Δραστηριότητες

Από 6,90€ για Συμμετοχή στο Locked Escape Room στην Αγίας Σοφίας!

Από 6,90€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου σε 1 Παιχνίδι Απόδρασης για να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία περιπέτειας και τρόμου στο πρώτο Escape Room που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη, το «Locked», στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας! 

14,00€
6,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-51%
Κερδίζεις
7,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
1094

Από 6,90€ για Συμμετοχή στο Locked Escape Room στην Αγίας Σοφίας!

Από 6,90€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου σε 1 Παιχνίδι Απόδρασης για να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία περιπέτειας και τρόμου στο πρώτο Escape Room που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη, το «Locked», στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας! 

14,00€
6,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
1094 Αγορές
-51% Έκπτωση
Κερδίζεις 7,10€
  • 6,90€ από 14€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου σε 1 Ζωντανό Παιχνίδι Απόδρασης, στους δρόμους και τα στενά της Θεσσαλονίκης, με επιλογή από τα δωμάτια Η Πόλη των Μαγισσών (75') ή H Εξαφάνιση (100') ή Amnesia (90')
    - Απαραίτητη η Συμμετοχή τουλάχιστον 3 ατόμων
    - Δυνατότητα δημιουργίας ομάδας από 3 έως 7 άτομα
  • 6,90€ από 15€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου σε 1 Παιχνίδι Απόδρασης στο δωμάτιο Pirates – The Wicked Ship
    - Διάρκεια παιχνιδιού: 60’
    - Απαραίτητη η Συμμετοχή τουλάχιστον 2 ατόμων
    - Δυνατότητα δημιουργίας ομάδας από 2 έως 6 άτομα
  • 8,90€ από 16€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου σε 1 Παιχνίδι Απόδρασης στο δωμάτιο Mad House Live Performance
    - Διάρκεια παιχνιδιού: 70’
    - Απαραίτητη η Συμμετοχή τουλάχιστον 2 ατόμων. Δυνατότητα δημιουργίας ομάδας από 2 έως 5 άτομα.
    - Δυνατότητα συμμετοχής: Από 18 ετών και άνω

- Η κράτηση γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας https://locked.gr/ αναφέροντας στην περιοχή Σχόλια τον κωδικό κουπονιού Goldmall.

- Το Ωράριο Λειτουργίας είναι Τετάρτη έως Κυριακή 17:00 - 23:30. Το Κουπόνι της Προσφοράς για το δωμάτιο Pirates – The Wicked Ship ισχύει κάθε Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή 17:00 – 23:00. Το Κουπόνι της Προσφοράς για το δωμάτιο Mad House Live Performance ισχύει κάθε Τετάρτη 17:00 – 23:00.

Γίνετε εσείς οι πρωταγωνιστές της κάθε ιστορίας. Εξιχνιάστε εγκλήματα, λύστε μυστήρια και ετοιμαστείτε να ζήσετε μία ανεπανάληπτη εμπειρία τρόμου και περιπέτειας!

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

locked-kritikes.jpg

Escape the City

Τι θα έλεγες για μια πόλη γεμάτη γρίφους και ανεξιχνίαστα μυστήρια; Ίχνη κρυμμένα σε κοινή θέα που μόνο εσύ και η ομάδα σου θα καταφέρετε να εντοπίσετε, τα οποία θα σας μεταφέρουν σε έναν μοναδικό κόσμο μυστηρίου; Αν έχει σχηματιστεί ένα αυθόρμητο χαμόγελο στο πρόσωπό σου τότε συνέχισε να διαβάζεις, αυτή η εμπειρία είναι για εσένα!

Ήρθε η στιγμή να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία μυστηρίου!

Escape the city. Παιχνίδι απόδρασης στην πόλη από το Locked.

Το Escape the City αποτελεί ένα ολοκαίνουργιο project που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο, βασισμένο στην αγάπη μας για τα παιχνίδια απόδρασης, το οποίο μεταφέρει την εμπειρία ενός ζωντανού παιχνιδιού απόδρασης στους δρόμους και τα στενά της Θεσσαλονίκης

Τοποθεσίες γεμάτες με στοιχεία, απρόσμενες καταστάσεις, και περίεργα αντικείμενα με κρυμμένα μυστικά είναι μόνο μερικά από αυτά που περιμένουν όσους επιλέξουν να το ζήσουν!

Ετοίμασε την ομάδα σου, από 3 έως 7 άτομα, επιλέξτε με προσοχή αθλητικά ρούχα και παπούτσια που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση μιας διαδρομής στην πόλη και κάντε κράτηση στα παιχνίδια με ένδειξη “Escape the City”.

