Θέατρο | Συναυλίες (Όλα)

8€ από 10€: Βραβευμένη Κωμωδία «Sorry Λάθος Κρεβάτι» | Θέατρο Άρατος

8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Sorry Λάθος Κρεβάτι» του Βασίλη Τσικάρα!

Η βραβευμένη ξεκαρδιστική κωμωδία καταστάσεων επιστρέφει για να χαρίσει και πάλι μοναδικές στιγμές γέλιου! Στο Θέατρο Άρατος, 7 έως 9 Ιανουαρίου!

10,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
145

8€ από 10€: Βραβευμένη Κωμωδία «Sorry Λάθος Κρεβάτι» | Θέατρο Άρατος

8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Sorry Λάθος Κρεβάτι» του Βασίλη Τσικάρα!

Η βραβευμένη ξεκαρδιστική κωμωδία καταστάσεων επιστρέφει για να χαρίσει και πάλι μοναδικές στιγμές γέλιου! Στο Θέατρο Άρατος, 7 έως 9 Ιανουαρίου!

10,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
145 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Sorry Λάθος Κρεβάτι», στο Θέατρο Άρατος!

- Πρόγραμμα Παραστάσεων: Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 10/12/2021 έως και τις 09/01/2022 στις 21:30 (εξαιρούνται οι παραστάσεις 24/12 και 31/12)

- Η είσοδος στο ταμείο του θεάτρου τις ημέρες των παραστάσεων κοστίζει 10€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δεν υπάρχουν αριθμημένες θέσεις. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.
- Η είσοδος επιτρέπεται με χρήση μάσκας. Η είσοδος επιτρέπεται για 18 ετών και άνω με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Για ανήλικους θεατές από 4 έως 17 ετών, απαιτείται η δήλωση self-test τελευταίου 24ώρου.


Το «Sorry λάθος κρεβάτι» επιστρέφει για να προσφέρει γέλιο και μαγικές θεατρικές στιγμές! Ο Βασίλης Τσικάρας παρουσιάζει ξανά στο κοινό την βραβευμένη κωμωδία καταστάσεων (1ο βραβείο σεναρίου στα 8α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2017 - 2018) που σημείωσε τεράστια επιτυχία και θεωρείται ένα από τα καλύτερα έργα του.

Συντελεστές
Κείμενο-σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας, Σκηνικά - κοστούμια: Μαρία Βλάχου, Ήχος – φώτα: Γιάννης Λαζαρίδης, Χριστίνα Ασλανίδη, Trailer 2021: Βασίλης Τσικάρας, Φωτογράφιση: Γιώργος Φλέγγας, Βασίλης Τσικάρας, Αφίσα: Νίκος Γκάρας, Επικοινωνία: Έρη Χριστοφορίδου, Παίζουν: Αχιλλέας Δημητριάδης, Σταύρος Δουκουζγιάννης, Νίνα Μυλωνά, Κική Σπύρου και ο Βασίλης Τσικάρας

Sorry Λάθος Κρεβάτι

Το «Sorry λάθος κρεβάτι» επιστρέφει για να προσφέρει γέλιο και μαγικές θεατρικές στιγμές! Ο Βασίλης Τσικάρας παρουσιάζει ξανά στο κοινό την βραβευμένη κωμωδία καταστάσεων (1ο βραβείο σεναρίου στα 8α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2017 - 2018) που σημείωσε τεράστια επιτυχία και θεωρείται ένα από τα καλύτερα έργα του. Το «Sorry λάθος κρεβάτι» θα παρουσιάζεται στο Θέατρο Άρατος της Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30.

