Ομορφιά | Ευεξία

Από 29€: Μηνιαία έως 6μηνη Συνδρομή | TopFitness | Κέντρο

Από 29€ για Μηνιαία, 3μηνη ή 6μηνη Συνδρομή Γυμναστηρίου, με ελεύθερη χρήση όλων των Οργάνων & των Ομαδικών Προγραμμάτων, στο «TopFitness», στο Κέντρο!

Έλα στην κορυφαία αλυσίδα γυμναστηρίων στη Βόρεια Ελλάδα, με σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένους trainers!

50,00€
29,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-42%
Κερδίζεις
21,00€
Αγορές
64

Από 29€: Μηνιαία έως 6μηνη Συνδρομή | TopFitness | Κέντρο

Από 29€ για Μηνιαία, 3μηνη ή 6μηνη Συνδρομή Γυμναστηρίου, με ελεύθερη χρήση όλων των Οργάνων & των Ομαδικών Προγραμμάτων, στο «TopFitness», στο Κέντρο!

Έλα στην κορυφαία αλυσίδα γυμναστηρίων στη Βόρεια Ελλάδα, με σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένους trainers!

50,00€
29,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
64 Αγορές
-42% Έκπτωση
Κερδίζεις 21,00€
  • 29€ από 50€ για Συνδρομή Γυμναστηρίου για 1 Μήνα
  • 69€ από 99€ για Συνδρομή Γυμναστηρίου για 3 Μήνες (23€/μήνα)
  • 99€ από 129€ για Συνδρομή Γυμναστηρίου για 6 Μήνες (16,50€/μήνα)

Η Συνδρομή περιλαμβάνει: 
- Ελεύθερη καθημερινή πρόσβαση σε όλα τα όργανα γυμναστικής (διάδρομοι, βάρη, ποδήλατα, κ.α.).
- Ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων.
- Συμβουλευτική ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

- Οι εξειδικευμένοι γυμναστές του χώρου βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σου για να φτιάξουν για εσένα ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες, σε συνδυασμό με συμβουλές για μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Το πρόγραμμα αυτό ανανεώνεται και προσαρμόζεται σύμφωνα με την εξέλιξη του αθλούμενου.

* Το γυμναστήριο παρέχει αποδυτήρια, φοριαμούς ασφαλείας και ντουζιέρες με ζεστό νερό, ενώ τηρεί αυστηρά όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

top-fitness-kentro-kritikes.jpg
  • Ισχύει για έναρξη της συνδρομής έως 02/09/2022.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-23:00 | Σάββατο 11:00-18:00 | Κυριακή 17:00-21:00
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψη στον χώρο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, έως 1 για προσωπική χρήση.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 500335 για συνεννόηση και κοινοποίηση όλων των οδηγιών για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
  • Οι προσφορές ισχύουν για υλοποίηση μόνο στο κατάστημα «TopFitness» στo Κέντρο (Εγνατία 1).

Ο όμιλος γυμναστηρίων TopFitness είναι ο μεγαλύτερος στην πόλη της Θεσσαλονίκης διαθέτοντας 8 υπερσύγχρονα γυμναστήρια σε κεντρικές τοποθεσίες.

Η συνέπεια στην ποιότητα, η διαρκής ανανέωση των υπηρεσιών, η συνέπεια και η υπευθυνότητα, κατατάσσουν τα γυμναστήρια Top Fitness στα κορυφαία της πόλης!

Εδώ θα βρεις μία πληθώρα υπηρεσιών για κάθε σου ανάγκη. Οι έμπειροι γυμναστές θα σου παρέχουν ένα πλήρες πλάνο γυμναστικής με βάση τους προσωπικούς σου στόχους, εξατομικευμένο ειδικά πάνω σου.

Το γυμναστήριο TopFitness στο Κέντρο βρίσκεται στην οδό Εγνατίας 1 και έχει πρόσβαση από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης. Στεγάζεται σε δύο ορόφους συνολικής έκτασης 1.100 τ.μ.

Εδώ θα βρεις τη συνεχώς κλιματιζόμενη και άνετη αίθουσα Fitness & Weights, την αίθουσα Cardio Theatre που διαθέτει 15 διαδρόμους, 8 ποδήλατα και 4 ελλειπτικά και την κατάλληλα εξοπλισμένη αίθουσα Ομαδικών Προγραμμάτων.

Επιπλέον, παρέχονται υπηρεσίες Προπονητικής Καθοδήγησης και Διατροφικές Συμβουλές.

Παράλληλα, παρέχεται μία πλήρως εξοπλισμένη prive αίθουσα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα αποκλειστικά για τα μέλη του γυμναστηρίου. Ο χώρος διαθέτει πύργο γυμναστικής 12 θέσεων, TRX, Cycling, Μηχανήματα Δύναμης και Pilates Reformer.

Εγνατία 1, Κέντρο
https://topfitness.gr/
2310 500335

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