Ξενοδοχεία | Ταξίδια

Από 169€: 2 Νύχτες για 2 ή 4 Άτομα σε Σουίτα με Πρωινό | 3-5 Πηγάδια

Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στα 3-5 Πηγάδια με 2 Διανυκτερεύσεις για 2 Ενήλικες και 2 Παιδιά, σε Σουίτα με Τζάκι, με Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο πετρόχτιστο πολυτελές συγκρότημα «Remos Villas», στον οικισμό Αγίου Παύλου!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
24

Από 169€: 2 Νύχτες για 2 ή 4 Άτομα σε Σουίτα με Πρωινό | 3-5 Πηγάδια

Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στα 3-5 Πηγάδια με 2 Διανυκτερεύσεις για 2 Ενήλικες και 2 Παιδιά, σε Σουίτα με Τζάκι, με Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο πετρόχτιστο πολυτελές συγκρότημα «Remos Villas», στον οικισμό Αγίου Παύλου!

24 Αγορές
  • 169€ για 2 Διανυκτερεύσεις σε Σουίτα με Τζάκι για 2 Ενήλικες με Πρωινό
  • 199€ για 2 Διανυκτερεύσεις σε Σουίτα με Τζάκι για 2 Ενήλικες και 2 Παιδιά έως 12 ετών με Πρωινό

* Κατά την διάρκεια του χειμώνα παρέχονται δωρεάν ξύλα για το Τζάκι
* Για αναλυτικές πληροφορίες για τις παροχές του Ξενοδοχείου και των Δωματίων κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».
* Εάν επιθυμείς επιπλέον διανυκτερεύσεις, κάλεσέ μας στο 2310 230060.
* Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά διανυκτέρευση, όπως ορίζεται από τα άρθρα 53 Ν.4389/2016 και 72 Ν.4472/2017. Οι χρεώσεις καταβάλλονται απευθείας στο ξενοδοχείο και ορίζονται ως εξής: 1-2 αστέρων 0,50€ - 3 αστέρων 1,50 € - 4 αστέρων 3€ - 5 αστέρων 4€.

Πως κάνω κράτηση;
Βήμα 1o ---> Κάλεσε μας στο 2310 230060 για έλεγχο διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που επιθυμείς.
Βήμα 2o ---> Πάρε το κουπόνι που αντιστοιχεί στις διακοπές σου με έναν από τους τρεις τρόπους αγοράς
Βήμα 3ο ---> Κάνεις την κράτησή σου σε επικοινωνία με το κατάλυμα, αναφέροντας τον κωδικό κουπονιού. Την ημέρα της άφιξής σου επιδεικνύεις το κουπόνι σου στον υπεύθυνο που θα σε εξυπηρετήσει

Λίγα λόγια για την περιοχή:
Καλώς ήρθατε στον οικισμό Άγιος Παύλος (Κουτσούφλιανη), μόλις 5 λεπτά από το Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια του όρους Βερμίου και 20 λεπτά από την πόλη της Νάουσας! Το συγκρότημα Remos Villas είναι χτισμένο σε μοναδική τοποθεσία στην πλαγιά του χωριού και αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να ανακαλύψει κανείς την περιπέτεια του βουνού και την ηρεμία της φύσης.

Αποστάσεις:
Θεσσαλονίκη: 110 χλμ
Νάουσα: 18 χλμ
Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια: 6 χλμ

Λίγα λόγια για τη διαμονή σου
Μέσα σ’ ένα καταπράσινο δάσος πυκνής οξιάς και σε απόσταση αναπνοής από το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, οι πέτρινες κατοικίες Remos Villas φαντάζουν η ιδανική επιλογή, για χαλάρωση και ξεκούραση. Θα το βρείτε σ
τον κατάφυτο παραδοσιακό οικισμό Άγ. Παύλος του μαγευτικού Βερμίου, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια. Εδώ, 12 πολυτελείς σουίτες φτιαγμένες από πέτρα και ξύλο σας περιμένουν για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και θαλπωρής κάτω από τις επικλινείς σκεπές τους. Αναπαυθείτε σε χειροποίητα χαλιά, συντροφιά με το αναμμένο τζάκι, αγναντεύοντας την θέα των χιονοσκέπαστων πλαγιών του βουνού. Κάθε χώρος διαμονής, φτιαγμένος αποκλειστικά από πέτρα και ξύλο, διακοσμημένος με λιτότητα υψηλής αισθητικής, είναι απόλυτα λειτουργικός, ενώ αποπνέει από την πρώτη στιγμή αίσθηση οικειότητας, ζεστασιάς και διακριτικής πολυτέλειας. Το Remos Villas διαθέτει ποικιλία δωματίων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και επιθυμίες των επισκεπτών.

