Δραστηριότητες

Από 24€ για Μαθήματα SUP με Ενοικίαση Εξοπλισμού!

Από 24€ για Εκμάθηση SUP, με Ενοικίαση Εξοπλισμού και δυνατότητα Μαθημάτων από εξειδικευμένο Δάσκαλο, στο «Active Sport Club» στο Αγγελοχώρι, τη μοναδική επίσημη Σχολή Windsurf στη Βόρειο Ελλάδα!

Το Stand Up Paddleboarding (SUP) έχει γίνει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο θαλάσσιο σπορ τα τελευταία χρόνια και είναι κάτι ανάμεσα σε windsurfing και surfing!

30,00€
24,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
6,00€
Αγορές
20

Από 24€ για Μαθήματα SUP με Ενοικίαση Εξοπλισμού!

Από 24€ για Εκμάθηση SUP, με Ενοικίαση Εξοπλισμού και δυνατότητα Μαθημάτων από εξειδικευμένο Δάσκαλο, στο «Active Sport Club» στο Αγγελοχώρι, τη μοναδική επίσημη Σχολή Windsurf στη Βόρειο Ελλάδα!

Το Stand Up Paddleboarding (SUP) έχει γίνει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο θαλάσσιο σπορ τα τελευταία χρόνια και είναι κάτι ανάμεσα σε windsurfing και surfing!

30,00€
24,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
20 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 6,00€
  • 24€ από 30για Ενοικίαση Εξοπλισμού SUP για 3 ώρες Προπόνηση (χωρίς Δάσκαλο)
    * Μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1 έως 3 επισκέψεις, πάντα με προγραμματισμό ραντεβού
  • 59€ από 90€ για Ενοικίαση Εξοπλισμού Windsurf & Μάθημα από Δάσκαλο για 3 ώρες --- 2 ώρες Μάθημα & 1 ώρα Προπόνηση
    * Μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1 έως 3 επισκέψεις, κατόπιν συνεννόησης με τον δάσκαλο

Τι είναι το SUP
Το Stand Up Paddleboarding (SUP) έχει γίνει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο θαλάσσιο σπορ τα τελευταία χρόνια, ενώ είναι πολύ εύκολο να το μάθεις. Η φιλοσοφία του είναι κάτι ανάμεσα σε windsurfing και surfing. Ουσιαστικά κινείσαι κάνοντας κουπί, είτε όρθιος είτε γονατιστός, δοκιμάζοντας την ικανότητά σου για ισορροπία. Το SUP γυμνάζει όλο το σώμα γιατί η -σωστή- τεχνική κωπηλασίας στο SUP, κάνει όλο το σώμα να συμμετέχει.

Τι πρέπει να έχεις μαζί σου
- Μαγιό (αθλητικό κατά προτίμηση για τις γυναίκες )
- Πετσέτα
- Καπέλο
- Αντηλιακό
- Σαγιονάρες
- Παπουτσάκια θαλάσσης

Γιατί είναι η ιδανική τοποθεσία
Τα μαθήματα γίνονται στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης. Η εγκατάσταση της σχολής επιλέχθηκε σε αυτόν τον κόλπο, λόγω της ασφάλειας που παρέχει στους μαθητές με ρηχά νερά και άνεμους νοτίων, δυτικών και βορείων διευθύνσεων,  χωρίς να υπάρχει κίνδυνος στεριανών ανέμων. 

Βρίσκεται μόλις 30 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη. Απαράμιλλης ομορφιάς φυσικός πλούτος, γραφικά ταβερνάκια, πεντακάθαρα νερά, ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα. Η χαρακτηριστική φιλοξενία των κατοίκων κάνουν τους επισκέπτες φανατικούς λάτρεις της περιοχής. Η παραλία του Αγγελοχωρίου αποτελεί μια όαση ξεκούρασης με πεντακάθαρα δροσερά νερά και πανέμορφη θέα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τον επιβλητικό όγκο του Ολύμπου. Είναι ο νούμερο ένα προορισμός για windsurfing, kitesurfing, SUP, snorkeling, canoe beach Yoga, και SUP Yoga! Από  εδώ θα μπορέσεις οργανωμένα να νοικιάσεις εξειδικευμένο εξοπλισμό. Είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο και αστική συγκοινωνία. Για διαμονή υπάρχουν ξενοδοχεία στη γύρω περιοχή σε κοντινή απόσταση

Η σχολή μπορεί να φιλοξενήσει 15 σκάφη και 20 πανιά, ενώ διαθέτει αποδυτήρια. Στον ίδιο χώρο, υπάρχει Ταβέρνα, Café, Snack Bar και Parking.

* Τα μαθήματα γίνονται σε δυο γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά.
- Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείς να καλέσεις στο 697 734 7038.

  • Ισχύει για υλοποίηση από 12/09/21 έως και 15/10/2021.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 έως 20:00.
  • Τα μαθήματα πραγματοποιούνται (συνήθως) σε μικρά γκρουπάκια.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για προγραμματισμό ραντεβού-μαθήματος, στο 697 734 7038.
  • Ακύρωση έως 1 ημέρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Το Active Sport Club είναι η μοναδική επίσημη Σχολή Windsurf στη Βόρειο Ελλάδα! Βρίσκεται στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης, μόλις 30 χλμ από την πόλη.

Μοιράζεται μαζί σου το αιώνιο εφηβικό πνεύμα, μιας κουλτούρας που δεν γερνά ποτέ και σε ταξιδεύει σε έναν μαγικό κόσμο που όλα είναι δυνατά!

Ιδρύθηκε το 2017 από τον Διεθνή Εκπαιδευτή Windsurf Σίμο Ναλμπάντογλου και στην αρχή ήταν μία μικρή καλύβα με λίγες ιστιοσανίδες. Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε ένα πλήρες κέντρο θαλάσσιων σπορ με περισσότερα από 4 χρόνια εμπειρίας!

Το Active Sport Club σέβεται και λειτουργεί βάσει της φιλοσοφίας της αειφορίας και μιας εναλλακτικής τουριστικής προσέγγισης. Εστιάζει στην ενδυνάμωση της εκπαίδευσης του επισκέπτη-μαθητή, προκειμένουο τελευταίος να ζήσει μία ολοκληρωμένη εμπειρία ζωής! 

Η διασκεδαστική, προσιτή και ασφαλής μάθηση, είναι πάντα υψηλή προτεραιότητα για τους πιστοποιημένους καθηγητές σερφ.

Παραλία Αγγελοχωρίου (δημοτική ενότητα Μηχανιώνας)
https://active-sport-club.eu/
6977 347 038

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