Αθήνα

24€: Το Απόλυτο Πακέτο Περιποίησης Προσώπου και Άκρων | Γέρακας

24€ για Ημιμόνιμο Spa Μανικούρ-Πεντικιούρ, Περιποίηση Προσώπου Ultra-Anthrax με Yπέρηχο, Kρυομάσκα Mατιών, Αποτρίχωση Άνω Χείλους και Τεστ Προσώπου Skin Scanner, στο «Unani Biospa», ένα καταφύγιο περιποίησης και χαλάρωσης, στον Γέρακα!

24,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
19

24€: Το Απόλυτο Πακέτο Περιποίησης Προσώπου και Άκρων | Γέρακας

24€ για Ημιμόνιμο Spa Μανικούρ-Πεντικιούρ, Περιποίηση Προσώπου Ultra-Anthrax με Yπέρηχο, Kρυομάσκα Mατιών, Αποτρίχωση Άνω Χείλους και Τεστ Προσώπου Skin Scanner, στο «Unani Biospa», ένα καταφύγιο περιποίησης και χαλάρωσης, στον Γέρακα!

24,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
19 Αγορές
  • 24€ για Ημιμόνιμο Spa Μανικούρ-Πεντικιούρ, Περιποίηση Προσώπου Ultra-Anthrax με Yπέρηχο, Kρυομάσκα Mατιών, Αποτρίχωση Άνω Χείλους και Τεστ Προσώπου Skin Scanner

Το πακέτο περιλαμβάνει:
- 1 Ημιμόνιμο Spa Μανικιούρ Ημιμόνιμο Spa Πεντικιούρ (απλό ή γαλλικό)
- 1 Περιποίηση Προσώπου Ultra-Anthrax με Υπέρηχο για βαθιά ενυδάτωση
- 1 Κρυομάσκα Ματιών
- 1 Αποτρίχωση Άνω Χείλους
- 1 Τεστ Προσώπου Skin Scanner

Το Spa Μανικιούρ/Spa Πεντικιούρ περιλαμβάνει:
- Λιμάρισμα
- Καθάρισμα επωνυχίων
- Ημιμόνιμη βαφή (απλό ή γαλλικό) με βερνίκι σε χρώμα της επιλογής σου
- Ενυδατικό λαδάκι

* Για αφαίρεση προηγούμενου ημιμόνιμου βερνικιού, υπάρχει extra χρέωση 5€ (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).
* Στο ημιμόνιμο πεντικιούρ δεν επιτρέπεται η περιποίηση φτέρνας. Εάν επιθυμείς περιποίηση φτέρνας, θα γίνει βαφή με απλό βερνίκι (όχι ημιμόνιμο) και υπάρχει extra χρέωση 3€ (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).

* Δες και τις υπόλοιπες Προσφορές του Unani Biospa με κλικ ----> ΕΔΩ

Unani Biospa | Γέρακας
Έλα σε ένα ήρεμο καταφύγιο για να αποδράσεις από την καθημερινότητα και να απολαύσεις μοναδικές περιποιήσεις αναζωογόνησης και ξεκούρασης! Στο «Unani Biospa» θα βρεις θεραπείες και προϊόντα που σου ταιριάζουν, για να βιώσεις τον καλύτερο συνδυασμό αισθητικού αποτελέσματος αλλά και απαλλαγής από το άγχος των καθημερινών απαιτήσεων!

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

unani-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 30/09/2022.
  • Δευτέρα έως και Παρασκευή 11:00 έως 19:00.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστων για άτομα της επιλογής σου.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 210 6000484, τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σου με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σου στον χώρο.

Η μέθοδος Unani ή Yunani ανήκει στην περσο-αραβική παραδοσιακή ιατρική, όπως ασκείται στον μουσουλμανικό πολιτισμό, στη Νότια Ασία και τη σύγχρονη Κεντρική Ασία.

Στο «Unani Biospa», έναν χώρο χαλάρωσης και ευεξίας με 20 χρόνια εμπειρίας, θα βρεις όλη αυτή την παράδοση και όχι μόνο!

Απόλαυσε καινοτόμες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για χαλάρωση και ευεξία και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ζήσει πιο ποιοτικά!

Έλα σε ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στην πόλη για να αποδράσεις από την καθημερινότητα και να απολαύσεις μοναδικές περιποιήσεις αναζωογόνησης και ξεκούρασης!

Στο «Unani Biospa» θα βρεις θεραπείες και προϊόντα που σου ταιριάζουν, για να βιώσεις τον καλύτερο συνδυασμό αισθητικού αποτελέσματος αλλά και απαλλαγής από το άγχος των καθημερινών απαιτήσεων!

Κλεισθένους 150, Γέρακας
http://unanibiospa.gr/
210 6000484

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!