Escape the city. Παιχνίδι απόδρασης στην πόλη από το Locked

¨Οταν έρθετε στο Locked θα σας δώσουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα χρειαστείτε για το παιχνίδι (Backpack, IPAD κλπ.).

Είσαι πλέον ένας από εμάς. Η μεγαλύτερη πρόκληση βρίσκεται μπροστά σου και μια θέση στο πάνθεον του μυστηρίου σε περιμένει.

Θα τολμήσεις να το ζήσεις;

Η Πόλη των Μαγισσών (παιχνίδι εξωτερικού χώρου) – Ένα escape room χωρίς τοίχους από το Locked!

Οι μάγισσες έχουν εξαφανιστεί εδώ και αιώνες ή τουλάχιστον αυτή η άποψη επικρατεί στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων.

Ένα αντικείμενο με ισχυρές δυνάμεις εξαφανίστηκε χτες το βράδυ από μια ιδιωτική συλλογή. Όλοι οι χώροι ήταν καλά ασφαλισμένοι από μέσα και το μόνο που κατέγραψαν οι κάμερες ήταν μια περίεργη γυναικεία μορφή που εμφανίστηκε και χάθηκε εξίσου ξαφνικά από την σκοτεινή αίθουσα. Κανείς δεν κατάφερε να δώσει εξήγηση στο μυστήριο.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, ένας αστικός μύθος της Θεσσαλονίκης ξύπνησε στις μνήμες όσων τον γνωρίζουν.

Ο μύθος αυτός κάνει λόγο για μάγισσες που κυνηγημένες βρήκαν καταφύγιο στην πόλη τον 16ο αιώνα και ζουν ακόμα κρυμμένες στις σκιές, αναζητώντας την ευκαιρία να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να πάρουν εκδίκηση από τους διώκτες τους.

Το πολύτιμο μενταγιόν που εκλάπη, στα λάθος χέρια, μόνο καταστροφή θα μπορούσε να προκαλέσει.

Σήμερα καλείστε εσείς, ως έμπειροι κυνηγοί μαγισσών να ακολουθήσετε τα ίχνη της μυστηριώδους μορφής στην πόλη των Μαγισσών και να την εντοπίσετε πριν να είναι αργά

Διάρκεια:75′

Μέγεθος Oμάδας: απαραίτητη η συμμετοχή τουλάχιστον 3 ατόμων

Βαθμός Δυσκολίας: Μεσαία

Παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας ομάδας από 3 έως 7 άτομα.

Missing – Η Eξαφάνιση (παιχνίδι εξωτερικού χώρου)

Ένα διαφορετικό escape room, χωρίς τοίχους!

21/11/1987. Θεσσαλονίκη. Ένα 8χρονο παιδί χάθηκε ανεξήγητα στο κέντρο της πόλης. Η εξαφάνιση αυτή αναστάτωσε τους κατοίκους και έβγαλε στους δρόμους την αστυνομία. Η έρευνα δεν κατέληξε κάπου και η υπόθεση έκλεισε.

2017. Το ρολόι πλησιάζει μεσάνυχτα. Στα γραφεία της εφημερίδας στην οποία εργάζεστε ακούγονται βήματα στον διάδρομο. Ανοίγοντας την πόρτα το μόνο που αντικρίζετε είναι ένα πακέτο με μια ηλεκτρονική συσκευή και ένα μήνυμα αγνώστου αποστολέα που σας προ(σ)καλεί να λύσετε την υπόθεση.

Η συσκευή περιέχει μία σειρά από αποστολές και σημεία στην πόλη που θα αποκαλύψουν σε εσάς αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο την αλήθεια. Εσείς σαν νέοι δημοσιογράφοι, θέλοντας να αναδειχθείτε επαγγελματικά και φυσικά να ρίξετε φως σε αυτή την υπόθεση, αναλαμβάνετε να δεχθείτε την πρόκληση.

Έχετε 100 λεπτά στην διάθεσή σας! Θα καταφέρετε να λύσετε το μυστήριο;

Διάρκεια:100′

Μέγεθος Oμάδας: απαραίτητη η συμμετοχή τουλάχιστον 3 ατόμων

Βαθμός Δυσκολίας: Μεσαία – Υψηλή

Παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας ομάδας από 3 έως 7 άτομα.

Amnesia (παιχνίδι εξωτερικού χώρου)

Μια τολμηρή σκέψη περνά απότομα από το μυαλό σου. Την αμέσως επόμενη στιγμή όσο και να προσπαθείς δεν μπορείς να την ανακαλέσεις στην μνήμη σου. Κοιτάς απορημένος γύρω σου χωρίς να μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι έχει συμβεί. Που ακριβώς είσαι και πως βρέθηκες εδώ? Ποιος είσαι και ποιοι είναι αυτοί οι άγνωστοι γύρω σου? Κανείς δεν μπορεί να θυμηθεί τι συνέβη και μόνο αν συνεργαστείτε ίσως έχετε μια ευκαιρία να εντοπίσετε την άκρη του νήματος.