Λίγα λόγια για το έργο: Ένα ζευγάρι αναγκάζεται μετά από ένα πολύωρο ταξίδι να καταφύγει αργά τη νύχτα σε ένα άθλιο μοτέλ προκειμένου να ξεκουραστεί. Σε αυτό τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά, ενώ ο ιδιοκτήτης του, δείχνει αρκετά παράξενος. Η νευρικότητα και η κούραση οδηγεί το ζευγάρι σε μια απίστευτη ρήξη. Η έλευση νέων πελατών στο μοτέλ προκαλεί αλυσιδωτές παρεξηγήσεις και φέρνει απίστευτες αποκαλύψεις. Τελικά, τι κρυφά μυστικά κρύβουν το εν λόγω ξενοδοχείο και οι ένοικοί του;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο-σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας
Σκηνικά - κοστούμια: Μαρία Βλάχου
Ήχος – φώτα: Γιάννης Λαζαρίδης, Χριστίνα Ασλανίδη
Trailer 2021: Βασίλης Τσικάρας
Φωτογράφιση: Γιώργος Φλέγγας, Βασίλης Τσικάρας
Αφίσα: Νίκος Γκάρας
Επικοινωνία: Έρη Χριστοφορίδου
Παίζουν: Αχιλλέας Δημητριάδης, Σταύρος Δουκουζγιάννης, Νίνα Μυλωνά, Κική Σπύρου και ο Βασίλης Τσικάρας.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΑΤΟΣ
Μοσκώφ 12 με Φράγκων
Τ . 2315 312 487

ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30
Ο χώρος είναι covid - free

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
10 - 11 - 12/12/2021
17 - 18 - 19/12/2021
25 - 26/11/2021
01 - 02/01/2022
07 - 08 - 09/01/2022

Το θέατρο θα είναι κλειστό τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

***
Θεατρική ομάδα Άρατος: Η θεατρική ομάδα Άρατος δημιουργήθηκε το 2011 κι έχει επικεφαλής τον σκηνοθέτη – συγγραφέα και ηθοποιό Βασίλη Τσικάρα. Θεωρείται μία από τις πιο ενεργές ομάδες της Θεσσαλονίκης, εδρεύει στο Θέατρο Άρατος και κάθε χρόνο παρουσιάζει στο κοινό νέες παραγωγές.

Βασίλης Τσικάρας: Ο Βασίλης Τσικάρας είναι γνωστός για τις κωμωδίες του και θεωρείται ο άνθρωπος που επανέφερε τον ιστορικό κινηματογράφο. Τον γνωρίζουμε μέσα από τα θεατρικά του έργα: «Ψάρι στα χείλη», «Σουτζούκ Λουκούμ», «Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40», «Sorry λάθος κρεβάτι», «Spaghetti αλά Γαλλικά», «Άδεια πιάτα», «Κωδικός Σπασίμπα Ντα», «Έχω θέμα», «Άδεια πιάτα 2», «Μην πεις όχι μωρό μου», «Μια σφαίρα για την Τζέην», «Madmix» (τριλογία) κι από τις κινηματογραφικές του ταινίες «Έξοδος 1826», «Πολιορκία», «Πέντε» και «Operation Star». Συνολικά έχει βραβευτεί 22 φορές για το έργο του, σε θέατρο και κινηματογράφο.

- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες. 

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου κατά την προσέλευση σου στο θέατρο.

- Η είσοδος επιτρέπεται με χρήση μάσκας. Η είσοδος επιτρέπεται για 18 ετών και άνω με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Για ανήλικους θεατές από 4 έως 17 ετών, απαιτείται η δήλωση self-test τελευταίου 24ώρου. 

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Από τον Απρίλιο του 2014, το Θέατρο Άρατος εδρεύει στην οδό Μοσκώφ 12 (με Φράγκων), πλησίον της Δωδεκανήσου, όπως εκεί εδρεύει και η βραβευμένη ομώνυμη θεατρική ομάδα.

Στόχοι του Σωματείου, είναι η ενίσχυση του πολιτισμού, με την παραγωγή και παρουσίαση θεατρικών και κινηματογραφικών έργων, καθώς επίσης, η συνεχής εκπαίδευση των μελών και των μαθητών του.

Η θεατρική ομάδα Άρατος δημιουργήθηκε το 2011 κι έχει επικεφαλής τον σκηνοθέτη – συγγραφέα και ηθοποιό Βασίλη Τσικάρα. Θεωρείται μία από τις πιο ενεργές ομάδες της Θεσσαλονίκης, εδρεύει στο Θέατρο Άρατος και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει διαρκώς νέες παραγωγές. 

Στον χώρο, παρουσιάζονται από το 2014 θεατρικές επιτυχίες, ενώ δυναμική είναι η είσοδος του Άρατου και στον κινηματογράφο (Aratos Films).

Μοσκώφ 12 & Φράγκων, Θεσσαλονίκη
http://theatroaratos.wixsite.com/theatro
2315 312487

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!