Lobby - Cafe - Bar
Στο Lobby του ξενοδοχείου θα βρείτε να αγοράσετε σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, παραδοσιακά ποτά (λικέρ) και αποστάγματα, κρασιά της περιοχής, όπως επίσης και τσάι του βουνού. Ένας ιδανικός χώρος για χαλάρωση μια ζεστή ατμόσφαιρα με κομψή διακόσμηση όπου γύρω απο το κεντρικό τζάκι με απρόσκοπτη θέα στα βουνά μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας. Στον χώρο του lobby μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια με την παρέα σας ή να σερφάρετε δωρεάν στο διαδίκτυο.

Το Αλώνι του Ρέμου
Με σεβασμό στις ρίζες και στην ιστορία των προγόνων του, το Αλώνι του Ρέμου είναι η επιτομή της γαστρονομικής παράδοσης της περιοχής. Με βάση τα φρέσκα υλικά και τα ντόπια προϊόντα, επιλέξαμε με δυσκολία κάποια παραδοσιακά Ελληνικά πιάτα που με αγάπη και μεράκι επιμελείται η κυρία Φρειδερίκη.

Ελληνικό παραδοσιακό πρωινό
Το πρωινό συνδέεται άμεσα με τον παραδοσιακό χαρακτήρα του χωριού και όλα τα εδέσματα που προσφέρονται είναι χειροποίητα. Μπορείτε να απολαύσετε σπιτικές μαρμελάδες, χωριάτικες πίτες, μηλόπιτες, αλμυρά και γλυκά κέικ, σπιτικό τραχανά, όπως επίσης χωριάτικα αβγά ημέρας! Όλα σερβίρονται ζεστά και αχνιστά!

Δραστηριότητες
- Σκι: Για τους λάτρεις του σκι το Χ.Κ 3-5 Πηγάδια βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από το ξενοδοχείο. Τα 12 χλμ με πίστες κατάβασης αλλά και οι χαραγμένες ορειβατικές διαδρομές θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
- Πεζοπορία: Ανακαλύψτε το βουνό και την άγρια ομορφιά της φύσης κάνοντας μια βόλτα στο παρθένο δάσος από οξιά που ξεκινά πίσω ακριβώς από το συγκρότημα μας η σε χαραγμένες διαδρομές του ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4.
- Ποδηλασία: Απολαύστε μια βόλτα με mountain bike που σας διαθέτουν δωρεάν και κατευθυνθείτε στο καταπράσινο λιβάδι με τους νάρκισσους, πάρτε βαθιές ανάσες οξυγόνου που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας αποφορτίσουν από το άγχος και την ένταση της πόλης.
- Αναρρίχηση: Κάντε αναρρίχηση σε απόσταση 3χλμ από το συγκρότημα, σε 2 σπορ πεδία για αρχάριους και μικρά παιδιά. Για τους πιο απαιτητικούς αλλά και για αυτούς που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην παραδοσιακή αναρρίχηση υπάρχει στη Νάουσα το πεδίο Χριστοπούλου Μπουντόλα στο φαράγγι της Κράστας.
- Τοξοβολία: Διασκεδάστε και δοκιμάστε τις ικανότητες σας στον... στόχο κάνοντας τα πρώτα σας βήματα με το εκπαιδευτικό τόξο που σας παρέχουν δωρεάν.
- Enduro Διαδρομές: Οργανώστε με την παρέα σας μια endurada, πάρτε το αγαπημένο σας enduro, επικοινωνήστε με το κατάλυμα και θα σας αποκαλύψει όλα τα μυστικά μονοπάτια του Βερμίου.
- Off Road Διαδρομές: Πάρτε το τετρακίνητο όχημά σας ή οργανώστε με την παρέα σας ένα off road trip.
- Αρώματα και Χρώματα: Περιπλανηθείτε και συλλέξτε από τον κήπο του βουνού στο συγκρότημα, όλων των λογιών τα βότανα όπως το κίτρινο τσάι, τη ρίγανη, το θυμάρι αλλά και την αγριοφράουλα, τα βατόμουρα και τα μανιτάρια.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

remos-villas-kritikes.jpg

Superior Suites
Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλαυση μια μοναδικής σουίτας με ανεμπόδιστη θέα από το μπαλκόνι που θα σας μείνει αξέχαστη. Ευρύχωρο και φιλόξενο αυτό το δωμάτιο θα αγαπηθεί από όλη την οικογένεια.

