Γυμναστήρια

Από 14,99€/μήνα: Συνδρομή Γυμναστήριο | Ομαδικά-Βάρη-Δυναμικά Αθλήματα


Προσφορά για Τρίμηνη έως Ετήσια Συνδρομή Γυμναστηρίου, με Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα, Όργανα-Βάρη & Ομαδικά Προγράμματα Δυναμικών Αθλημάτων & δυνατότητα για Συνδρομή Γονέα σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό Κέντρο Μελέτης για 1 Παιδί Δημοτικού, στο «Ultra Fighters Gym», έναν εντυπωσιακό χώρο 1000 τ.μ. στην Καλαμαριά!

129,00€
54,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-57%
Κερδίζεις
74,10€
Αγορές
36

Από 14,99€/μήνα: Συνδρομή Γυμναστήριο | Ομαδικά-Βάρη-Δυναμικά Αθλήματα


Προσφορά για Τρίμηνη έως Ετήσια Συνδρομή Γυμναστηρίου, με Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα, Όργανα-Βάρη & Ομαδικά Προγράμματα Δυναμικών Αθλημάτων & δυνατότητα για Συνδρομή Γονέα σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό Κέντρο Μελέτης για 1 Παιδί Δημοτικού, στο «Ultra Fighters Gym», έναν εντυπωσιακό χώρο 1000 τ.μ. στην Καλαμαριά!

129,00€
54,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
36 Αγορές
-57% Έκπτωση
Κερδίζεις 74,10€

Συνδρομή Γυμναστηρίου (Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας, Όργανα-Βάρη & Ομαδικά Προγράμματα Δυναμικών Αθλημάτων)

  • 54,90€ από 129€ για Συνδρομή 3 Μηνών (18,30€/μήνα)
  • 99,90€ από 219€ για Συνδρομή 6 Μηνών (16,65€/μήνα)
  • 179,90€ από 399€ για Συνδρομή 12 Μηνών (14,99€/μήνα)
  • 39,90€ από 139€ Συνδρομή για 1 Μήνα για Γονέα σε συνδυασμό με το Κέντρο Μελέτης* για 1 Παιδί Δημοτικού (Δευτέρα-Παρασκευή 2 ώρες/ημέρα)

- Η συνδρομή γυμναστηρίου περιλαμβάνει: Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας, Όργανα-Βάρη & Ομαδικά Προγράμματα Δυναμικών Αθλημάτων
- Τα διαθέσιμα Ομαδικά Προγράμματα Δυναμικών Αθλημάτων είναι: Kick Boxing, Πυγμαχία, ΜΜΑ, Muay Thai, Krav Maga, Cross Fit, Callisthenics
- Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες & Άνδρες.

Κέντρο Μελέτης για Παιδιά Δημοτικού: Ένας ειδικά διαμορφωμένος εκπαιδευτικά χώρος εντός του γυμναστηρίου, με δυνατότητα μελέτης, με τη βοήθεια έμπειρων δασκάλων και καθηγητών (μαθηματικός και φιλόλογος). Με αυτόν τον τρόπο παρέχεται η δυνατότητα στον γονέα να αθλείται καθημερινά, ενώ το παιδί διαβάζει τα μαθήματά του!

* Δες το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των αιθουσών και των δυναμικών αθλημάτων του γυμναστηρίου, με κλικ ----- ΕΔΩ


Ultra Fighters Gym (Εμμανουήλ Παππά 7 και Ζιάκα 3, Κηφισιά, Καλαμαριά)

To γυμναστήριο Ultra Fighters Gym αποτελεί τον πληρέστερο και πιο εντυπωσιακό χώρο Fighting & Gym στη Βόρειο Ελλάδα!

Σε 1000 τ.μ., συνδυάζει τα πιο δημοφιλή δυναμικά αθλήματα, όπως Kick Boxing, Πυγμαχία, ΜΜΑ και Krav Maga, αλλά και τεράστιους υπερπλήρεις χώρους με μηχανήματα ενδυνάμωσης Panatta και Nautilus.

