25η Μαρτίου στη Σόφια από 102€, για 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις σε 4 Αστέρων Ξενοδοχείο! Περιλαμβάνει Πρωινό και Μεταφορά από και προς Θεσσαλονίκη με Πολυτελές Πούλμαν! Μία προσφορά αποκλειστικά για κράτηση μέσω του GoldMall.gr από το Δημοφιλές Ταξιδιωτικό Πρακτορείο «18-24 Travel»!

102,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
15


25η Μαρτίου στη Σόφια από 102€, για 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις σε 4 Αστέρων Ξενοδοχείο! Περιλαμβάνει Πρωινό και Μεταφορά από και προς Θεσσαλονίκη με Πολυτελές Πούλμαν! Μία προσφορά αποκλειστικά για κράτηση μέσω του GoldMall.gr από το Δημοφιλές Ταξιδιωτικό Πρακτορείο «18-24 Travel»!

102,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
15 Αγορές
 • 102€ για 1 Άτομο, με 2 Διανυκτερεύσεις (23/03 έως 25/03) 
 • 144€ για 1 Άτομο, με 3 Διανυκτερεύσεις (22/03 έως 25/03)

- Κάθε πακέτο περιλαμβάνει διαμονή σε 4 Αστέρων Ξενοδοχείο, με Πρωινό και Μεταφορά από και προς Θεσσαλονίκη με Πολυτελές Πούλμαν, από το Δημοφιλές Ταξιδιωτικό Πρακτορείο «18-24 Travel»!


Απόκτησε το με 3 βήματα:

1ο Βήμα: 
Απόκτησε το κουπόνι της ημερομηνίας που σε ενδιαφέρει από το GoldMall με 5 τρόπους αγοράς   

2ο Βήμα: 
Κάνε online την κράτησή σου ->  

Για 2 Διανυκτερεύσεις:
Σάββατο 23 Μαρτίου έως Δευτέρα 25 Μαρτίου (Αναχώρηση Παρασκευή βράδυ) ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Για 3 Διανυκτερεύσεις:
Παρασκευή 22 Μαρτίου έως Δευτέρα 25 Μαρτίου (Αναχώρηση Πέμπτη βράδυ) ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

3ο Βήμα: 
Στέλνεις e-mail στο info@18-24.gr, βάζοντας στον τίτλο του mail το εξής: «Goldmall κουπόνι με κωδικό .... (ανάφερε τον κωδικό που θα δεις πάνω στο GoldMall κουπόνι που αγόρασες), για την κράτηση με αριθμό .... (ανάφερε τον πενταψήφιο αριθμό που θα σου δοθεί με την ολοκλήρωση της διαδικασίας κράτησης στο 18-24)''.  

Παράδειγμα: "Goldmall κουπόνι με κωδικό HGT9-BRZV-WQFM-GMCODE για την κράτηση με αριθμό 12345"

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με e-mail στο info@goldmall.gr, ή τηλεφωνικά στο συνεργαζόμενο τουριστικό γραφείο, 2316 011824 (09:00-17:00).

Ισχύει μέχρι εξάντλησης της προσφοράς και επιβεβαίωση κράτησης έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση της κάθε εκδρομής.

Η εκδρομή περιλαμβάνει:

- Μεταφορά από και προς Θεσσαλονίκη. 
- Διαμονή στη Σόφια για 2 ή 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε 4* Ξενοδοχείο (Θα ενημερωθείτε για το όνομα του ξενοδοχείου 2 ημέρες πριν από την αναχώρηση, μπαίνοντας στον λογαριασμό της κράτησής σας στο 18-24 Travel). 
- Αρχηγό του συνεργαζόμενου τουριστικού γραφείου για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
- Οργανωμένες προτάσεις διασκέδασης και δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της εκδρομής. 

H εκδρομή δεν περιλαμβάνει:

- Υπηρεσίες στο ξενοδοχείο όπως το μασάζ ή το room service. 
- Επιπλέον γεύματα, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους σε μουσεία και οτιδήποτε προαιρετικό.