Ο μεγάλος χώρος καθιστικού με το πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι και το τζάκι θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής παρέας. Η ξύλινη οροφή δένει αρμονικά με τους πέτρινους τοίχους και τα ζεστά ξύλινα πατώματα που στολίζονται από χρωματιστά χαλιά. Τα άνετα έπιπλα θα σας ξεκουράζουν κάθε στιγμή. Στο μεγάλο υπνοδωμάτιο με το υπέρδιπλο κρεβάτι που φιλοξενεί τους γονείς θα απολαύσετε ξένοιαστο ύπνο την ώρα που η ξύλινη κουκέτα φιλοξενεί τα παιδιά για παιχνίδι και ύπνο.

Παροχές
- Καθιστικό σαλόνι με δυνατότητα φιλοξενίας και κουζινάκι πλήρως εξοπλισμένο
- Τραπεζαρία
- Τζάκι
- Αυτόνομη κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι
- Κουκέτα 2 ατόμων
- 2 tv lcd επίπεδης οθόνης
- Πάγκος εργασίας
- Ανατομικά στρώματα
- Μπάνιο με ντουζιέρα
- Προϊόντα ατομικής περιποίησης
- Αυτόνομη θέρμανση
- Wi-fi internet δωρεάν
- Ντουλάπα
- Πιστολάκι μαλλιών
- Θέα στο βουνό
- Room service
- Ιδιωτικό μπαλκόνι
- Δωμάτια μη καπνιζόντων
- Δυνατότητα προσθήκης extra bed ή baby cot (κούνια μωρού)
- Παιδικό παρκοκρέβατο (κατόπιν ζήτησης)
- Παιδικό καρεκλάκι φαγητού (κατόπιν ζήτησης)

  • Ισχύει έως 30/05/2024. Δεν ισχύει για τις εορταστικές περιόδους (Χριστούγεννα: 23/12/2023-08/01/2024, Καθ. Δευτέρα: 15/03/2024-18/03/2024, 25η Μαρτίου: 23/03/2024-26/03/2024, Πάσχα: 03/05/2024-07/05/2024).
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για τον αριθμό ατόμων που αναγράφει.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Πως κλείνω διακοπές ;
    Βήμα 1o ---> Κάλεσε μας στο 2310 230060 για έλεγχο διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που επιθυμείς.
    Βήμα 2o ---> Πάρε το κουπόνι που αντιστοιχεί στις διακοπές σου με έναν από τους τρεις τρόπους αγοράς
    Βήμα 3ο ---> Κάνεις την κράτησή σου σε επικοινωνία με το κατάλυμα, αναφέροντας τον κωδικό κουπονιού. Την ημέρα της άφιξής σου επιδεικνύεις το κουπόνι σου στον υπεύθυνο που θα σε εξυπηρετήσει
  • Ακύρωση ή αλλαγή ημερομηνίας κράτησης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 4 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία check in.

Στον κατάφυτο παραδοσιακό οικισμό Άγ. Παύλος του μαγευτικού Βερμίου, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, 12 πολυτελείς σουίτες φτιαγμένες από πέτρα και ξύλο σας περιμένουν για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και θαλπωρής κάτω από τις επικλινείς σκεπές τους.

Αναπαυθείτε σε χειροποίητα χαλιά, συντροφιά με το αναμμένο τζάκι, αγναντεύοντας την θέα των χιονοσκέπαστων πλαγιών του βουνού.

Κάθε χώρος διαμονής, φτιαγμένος αποκλειστικά από πέτρα και ξύλο, διακοσμημένος με λιτότητα υψηλής αισθητικής, είναι απόλυτα λειτουργικός, ενώ αποπνέει από την πρώτη στιγμή αίσθηση οικειότητας, ζεστασιάς και διακριτικής πολυτέλειας. Το Remos Villas διαθέτει ποικιλία δωματίων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και επιθυμίες των επισκεπτών.

Διαλέξτε τη δική σας ξεχωριστή σουίτα ή ατμοσφαιρική σοφίτα και ζήστε τις διακοπές των ονείρων σας!

Νιώστε από την όμορφη βεράντα με την αδιάκοπη θέα, του κεντρικού chalet, το ανοιξιάτικο ξύπνημα της φύσης, την καλοκαιρινή δροσιά του δάσους και τη φθινοπωρινή αύρα του χρυσοκόκκινου στρώματος των φύλλων.

Χαρείτε την πανδαισία των χρωμάτων και αρωμάτων και απολαύστε τις σπιτικές γεύσεις της τοπικής κουζίνας, σε συνδυασμό με μερικά από τα πιο γνωστά κρασιά και αποστάγματα της Νάουσας.

Αν θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, τη ρουτίνα και το άγχος, στο Remos Villas θα βρείτε παραπάνω από ένα λόγο για να επιστρέψετε!

https://www.remosvillas.gr/

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!