Σινεμά

5€ από 8€ για την Ταινία «Στη Γη του Aγριου Μελιού» στο Cine Ναταλί!


5€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Ναταλί» για την Ταινία «Στη Γη του Aγριου Μελιού», ένα πανέμορφο και συγκινητικό ντοκιμαντέρ, οικολογικό και ανθρωπιστικό, που βρέθηκε υποψήφιο για Όσκαρ!

5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
12

5€ από 8€ για την Ταινία «Στη Γη του Aγριου Μελιού» στο Cine Ναταλί!


5€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Ναταλί» για την Ταινία «Στη Γη του Aγριου Μελιού», ένα πανέμορφο και συγκινητικό ντοκιμαντέρ, οικολογικό και ανθρωπιστικό, που βρέθηκε υποψήφιο για Όσκαρ!

5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
12 Αγορές
  • 5€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Ναταλί για την Ταινία «Στη Γη του Aγριου Μελιού», ένα πανέμορφο και συγκινητικό ντοκιμαντέρ, οικολογικό και ανθρωπιστικό, που βρέθηκε υποψήφιο για Όσκαρ!


Ημέρες & Ώρες Προβολής

Δευτέρα 10/08 στις 23:15

«Στη Γη του Aγριου Μελιού» 

Τα βουνά της Βόρειας Μακεδονίας, λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Σκόπια, είναι άγρια, βραχώδη και ξερά: τα χρώματα από την κλαρωτή φούστα και το μαντίλι στα μαλλιά της Χατιτζέ κάνουν μια έντονη αντίθεση. Η φιγούρα της διακρίνεται από μακριά, καθώς περπατά, σταθερά και με σκοπό, στην κόχη του βράχου, αγέρωχη και απρόσμενα ραφινάτη, στο πρόσωπό της σημαδεμένη από τα στοιχεία της φύσης, στο σώμα και την κίνησή της κάτι μεταξύ χορεύτριας και πέτρας.

Η Χατιτζέ ζει εκεί, στην ερημιά, σε μια παράγκα χωρίς ρεύμα, με το σκύλο και τη γάτα της. Μαζεύει μέλι από τα καλοκρυμμένα μέσα στα βράχια μελίσσια, με την παλιά, παραδοσιακή μέθοδο, οικολογική πριν θεσπιστεί ο όρος: απ' όσο μέλι φτιάχνουν τα πολυάσχολα έντομα, το μισό παίρνει η Χατιτζέ, το μισό τους αφήνει. Τις υπόλοιπες ώρες, η 55χρονη γυναίκα, που μοιάζει πολύ μεγαλύτερη και, μαζί, σαν παιχνιδιάρικο κοριτσάκι, φροντίζει τη μικροσκοπική μαμά της, κατάκοιτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Την περιποιείται, της φέρνει μπανάνες από την πόλη, την ακούει να λέει τις σοφίες της, «έχω γίνει πια δέντρο».

Παραγωγή: Ατάνας Γκεοργκίεβ
Σκηνοθεσία: Ταμάρα Κοτέβσκα, Λούμπομιρ Στεφάνοφ
Φωτογραφία: Φετζμί Ντάουτ Σαμίρ Λιούμα
Μοντάζ: Ατάνας Γκεοργκίεβ
Μουσική: Foltin
Με τις φωνές των: Produced by Atanas Georgiev Starring Hatidže Muratova Music by Foltin Cinematography Fejmi Daut Samir Ljuma Edited by Atanas Georgiev
Διάρκεια: 87 λεπτά

  • Ισχύει για τις Προβολές: Δευτέρα 10/08 στις 23:15
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομo.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για ατομική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Απαραίτητη η παράδοση του εκτυπωμένου κουπονιού. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης, μπορείτε να δείξετε το κουπόνι από το κινητό σας στο ταμείο του κινηματογράφου και παράλληλα να παραδώσετε τον κωδικό του κουπονιού σας σε ένα φύλλο χαρτί γραμμένο από εσάς.

Η μαγεία του θερινού σινεμά βρίσκει στον κινηματογράφο Cine Ναταλί την απόλυτη έκφρασή της!

Με ιστορία μισού αιώνα και πλέον (από το 1970), στην αρχή της παραλιακής Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, σου προσφέρει μία μοναδική εμπειρία κινηματογραφικής απόλαυσης, σε έναν κατάφυτο κήπο, μία μικρή όαση δροσιάς!

Το Cine Ναταλί σου προσφέρει βραδιές που συνδυάζουν τη σινεφίλ εμπειρία και την απόδραση από το αστικό περιβάλλον, σε έναν ειδυλλιακό χώρο, δίπλα στη θάλασσα, κάτω από το φως των αστεριών!

Το Cine Ναταλί αξιοποιεί όλα τα σύγχρονα μέσα προβολής σε ήχο και εικόνα, ενώ στον χώρο λειτουργεί ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ.

Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 3, Θεσσαλονίκη
2310 829457

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