Μετάβαση 
Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη (Theodorou Gas & Bus Station, Γιαννιτσών 238, πίσω από τα ΚΤΕΛ Μακεδονία) και Άφιξη στη Σόφια (Βουλγαρία):
1) Σάββατο 23/3/2019 09:00 με Άφιξη 15:00 [2 Διανυκτερεύσεις]
2) Παρασκευή 22/3/2019 09:00 με Άφιξη 15:00 [3 Διανυκτερεύσεις]

Επιστροφή
Αναχώρηση από Σόφια (Βουλγαρία) και Άφιξη στη Θεσσαλονίκη (Theodorou Gas & Bus Station, Γιαννιτσών 238, πίσω από τα ΚΤΕΛ Μακεδονία):
1) Δευτέρα 25/3/2019 10:00 με Άφιξη 16:30 [2 Διανυκτερεύσεις]
2) Δευτέρα 25/3/2019 10:00 με Άφιξη 16:30 [3 Διανυκτερεύσεις]

Check in
1) 23/3/2019 14:00 [2 Διανυκτερεύσεις]
2) 22/3/2019 14:00 [3 Διανυκτερεύσεις]

Check out
1) 25/3/2019 11:00 [2 Διανυκτερεύσεις]
2) 25/3/2019 11:00 [3 Διανυκτερεύσεις]

Διαθέσιμοι Τύποι Δωματίων: 
* Δίκλινο Standard Δωμάτιο 
(δεν ισχύει για μονόκλινο)

Η πρωτεύουσα της γειτονικής Βουλγαρίας, η Σόφια αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας. Μία πόλη, μοναδική σε ομορφιά, που με τα χρόνια γίνεται όλο και πιο δημοφιλής προορισμός, κυρίως για εκείνους που αναζητούν διασκέδαση και ψώνια μέχρι τελικής πτώσης. Κοσμοπολίτικη, μοντέρνα και με φοβερή αρχιτεκτονική σε κάθε κτήριό της, δεν έχει πραγματικά τίποτα να ζηλέψει από άλλες ευρωπαϊκές πόλεις!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 18-24 Travel

ΣΟΦΙΑ

Ημέρα Πρώτη  
Ξεκινάμε για τον προορισμό μας με κατεύθυνση τα σύνορα Ελλάδας - Βουλγαρίας τα σύνορα του Προμαχώνα). Αφού περάσουμε τα σύνορα συνεχίζουμε διερχόμενοι από Σαντάνσκι, Κρέσνα, Μπλαγκόεβγκραντ, Ντουπνίτσα, Περνίκ και φτάνουμε το μεσημέρι στη Σόφια.

Αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο έχετε όλο το χρόνο να κάνετε μία πρώτη εξερεύνηση στην πόλη για φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο . Το βράδυ θα κάνουμε την πρώτη μας έξοδο για την γνωριμία μας με την νυχτερινή πλευρά της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ύπνο και ξεκούραση  γιατί έρχεται μία γεμάτη μέρα, οπότε θα πρέπει να αναπληρώσουμε τις δυνάμεις μας.

Ημέρα Δεύτερη
Αφού ξυπνήσουμε και φάμε ένα δυναμωτικό πρωινό, ετοιμαζόμαστε για την ξενάγηση μας στην πόλη της Σόφιας. Μαζί μας θα έχουμε έναν έμπειρο Ελληνόφωνο ξεναγό, ο οποίος θα μας κατατοπίσει σε ότι αφορά το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας, αλλά και τα αξιοθέατα της. Στη συνέχεια έχουμε ελεύθερο χρόνο στην οικονομική αγορά της πόλης. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το εμπορικό κέντρο το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα Mall της Ευρώπης, καθώς και να περπατήσετε στον όμορφο πεζόδρομο της Λεωφόρου Βίτοσα, όπου μπορείτε να καθήσετε για φαγητό σε κάποιο από τα γραφικά μαγαζάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα μιας που το βράδυ σας έχουμε το καλύτερο! Διασκέδαση μέχρι το πρωί σε κάποια από τα club της Βουλγάρικης πρωτεύουσας. Το βράδυ προβλέπεται μεγάλο…

Ημέρα Τρίτη
Ένα καλό πρωινό και έχουμε ελεύθερο χρόνο για τα τελευταία ίσως ψώνια μας ή για μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο για καφεδάκι. Το μεσημεράκι, αφού συγκεντρωθούμε, είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση προς την Ελλάδα...

