Ομορφιά | Ευεξία

Από 89€: Συνδρομή για Group Personal Training | TopFitness | Εύοσμος

Από 89€ για Μηνιαία έως 3μηνη Συνδρομή Γυμναστηρίου για Group Personal Training με το πρωτοποριακό Top30 (30' Προπόνησης Υψηλής Έντασης) ή Pilates Reformer (45') σε Κλειστό Τμήμα (έως 5 άτομα), καθημερινή ελεύθερη χρήση όλων των Οργάνων & Συμβουλευτική Διατροφής, στο «TopFitness», στον Εύοσμο!

Έλα στην κορυφαία αλυσίδα γυμναστηρίων στη Βόρεια Ελλάδα, με σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένους trainers!

139,00€
89,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-36%
Κερδίζεις
50,00€
Αγορές
19

Από 89€: Συνδρομή για Group Personal Training | TopFitness | Εύοσμος

Από 89€ για Μηνιαία έως 3μηνη Συνδρομή Γυμναστηρίου για Group Personal Training με το πρωτοποριακό Top30 (30' Προπόνησης Υψηλής Έντασης) ή Pilates Reformer (45') σε Κλειστό Τμήμα (έως 5 άτομα), καθημερινή ελεύθερη χρήση όλων των Οργάνων & Συμβουλευτική Διατροφής, στο «TopFitness», στον Εύοσμο!

Έλα στην κορυφαία αλυσίδα γυμναστηρίων στη Βόρεια Ελλάδα, με σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένους trainers!

139,00€
89,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
19 Αγορές
-36% Έκπτωση
Κερδίζεις 50,00€
 • 89€ από 139€ για 1 Μήνα Συνδρομής Γυμναστηρίου για Group Personal Training με το πρωτοποριακό Top30 (30' Προπόνησης Υψηλής Έντασης) ή Pilates Reformer (45'), καθημερινή ελεύθερη χρήση όλων των Οργάνων & Συμβουλευτική Διατροφής
 • 139€ από 199€ για 2 Μήνες (69,50€/μήνα) Συνδρομής Γυμναστηρίου για Group Personal Training με το πρωτοποριακό Top30 (30' Προπόνησης Υψηλής Έντασης) ή Pilates Reformer (45'), καθημερινή ελεύθερη χρήση όλων των Οργάνων & Συμβουλευτική Διατροφής
 • 189€ από 279€ για 3 Μήνες (63€/μήνα) Συνδρομής Γυμναστηρίου για Group Personal Training με το πρωτοποριακό Top30 (30' Προπόνησης Υψηλής Έντασης) ή Pilates Reformer (45'), καθημερινή ελεύθερη χρήση όλων των Οργάνων & Συμβουλευτική Διατροφής

Η προσφορά περιλαμβάνει:
- Συμμετοχή σε Group Personal Training έως 3 φορές την εβδομάδα (για το Reformer Pilates υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής έως 2 φορές την εβδομάδα), δίνοντας σου τη δυνατότητα να επιλέξεις έναν διαφορετικό συνδυασμό κάθε εβδομάδα:
* 3 Top30'
* 2 Top30' & 1 Pilates Reformer
* 1 Top30' & 2 Pilates Reformer
- Καθημερινή ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα όργανα γυμναστικής (διάδρομοι, βάρη, ποδήλατα, κ.α.).
- Συμβουλευτική ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

- Οι εξειδικευμένοι γυμναστές του χώρου βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σου για να φτιάξουν για εσένα ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες, σε συνδυασμό με συμβουλές για μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Το πρόγραμμα αυτό ανανεώνεται και προσαρμόζεται σύμφωνα με την εξέλιξη του αθλούμενου.

Top30 (τμήμα με 1 έως 5 άτομα)
Πρόγραμμα υψηλής έντασης (HIIT) 30λεπτών. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του HIIT είναι ότι μπορείτε να πάρετε τα μέγιστα οφέλη που έχει η άσκηση στην υγεία σας, σε ελάχιστο χρόνο.
Το ΤΟΡ 30 είναι ένα ολοκληρωμένο 30λεπτο σύστημα προπόνησης με το οποίο μπορείς να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προπονητικών μεθόδων.