Το Ultra Fighters Gym διαθέτει και παρέχει στους αθλούμενους ξεχωριστά τμήματα: Strength Area, Cardio Area, HIIT Area, Calisthenics Area, Fightsports Area, Cafe Area, Heavy Bag Area, καθώς και ειδικό χώρο για power lifting, crossfit, functional training, free WODS.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

ultra-fighters-kritikes.jpg

Kick Boxing
Mαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα. Έλκει την καταγωγή του από την ταιλανδέζικη πυγμαχία, ενώ έχει επηρεαστεί από την Ιαπωνία και τη Βόρεια Αμερική. Περιλαμβάνει τις τεχνικές της πυγμαχίας και λακτίσματα απ' το καράτε ντο και το ταεκβοντό.

Πυγμαχία
Η πυγμαχία (κοινώς μποξ) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αγωνίσματα και μαχητικές πολεμικές τέχνες, που στηρίζεται στην ικανότητα των αντιπάλων να αντικρούσουν μόνο με τις γροθιές τους ο ένας τον άλλο και να καταφέρουν, με εύστοχα και γερά κτυπήματα, να βγάλουν εκτός μάχης ο καθένας τον αντίπαλό του. 

ΜΜΑ 
Οι μεικτές πολεμικές τέχνες (Αγγλικά: mixed martial arts, συντομογραφία: M.M.A.) είναι ένα μαχητικό άθλημα πλήρους επαφής (full contact) που επιτρέπει τη χρήση τόσο των χτυπημάτων όσο και των λαβών, είτε από όρθια θέση είτε από το έδαφος. Συμπεριλαμβάνει πολλά μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες όπως την πυγμαχία, την πάλη, το μάι τάι, βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, το kick boxing, το ταεκβοντό, το καράτε, το τζούντο και άλλα.

Muay Thai
Το Muay (Thai) (Μουάι Τάι) ή στην ελληνική ορολογία, Ταϊλανδέζικη πυγμαχία (Thai Boxing) είναι μαχητική πολεμική τέχνη με καταγωγή από την Ταϊλάνδη. Είναι το εθνικό άθλημα στην Ταϊλάνδη και η εγγενής πολεμική τέχνη. Ονομάζεται και τέχνη των 8 άκρων (χέρια, αγκώνες, γόνατα, πόδια).

Krav Maga
Το Κραβ Μαγκά είναι η νεότερη πολεμική τέχνη που δημιουργήθηκε πριν από σαράντα περίπου χρόνια. Σαν σύστημα έχει δανειστεί από όλες τις γνωστές παραδοσιακές πολεμικές τέχνες χτυπήματα και τεχνικές, έχοντας δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη άοπλη και ένοπλη ύλη. Περιλαμβάνει ό,τι χτύπημα γίνεται με τα χέρια και με τα πόδια, τις πιο αποτελεσματικές λαβές πάλης - jiu jitsu - judo, και επιλεγμένες λαβές από το aikido το ninjutsu και άλλα. Περιλαμβάνει επίσης στην ύλη του ότι αφορά στην άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη χρήση όπλων (χρήση γκλοπ, χρήση μαχαιριού και χρήση πυροβόλων όπλων).

Cross Fit
To Crossfit είναι μια μέθοδος προπόνησης με απαιτητικές πολυαρθρικές κινήσεις εκτελεσμένες σε υψηλή ένταση. Οι ασκήσεις μιμούνται καθημερινές, λειτουργικές κινήσεις, καθώς και ασκήσεις που χρησιμοποιούνται σε αθλήματα όπως η ενόργανη, η άρση βαρών, ο στίβος. Απλές ασκήσεις με το βάρος του σώματος (κάμψεις, κοιλιακοί, ραχιαίοι, έλξεις) και ασκήσεις όπως τα ημικαθίσματα, οι πιέσεις πάγκου, οι άρσεις θανάτου, συνδυάζονται κατάλληλα με ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής. Χρησιμοποιούνται επίσης, μέθοδοι αερόβιας (περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο, ελλειπτικό, κωπηλασία, εσκαλιέρα) και αναερόβιας μορφής, (άλματα πάνω από εμπόδια, άλματα βάθους, σχοινάκι, ενδυνάμωσης).