Προορισμός:

Η πρωτεύουσα της γειτονικής Βουλγαρίας, η Σόφια αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας.  Μία πόλη, μοναδική σε ομορφιά, που με τα χρόνια γίνεται όλο και πιο δημοφιλής προορισμός, κυρίως για εκείνους που αναζητούν διασκέδαση και ψώνια μέχρι τελικής πτώσης. Κοσμοπολίτικη, μοντέρνα και με φοβερή αρχιτεκτονική σε κάθε κτίριο της, δεν έχει πραγματικά τίποτα να ζηλέψει από άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Μετακίνηση στη Σόφια

Το κέντρο της πόλης είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο, που δεν χρειάζεσαι μεταφορικό μέσο, μπορείς να περπατήσεις παντού! Τα σημαντικότερα αξιοθέατα βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους, κάνοντας εύκολη τη μετακίνηση από το ένα στο άλλο. Οι σημαντικότεροι εμπορικοί δρόμοι βρίσκονται και αυτοί εκεί κοντά, κάνοντας την πόλη να φαίνεται σύγχρονη και μοντέρνα, χωρίς όμως να χάνει τα στοιχεία του παρελθόντος της!

Αξιοθέατα…!

Η ιστορία της πόλης ξεκινά πριν από 7.000 χρόνια. Από τότε έχει αλλάξει πολλά ονόματα αλλά και πολλά πολιτισμικά στοιχεία, έως και τον 15ο αιώνα που πήρε τελικά το σημερινό της όνομα. Τα πιο σημαντικά αξιοθέατα και μνημεία θα τα βρείτε στη λεωφόρο Οsvoboditel και στις πλατείες Narondo Sabranie, Aleksandar Battenberg. Στην τελευταία μάλιστα, μπορεί κανείς να δει τη Ροτόντα του Αγίου Γεωργίου, που στο εσωτερικό της λειτουργεί ως μουσείο με εντυπωσιακές τοιχογραφίες, για να δει κανείς και να θαυμάσει. 

Μία επίσκεψη αξίζει και το Εθνικό Μέγαρο Πολιτισμού με τους αξιοθαύμαστους κήπους του, καθώς και το κυριότερο σύμβολο της πόλης- ο καθεδρικός Ναός Alexander Nevsky. Αποτελεί τον μεγαλύτερο ορθόδοξο ναό της βαλκανικής χερσονήσου, είναι μεγαλοπρεπής και επιβλητικός, πράγμα που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο. Άξιος αναφοράς, είναι και ο ναός της Αγίας Σοφίας – από τον οποίο πήρε η πόλη το όνομα της- και για πολλούς είναι ο πιο όμορφος και πιο σημαντικός.

Όλη η Σόφια... μία τεράστια αγορά!

Οι μεγαλύτεροι εμπορικοί λεωφόροι της πόλης ονομάζονται Vitosha, Rakovski, Pirotska και Graf Ignatiev. Είναι πολλοί εκείνοι που ταξιδεύουν στη Σόφια, μόνο και μόνο για να ψωνίσουν. Οι τιμές τους είναι πολύ χαμηλότερες από αυτές της χώρας μας, γι’ αυτό αξίζει να αφιερώσετε ένα ολόκληρο απόγευμα στα μαγαζιά. Θα ενθουσιαστείτε! Τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της πόλης είναι το TzUM, το City Center, το Mall και το Sky City Center.

Ό,τι φάμε και ό,τι πιούμε!

Η Βουλγαρία είναι η χώρα του γιαουρτιού, το οποίο υπάρχει στις περισσότερες συνταγές της. Το πιο δημοφιλή πιάτο της είναι η κρύα σούπα, ενώ το ποτό της είναι το τοπικό κρασί και η rakia. Θα βρείτε ό,τι θέλετε από ακριβά εστιατόρια μέχρι ταβερνάκια που παραμένουν ανοιχτά έως το πρωί.

Όσο για τη νυχτερινή ζωή, δεν θα σας λείψει τίποτα στην ονειρική Σόφια. Αναρίθμητα μπαράκια και clubs στο κέντρο της πόλης. Θα εκπλαγείτε από το πόσο καλά ξέρουν οι Βούλγαροι να διασκεδάζουν!  