Οφέλη:
- Βελτίωση της φυσικής κατάστασης, συμβάλλοντας θετικά στο καρδιαγγειακό, αναπνευστικό και μυϊκό σύστημα
- Αύξηση του μεταβολισμού-μείωση του σωματικού λίπους
- Αύξηση της μυϊκής μάζας και συνεπώς σύσφιξη
- Βελτίωση στάσης σώματος
- Μειώνει τις φυσικές φθορές του χρόνου στο σώμα
- Αποκατάσταση
- Βελτίωση ποιότητας ζωής

Pilates Reformer (τμήμα με 1 έως 3 άτομα)
Πρόκειται για το πιο διάσημο μηχάνημα pilates, το οποίο ανακαλύφθηκε πριν πολλά χρονιά από τον Joseph Pilates. Με το πέρασμα των χρονών, έχει αλλάξει και εξελιχθεί αρκετά. Αποτελείται από μία κινούμενη πλατφόρμα, μηχανισμό ασφάλειας, foot bar, ελατήρια, σχοινιά και τροχαλίες, θέση κεφαλιού, θέση για τους ωμούς και πολλά επιπλέον όργανα.

Το πρόγραμμα Pilates Reformer, αποτελεί ίσως την πιο ολοκληρωμένη, σύνθετη και “απαιτητική” προπονητική μέθοδο που προσφέρουν τα Topfitness gyms, καθώς επίσης και την πιο αποτελεσματική μορφή εκγύμνασης για το μέσο ασκούμενο με ανάγκη αποκατάστασης από τραυματισμούς ή μυοσκελετικά προβλήματα. Συμβάλλει ουσιαστικά τόσο στην πρόληψη, όσο και στην αποκατάσταση των προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων, ενώ συστήνεται από τους ορθοπεδικούς και τους φυσικοθεραπευτές ως η πιο ασφαλής μέθοδος εκγύμνασης για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Οφέλη:
- Αποκατάσταση τραυματισμών
- Ανακούφιση από μυοσκελετικούς πόνους
- Σύσφιξη και ενδυνάμωση
- Βελτίωση ευλυγισίας
- Έλεγχος της αναπνοής
- Σταθεροποίηση της λεκάνης και της σπονδυλικής στήλης

* Το γυμναστήριο παρέχει αποδυτήρια, φοριαμούς ασφαλείας και ντουζιέρες με ζεστό νερό.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

top-fitness-evosmos-kritikes.png
 • Ισχύει για εγγραφές και έναρξη της συνδρομής έως 28/02/2023.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30-22:30 | Σάββατο 10:00-17:00
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψη στον χώρο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, έως 1 για προσωπική χρήση.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 707500 για τη διαδικασία εγγραφής.
 • Οι προσφορές ισχύουν για υλοποίηση μόνο στο κατάστημα «TopFitness» στον Εύοσμο (Ακαδήμου 81A).

Ο όμιλος γυμναστηρίων TopFitness είναι ο μεγαλύτερος στην πόλη της Θεσσαλονίκης διαθέτοντας 8 υπερσύγχρονα γυμναστήρια σε κεντρικές τοποθεσίες.

Η συνέπεια στην ποιότητα, η διαρκής ανανέωση των υπηρεσιών, η συνέπεια και η υπευθυνότητα, κατατάσσουν τα γυμναστήρια Top Fitness στα κορυφαία της πόλης!

Εδώ θα βρεις μία πληθώρα υπηρεσιών για κάθε σου ανάγκη. Οι έμπειροι γυμναστές θα σου παρέχουν ένα πλήρες πλάνο γυμναστικής με βάση τους προσωπικούς σου στόχους, εξατομικευμένο ειδικά πάνω σου.

Το TopFitness Ευόσμου βρίσκεται στη Νέα Πολιτεία, αποτελείται από δύο ορόφους συνολικής έκτασης 600τ.μ, ενώ είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας υπηρεσίες κατάλληλα διαμορφωμένες με βάση τις σύγχρονες εξελίξεις στον χώρο του fitness.

Γυμνάσου σε μία άνετη αίθουσα με μηχανήματα αντιστάσεων και cardio, πλήρη σειρά από ελεύθερα βάρη, πρωτοποριακά ομαδικά προγράμματα και προπονητική καθοδήγηση από έμπειρο εκπαιδευμένο προσωπικό.

Οι υπηρεσίες personal και group personal πραγματοποιούνται σε prive αίθουσα που διαθέτει πύργο γυμναστικής 6 θέσεων, TRX, ποδήλατο και μηχανήματα δύναμης.

Ακαδήμου 81A, Εύοσμος
https://topfitness.gr/
2310 707500

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