Tο Goldmall.gr σε πάει... Συναυλία!

13€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία «Summer Partytura Live & Guest Κώστας Μακεδόνας», στo Αμφιθέατρο Σίβηρης (Κασσάνδρα Χαλκιδικής)! 

Μία μαγική βραδιά με τραγούδια από όλο το φάσμα της καλής ελληνικής μουσικής & καλεσμένο τον αγαπημένο ερμηνευτή τον Κώστα Μακεδόνα, Σάββατο 14 Αυγούστου στις 21:00!

15,00€
13,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-13%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
49

Tο Goldmall.gr σε πάει... Συναυλία!

13€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία «Summer Partytura Live & Guest Κώστας Μακεδόνας», στo Αμφιθέατρο Σίβηρης (Κασσάνδρα Χαλκιδικής)! 

Μία μαγική βραδιά με τραγούδια από όλο το φάσμα της καλής ελληνικής μουσικής & καλεσμένο τον αγαπημένο ερμηνευτή τον Κώστα Μακεδόνα, Σάββατο 14 Αυγούστου στις 21:00!

15,00€
13,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
49 Αγορές
-13% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
 • 13€ από 15€ για 1 Θέση 1 Ατόμου στη Συναυλία «Summer Partytura Live & Guest Κώστας Μακεδόνας», στo Αμφιθέατρο Σίβηρης (Κασσάνδρα Χαλκιδικής)!

  - Η τιμή του εισιτηρίου στην είσοδο είναι 15€.
  - Κατά τη συναυλία θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα για την ασφάλεια όλων.
  - Για την είσοδο του κοινού στη συναυλία δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων και υγειονομικών κανόνων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τους υπαίθριους χώρους συναυλιών/παραστάσεων.
  - Η συναυλία είναι αποκλειστικά για καθήμενους.


  Αμφιθέατρο Σίβηρης (Κασσάνδρα Χαλκιδικής)

  - Σάββατο 14 Αυγούστου στις 21:00 [Ώρα προσέλευσης 20:00]

  Ένα party, που μόνο το group της PARTYTURA ξέρει να προσφέρει στους φίλους της, φτάνει στη Χαλκιδική με καλεσμένο της τον Κώστα Μακεδόνα!

  Μία μαγική βραδιά με τραγούδια από όλο το φάσμα της καλής ελληνικής μουσικής σ' ένα πρόγραμμα απ' αυτά που μας έκαναν ν' αγαπήσουμε την PARTYTURA!

  Μαζί ο αγαπημένος ερμηνευτής Κώστας Μακεδόνας, σε μια συνεργασία που θυμίζει τις εποχές του ιστορικού «Ακροάματος»!

  Πώς λειτουργεί
  Βήμα 1: Απόκτησε κουπόνι εισόδου από το GoldMall.gr επιλέγοντας έναν από τους τρόπους αγοράς και εξασφάλισε την είσοδό σου στην εκδήλωση στη χαμηλότερη τιμή! Μπορείς να αγοράσεις όσα κουπόνια επιθυμείς μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων κουπονιών.
  Βήμα 2: Θα βρεις τα κουπόνια που αγόρασες στο Προφίλ σου. 
  Βήμα 3: Έρχεσαι στον χώρο της εκδήλωσης και επιδεικνύεις τα κουπόνια σου από κινητό ή εκτυπωμένα.

  ----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους των Εισιτήριων

  Summer Partytura Live – Guest Κώστας Μακεδόνας

  Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

  Αμφιθέατρο Σίβηρης, «Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2021»

  Το πάρτυ, που μόνο το group της PARTYTURA  ξέρει να προσφέρει στους φίλους της, φτάνει στη Χαλκιδική με καλεσμένο της τον Κώστα Μακεδόνα!

  Το Σάββατο 14 Αυγούστου, σε μια μαγική βραδιά στο αμφιθέατρο της Σίβηρης, με τραγούδια από όλο το φάσμα της καλής ελληνικής μουσικής σ´ ένα πρόγραμμα απ´ αυτά που μας έκαναν ν´ αγαπήσουμε την PARTYTURA.

  «Μαζί μας θα είναι ο καλός φίλος μας και αγαπημένος ερμηνευτής Κώστας Μακεδόνας, σε μια συνεργασία που θυμίζει τις εποχές του ιστορικού «Ακροάματος».»

