Ομορφιά | Ευεξία

Από 39€: Μηνιαία έως 6μηνη Συνδρομή | TopFitness | Καυταντζόγλειο

Από 39€ για Μηνιαία, 3μηνη ή 6μηνη Συνδρομή Γυμναστηρίου, με ελεύθερη χρήση όλων των Οργάνων & των Ομαδικών Προγραμμάτων, στο Γυμναστήριο «TopFitness», στο Καυταντζόγλειο (All Star)!

Έλα στην κορυφαία αλυσίδα γυμναστηρίων στη Βόρεια Ελλάδα, με σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένους trainers!

55,00€
39,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-29%
Κερδίζεις
16,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
33

Από 39€: Μηνιαία έως 6μηνη Συνδρομή | TopFitness | Καυταντζόγλειο

Από 39€ για Μηνιαία, 3μηνη ή 6μηνη Συνδρομή Γυμναστηρίου, με ελεύθερη χρήση όλων των Οργάνων & των Ομαδικών Προγραμμάτων, στο Γυμναστήριο «TopFitness», στο Καυταντζόγλειο (All Star)!

Έλα στην κορυφαία αλυσίδα γυμναστηρίων στη Βόρεια Ελλάδα, με σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένους trainers!

55,00€
39,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
33 Αγορές
-29% Έκπτωση
Κερδίζεις 16,00€
 • 39€ από 55€ για Συνδρομή Γυμναστηρίου για 1 Μήνα
 • 69€ από 99€ για Συνδρομή Γυμναστηρίου για 3 Μήνες (23€/μήνα)
 • 129€ από 159€ για Συνδρομή Γυμναστηρίου για 6 Μήνες (21,50€/μήνα)

Η Συνδρομή περιλαμβάνει: 
- Ελεύθερη καθημερινή πρόσβαση σε όλα τα όργανα γυμναστικής (διάδρομοι, βάρη, ποδήλατα, κ.α.).
- Ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων.
- Συμβουλευτική ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

- Οι εξειδικευμένοι γυμναστές του χώρου βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σου για να φτιάξουν για εσένα ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες, σε συνδυασμό με συμβουλές για μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Το πρόγραμμα αυτό ανανεώνεται και προσαρμόζεται σύμφωνα με την εξέλιξη του αθλούμενου.

* Το γυμναστήριο παρέχει αποδυτήρια, φοριαμούς ασφαλείας και ντουζιέρες με ζεστό νερό, ενώ τηρεί αυστηρά όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

top-fitness-all-star-kritikes.jpg


 • Ισχύει για έναρξη της συνδρομής έως 02/09/2022.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-23:00 | Σάββατο 10:00-18:00 | Κυριακή 10:00-15:00
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψη στον χώρο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, έως 1 για προσωπική χρήση.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 200002 για συνεννόηση και κοινοποίηση όλων των οδηγιών για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
 • Οι προσφορές ισχύουν για υλοποίηση μόνο στο κατάστημα «TopFitness» στο Καυταντζόγλειο (Αγίου Δημητρίου 159A, All Star).

Ο όμιλος γυμναστηρίων TopFitness είναι ο μεγαλύτερος στην πόλη της Θεσσαλονίκης διαθέτοντας 8 υπερσύγχρονα γυμναστήρια σε κεντρικές τοποθεσίες.

Η συνέπεια στην ποιότητα, η διαρκής ανανέωση των υπηρεσιών, η συνέπεια και η υπευθυνότητα, κατατάσσουν τα γυμναστήρια Top Fitness στα κορυφαία της πόλης!

Εδώ θα βρεις μία πληθώρα υπηρεσιών για κάθε σου ανάγκη. Οι έμπειροι γυμναστές θα σου παρέχουν ένα πλήρες πλάνο γυμναστικής με βάση τους προσωπικούς σου στόχους, εξατομικευμένο ειδικά πάνω σου.

Το TopFitness ALL STAR στο Καυταντζόγλειο είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο αθλητικό κέντρο στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης. 

Το αθλητικό κέντρο TopFitness ALL STAR απλώνεται σε μία έκταση 20 στρεμμάτων.

Το γυμναστήριο στο Καυταντζόγλειο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα Fitness & Weights, αίθουσα Cardio Theater με 24 ηλεκτρονικά μηχανήματα με θέα την πισίνα και αίθουσα Ομαδικών Προγραμμάτων 100 τ.μ., καθώς και υπηρεσίες Προπονητικής Καθοδήγησης και Διατροφικές Συμβουλές.

Οι εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στο Καυταντζόγλειο περιλαμβάνουν, εκτός από το γυμναστήριο, πισίνα, γήπεδα τένις, γήπεδα 5Χ5, στίβο και καφέ-μπαρ.

Αγίου Δημητρίου 159A, Καυταντζόγλειο (All Star)
https://topfitness.gr/
2310 200002

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!