Callisthenics
Η καλλισθενική γυμναστική είναι φυσική άσκηση, σχεδιασμένη έτσι ώστε να βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και να αναπτύσσει τον μυϊκό τόνο. Στις ασκήσεις περιλαμβάνονται κινήσεις κάμψης, τεντώματος, συστροφής, αιώρησης, άλματα, καθώς και εξειδικευμένες κινήσεις όπως οι κάμψεις, οι έλξεις και οι βυθίσεις. Στην καλλισθενική γυμναστική συμπεριλαμβάνονται ασκήσεις που δεν απαιτούν βάρη αλλά χρησιμοποιείται το ίδιο το βάρος του σώματος για τη μυϊκή ενδυνάμωση, δηλαδή ασκήσεις σωματικού βάρους. Σε γενικές γραμμές, η αύξηση των επαναλήψεων της άσκησης στοχεύει στη βελτίωση της αντοχής, ενώ η αύξηση της δύναμης είναι αποτέλεσμα της αύξησης της έντασης της άσκησης.

  • Ισχύει για έναρξη της συνδρομής έως 30/09/2023. 
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 22:00 | Σάββατο 11:00 – 20:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σου στον χώρο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, έως 2 κουπονιών για προσωπική χρήση.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για ισχύοντα μέλη ή για μέλη που έχουν κάνει εγγραφή από 01/01/2022 και μετά.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 2311 269432 για δωρεάν εγγραφή και έλεγχο διαθεσιμότητας για το ομαδικό πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

To γυμναστήριο Ultra Fighters Gym αποτελεί τον πληρέστερο και πιο εντυπωσιακό χώρο Fighting & Gym στη Βόρειο Ελλάδα!

Σε 1000 τ.μ., συνδυάζει τα πιο δημοφιλή δυναμικά αθλήματα, όπως Kick Boxing, Πυγμαχία, ΜΜΑ και Krav Maga, αλλά και τεράστιους υπερπλήρεις χώρους με μηχανήματα ενδυνάμωσης Panatta και Nautilus.

Στο Ultra Fighters Gym θα βρεις όλα τα μαχητικά και τα δυναμικά αθλήματα σε έναν χώρο, καλύπτοντας όλες τις παροχές και απευθυνόμενος σε όλους όσους ήθελαν ένα πιο συναρπαστικό τρόπο προπόνησης. Πιο συγκεκριμένα με τη μεθοδολογία «train like a fighter» κατόρθωσε μέσα σε λίγα χρόνια να προπονήσει δεκάδες χιλιάδες απλούς αθλούμενους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που προπονούνται οι κορυφαίοι αθλητές των μαχητικών αθλημάτων.

Προπονητής στα μαχητικά αθλήματα αλλά και εμπνευστής του Ultra Fighters Gym είναι ο κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος (BA, MSc, Kick Boxing European Champion 2010, τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ).

Το Ultra Fighters Gym διαθέτει και παρέχει στους αθλούμενους ξεχωριστά τμήματα: Strength Area, Cardio Area, HIIT Area, Calisthenics Area, Fightsports Area, Cafe Area, Heavy Bag Area, καθώς και ειδικό χώρο για power lifting, crossfit, functional training, free WODS.

Τέλος, στον χώρο λειτουργεί αίθουσα massage (κατόπιν ραντεβού), συμβουλευτική διατροφή και λιπομέτρηση.

Εμμανουήλ Παππά 7 και Ζιάκα 3, Κηφισιά (Καλαμαριά)
https://ultrafighters.gr/
2311 269432 | 693 0897181

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 73 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€