  - Δημήτρης Φίστας

  Οι τραγουδιστές και οι μουσικοί θα μας ταξιδέψουν στην προ πανδημίας διασκέδαση, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας.

  - Ισχύει για Σάββατο 14 Αυγούστου στις 21:00. Προσέλευση στον χώρο στις 20:00. 
  - Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  - Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  - Δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής κουπονιών μόνο έως Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 και έως τις 18:00, με email στο sales@goldmall.gr από τη διεύθυνση email εγγραφής σας στο GoldMall.gr. Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές ή ακυρώσεις με άλλον τρόπο, δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις μετά από τις 23 Ιουλίου έως τις 18:00. Ακυρώσεις μετά από αυτήν την ημερομηνία μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο για σοβαρό λόγο και εάν το επιτρέψει ο διοργανωτής κατ' εξαίρεση και μόνο με email στο sales@goldmall.gr.
  - Το κουπόνι σου το επιδεικνύεις είτε από το κινητό είτε εκτυπωμένο.

  Το Αμφιθέατρο Σίβηρης βρίσκεται στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής (Κασσάνδρα) και κάθε καλοκαίρι από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο φιλοξενεί τις εκδηλώσεις Φεστιβάλ Κασσάνδρας.

  Έχοντας περάσει στην τρίτη δεκαετία της ζωή του, από το 1993 που ιδρύθηκε, το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

  Κι αυτό γιατί στο πλαίσιο της δίμηνης λειτουργίας του (Ιούλιος, Αύγουστος), αναδεικνύει και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών από όλες τις μορφές της Τέχνης και της ανθρώπινης έκφρασης (μουσική, τραγούδι, θέατρο, χορός, εικαστικές παρεμβάσεις κλπ), με προδιαγραφές που φροντίζει να κρατιούνται πάντοτε υψηλές και με καλλιτεχνικά δρώμενα και προτάσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Στη μακρόχρονη πορεία του το Φεστιβάλ έχει φιλοξενήσει σπουδαία ονόματα της ελληνικής αλλά και διεθνούς σκηνής, όπως Ray Charles, Joan Baez, B.B. King, James Brown, Diamanda Gallas, Goran Bregovic, Jan Garbarek, Cesaria Evora, Μίκη Θεοδωράκη, Δήμο Μούτση, Σταύρο Ξαρχάκο, Θάνο Μικρούτσικο, Διονύση Σαββόπουλο, Δήμητρα Γαλάνη, Μαρία Φαραντούρη, Γιώργο Νταλάρα, Άλκιστη Πρωτοψάλτη, Κώστα Μακεδόνα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νίκο Πορτοκάλογλου, Κώστα Χατζή, Σταμάτη Σπανουδάκη και πολλούς άλλους.

  Την αίγλη τους προσδίδουν κάθε χρόνο στο θεσμό τα κορυφαία θεατρικά σχήματα της χώρας όπως το Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ, το Θέατρο Τέχνης, η Εθνική Λυρική σκηνή και τα μεγαλύτερα ΔΗΠΕΘΕ, με αξιόλογες παραστάσεις και ηθοποιούς όπως Γιώργος Κιμούλης, Δημήτρης Αρώνης, Θύμιος Καρακατσάνης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Πέτρος Φιλιππίδης, Βασίλης Τσιβιλίκας, Γιάννης Μπέζος, Κώστας Βουτσάς κ.α.

  Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν δυναμικό θεσμό που αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς, ένα εντευκτήριο αξιών και ιδεών, ένα σύγχρονο σταυροδρόμι πολιτισμού. Έναν θεσμό που αρνείται πεισματικά να ικανοποιήσει το χαμηλό γούστο, που αρνείται να διασκεδάσει χωρίς να παιδεύσει.

  Αμφιθέατρο Σίβηρης, Κασσάνδρα Χαλκιδικής
  https://www.kassandrafestival.gr/el/

  Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
  Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.
  • Αποστολή Κουπονιών με Αντικαταβολή με Courier (Παραγγελία Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν Αντικαταβολή για τις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

  Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

  Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

  Δείτε σχετικές προσφορές!