
-38% Έκπτωση
Κερδίζεις 91,00€

Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδα & του Τοπικού Πάχους με το Sphairin

  • 149€ από 240€ για 3 Συνεδρίες (49,66€/συνεδρία)
  • 249€ από 480€ για 6 Συνεδρίες (41,50€/συνεδρία)
  • 449€ από 960€ για 12 Συνεδρίες (37,41€/συνεδρία)

- Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 30'

* Κάθε συνεδρία πραγματοποιείται σε μία περιοχή από τις παρακάτω:
- Μέση & Κοιλιά
- Μηροί (μπροστά-πίσω)
- Γλουτοί

*Ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος στην εκάστοτε περιοχή, επιλέξτε το πακέτο που θα σας δώσει το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα και στοχεύστε με αυτό σε μία περιοχή κάθε φορά. Οι 3 συνεδρίες συστήνονται για ελάχιστη όψη φλοιού πορτοκαλιού, οι 6 για περισσότερη και οι 12 για αρκετή.


Sphairin
Το Sphairin είναι εντυπωσιακά αποτελεσματικό στις θεραπείες σώματος, γιατί μας επιτρέπει να εργαζόμαστε σε ολόκληρο το σώμα σας, από τα πόδια μέχρι το κεφάλι, προσφέροντας έτσι μια εξατομικευμένη και άμεσα αποτελεσματική θεραπεία. Αποτελεί μία μη επεμβατική τεχνολογία πολλαπλών κεφαλών, διαφορετικών διαστάσεων, που χρησιμοποιεί ένα πρωτοπόρο τεχνολογικό σύστημα μικροδoν;hσεων και μηχανικών διεγέρσεων με ταυτόχρονη εκπομπή υπέρυθρης ακτινοβολίας laser. Χάρη στον επαναστατικό συνδυασμό ταυτόχρονης εκπομπής φωτονίων, υπέρυθρης ακτινοβολίας με μηχανική κυμματομορφική δόνηση των κυττάρων, μπορεί να αντιμετωπίσει τις διάφορες ατέλειες του προσώπου και του σώματος (όπως αναστροφή της διαδικασίας της γήρανσης αυξάνοντας την κυτταρική ενέργεια, μείωση και εξάλειψη της κυτταρίτιδας, λείανση της υφής και της όψης του δέρματος, κ.α.). Μία πρωτοποριακή μέθοδος μη επεμβατικών θεραπειών για πρόσωπο και σώμα, η οποία είναι ανώδυνη, 100% ασφαλής και δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Αποτελέσματα:
- Βελτιώνεται άμεσα η υφή του δέρματος και αναδιαμορφώνεται η φιγούρα του σώματος.
- Διασπώνται οι κυτταρικές συστάδες και το τοπικό λίπος, μειώνοντας την επίμονη κυτταρίτιδα στους γοφούς και την όψη φλοιού πορτοκαλιού.
- Ενισχύεται η θρέψη των ιστών και η μικροκυκλοφορία.
- Οι μυς απελευθερώνουν μυοκίνες που αυξάνουν τη λιπόλυση.
- Βελτιώνεται η ροή του αίματος και η οξυγόνωση των ιστών.
- Νιώθετε άμεσα αναζωογονημένοι και βλέπετε άμεσα ορατά αποτελέσματα.

* Δες όλες τις Προσφορές του «Beauty Garden», με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

screenshot-259.png
  • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 28/12/2024.
  • Τρίτη έως Παρασκευή 10:00-21:00 | Σάββατο 10:00-18:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού: 231 023 1130, αναφέροντας τον κωδικό κουπονιού goldmall.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Στο Beauty Garden πιστεύουν ότι η ομορφιά είναι θέμα επιλογής, δεν είναι θέμα τύχης. Γι’ αυτό και χρησιμοποιούν τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, έχοντας την ασφάλεια μίας εξειδικευμένης ομάδας, για να κάνουν πραγματικότητα και να προσφέρουν μια κορυφαία προσωπική εμπειρία αναζωογόνησης! Ειδικές συνεδρίες που ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας απαιτήσεις και εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι πιο σύγχρονες θεραπείες προσώπου/σώματος και περιποίηση άκρων για φυσικό αποτέλεσμα παρέχονται με τον πιο ασφαλή τρόπο

Το Beauty Garden είναι ένα μοναδικό πρότυπο και σύγχρονο Κέντρο Ομορφιάς στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Το μοντέρνο και minimal στυλ του χώρου συνδυάζει τις αυστηρές γραμμές με μοντέρνα και σύγχρονη διάθεση, δίνοντας έναν νέο αέρα στα μέχρι τώρα Beauty Medical Centers της πόλης.

Στόχος του Beauty Garden είναι η εξασφάλιση μέγιστης αποτελεσματικότητας στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Σύμφωνα με αυτούς : ‘’Η βελτίωση της εικόνας του ατόμου συμβάλει σημαντικά στην ευεξία, στην αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθησή’’. Συνεπώς, αποστολή του Beauty Garden δεν είναι άλλη παρά να προσφέρει μία ολιστική βελτίωση της εικόνας αλλά και της ψυχολογίας του καθενός.

Μητροπολίτου Ιωσήφ 3, Θεσσαλονίκη
https://www.beautygardenskg.gr/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE
231 023 1130

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!