Χρήσιμες Πληροφορίες

Νόμισμα: Βουλγαρικό Λεβα (1 EUR = 1.9546 BGN)

Κωδικός για κλήση: +359

Επιλογή Δωματίων:

- Σε περίπτωση που κάποιος ταξιδεύει μόνος του η διαμονή του μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε μονόκλινο δωμάτιο για το οποίο υπάρχει επιβάρυνση. Σε περίπτωση που το ποσό της επιβάρυνσης δεν αναφέρεται στις λεπτομέρειες του πακέτου, το αρμόδιο τμήμα έρχεται σε επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο και τον ενημερώνει σχετικά με αυτήν.
- Εφόσον έχετε κάνει κράτηση για δυο άτομα θα είστε σε δίκλινο δωμάτιο, εφόσον για την κράτηση που πραγματοποιήσατε υπάρχει διαθεσιμότητα.
- Σε περίπτωση που είστε τρεις, θα είναι τρίκλινο δωμάτιο, εφόσον για την κράτηση που πραγματοποιήσατε υπάρχει διαθεσιμότητα. Να τονίσουμε πως η διαμονή σε τρίκλινο δωμάτιο γίνεται πάντα σε δίκλινο με προσθήκη extra κρεβατιού. Επίσης η διαμονή σε τετράκλινο δωμάτιο γίνεται πάντα σε δίκλινο με προσθήκη δυο extra κρεβατιών.
- Σε ότι αφορά την επιλογή του δωματίου, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο δωματίου της προτίμησης του, εάν και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Εάν έχει οποιαδήποτε περαιτέρω προτίμηση όπως για παράδειγμα, δωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μπορεί να το δηλώσει, όμως σε καμία περίπτωση η επιλογή αυτή δεν είναι δεσμευτική. Είναι απλώς δήλωση προτίμησης, η οποία μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνον εάν υπάρχει διαθεσιμότητα.
- Όταν η κράτηση αφορά τέσσερα και πάνω άτομα, προτεραιότητα στα δίκλινα έχουν τα ζευγάρια. 
- Αν έχετε κάνει περισσότερες κρατήσεις κι είστε μεγάλη παρέα, επικοινωνείτε μαζί μας μέσω αιτήματος τροποποίησης για σύνδεση κρατήσεων και κατανομή στα δωμάτια.
- Στις περιπτώσεις οικογενειών, ή βρεφών, καλό είναι να επικοινωνείτε μαζί μας για την κατανομή σας ή την εξυπηρέτηση με baby cot.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

 • Ισχύει για αγορά κουπονιού μέχρι εξάντλησης της προσφοράς και επιβεβαίωση κράτησης έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση της κάθε εκδρομής.
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και ισχύει για διαμονή σε δίκλινο.
 • Η αγορά του κουπονιού σας μπορεί να ακυρωθεί με πλήρη επιστροφή χρημάτων προς εσάς, έως και 14 ημέρες μετά την αγορά του, εφόσον δεν έχετε προχωρήσει σε ολοκλήρωση κράτησης στο 18-24 Travel. Ακύρωση της κράτησης ή αλλαγή σε ημερομηνίες δεν μπορεί να γίνει για κανένα λόγο, εφόσον ολοκληρωθεί η κράτησή σας στο 18-24 Travel (δηλαδή μετά την αποστολή του κωδικού του κουπονιού σας προς το τουριστικό γραφείο).

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2004 στην διοργάνωση Low cost οργανωμένων εκδρομών group σε δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αρχικά οι εκδρομές αφορούσαν το ηλικιακό target group 18-24 ετών.

To 2010 δημιουργείται το www.18-24.gr, το πρώτο Online σύστημα κρατήσεων για οργανωμένες εκδρομές, ενώ κι η προώθηση των εκδρομών γίνεται πλέον ηλεκτρονικά.

Από το 2012 και μετά αναπτύσσεται η προώθηση μέσω newsletter, google adwords, social media (facebook, twitter, youtube, google ) και ταυτόχρονα διευρύνεται το πλήθος προορισμών, οργανωμένων εκδρομών, μεμονωμένων πακέτων και προσφορών διαμονής.

Σήμερα, παραμένει ένα online τουριστικό γραφείο, ηλεκτρονικών κρατήσεων και πληροφοριών. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να προβαίνει σε ηλεκτρονική κράτηση μέσω της πλατφόρμας συστήματος κρατήσεων, μέσα από μία τεράστια γκάμα προσφερόμενων επιλογών.

Μητροπόλεως 110, 3ος όροφος, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
https://www.18-24.gr/
2316 011824

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Mπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα, σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης Αύγουστος 2019: Δευτέρα - Παρασκευή 11:00-18:00. 12/08 έως 16/08 κλειστά.
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη
 • Πιστωτικό Υπόλοιπο (Wallet) (Δυνατότητα πίστωσης ποσού επιλογής σας στον λογαριασμό σας)

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!