Η μόνη σας επιλογή είναι να βρείτε και να ακολουθήσετε την διαδρομή που σας οδήγησε εδώ. Ένα μονοπάτι γεμάτο θολές αναμνήσεις από απαγορευμένα σύμβολα ξετυλίγεται μπροστά σας μπλέκοντας το παρόν με το παρελθόν. Έχετε 90 λεπτά στην διάθεσή σας να λύσετε το μυστήριο και να ανακτήσετε την μνήμη σας προτού και οι τελευταίες σας αναμνήσεις σβήσουν για πάντα… ΔΕΝ είστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση!

Διάρκεια 90'

Μέγεθος Oμάδας: απαραίτητη η συμμετοχή τουλάχιστον 3 ατόμων

Βαθμός Δυσκολίας: Υψηλή

Παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας ομάδας από 3 έως 7 άτομα.

Pirates - The Wicked Ship

Περιπέτεια ή όχι;
Εσύ και η παρέα σου περιπλανιέστε σ’ ένα παλιό λιμάνι της Καραϊβικής γεμάτο Πειρατές … Οι ιστορίες που φτάνουν στα αυτιά σας, μιλούν για εξαφανισμένα πειρατικά καράβια και κρυμμένους θησαυρούς που στοιχειώνουν την περιοχή. Ένας άγνωστος σας πλησιάζει και θέλει να τον ακολουθήσετε. Μέσα στην ομίχλη, σας δείχνει ένα μυστήριο και σκοτεινό καράβι…
Διάλεξε τυχαία εσάς; Θα τον εμπιστευτείτε;

Διάρκεια:60′

Μέγεθος Oμάδας: απαραίτητη η συμμετοχή τουλάχιστον 2 ατόμων

Βαθμός Δυσκολίας: Μεσαία – Υψηλή

Ποσοστό Απόδρασης:30%

Το Κουπόνι της Προσφοράς ισχύει κάθε Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή 17:00 – 23:00

Παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας ομάδας από 2 έως 6 άτομα.

Mad House Live Performance

Ο Dr. Wilson αγνοείται…
Ο λαμπρός επιστήμων εθεάθη τελευταία φορά να μπαίνει στο γραφείο του στην ψυχιατρική κλινική «Wilson’s Mental Health Clinic», κι έκτοτε δεν τον ξαναείδε κανείς! Εσείς, η επίλεκτη ομάδα συνεργατών του, μπαίνετε στο γραφείο του με σκοπό να ανακαλύψετε τι έχει συμβεί. Η πόρτα κλείνει και συνειδητοποιείτε ότι είστε πια κλειδωμένοι μέσα στο γραφείο… και όχι μόνοι σας! Θα κατορθώσετε να μάθετε την αλήθεια και να αποδράσετε… ή θα μείνετε για πάντα κλειδωμένοι στο σκοτεινό δωμάτιο του «MADHOUSE»; ..τολμάτε;

Διάρκεια:70′

Μέγεθος Oμάδας: απαραίτητη η συμμετοχή τουλάχιστον 2 ατόμων

Ποσοστό Απόδρασης:20%

Το Κουπόνι της Προσφοράς ισχύει κάθε Τετάρτη 17:00 – 23:00

Παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας ομάδας από 2 έως 5 άτομα.

  • Ισχύει έως  22/06/2024.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Η κράτηση γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας https://locked.gr/ αναφέροντας στην περιοχή Σχόλια τον κωδικό κουπονιού Goldmall.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης της προγραμματισμένης σας επίσκεψης απαιτείται άμεση ενημέρωση της επιχείρησης, πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στο χώρο.

Το LOCKED είναι το πρώτο escape room που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη (Αγίας Σοφίας 21) και πιο συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου του 2014. Εσύ και η ομάδα σου βρίσκεστε κλειδωμένοι στο χώρο παιχνιδιού για 60’ λύνοντας μία σειρά από γρίφους και μυστήρια για να αποδράσετε. Ψάξτε πάνω κάτω, δεξιά αριστερά και συνεργαστείτε εάν θέλετε πραγματικά να αποδράσετε. Χρησιμοποιήστε μόνο το μυαλό και τη φαντασία σας. Η σωματική δραστηριότητα δεν είναι προϋπόθεση για το παιχνίδι.

Ένα έγκλημα σε περιμένει για να το εξιχνιάσεις και μία περιπέτεια για να ζήσεις. Μην το σκέφτεσαι ξανά. Έλα για να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία απόδρασης!

Αγίας Σοφίας 21
https://locked.gr/
231 023 2577

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