Θέατρο | Συναυλίες

6€: Συναυλία «Αχ Χελιδόνι μου...Τώρα που θα Φύγεις» | Μικρή Σκηνή


6€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία «Αχ Χελιδόνι μου...Τώρα που θα Φύγεις», στη Μικρή Σκηνή, στην Κάτω Τούμπα, την Πέμπτη 18 Μαΐου!

Ο Κώστας Πρατσινάκης και ο Θανάσης Μπιλιλής θα καταθέσουν την ερμηνευτική τους ευαισθησία και εκφραστικότητα, στα τραγούδια του Μάνου Λοΐζου και του Σταύρου Κουγιουμτζή!

8,00€
6,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-25%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
17

6€: Συναυλία «Αχ Χελιδόνι μου...Τώρα που θα Φύγεις» | Μικρή Σκηνή


6€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία «Αχ Χελιδόνι μου...Τώρα που θα Φύγεις», στη Μικρή Σκηνή, στην Κάτω Τούμπα, την Πέμπτη 18 Μαΐου!

Ο Κώστας Πρατσινάκης και ο Θανάσης Μπιλιλής θα καταθέσουν την ερμηνευτική τους ευαισθησία και εκφραστικότητα, στα τραγούδια του Μάνου Λοΐζου και του Σταύρου Κουγιουμτζή!

8,00€
6,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
17 Αγορές
-25% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 6€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία «Αχ Χελιδόνι μου...Τώρα που θα Φύγεις», στη Μικρή Σκηνή 

- Ημερομηνία Παράστασης:
Πέμπτη 18 Μαΐου - 21:30

* Μετά την αγορά του κουπονιού θα πρέπει να γίνει και κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 6944503542.
* Οι κρατήσεις έως 3 άτομα εξυπηρετούνται σε σταντ ή στο μπαρ (με σκαμπώ). Κρατήσεις σε τραπέζι γίνονται για 4 άτομα και άνω.

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης θα είναι 8€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες δίνονται από το ταμείο του θεάτρου 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, με βάση τη σειρά προσέλευσης. [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο για να λάβεις τη θέση σου.


Μικρή Σκηνή (Επταλόφου 14, Θεσσαλονίκη)

Ο Κώστας Πρατσινάκης και ο Θανάσης Μπιλιλής, θα καταθέσουν την ερμηνευτική τους ευαισθησία, εκφραστικότητα αλλά και εμπειρία, στα τραγούδια του Μάνου Λοΐζου και του Σταύρου Κουγιουμτζή. Ο Θανάσης Μπιλιλής στο πιάνο, θα χρωματίζει με ηχοχρώματα, τις διαχρονικές μελωδίες των τραγουδιών του Μάνου Λοΐζου & του Σταύρου Κουγιουμτζή, και ο Κώστας Πρατσινάκης θα τραγουδήσει σαν μελωδική απαγγελία τον στίχο τους στην μουσική παράσταση «Αχ Χελιδόνι μου…Τώρα που θα φύγεις»

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Συναυλία «Αχ Χελιδόνι μου...Τώρα που θα Φύγεις»,
στη Μικρή Σκηνή

Η “Μικρή Σκηνή”, η νέα μουσική και θεατρική σκηνή στην Κ. Τούμπα, Επταλόφου 14, που αγαπήθηκε από τον κόσμο ήδη από την πρώτη περίοδο λειτουργίας του, παρουσιάζει την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 τους Κώστα Πρατσινάκη και Θανάση Μπιλιλή, σε μια συναυλία με τίτλο “Αχ, χελιδόνι μου... τώρα που θα φύγεις”.
Την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 στον φιλόξενο χώρο της «Μικρής Σκηνής», θα συνυπάρξουν δυο καλλιτέχνες, που έχουν αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στα μουσικά πράγματα της πόλης μας και όχι μόνον. Ο Κώστας Πρατσινάκης και ο Θανάσης Μπιλιλής, θα καταθέσουν την ερμηνευτική τους ευαισθησία, εκφραστικότητα αλλά και εμπειρία, στα τραγούδια του Μάνου Λοΐζου και του Σταύρου Κουγιουμτζή. Ο Θανάσης Μπιλιλής στο πιάνο, θα χρωματίζει με ηχοχρώματα, τις διαχρονικές μελωδίες των τραγουδιών του Μάνου Λοΐζου & του Σταύρου Κουγιουμτζή, και ο Κώστας Πρατσινάκης θα τραγουδήσει σαν μελωδική απαγγελία τον στίχο τους στην μουσική παράσταση «Αχ Χελιδόνι μου…Τώρα που θα φύγεις».

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Μετά την αγορά του κουπονιού θα πρέπει να γίνει και κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 6944503542. Οι κρατήσεις έως 3 άτομα εξυπηρετούνται σε σταντ ή στο μπαρ (με σκαμπώ). Κρατήσεις σε τραπέζι γίνονται για 4 άτομα και άνω.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Μικρή Σκήνη

Το ιστορικό στούντιο «Αγροτικόν» του Νίκου Παπάζογλου στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, ένας χώρος που αγκάλιασε και ανέδειξε δεκάδες νέους καλλιτέχνες της Θεσσαλονίκης, έχει μετατραπεί σε μία θεατρική σκηνή που φιλοξενεί πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων (μουσική, θέατρο, χορός) και είναι έτοιμη να σε υποδεχθεί!

Επταλόφου 14, Κάτω Τούμπα
694 450 3542

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!