Ομορφιά | Ευεξία

Από 79€: Συνδρομή | Group Personal Training | TopFitness | Σταυρούπολη

Από 79€ για Μηνιαία έως 3μηνη Συνδρομή Γυμναστηρίου για Group Personal Training με το πρωτοποριακό Top30 (30' Προπόνησης Υψηλής Έντασης) σε Κλειστό Τμήμα (έως 5 άτομα), καθημερινή ελεύθερη χρήση όλων των Οργάνων & Συμβουλευτική Διατροφής, στο «TopFitness», στη Σταυρούπολη, το μεγαλύτερο Γυμναστήριο της πόλης (3.000 τ.μ.)!

Έλα στην κορυφαία αλυσίδα γυμναστηρίων στη Βόρεια Ελλάδα, με σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένους trainers!

119,00€
79,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-34%
Κερδίζεις
40,00€
Αγορές
20

Από 79€: Συνδρομή | Group Personal Training | TopFitness | Σταυρούπολη

Από 79€ για Μηνιαία έως 3μηνη Συνδρομή Γυμναστηρίου για Group Personal Training με το πρωτοποριακό Top30 (30' Προπόνησης Υψηλής Έντασης) σε Κλειστό Τμήμα (έως 5 άτομα), καθημερινή ελεύθερη χρήση όλων των Οργάνων & Συμβουλευτική Διατροφής, στο «TopFitness», στη Σταυρούπολη, το μεγαλύτερο Γυμναστήριο της πόλης (3.000 τ.μ.)!

Έλα στην κορυφαία αλυσίδα γυμναστηρίων στη Βόρεια Ελλάδα, με σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένους trainers!

119,00€
79,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
20 Αγορές
-34% Έκπτωση
Κερδίζεις 40,00€
  • 79€ από 119€ για 1 Μήνα Συνδρομής Γυμναστηρίου για Group Personal Training με το πρωτοποριακό Top30 (30' Προπόνησης Υψηλής Έντασης), καθημερινή ελεύθερη χρήση όλων των Οργάνων & Συμβουλευτική Διατροφής
  • 109€ από 164€ για 2 Μήνες (54,50€/μήνα) Συνδρομής Γυμναστηρίου για Group Personal Training με το πρωτοποριακό Top30 (30' Προπόνησης Υψηλής Έντασης), καθημερινή ελεύθερη χρήση όλων των Οργάνων & Συμβουλευτική Διατροφή
  • 139€ από 239€ για 3 Μήνες (46,33€/μήνα) Συνδρομής Γυμναστηρίου για Group Personal Training με το πρωτοποριακό Top30 (30' Προπόνησης Υψηλής Έντασης), καθημερινή ελεύθερη χρήση όλων των Οργάνων & Συμβουλευτική Διατροφής

Η συνδρομή περιλαμβάνει:
- Συμμετοχή σε Group Personal Training έως 3 φορές την εβδομάδα.
- Καθημερινή ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα όργανα γυμναστικής (διάδρομοι, βάρη, ποδήλατα, κ.α.).
- Συμβουλευτική ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

- Οι εξειδικευμένοι γυμναστές του χώρου βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σου για να φτιάξουν για εσένα ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες, σε συνδυασμό με συμβουλές για μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Το πρόγραμμα αυτό ανανεώνεται και προσαρμόζεται σύμφωνα με την εξέλιξη του αθλούμενου.

Top30 (τμήμα με 1 έως 5 άτομα)
Πρόγραμμα υψηλής έντασης (HIIT) 30λεπτών. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του HIIT είναι ότι μπορείτε να πάρετε τα μέγιστα οφέλη που έχει η άσκηση στην υγεία σας, σε ελάχιστο χρόνο.
Το ΤΟΡ 30 είναι ένα ολοκληρωμένο 30λεπτο σύστημα προπόνησης με το οποίο μπορείς να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προπονητικών μεθόδων.

Οφέλη:
- Βελτίωση της φυσικής κατάστασης, συμβάλλοντας θετικά στο καρδιαγγειακό, αναπνευστικό και μυϊκό σύστημα
- Αύξηση του μεταβολισμού-μείωση του σωματικού λίπους
- Αύξηση της μυϊκής μάζας και συνεπώς σύσφιξη
- Βελτίωση στάσης σώματος
- Μειώνει τις φυσικές φθορές του χρόνου στο σώμα
- Αποκατάσταση
- Βελτίωση ποιότητας ζωής

* Το γυμναστήριο παρέχει αποδυτήρια, φοριαμούς ασφαλείας και ντουζιέρες με ζεστό νερό.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

top-fitness-stavroupoli-kritikes.jpg
  • Ισχύει για εγγραφές και έναρξη της συνδρομής έως 28/02/2023.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30-23:00 | Σάββατο 10:00-18:00 | Κυριακή 11:00-15:00
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψη στον χώρο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, έως 1 για προσωπική χρήση.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 641877 για τη διαδικασία εγγραφής.
  • Οι προσφορές ισχύουν για υλοποίηση μόνο στο κατάστημα «TopFitness» στη Σταυρούπολη (Κων/νου Παλαιολόγου 67).

Ο όμιλος γυμναστηρίων TopFitness είναι ο μεγαλύτερος στην πόλη της Θεσσαλονίκης διαθέτοντας 8 υπερσύγχρονα γυμναστήρια σε κεντρικές τοποθεσίες.

Η συνέπεια στην ποιότητα, η διαρκής ανανέωση των υπηρεσιών, η συνέπεια και η υπευθυνότητα, κατατάσσουν τα γυμναστήρια Top Fitness στα κορυφαία της πόλης!

Εδώ θα βρεις μία πληθώρα υπηρεσιών για κάθε σου ανάγκη. Οι έμπειροι γυμναστές θα σου παρέχουν ένα πλήρες πλάνο γυμναστικής με βάση τους προσωπικούς σου στόχους, εξατομικευμένο ειδικά πάνω σου.

Καλώς ήρθες στο πραγματικά μεγαλύτερο γυμναστήριο της πόλης!

Το γυμναστήριο TopFitness στη Σταυρούπολη καταλαμβάνει συνολικά 3.000 τ.μ., σε έναν ενιαίο όροφο και προσφέρει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών και… άπειρα μηχανήματα.

Εδώ απλά δεν περιμένεις ποτέ!

Γυμνάσου με 170 όργανα εκγύμνασης για όλο το σώμα, 400 τ.μ. ζώνη με πάγκους, αλτήρες, ελεύθερα βάρη, 5 τουλάχιστον για κάθε μυϊκή ομάδα και με διαφορετικές γωνιές εκγύμνασης, 50 αερόβια μηχανήματα (διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά, κ.α.), 3 γενιές μηχανημάτων (από τα πιο σύγχρονα μέχρι και τα πιο κλασικά), αίθουσα Cycling Workout 80τ.μ., άνετο χώρο ελεύθερων ασκήσεων και stretching, ευρύχωρη αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων με την καθοδήγηση του γυμναστή (Abs Hips, Brazilian, Fit Bars, TRX, Zumba, Pilates, Ορθοσωμική).

Το γυμναστήριο παρέχει επίσης, ιδιωτικό parking, παιδότοπο (με την επίβλεψη του γονέα). 

Κων/νου Παλαιολόγου 67, Σταυρούπολη
https://topfitness.gr/
2310 641877

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